Anketa - Najbolji film u 2008. godini
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=23583
Datum ispisa: 12.Lipanj/Jun.2026 u 07:25 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Anketa - Najbolji film u 2008. godini
Objavio: Buki
Tema: Anketa - Najbolji film u 2008. godini
Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 18:14
Molim vas, glasajte...
Znam da se mnogima neće svidjeti izbor, ali slobodno ispod napišite vaš omiljeni film ako nije na popisu...
P.S. Moj glas ide za film 21
(ali The Dark Knight, Saw 5 i Death Race kojeg nisam stavio na popis su odmah iza njega)
|
Odgovori:
Objavio: Bebinjo
Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 18:15
odo ovog što si napomenuo..
wall e definitivno..
-------------
|
Objavio: Lepi Cika
Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 18:45
|
chugyeogja iliti chaser, meni osobno najbolji iz 2008., a od ovih što si ti naveo, the dark knight.
|
Objavio: icemaher
Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 18:47
Definitivno Dark Knight, to je za mene najbolji film za 2008, posle njega ide Traitor, Loaded, Harold & Kumar 2 itd...
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
|
Objavio: cudak_31177
Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 19:58
"The dark knight" definitivno, iako sam ga omrznuo zbog bolesnih fanova.
-------------
|
Objavio: joya
Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 22:31
Meni Death Race, ubjedljivo!
------------- Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
|
Objavio: blackpearl
Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 23:55
Objavio: Lucky_Mkd
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2009 u 01:57
1.Felon 2.The Dark Knight 3. Wall-E ...
|
Objavio: darije
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2009 u 02:22
cudak_31177 piše:
"The dark knight" definitivno, iako sam ga omrznuo zbog bolesnih fanova. |
i zbog globalnog "smaranja" ovim filmom....
Inače, nemam baš neki totalno naj film u ovoj godini... Recimo da bi mogao biti Red Cliff ili Ashes of Time (ako ga računamo iz 2008.)...
Nego: Buki, brate: 21.... Zašto pobogu!!!????
-------------
|
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2009 u 03:16
Da bre, gde ti je Benjamin Button? 
-------------
|
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2009 u 11:59
darije piše:
Nego: Buki, brate: 21.... Zašto pobogu!!!???? |
Pa neznam,vjerovatno zato jer nisam puno očekivao od filma i onda me oduševio pričom i radnjom a i kada je izašao nije bio tako napuhan kao i svi ostali i nije se toliko pričalo o njemu...
|
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2009 u 12:01
cudak_31177 piše:
Da bre, gde ti je Benjamin Button?  |
Pa nisam ga stavio pošto još nije dvdrip izašao,pa ga nisam ni gledao pa bi ga radije računao u 2009. godinu...
|
Objavio: trovac
Datum objave: 09.Veljaca/Feb.2009 u 16:36
Mislim da film "Eagle Eye" moze da se svrsta u ovu navedenu skupinu filmova
glas je dat za wall-e
http://www.imdb.com/title/tt1059786/ -
|
Objavio: lillith89
Datum objave: 09.Veljaca/Feb.2009 u 17:14
ja bas i ne gotivim ovakve filmove......ja sam za romantiku... najvise mi se svideo "twilight", mada ima jos dobrih al trenutno ne mogu da se setim naziva......
|
Objavio: blackpearl
Datum objave: 09.Veljaca/Feb.2009 u 17:40
Jel si gledala Wall-E? Trebalo bi onda da ti se svidi :)
-------------
|
Objavio: sole12
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2009 u 03:25
|
Benjamin Button po meni je jedan od najinteresantnijih a izbor tvojih filmova bas i nije neki ima puno boljih
|
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2009 u 03:59
Kao na primer?
-------------
|
Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2009 u 04:03
Nažalost, bojim se da ja mlada dama okončala forumsku karijeru, odn. u prijevodu to je bilo tih 10, šta ti hočeš više 
|
Objavio: N.B.G.
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2009 u 05:48
A gde su:
- Traitor
- Eagle Eye
- MR73
- RocknRolla
- Righteous Kill
- Mongol
- Untraceable
- Nothing But The Truth
- Australia
- The Curious Case Of Benjamin Button
- Passchendaele
- The Wrestler
itd. itd...???
-------------
|
Objavio: dejan-sl
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2009 u 05:59
gledao samo 2 s liste :)
------------- HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
|
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2009 u 15:08
|
N.B.G.: Ne mogu ih u anketi staviti više od 10 ali zato imaš opciju "nijedan od navedenih" i onda u postu staviš koji ti je najbolji...
