Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

francuzima najveci, grcima najmanji....kondom...

Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Spam, spam i samo spam
Opis foruma: Treba li dodatno objašnjavati što vas ovdje čeka?
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=22955
Datum ispisa: 22.Srpanj/Jul.2026 u 15:41
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: francuzima najveci, grcima najmanji....kondom...
Objavio: alma84
Tema: francuzima najveci, grcima najmanji....kondom...
Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2008 u 08:55
Ako je suditi prema odgovorima koje su dali ispitanici u studiji provedenoj širom Evrope, Francuzi su ti kojima trebaju najveći kondomi, dok Grci kupuju one nešto manje.
Istraživanje koje je proveo njemački Institute of Condom Consultancy, sa sjedištem u Singenu, obuhvatalo je odgovore 10.500 muškaraca u 25 evropskih zemalja koji su zamoljeni da izmjere svoj penis i upišu broj u bazu podataka.

Kako saznaje Reuters, Francuzi su u prosjeku tvrdili da trebaju 15,48 cm duge kondome, što je oko tri centimetra duže nego, recimo, kod Grka.

Direktor Instituta Jan Vinzenz Krause izjavio je u petak da su ovi podaci prikupljeni u periodu od osam mjeseci, ali nije želio komentarisati koliko su muškarci iz Francuske zaista bili iskreni.

Anketa je imala za cilj edukaciju mladih o važnosti efektivne kontracepcije, a Institut nudi i savjete o veličini kondoma i svake godine organizuje sajam "Pimp Your Condom" kako bi se mladi, a prvenstveno tinejdžeri, obrazovali o spolno prenosivim bolestima.

Krause je od ranije poznat po inovaciji - spreju koji se poprska po kondomu kako bi ovaj savršeno pristajao. Ipak, taj projekat još uvijek nije zaživio.

izvor: sarajevo-x.com

-------------
muški imaju onu stvar viška, a one dvije manjka :D

Odgovori:
Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2008 u 11:08
Ne koristim kondome, ima li koji sprej koji ide direktno na alat, nešto kao WD40??? LOL

Objavio: Johhny Q
Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2008 u 12:53
A sto, bubba, da nisi zardjao...? Uputstvo (koje se daje samo bliskim prijateljima...): Pogledati u prici VITEZOVI ... kako se leci zahrdjavanje, tj neyebica... Tesko ce tu, brate WD-40 da ti pomogne... 

-------------
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...

Objavio: Dr Dragan
Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2008 u 13:21
Koliki je jorgan,ovaj kondom, tolko i noge se pružaju      

-------------

Objavio: jecaDJ
Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2008 u 14:31
Tj "Pruzi se koliko si,ovaj koliko ti je dugacak!" smile79

Datum objave: 07.Prosinac/Dec.2008 u 17:07
Originalno postovano od strane jecaDJ jecaDJ piše:

Tj "Pruzi se koliko si,ovaj koliko ti je dugacak!" smile79

smile79LOL

Objavio: iromafia111
Datum objave: 07.Prosinac/Dec.2008 u 17:36
Koliko sam shvatio, ovdje nema "tehničara". Sve sami "razarači". LOL

-------------

Datum objave: 08.Prosinac/Dec.2008 u 02:20
I još skromni k tomu...LOL

Objavio: Less
Datum objave: 08.Prosinac/Dec.2008 u 08:26
pa moraju se ljudi reklamirat malo

Objavio: hoshi
Datum objave: 11.Prosinac/Dec.2008 u 19:21
Velicina kondoma nema veze sa zivotom.Oni kao extra large su samo farsa za mase.Obican bilo koji kondom je dobar.Cak ni Durex nema nikakve posebne prednosti nad nekim cheshkim tipa romedovim ili sta ja znam.Njihova prednost je u marketingu i dobroj ambalazi pa je zato durex tipa 100 dina (3 komada) a romedova tri su za tipa 20 dinara.

Da li mogu da potvrdim tvrdnju?mogu.
S'obzirom da sam u organizaciji koja se bavi problematikom side i HIVa ,zalazemo se za koriscenje kondoma ,preventivu itd.Cesto radimo demonstraciju pravilnog stavljanja jer verovali vi ili ne 70 posto ljudi i ne zna da ga koristi kako treba,i cesto se pominje zuljanje kao glavni razlog nekoriscenja.
U kondom moze komotno saka da se ugura a da ne pukne,a nebrojeno puta je nekoliko kolega stavljalo i na glavu radi demonstracije Tako da ako je nekom veci od glave ja ga iskreno zalim :)

Objavio: Buki
Datum objave: 11.Prosinac/Dec.2008 u 20:04
Ma kakvi kondomi, jer ako paziš s kim spavaš onda to i nije toliki problem...

Datum objave: 11.Prosinac/Dec.2008 u 20:05
Ta recenica je nesto najcudnije,svi mi mislimo da smo imuni na sve,da to ne moze nama da se desi.Nazalost to je i najveci problem....

Datum objave: 11.Prosinac/Dec.2008 u 21:08
Nitko nije imun na sve ali u glavi ljudi kod nas je uvijek stara uzrecica:
Pa nece valjda bas mene....

Datum objave: 11.Prosinac/Dec.2008 u 21:12
O tome ja pricam..Sve ti je u glavi mene nece i zato se pojedinac izlaze stvarima koje nisu dobre za njega,ali kad se nesto lose desi obicno mu je kriv neko treci a ne on sam.

Datum objave: 11.Prosinac/Dec.2008 u 21:23
Pa naravno. Ko ce mene uvjeriti da sam ja kriv kad sam najbolji, najljepsi i najpametniji Wink

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk