Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Igrice
Opis foruma: Za sve ljubitelje igara: ovo je pravi forum za vas.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=26907 Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 02:25 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Anno 1404: Dawn Of DiscoveryObjavio: Buki
Tema: Anno 1404: Dawn Of Discovery
Datum objave: 04.Kolovoz/Aug.2009 u 16:03
Evo jedne fenomenalne igrice, izašao je još jedan nastavak ove odlične strategije:
Odgovori: Objavio: harpy21
Datum objave: 04.Kolovoz/Aug.2009 u 21:00
Preodlična i zarazna igra. Teško se odlijepiti od nje koliko je komplicirana, a otkad su uveli taj porez, sada je lakše igrati nego onaj prethodni nastavak.
Objavio: Buki
Datum objave: 04.Kolovoz/Aug.2009 u 22:26
Ja sam je tek instalirao, nisam još igrao ovaj novi nastavak, ali vjerujem da je odlična kao i prije. ako ne i bolja. Jedino me malo muči kako će to na mom kompu izgledati, odnosno da li će ju vrtiti bez problema.
Objavio: harpy21
Datum objave: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 11:17
ne bi trebala biti jako zahtjevna, makar na najvišim detaljima zna štucati... Ali nisam ništa dirao detalje, sam je složio i sve štima. A grafika je prekrasna, naročito more ili kada zumiraš izbliza, nije settlers, ali je moguće vidjeti kako seljaci rade u tim kućama i sve moguće. Samo nisam doznao da li ima još uvijek lov na kitove radi sala ili ne...
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2009 u 23:29
E yebiga, totalno sam se navukao na ovu igricu Znao sam da će se to dogoditi... Igram misiju po misiju, stvarno je ovaj nastavak odličan
Datum objave: 23.Kolovoz/Aug.2009 u 09:31
Je, šteta samo što je malo misija, ali ovi scenariji nisu za odbaciti. :)
Datum objave: 19.Rujan/Sep.2009 u 01:14
Vrlo je zanimljivo ovo, misije dosta dugo traju, a i scenarij je stvarno dobar, barem za sada.
Nije laka igrica nimalo, zaglavio kod proizvodnje papira i indiga, još ajde lako za papir, ali jebe me indigo, ne mogu ga još proizvoditi, nešto mi fali (nije broj ljudi). Ne znam točno šta, pokušavam otkriti.
Datum objave: 22.Rujan/Sep.2009 u 19:42
Hm, jesi li siguran da taj otok podržava indigo? Jer ne podržavaju svi otoci indigo, nego ćeš morati kupiti sjeme od onog sultana.
Datum objave: 22.Rujan/Sep.2009 u 20:08
Uspio sam, ma imam onaj drugi otok na kojemu mogu to proizvoditi, to mi je bilo u misiji zadatak da skupim 5 tona indiga, na kraju sam uspio to, sada moram s brodovima se boriti, zakon, napokon malo i borbe, nije je do sada bilo u misijama.
Datum objave: 23.Rujan/Sep.2009 u 16:58
ma rat se ne isplati, preskupo, a i nije baš bogznašto taj način ratovanja, napraviš kamp i odrediš da napadnu neprijateljski....