E da još nešto,rekao sam da se o ukusima ne raspravlja ali meni stvarno nije jasno kako nekome film Wall-E može biti dobar a kamoli najbolji u 2008. godini?  
Jer film je dno dna,nema dijaloga gotovo ništa u cijelom filmu samo retardirani robot koji se šeće uokolo,jednostavno film nije ni do koljena Madagascaru, Kung Fu Pandi i svim ostalim nominiranim filmovima...
Inače poštujem svačiji ukus ali ovo je previše, dno dna... 
Ispričavam se onima koji su glasali za Wall-E ali stvarno mi niste jasni,volio bih čuti od nekoga od vas detaljno objašnjenje o ovom filmu što je toliko dobro u njemu? 
|
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2009 u 15:23
Evo još bi jednom zamolio sve koji su stavili "nijedan od navedenih" da u postu napišu koji im je film najbolji...
|
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2009 u 15:26
Buki-Fiume piše:
Jer film je dno dna,nema dijaloga gotovo ništa u cijelom filmu samo retardirani robot koji se šeće uokolo,jednostavno film nije ni do koljena Madagascaru, Kung Fu Pandi i svim ostalim nominiranim filmovima...
...volio bih čuti od nekoga od vas detaljno objašnjenje o ovom filmu što je toliko dobro u njemu?  |
Napisah ja par rečenica na "Dnevniku..."
darije piše:
Wall-E (2008) 8,5/10
Pixar
je opet nadmašio sebe... Konačno dočekah DVDRip da sa uživanjem
pogledam ovaj, toliko hvaljeni crtani i oduševio me... U par navrata i
neverevatno raznežio... Sve je ovo, samo ne priča o dva robota koji se
zaljubljuju... Šta je i koliko ko spreman da uradi za voljenu osobu...
Da ne kažem dokle da ide...
|
Takođe, rekao bih ti da ovo nikako ne upoređuješ sa Madagaskarom, Boltom, pa ni sa Kung Fu Pandom... Ne znam jesi li negde pročitao ono što ja forsiram kad su ocene, odnosno upoređivanje filmova u pitanju? Ono sa tri ose: X, Y, Z?
-------------
|
Objavio: jecaDJ
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2009 u 15:45
Vantage point(2008) kada i kako sam uspela da nadjem vremena da pogledam film,ne znam,ali znam da u poslednje vreme slabo to radim... i da eto po meni je film bas onako...mmmmmmmmm extra i da da se zahvalim mom drugu Luki sto mi je omogucio da pogledam tako vrhunski film....i da ima jos nekoliko dobijenih sa njegove strane koji su takodje extra,i hahaha jedan od njih nadam se da ce ga uskoro prevesti u onom fazonu kako je rekao ,haha pa da vidimo kada se vrati sta je uradio....
|
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2009 u 15:47
darije piše:
Ne znam jesi li negde procitao ono sto ja forsiram kad su ocene, odnosno uporedivanje filmova u pitanju? Ono sa tri ose: X, Y, Z? |
Nisam, ajde pojasni mi to malo, ili daj link gdje je to... 
|
Objavio: Cryptic_Liliah
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2009 u 16:36
Mene osobno niti jedan prošlogodišnji, hollywoodski film, koji sam do sad pogledala, nije toliko oduševio da stanem i kažem ovo je definitivno najbolji film godine. ima ih dobrih, ali ne i najboljih...
i moram priznati, sad kad gledam rezultate ankete, da mi je the dark knight definitivno veliki promašaj. plus mu je to što je atmosfera kud i kamo mračnija, baš kao i likovi, joker je jedini koji vuče cijeli film, ali i njemu nešto fali, nekako je nedorečen. Brdo toga je pod upitnikom, neispričano, kao da samo čeka 2. dio
izgleda da su mi očekivanja bila prevelika..
možda je malo izvan teme, ali film i am legend je izašao malo prije 2008. samo bih pohvalila mikea pattona, legendarni pjevač koji je sam izvrištao sve one neartikulirane zvukove koje proizvode one beštije. sam, bez mašina se dere ko budala, iako su autori htjeli sve to umjetno isfutari, definitivno je nadjebo sam sebe
|
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2009 u 16:42
Ne slažem se oko "Dark Knight". Smatram da je dobar film, ali ne toliko da bude u 250 najboljih (ili bar pri dnu lestvice), ali se slažem da je Ledger izneo film. A Mike Patton...pa zar si sumnjala u njega? Čovek je genijalan u svemu što je ikada radio.
-------------
|
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2009 u 16:57
da, ali ako je film, kako sam ja skužila, recimo 251. onda to više nije tako dobar film
haha, to ti je u biti bilo zakamuflirano traženje fanova mikea pattona
|
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2009 u 17:46
@ Buki-Fiume
Ma ne, glasao sam za Felon!
