Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Smješni i zanimljivi klipovi i slike
Opis foruma: Na ovom forumu možete uploadati smiješne klipove, slike, reklame, flash filmove i ostalo što mislite da je zanimljivo.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=24949 Datum ispisa: 07.Lipanj/Jun.2026 u 23:05 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Vidoviti Milan! OBAVEZNO POGLEDATIObjavio: Buki
Tema: Vidoviti Milan! OBAVEZNO POGLEDATI
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2009 u 14:14
Jel tko gleda kada ovo na OBN-u, nevjerojatno kako ima glupih ljudi koji vjeruju u ovo i zovu u emisiju, evo samo jednog od primjera o čemu se radi: (neznam, ali umirao sam od smijeha neki dan, s druge strane žalosno je što ima ljudi koji vjeruju u njegovu vidovitost i dopuštaju mu da pravi budale od njih):
Odgovori: Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2009 u 14:53
gledao sam ovo neki dan, strašan je
Objavio: Buki
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2009 u 14:55
Najjače mi je ova rečenica pri kraju: "nemojte sada jer on baš izlazi sada iz sanduka, pa nije dobro"
Objavio: alma84
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2009 u 15:08
jaooo..ja sam pisala od smijeha..nije ni prvi ni zadnji clip sta sam gledala..
nego..gledala sam na tv-u da je suspenziran..pitam se zasto?...lol
------------- muški imaju onu stvar viška, a one dvije manjka :D
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2009 u 15:15
Pa mislim da nije suspendiran, neki su ga tužili, ali ništa od toga, a i jučer je bio uživo na OBN-u.
Objavio: alma84
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2009 u 15:23
lol
------------- muški imaju onu stvar viška, a one dvije manjka :D
Objavio: hoshi
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2009 u 18:29
Pa kako ne znas za njega..Uzmi pogledaj Milan Tarot Whitesnake....Ja sam crkavala od smeha..Covek je genijalan..
------------- Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledajuci, gledajuci bez daha.”
Objavio: bihorackabir
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2009 u 19:24
To brate...zubar,drakula pa covece da li ovaj vidi sta radi od samog sebe..a jos ko mu veruje.. bas sam se lepo nasmejao..
Objavio: luka0037
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2009 u 20:04
potrazite ga na youtube ima zavidnu reputaciju i gomilu izjava koje su za umiranje
-------------
Objavio: silvyyy
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2009 u 20:33
Genije nad genijima, da ga nema, trebalo bi ga izmisliti. Na stranu zezanje, covek daje prilicno dobre savete. Preporucivao im je dobre knjige, dobru muziku, filmove... Kultivisanje u 10 youtube klipova. Nekada davno smo mu posvetili radio stanicu, sati i sati Milana preko cele noci, bolje od bilo koje droge :)
Objavio: Lucky_Mkd
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2009 u 03:46
jaaaaa koliko sme mi glupavi balkanci
Objavio: nikzilic
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2009 u 21:08
Ja ne vjerujem...
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2009 u 21:11
Vjeruj, imaš na you tube-u brdo toga, a svaku večer iza ponoć je uživo i na OBN-U...
Datum objave: 05.Travanj/Apr.2009 u 16:21
Pogledala, i još uvijek ne mogu da vjerujem. Je li možda namješteno?
Objavio: darije
Datum objave: 05.Travanj/Apr.2009 u 16:36
Ma gde namešteno!!!?? Pre par dana je gostovao u jednoj emisiji. Znači čovek je lood!!!
-------------
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 05.Travanj/Apr.2009 u 18:03
A od prvog aprila kod nas su zabranili da se prikazuju takvi likovi ili bolje receno takve emisije.On je presao na obn jedino iz tog razloga sto se to ukida i da stekne reputaciju dok ovde ne ukinu.
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
Datum objave: 05.Travanj/Apr.2009 u 21:46