Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=26810 Datum ispisa: 12.Lipanj/Jun.2026 u 08:38 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: ex yu filmoviObjavio: chlink
Tema: ex yu filmovi
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2009 u 17:35
Otvaram ovu tema da bi mogli da prezentiramo i promoviramo filmovi iz ex yu prostore. Evo ja cu da pocnem.
- Mladi lopov Ratko (Srđan Todorović) iz Bosne i Hercegovine i rokerica Suzana (Aleksandra Balmazović) iz Beograda čiji se putevi spajaju. On je daltonist, sitni kriminalac na putu za Italiju, a ona mlada djevojka koja je upravo doznala da je trudna te se odlučila na odlazak u Dubrovnik. Putujući zajedno susreću se sa navodno mrtvim autostoperima, ratom, naoružanim svećenicima i cijelim spektrom pomalo bizarnih likova.
Objavio: Buki
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2009 u 18:16
Da, Sivi Kamion Crvene Boje je odličan film A evo i još jednog meni fenomenalnog srpskog filma:
Buki, a šta je sa hrvatskim filmovima, ja nemogu niti jednog dobrog da se sjetim :(
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2009 u 19:23
Shadoe piše:
Buki, a šta je sa hrvatskim filmovima, ja nemogu niti jednog dobrog da se sjetim :(
Pa evo Fine Mrtve Djevojke je posljednji dobar koji sam gledao, također i Metastaze su odlične od novijih. Što se tiče ovog Before The Rain, poslao sam ti PM.
Objavio: PsOaligator
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2009 u 19:30
A ja sam prije jedno dvije godine gledao film sa automehanicarem nekim hrvatski, pokusavao sam da nadjem taj film ali mu ne znam ime pa ako znate klik help...
-------------
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Objavio: cudak_31177
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2009 u 19:30
Shadoe piše:
..kada bi netko mogao da mi nađe film, dugo vremena ga tražim :(
Fine mrtve devojke je vrhunski film. A "Before the rain" ja imam odavno. Mogu da ti pošaljem, ali to bi iziskivalo adresu i broj telefona, a onda bi Darije umro od muke.
Šalim se, poslaću ti PM
-------------
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2009 u 20:09
Lepa sela lepo gore http://www.imdb.com/title/tt0116860/ - http://www.imdb.com/title/tt0116860/
Objavio: chlink
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2009 u 20:18
Lepa sela lepo gore. Bravo, bravo i to kako dobar film, Jos koristimo neke fore iz taj film
Objavio: asvalttina
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2009 u 20:26
ljudi ak niste gledali ovaj film pogledajte obvezno, meni je to naj srpski film a pogledala sam ih dosta. sad sam se sjetila scene kad sam imala nekih 15-16 godina i ja u drustvu starije ekipe i oni nesto poceli o srpskim filmovima i pitaju mene jesam gledala koji srpski film a ja nisam gledala i kazem im da nisam i oni me napali da moram pogledat rane, do koske, strsljena i ja nekih tjedan dana isla u videoteku i pogledala sve srpske filmove koje su imali
-------------
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2009 u 20:30
Buki piše:
Lepa sela lepo gore http://www.imdb.com/title/tt0116860/ - http://www.imdb.com/title/tt0116860/
Ako ne računamo klasike tipa "Maratonci...", "Balkanski Špijun", "Ko to tamo peva", i njima slične, ovo je verovatno najbolji film iz domaće kinematografije, sa najjezivijom mogućom podlogom.
-------------
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2009 u 20:33
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2009 u 20:39
cudak_31177 piše:
Buki piše:
Ako ne računamo klasike tipa "Maratonci...", "Balkanski Špijun", "Ko to tamo peva", i njima slične, ovo je verovatno najbolji film iz domaće kinematografije, sa najjezivijom mogućom podlogom.
Objavio: Shadoe
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2009 u 20:41
ovaj film cu da skinem, pa makar naučila makedonski (a slušala sam i MIzar, tako da nešto i znam..)
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2009 u 20:47
Uf samo gde ces da ga nadjes, ja sam trazio nisam uspeo da nadjem, nasao sam na jedno mesto ali nijeimalo seeds, tako da ne znam, ako nadjes reci i meni, i ja hocu da ga spustim.
Objavio: Shadoe
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2009 u 20:55
chlink piše:
Uf samo gde ces da ga nadjes, ja sam trazio nisam uspeo da nadjem, nasao sam na jedno mesto ali nijeimalo seeds, tako da ne znam, ako nadjes reci i meni, i ja hocu da ga spustim.
...nemam pojma možda se nađe neka dobra duša i javi nam, a ti ga prevedeš
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2009 u 21:00
Shadoe piše:
chlink piše:
...nemam pojma možda se nađe neka dobra duša i javi nam, a ti ga prevedeš
Mogu da ga nadjem evo potrudicu se mislim i da znam ko ima to na cd. Ali nisam toliko kvalifikovan da prevedjujem na srpski jezik, mislim da vidi se to
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие! You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2009 u 22:43
chlink piše:
Mogu da ga nadjem evo potrudicu se mislim i da znam ko ima to na cd. Ali nisam toliko kvalifikovan da prevedjujem na srpski jezik, mislim da vidi se to
Chlink, ako nađeš na bilo kom jeziku za Tetoviranje, prosledi mi, a ja ću ga prevoditi. Film je preterano dobar da bi ostao nepreveden.
-------------
Objavio: nosundayfear
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2009 u 22:49
Kopija koja kruži netom je solidan VHSRip sa urezanim engleskim titlom(ima i kao dvd koji je u stvari taj isti VHS)
------------- Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky.
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2009 u 22:57
Ja sam našao neku kopiju bez titla. Ako ume neko da ripuje sa divx-a, eto prilike...
-------------
Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2009 u 23:00
nosundayfear piše:
Kopija koja kruži netom je solidan VHSRip sa urezanim engleskim titlom(ima i kao dvd koji je u stvari taj isti VHS)
Ne postoi DVD izdanje tog filma.
-------------
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие! You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2009 u 23:02
Nije rekao DVD, nego VHS koji je neko spakovao u DVD. To sam i ja nalazio...
-------------
Objavio: nosundayfear
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2009 u 23:06
Eto, objasni cudak. Čini mi se da sam čak i skinuo taj homemade DVD i odmah ga obrisao zbog lošeg kvaliteta snimka, ali se ne sećam da li je titl bio posebno zapakovan ili ne.
------------- Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky.
Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2009 u 23:23
Titl je engleski i je zalepljen na video.
Samo sam mislio reci da ne postoi oficijalni DVD za tog filma.
Sve sto postoji za razmenu je tvrip.
-------------
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2009 u 23:56
Evo ja skidam film, jos da znam kako da izripujem prevod i to je to, imacemo engleski.
Objavio: realpetko
Datum objave: 30.Srpanj/Jul.2009 u 09:29
Nisam baš neki obožavalac domaćeg filma mada kad se razgrne svo smeće ima tu i sjajnih stvari. Većina onoga što bi mi palo na pamet kao dobar film koji upada u ovu kategoriju već je pomenuto na prethodnim stranama ali mi je zapalo za oko da niko nije pomenuo Konjanika a mislim da vredi.