Ali ipak mislim da ima dosta dobrih filmova,
naravno razlicitih zanrova pa sam naveo samo neke
koji su mi pali u trenutku na pamet..
ali slazem se da svako napise svoj favorit ako nije na listi,
cak sam i predlozio negde da mi biramo svog oskara tj. neki nas izbor..
BTW. Eto zaboravih npr. gore pomenuti:
Vantage Point
-------------
|
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2009 u 17:50
|
Da, bilo bi dobra napraviti takvu temu, našeg oscara...
Samo neznam, dajte mi ideju i filmove pa cu je napravit...
btw. hvala na prijevodu za film the escapist 
|
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2009 u 18:14
Buki-Fiume piše:
Ispričavam se onima koji su glasali za Wall-E ali stvarno mi niste jasni,volio bih čuti od nekoga od vas detaljno objašnjenje o ovom filmu što je toliko dobro u njemu? |
49,508 42.7% 10
27,555 23.8% 9
18,164 15.7% 8
8,840 7.6% 7
3,556 3.1% 6
1,716 1.5% 5
866 0.7% 4
717 0.6% 3
736 0.6% 2
4,343 3.7% 1
E ovako brate, nemoj više da praviš budale od nas na ovaj način. Vodi računa šta pričaš ubuduće, jer nas ovako nazivaš kretenima. Uvek sam govorio da IMDB nije pravo merilo kvaliteta nekog filma, ali ovo je preterano. Saberi postotke donjih pet i gornjih pet ocena. Ti si 8 %. To znači da prozivaš 92 % ljudi da su debili. Ako ćemo iskrena mišljenja da iznosimo, Madagascar je besciljna govnarija holivudskih idiota, u kojoj četiri extra poznate ličnosti daju glasove tupavim likovima koji nemaju nikakvu poentu. Da si rođen 1901 da li bi svaki nemi film bio debilan jer mu fali dijalog?
-------------
|
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2009 u 18:32
Iskreno nesto sam dugo izbegavao skidanje Wall-E,
ali Pixar je ipak Pixar..
Tako da jedva cekam i novi Ice Age,
sto rece neki user da ga vec ima!
-------------
|
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2009 u 18:37
@ Buki-Fiume
Nema na cemu!
Bilo je cupavo jer je polu irski film ali..
nekako sam se izboksovao sa istim
Nadam se da zadovoljava!
-------------
|
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2009 u 18:44
cudak_31177 piše:
E ovako brate, nemoj više da praviš budale od nas na ovaj način. Vodi računa šta pričaš ubuduće, jer nas ovako nazivaš kretenima. Uvek sam govorio da IMDB nije pravo merilo kvaliteta nekog filma, ali ovo je preterano. Saberi postotke donjih pet i gornjih pet ocena. Ti si 8 %. To znači da prozivaš 92 % ljudi da su debili. Ako ćemo iskrena mišljenja da iznosimo, Madagascar je besciljna govnarija holivudskih idiota, u kojoj četiri extra poznate ličnosti daju glasove tupavim likovima koji nemaju nikakvu poentu. Da si rođen 1901 da li bi svaki nemi film bio debilan jer mu fali dijalog? |
E pa čekaj malo, ja nikoga nisam nazvao kretenom, debilom niti budalom, daj mi molim te objasni odkud si to izvukao?
Ja sam rekao da mi nije jasno sto je vama u tom filmu dobro kada nema dijaloga nimalo, a ni humora...
Meni su te vaše ocjene 10/10 i najbolji film da je wall-e potpuno nejasne jer se u cijelom filmu nisam uspio nasmijati a sve se vrti oko robota koji se sece uokolo cijelo vrijeme...
A i dalje mi nije nitko objasnio što je dobro u tom filmu, a strašno me zanima jer ocjene su strašno visoke...
O ukusima se ne raspravlja ali kada ja dam filmu ocjenu 1/10 a ostali 10/10 onda me jako zanima kako je to moguće pa molim objasnjenje...
