TITL ZA A Teachers Crime i Karantin
Web: Titlovi.com
Kategorija: TITLOVI / PREVODI
Ime foruma: Najave, ispravke, obavještenja...
Opis foruma: Razgovori o titlovima, najave, postavljanje, zamjene, ocjene, komentari...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=23999
Datum ispisa: 18.Lipanj/Jun.2026 u 12:35 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: TITL ZA A Teachers Crime i Karantin
Objavio: tara2003
Tema: TITL ZA A Teachers Crime i Karantin
Datum objave: 25.Sijecanj/Jan.2009 u 13:42
|
FILMA SAM SKINULA PRE MESEC DANA SIGURNO I JOS NEMAM PRERVOD ZA NJEGA GDE DA GA NADJEM AKO NEMA OVDE ISTO VAZI I ZA KARANTIN NEMOGUCE DA NEMA NA SRPDKOM ILKI HRVATSKOM ILI BOSANSKOM.HVALA UNAPREDA AKO MI POMOGNETE
|
Odgovori:
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 25.Sijecanj/Jan.2009 u 13:58
Ako nemas ovde,onda ce ga tesko naci.
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Objavio: cudak_31177
Datum objave: 25.Sijecanj/Jan.2009 u 14:00
Prvo, nemoj da vičeš. Velika slova se smatraju vikanjem, i nema potrebe za tim. Ova dva titla još nema. Biće za "Quarantine" sigurno, a ovaj drugi je televizijski (loše ocenjen) film, tako da, osim ako neko nije ljubitelj ovakvih filmova, sumnjam da će ga uskoro biti.
-------------
|
Objavio: iromafia111
Datum objave: 25.Sijecanj/Jan.2009 u 14:45
... i treće, to kad si skinula film nema veze sa time kada će netko napraviti titl za njega.
-------------

|
Objavio: Buki
Datum objave: 25.Sijecanj/Jan.2009 u 14:52
Mafy : To ti ljudima baš nije jasno, oni misle da cim ima za skinut film da odmah postoji i prijevod za taj film...
|
Datum objave: 25.Sijecanj/Jan.2009 u 19:15
Izvini za vikanje nije mi bila namera.Hvala na informaciji,bicu strpljiva za Karantin.
|
Datum objave: 25.Sijecanj/Jan.2009 u 19:17
|
Nije lepo s tvoje strane da mi tako kazes ali nema veze.Znam da ne mora svaki film imati prevod,samo sam mislila da ce se pojaviti za mesec dana ali posto cujem da je los film verovatno nece.
|
Objavio: cudak_31177
Datum objave: 25.Sijecanj/Jan.2009 u 20:38
Ne ne ne Tara, ne kažem ja da je loš film, već da mu nije neka ocena na IMDB, što je kod dobrog dela prevodilaca bitan faktor. Film je televizijski (ne bioskopski), poprilično jeftina produkcija, nepoznati glumci... sad, meni to ne znači mnogo, film i dalje može biti dobar.
-------------
|
|