Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Kondom

Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Spam, spam i samo spam
Opis foruma: Treba li dodatno objašnjavati što vas ovdje čeka?
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=23097
Datum ispisa: 22.Srpanj/Jul.2026 u 15:41
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Kondom
Objavio: hoshi
Tema: Kondom
Datum objave: 11.Prosinac/Dec.2008 u 19:42
E ovako Alma je stavila dosta uradi sam i ostalih recepata za bolji seksualni zivot primetila sam da se medju odgovorima vrte ne koristim kondom,jel ima nesto lakse itd.Pa me zanima zasto koristite ili ne koristite isti,s 'obzirom da zivimo u vremenu u kojem ljudi zaziru od bolestina i roditeljstva/braka pre 30 i kusur neke :)

Odgovori:
Objavio: Buki
Datum objave: 11.Prosinac/Dec.2008 u 19:55
Iskreno, ne preferiram kondome.
Kako bih rekao:nije to to, nije isto...ako me razumiješ    

P.S.Postavila si anketu a nisi ništa odgovorila,moraš i ti sudjelovati u njoj...

Datum objave: 11.Prosinac/Dec.2008 u 20:04
Koristim kondom i zbog bolesti mada sto se toga tice ako imate stalnog partnera to i nije neki problem,naravno razlog je i trudnoca no ja sam specijalan slucaj pa necu da sirim smile52
E to to nije isto ,to nije odgovor ni razlog ,samo da znas..Mislim kapiram ja tebe,ali to je sebicluk a neki nacin.

Datum objave: 11.Prosinac/Dec.2008 u 20:05
Zašto sebično na neki načim?
Pa ako pazim s kim spavam i ako uz to pazim ili ako ona pije pilule...   

Datum objave: 11.Prosinac/Dec.2008 u 20:09
Ako pomislis na nuspojave antibebi pilula kao sto su dlakavost,glavobolje,mucnina,dobijanje kila itd koje mogu ali ne moraju da se dese ali ipak,  u odnosu na nije mi bas udobno pod dva neke stvari s e jednostavno dese ma koliko pazio.Drugo zar ne bi bilo bolje da si opusten nego da razmisljas sta ce biti.
Da ne pricam o piluli za dan posle koja je opasna...

Objavio: jecaDJ
Datum objave: 11.Prosinac/Dec.2008 u 20:49
Naravno Hoshi da je opasno "igrati"se sa hormonskim terapijama...gomila žena,devojaka je kod mene u apoteci stalno tražilo neke pilule kao na fazon"dajte mi neke dobre!!!"a to dokazuje naše obrazovanje.Jeste da se današnje pilule razlikuju po mnogo čemu od onih nekadašnjih,mnogo je bezbolnija nus pojava nego nekada,ali kako god SA HORMONIMA SE NIJE IGRATI !!!!!Kondom:uvek sam ZA,ako je menjanje partnera u pitanju zbog današnjih boleština,a neželjena trudnoća...o tome ni ne vredi pričati,mnogo je zamršenoooo!
Toliko od mene...

Objavio: Less
Datum objave: 11.Prosinac/Dec.2008 u 20:58
Osobno mislim da je staviti kondom kao jesti cokoladu s omotom. Moze biti fino - ali je daleko od prave stvari, tako da je moj odgovor ne. Ali ako neka od djevojaka sa sajta to bas izricito trazi, zrtvovat cu se...

Datum objave: 11.Prosinac/Dec.2008 u 21:09
Inace da naglasim posto su momci obicno zagovornici ove teorije,opcija izvadicu ga na vreme je ruski rulet,samo ono sto ne znate ne moze da vas ubije..
Jeco hvala na podrsci :)

Datum objave: 11.Prosinac/Dec.2008 u 21:14
nema na cemu....