Nikoga ne provociram niti jesam (sve si me krivo shvatio), samo me zanima i to jako...sta je vama dobro u tom filmu... 
|
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2009 u 18:49
|
Nemora film imat dijaloge da bi bio dobar, dobar je zbog priče, atmosfere, emocija...
|
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2009 u 19:00
Ma brate nisi tako rekao. Nisi rekao "moj je stav takav" nego pričaš opširno. To što se ti nisi nasmejao nijednom...pa yebi ga brate, nisam ni ja. Nije ovo komedija. Meni je atmosfera u filmu više jeziva nego smešna. Nije stvar ni u tome da li si ti u pravu, ili sam ja u pravu, nego da to svoje mišljenje obrazložiš nečim opipljivim, a ne "nema dijaloga i zato je sranje". I to retardiran robot. Brate, jel' ti shvataš šta pričaš? Nije retardiran, nego je robot. Robot. Glupa, mrtva mašina sa čipovima i žicama i pločicama, koja silom prilika mora sama da funkcioniše, bez naređenja i uputstava čoveka. Već smo o tome naširoko pisali, pa me mrzi da nastavljam.
-------------
|
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2009 u 19:06
nije u dijalogu već priči.
to je robot koji je jedini ostao na zemlji, jedini je preživio. pitaj boga koliko je on već tamo, stotinama, tisućama godina nakon što su svi ostali roboti pocrkavali, a ljudi otišli. s vremenom je razvio suštinu živih bića; radoznalost, ljepotu, sreću i tugu, želju za društvom. ima prijatelja, žohara, naravno da je žohar, ko će drugi preživjet tamo (mamicu im izdržljivu i nuklearnu prežive...). i nakon toliko vremena što je bio sam, svaki dan sve isto radio, napokon vidi drugog robota, spozna da nije sam, a za tim je toliko žalio gledajući onaj film. kako je taj novi robot potpuno nova generacija inteligentnih robota, ovaj zna da je ona puno naprednija od njega, to mu se i svidi, zaljubi se. i više ne želi biti sam. i tazo zbog nje pređe 100 sranja i naravno da priča ima sretan kraj...
to je jedan od onih filmova koji imaju "dušu".
bez obzira jel romantika il akcija il horor, ako nema "dušu" film neće preživjeti godine, ovaj hoće...
|
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2009 u 19:08
|
tako ja shvaćam i zato je meni dobar...
|
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2009 u 19:27
Cryptic_Liliah piše:
nije u dijalogu već priči. to je robot koji je jedini ostao na zemlji, jedini je preživio. pitaj boga koliko je on već tamo, stotinama, tisućama godina nakon što su svi ostali roboti pocrkavali, a ljudi otišli. s vremenom je razvio suštinu živih bića; radoznalost, ljepotu, sreću i tugu, želju za društvom. ima prijatelja, žohara, naravno da je žohar, ko će drugi preživjet tamo (mamicu im izdržljivu i nuklearnu prežive...). i nakon toliko vremena što je bio sam, svaki dan sve isto radio, napokon vidi drugog robota, spozna da nije sam, a za tim je toliko žalio gledajući onaj film. kako je taj novi robot potpuno nova generacija inteligentnih robota, ovaj zna da je ona puno naprednija od njega, to mu se i svidi, zaljubi se. i više ne želi biti sam. i tazo zbog nje pređe 100 sranja i naravno da priča ima sretan kraj...
 |
E to je vec ok objašnjenje kakvo sam i tražio, ja sam film doživio na drugačiji način (dosadan film bez dijaloga i smisla) i zato mi se nije svidio, ali kao što sam i rekao cijenim druga mišljenja i nitko se nije trebao naći uvrijeđen u mojim postovima...
Samo sam tražio objašnjenje tako visoke ocjene... 
A valjda i imam pravo iznijeti svoje mišljenje o filmu, jer i mene se napadalo zbog moje niske ocjene ovom filmu pa se nisam uvrijedio... 
A najbolji dokaz tome da cijenim tuđe mišljenje je taj što sam stavio Wall-E na listu top 10 za anketu bez obzira što je meni film jako loš(jer ako niste primijetili ja sam napravio ovu anketu)
|
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2009 u 19:32
Ok. nekom dobar, nekom los........
Ajmo dalje, nije Wall-E jedini
-------------
|
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2009 u 23:01
Buki-Fiume piše:
...jer se u cijelom filmu nisam uspio nasmijati... |
Zato i jeste dobar. Da si se nasmejao film bi bio loš i promašen. 
-------------
|
Objavio: srkis
Datum objave: 11.Veljaca/Feb.2009 u 00:12
|
The Reader, ipak...
Nego, dobro ide ova tema... Sigurno joj sledi brisanje ili lock. Na ovom forumu cim krene diskusija, usledi katanac. A ovamo kukamo zasto samo postovi "treba mi hitno". I sta fali da se ljudi malo i izvredjaju? I to je za ljude...
------------- Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
|
Datum objave: 11.Veljaca/Feb.2009 u 00:28
Datum objave: 11.Veljaca/Feb.2009 u 00:29
srkis piše:
The Reader, ipak...
Nego, dobro ide ova tema... Sigurno joj sledi brisanje ili lock. Na ovom forumu cim krene diskusija, usledi katanac. A ovamo kukamo zasto samo postovi "treba mi hitno". I sta fali da se ljudi malo i izvredjaju? I to je za ljude... |
Kakvo crno zaključavanje...pa tek smo počeli...
@T:Nego, sad videh: kolega N.B.G. me podseti... MR 73...
-------------
|
Datum objave: 11.Veljaca/Feb.2009 u 00:31
hehe, prvi 
|
Datum objave: 11.Veljaca/Feb.2009 u 01:28
Ma nema zaključavanja ove teme (barem se nadam ) jer ovo nije svađa nego rasprava...
A šta je s onim da ćemo mi otvoriti temu za našeg Oscara pošto smo svi uglavnom nezadovoljni ovogodišnjim nominacijama? 
Dajte prijedloge za nominacije i neku ideju jer mislim da bi to bila dobra tema... 
|
Datum objave: 11.Veljaca/Feb.2009 u 02:50
Buki to jedino ako se slozi jos neko pa da neke predloge..
A meni malo BZV. jer sam dao tu ideju..
Pa sad ako je neko za.. ce da se priklucimo!
-------------
|
Objavio: tarik994
Datum objave: 14.Ožujak/Mar.2009 u 15:14
|
a gdje je Zohan ili Big Stan
|
Objavio: Lucky_Mkd
Datum objave: 14.Ožujak/Mar.2009 u 16:18
|
hahaha ima ima mnogu podobri od zohan i big stan
|
Objavio: shutka
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2009 u 19:57
|
bank job je za mene najjj film u 2008g
|
Objavio: bihorackabir
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2009 u 20:10
the bank job.2008 Ne samo sto je film extra,vec i jason stratham kao glavna uloga. Mislim da je opravdano medju najboljim glumcima,ako ne i najbolji... Uskoro..crank 2..jedva cekam.
|
Objavio: slvk_22
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2009 u 21:19
|
od ovih navedenih sve sam pogledao ali moj gals ide za Kung Fu Pandu
|
Objavio: SuperSerb
Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2009 u 21:40
|
Od navedenih definitivno Felon.
|
Objavio: ELLA-RI
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2009 u 22:24
|
RIGHTEOUS KILL,DEATH RACE
|
Objavio: slipknot03
Datum objave: 16.Srpanj/Jul.2009 u 03:58
e pa nitko nije glasao za iron mana? oO
ewo ya sam sada.. od nawedenih, meni je on naj :D e sad, dali je to zbog moje priwrzenosti njemu kao liku.. zbog toga shto obozawam njegow strip? i plus chinjenica da priznam da je dark knight jako dobar film, ali mu ne dajem toliko kredita jer je izwikan?
dakle, tony stark <3
------------- "I'm the only one who can walk both worlds. I'm the Ghost Rider."
|
Objavio: Shadoe
Datum objave: 16.Srpanj/Jul.2009 u 08:58
meni je lično najbolji film u 2008 bio "The Lazarus Project", čudno da ga nema u anketi
|
Datum objave: 16.Srpanj/Jul.2009 u 11:34
Da, yebiga, u anketu stane samo 10 mogućnosti izbora, ali zato sam stavio opciju "nijedan od navedenih".
|
Objavio: Shadoe
Datum objave: 16.Srpanj/Jul.2009 u 11:38
glasala "ni jedan od navedenih"
|
Datum objave: 16.Srpanj/Jul.2009 u 17:29
Buki piše:
Da, yebiga, u anketu stane samo 10 mogućnosti izbora, ali zato sam stavio opciju "nijedan od navedenih".
|
slabo pratiš... Još 25. maja sam stavio maksimalni mogući broj koji software foruma dozvoljava - 25. 
-------------
|
Datum objave: 16.Srpanj/Jul.2009 u 19:09
Pa šta ne kažeš? Nisam imao pojma, ne javljaš novosti
|
Objavio: IvanBM
Datum objave: 20.Kolovoz/Aug.2009 u 16:39
Zbilja interesantna kolekcija za glasanje. Gledao sam sve osim 21, to ni njznam što je, a nisam ni čuo za to, nije ni bitno. Teško za odlučiti, za koga glasati. hmhmm... moj glas ide The Dark Knight.
------------- S Poštovanjem!
Ivan B.M.
|
Datum objave: 20.Kolovoz/Aug.2009 u 16:41
Meni osobno je film 21 bio najbolji u prošloj godini
|
Objavio: batistuta
Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2009 u 13:15
|
dali negde postojio neko link svi sto su bili iz 2008 Visoko budzetni filmove?
|
|