kako da spržim par filmova s titlovima na
Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Software
Opis foruma: Za sva pitanja, probleme i diskusije o programima.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=21843
Datum ispisa: 08.Lipanj/Jun.2026 u 15:33 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: kako da spržim par filmova s titlovima na
Objavio: markomp13
Tema: kako da spržim par filmova s titlovima na
Datum objave: 18.Listopad/Oct.2008 u 01:00
|
Krenuo ja spržiti par filmova na dvd(filmovi normalno radili dok su na hardu bili,no dok sam spržio kad stavim film u 16:9 format slika se uspori,dakle kad je umanjena normalno radi.I zašto mi neče slovo Čć prikazati,a na hardu je.
|
Odgovori:
Objavio: blackpearl
Datum objave: 18.Listopad/Oct.2008 u 11:40
rezes divx filmove na DVD il bas DVD?
-------------
|
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2008 u 00:36
|
nisam te baš skužio.dakle stavio sam u isti folder titlove i film(srt i film u avi formatu) ,i tako kolko ih stane na prazan dvd(svaki film i srt u poseban folder) i to spržio.jel mi možeš reči kako drukčije da to napravim,jel ne kužim šta da drukčije napravim.
|
Objavio: blackpearl
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2008 u 00:44
Ok narezes divx filmove i jel ih onda pustas na kompu ili na kucnom bioskopu/playeru?
Jer ima kucnih dvd playera koji ne podrzavaju nasa slova.
Ako gledas na kompu trebalo bi da ti normalno radi, samo u podesavanjima od player namestis eastern europe da bi video nasa slova
-------------
|
Objavio: icemaher
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2008 u 02:20
Vedder piše:
od player namestis eastern europe da bi video nasa slova | a kod vecinu player-a podesis central europe, opcija subtitles...
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
|
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2008 u 13:03
|
na kompu puštam, znam to s kučnim playerima.ali nisi mi rekao zašto mi je slika spora i lošije kvalitete kad ju povečam u 16:9?.nemogu nači na Bs playeru tu opciju za titlove za naše područje?
|
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2008 u 13:26
U bs player ides desni klik=>>subtitles=>>subtitle properties=>>Font... ja tu postavim ovako font Tahoma, size 24, Script = Central European
a to oko 16:9 gde ti je losa slika i spora, na kucnom player-u??
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
|
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2008 u 13:34
|
hvala za bs player.Na kompu mi je slika tak spora ne gledam na dvd playeru.da nisam kad sam pržio nešto zajebao.Ima na neru ono na kraju multisesion i još nešto prije burn,da nije do toga?
|
Objavio: LukicAleksandar
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2008 u 13:44
|
Nije do toga i ja koristim tu opciju ona ti sluzi da mozes da dorezes disk, prekopiraj film sa dvd na komp, nemoj ga gledati direktno sa rezaca. I funkcionisace ok
|
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2008 u 14:32
|
opet neče!!!!kad je manja slika fenomenalno radi al kad povečam uspori se,trza i pogorša kvaliteta same slike.mislim da sam nešto sjebao kad sam pržio.daj molim te mi napiši kak točno ti spržiš na dvd(koristim nero 7),molim te?
|
Objavio: LukicAleksandar
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2008 u 15:43
|
Ja rezem na data, make data DVD izaberem sta rezem i na sto manje brzina rezem. Nisi ga rezanjem zeznuo sigurno to ti je do playera, probaj da promenis player, ja koristim Media Player Classic, i funkcionise OK.
|
Objavio: Sentinel
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2008 u 17:30
jebe zbunjen ludog...
zasto je losije kvalitete kad je 16:9 omg, jesu li filmovi uopce kodirani za HD i za taj aspect ratio??? ako nisu onda ti stvarno nema smisla pustat ih u 16:9, i jos ti je kvaliteta encodanja tu bitna, znaci kakav je source, ma ima tu masa stvari ati si njub i sad mi se stvarno ne da... a sto se tice przenja, mislim ono, ako ti otvara film i pusta ga onda si SAVRSENO sprzio, ne mozes bolje od tog... ako ti trza na vecoj rezoluciji, a siguran si da nije do kodeka, onda fino komp kroz prozor i kupi neki s jacom grafuljom i kraj price
------------- Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE
|
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2008 u 18:09
|
komp je predobar.kad skinem film s neta sve radi kak treba,100 filmova sam skinuo i gledao.nakon što sam te iste filmove spržio na dvd-e i htio ih gledat onda me jebu?ak znaš u čemu je stvar,objasni?
|
Objavio: Bebinjo
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2008 u 18:15
jel ti se sada to prvi put dogodilo ili si već pržio prije filmove i jel bilo sve ok?
i molim bez vrijeđanja
-------------
|
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2008 u 18:18
|
sad sam išao prvi put filmove spržiti,jer sam preopteretio hard.
|
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2008 u 18:22
ok na kojoj si brzini pržio?(probaj na najmanjoj)
Meni se znalo desiti kad sam pržio na x16 da mi slika zajebavala odnosno zaustavljala..tad sam spržio jedan dvd na x4 i radio je kako treba..(a i sigurnije je)
probaj još taj dvd koji si spržio sprobati na nekom drugom kompu pa pogledaj dal je isti problem kao kod tebe
-------------
|
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2008 u 18:28
|
ma na naj večoj,palo mi je to na pamet,zato idem probat sad na najmanjoj brzini pa ču vidjeti,hvala ti!!
|
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2008 u 18:31
ajd probaj pa javi..ne mora biti to problem..ako nije onda stvarno ne znam..i sprobaj svejedno taj sprzeni dvd na nekom drugom kompu dal radi normalno..(kod frenda ili gdje vec..)
-------------
|
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2008 u 18:38
|
evo probo i kod buraza na prastarom kompu sve radi kak treba osim što sam preko divix playera pustio film,no vjerovatno nema veze
|
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2008 u 19:12
instaliraj na svoj pc najnovi klite codec pack i mora da radi sve..
|
Objavio: Sentinel
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2008 u 20:00
njube, rekoh AKO SI SIGURAN DA NIJE DO CODECA (a 99% jeste) onda sutni kantu kroz prozor. deinstaliraj sve pizdarije koje imaju veze s codecima, skini najnovije klite i instaliraj ko sto rece kolega prije mene, i radit ce
------------- Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE
|
Objavio: darije
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2008 u 20:32
member_profile.asp?PF=47438&FID=3 - markomp13 obrati pažnju na rečnik, da ne bi imao probleme i ovde, pored toga što ih imaš i sa filmovima!!!! Ako ljudi već hoće da ti pomognu, onda ćuti i čitaj!!!!
-------------
|
Objavio: iromafia111
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2008 u 20:35
Nešto je divlje u zraku. Nadrkanih na sve strane.
-------------

|
Objavio: Buki
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2008 u 20:55
|
Upravo tako,BS Player + K-Lite Codec Pack i sve ti mora raditi kako treba,nebi trebao imati nikakvih problema sa divx filmovima...
|
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2008 u 21:15
|
EVO SVE RADI,HVALA NA TRUDU!
|
|