Objavio: Sentinel
Datum objave: 11.Prosinac/Dec.2008 u 21:24
ma kondom glavu cuva...
kad bi znali koje sve gadosti mozete navuc bez njega, i cinjenicu da prilikom snosaja sperma konstantno izlazi, doduse u malim kolicinama ali svejedeno, navlacili bi dupli a ne samo 1 :D

-------------
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE

Datum objave: 11.Prosinac/Dec.2008 u 21:30
Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

ma kondom glavu cuva...
kad bi znali koje sve gadosti mozete navuc bez njega, i cinjenicu da prilikom snosaja sperma konstantno izlazi, doduse u malim kolicinama ali svejedeno, navlacili bi dupli a ne samo 1 :D
E bas sam na to mislila kad sam rekla ruski rulet.Znaci postoje dve vrste tecnosti presemena i semena.Mogu se izlucivati obe neposredno a opet ne mora .Presemena tecnost sadrzi znatno manji procenat spermatozoida ali ih ima .a spermic u organizmu moze da prezivi sigurno 34 sata da ne preterujem posto nisam obnavljala gradivo skorije LOLLOLLOLLOL

Datum objave: 11.Prosinac/Dec.2008 u 21:38
spermatozoid je aktivan u organizmu narednih 72h,ali najaktivniji je u roku 48h!!!tako da...kako kaze Sentinel dva kom za svaki slucaj ako necete da zakmeči nesto za 9 meseci...

Datum objave: 11.Prosinac/Dec.2008 u 21:39
e prebacismo mi sve ovo sa spam,spam i samo spam na sex,sex i samo sex...

Datum objave: 11.Prosinac/Dec.2008 u 21:56
I mislila sam da je oko 72 ali da ne ispadne da lupam smanjila sam :)

Objavio: alma84
Datum objave: 11.Prosinac/Dec.2008 u 22:26
sa deckom sam vise od godine dana i vjerni smo tako da nema potrebe za njim..

inace prije uvijek..

i ne koristim tabletice....mada neki kazu da narastu sise od toga..
btw jel to istina?

-------------
muški imaju onu stvar viška, a one dvije manjka :D

Datum objave: 11.Prosinac/Dec.2008 u 22:32
Iskreno direktno ne znam ali hormoni su hormoni a svaki organizam drugacije reaguje pa ako sagledas tako,ko zna....

Datum objave: 11.Prosinac/Dec.2008 u 22:38
Pa sve zavisi,poseta i savet sa ginekologom i endokrinologom su za to resenje.Mora se prethodno odraditi hormonski status,da se vidi koji hormon je potreban u organizmu pa da se sa tim nalazom odredi terapija!Sve u svemu jeste super,ali piti svaki dan tbl,ma to je meni smor,ja ni kutiju antibiotika ne mogu da popijem kako treba,zaboravljam na to jer ih ne volim,znaci bio bi problem,jer preskociti tabletu je ...veliki rizik,onda mu dodje bukvalno propala stvar,kao da nijedna nije popijena...

Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 11.Prosinac/Dec.2008 u 22:50
ja sam za ruski rulet, ali samo ako je, khm ''hodnik'' poznat i čist...smile51

Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 11.Prosinac/Dec.2008 u 22:58
Originalno postovano od strane alma84 alma84 piše:

sa deckom sam vise od godine dana i vjerni smo tako da nema potrebe za njim..

inace prije uvijek..

i ne koristim tabletice....mada neki kazu da narastu sise od toga..
btw jel to istina?

pazi da ti umjesto sisa ne izbiju brkovi...LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2009 u 02:14
Čitajući sada malo ovu temu zaključio sam da su sve cure sa sajta ipak za kondom smile85   (naravno ako nije riječ o dužoj vezi)...

Ali dajte cure, nemojte takoEmbarrassedLOL, nije to to, s kondomom ili bez njega nije isto i nikada neće biti...smile119

Objavio: manjeZlo
Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2009 u 13:18
Na ''da'' sam kliknula

-------------
dala bih ti zivot, samo da ne umrem :D

Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2009 u 13:59
Buki pricali smo vec na tu temu :P
Ne vrediiiii cak ni sa onom slikom LOL

Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2009 u 14:07
Pa nema veze, možda ste se predomislile...LOL