Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Dugo očekivani nastavak kultnog filma...

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=20519
Datum ispisa: 19.Srpanj/Jul.2026 u 20:33
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Dugo očekivani nastavak kultnog filma...
Objavio: cudak_31177
Tema: Dugo očekivani nastavak kultnog filma...
Datum objave: 14.Kolovoz/Aug.2008 u 02:23
Naslov ništa ne govori o zamisli, pa evo pojašnjenja: Kad bi dobili šansu da uradite nastavak nekog žestokog filma, koji bi to film bio, i molim kratak opis scenarija. Naravno, što neozbiljnije to bolje!

Moj izbor "Rambo 5: Fifth Blood".

John Rambo je u staračkom domu, i već peti put mu uzimaju krv na analizu. Međutim, kada zla deca iz komšiluka dođu da se igraju u dvorištu doma, John Rambo se (protiv svoje volje) vraća u akciju. On poziva domara u pomoć. Počinje žestok obračun između zlih sedmogodišnjaka i vijetnamskog veterana, koji u pratnji domara prska decu crevom za polivanje bašte. Deca su oterana, Rambo namiren i svi penzioneri na broju.

-------------

Odgovori:
Objavio: icemaher
Datum objave: 14.Kolovoz/Aug.2008 u 04:19
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Deca su oterana, Rambo namiren i svi penzioneri na broju.
penzioneri(Steven Seagal, Van Damme, Wesley Snipes....) LOLLOL

-------------
https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME

Objavio: darije
Datum objave: 14.Kolovoz/Aug.2008 u 13:39
Ja bih napravio "Alien vs Big Buck Bunny"... Sve bi se odvijalo na planeti Predatora, koji bi se povukli iz borbe i sedeli u svojim brodovima širom otvorenih prozora i jeli kokice. Naravno, sporadično bi navijali...ali i gađali neke od učesnika borbe... Naravno, ubacio bih par ljudi, tek da zabunu učinim još većom, ali ljudi bi morali da budu iz USA, jer bi ostali odmah shvatili da ih zezam (kao režiser, mislim). Da stvar učinim malo zanimljivijom, svim Alien-ima bih stavio brnjicu, pa da vidimo kako će onda da ubijaju..

U jbt ala serem, udarila mi vrućina u glavu...

-------------

Datum objave: 14.Kolovoz/Aug.2008 u 16:54
Brate...izgleda da jeste.

-------------

Objavio: bejbe
Datum objave: 15.Kolovoz/Aug.2008 u 02:28
   Ja bih snimila,drugi deo filma "Neprilagodjena"
Ne zato sto mi se svidja film i
ne zbog Angelina jolie...
Vec zbog mog trenutnog raspolozenja...bar bih imala opravdanje..za to sto bih uradila...
Kao ja idem gradom(krupan kadar) i jem svima..i onda kamera ide na moju ekipu,koje su isto neprilagodjene...A u pozadini ide tiho mjuz
"Girl just wanna have fun!!"
Pa ja sam stvarno prsla...mora da je prelazno...

Ko zna mozda i zgrnem neku kintu...

Objavio: bArCaFaN
Datum objave: 15.Kolovoz/Aug.2008 u 03:19
Bejbe, prsla si...LOL

-------------
deUs eSt hOMo

Datum objave: 15.Kolovoz/Aug.2008 u 03:22
Prava zivotna prica..ljudi to vole...

Datum objave: 15.Kolovoz/Aug.2008 u 12:59
A šta mislite o Rocky VS. Predator?
Opis: Ostareli bokser, Rocky Balboa, živi tihim i povučenim životom, vodeći restoran "Adrian" u Filadelfiji. Šef restorana, Poli, jedne večeri sukobljava se sa (sada matorim) Kapetanom Dutchom (Arnold Schwartzenegger), koji je u međuvremenu postao politički angažovan, oko načina na koji će se botiti protiv svemirskih grabljivaca. Poli je za varijantu "Shoot em up", dok Dutch smatra da se može pregovarati sa njima, i da svi možemo postati prijatelji. U toku pregovora, Dutcha mučki ubija glavni Predator. Emotivno skrhan zbog gubitka prijatelja, Balboa izaziva monstruma na boks meč, i ko izgubi, mora da napusti zemlju. U prvih 13 rundi, predator ga razbija krvnički, i to jakim udarcima u glavu, što Rocky stoički podnosi. I onda ga u zadnje dve runde tako raspizdi, da Predator počinje da kuka, i zove Mickeya u pomoć. Mickey je naravno mrtav, tako da nema pomoći. Predator (glavni) umire u ringu, a ostali u strahu od takvih batina napuštaju zemlju.

P.S. "Medalja Za Kenjaroša Godine" ide meniiiiiiiiiiiiii   

-------------

Datum objave: 15.Kolovoz/Aug.2008 u 15:42
Zaslužio si svaki gram zlata u toj medalji!!!

-------------

Datum objave: 15.Kolovoz/Aug.2008 u 15:47
    Zaista jesi, cudak...mi smrtnici ne vredi da se takmicimo sa tako natprirodnim..nemam reci prosto, da se izrazim...

Objavio: iromafia111
Datum objave: 15.Kolovoz/Aug.2008 u 15:58
Copycat 2! Znam da ste očekivali neki atraktivniji naslov, ali i od ovoga se može napraviti dobra priča. Dok su u prvom dijelu pokušavali uhvatiti ubojicu koji je kopirao slavna ubojstva, u drugom dijelu grupa ljudi sa jednog foruma angažira detektiva (Mr. D) poznatog po rečenici "Make your choice" da otkrije tko to "obrađuje" njihove titlove. Mr.D uz pomoć eksperta za prerušavanje (Mr. C) uspije se ubaciti u podzemlje kojim vlada zli patuljak koji je još u osnovnoj školi bio uhvaćen u prepisivanju sastavaka i koji se zakleo da će se jednom osvetiti. Na kraju, normalno, pravda pobjeđuje, a naši se junaci vraćaju svakodnevnom životu.

-------------

Datum objave: 15.Kolovoz/Aug.2008 u 17:02
Cudak, evo ti konkurencije....

-------------

Datum objave: 15.Kolovoz/Aug.2008 u 17:05
Iro,jesu li to neke skrivene zelje...ako jesu...
onda svaka cast...

Datum objave: 15.Kolovoz/Aug.2008 u 17:33
A Stiven Sigal vs. Cak Noris? Al' bi tu bilo krvi do kolena... Radnja pocinje tako sto Sigal upadne u kafanu i pokolje sve ljude kreditnom karticom, a na drugom kraju Noris ide gradom i prebija sve sto mu dodje pod ruku... I onda na kraju se sudare dva sveta u centru grada i pocinje fajt. Mozemo da otvorimo konkurs ko bi od njih dvojice pobedio. Al' sam ga sad smile66! Bezim... LOL

-------------
deUs eSt hOMo

Datum objave: 15.Kolovoz/Aug.2008 u 17:58
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Cudak, evo ti konkurencije....

Šta konkurencija? Moja slava je bila kratkog daha.

-------------

Datum objave: 15.Kolovoz/Aug.2008 u 19:34
Kako kratkog daha? Pa namjenio sam ti jednu od glavnih uloga u filmu!

-------------

Datum objave: 15.Kolovoz/Aug.2008 u 19:38
Kad se setim podruma i belog praha, verovatno bih glumio ovog što drpa tuđe titlove.

-------------

Datum objave: 15.Kolovoz/Aug.2008 u 20:12
Tebe je sparina spalila! A tko je Mr. C, stručnjak za prerušavanje? smile74
Ako baš inzistiraš na ulozi negativca, dogovorit ćemo se.

-------------

Datum objave: 15.Kolovoz/Aug.2008 u 20:19
Nema šanse. Prihvatam samo uloge pozitivaca dok se ne proslavim. A posle može. Znači, Mr.C?

-------------

Datum objave: 15.Kolovoz/Aug.2008 u 20:52
Može. Nego kad smo kod dugo očekivanih nastavaka - jedva čekam da Harry Potter krene na faks! Pošto mu još uvijek nitko ne vjeruje da ga Onaj-kome-se-ne-smije-izgovoriti-ime želi ubiti, i ovoga će puta tj. svakoga semestra upadati u razna sranja i samim se čudom izvlačiti iz njih. Ron će, onakav nespretan, početi eksperimentirati sa drogama sve dok se nakon jednog tuluma ne probudi sa zabijenim štapićem u znate-već-gdje. Hermania će, vjerojatno, ostati trudna. Takve se stvari znaju dešavati štrebericama pa, kad im jednom popuste kočnice...
Nakon jedno šest godina studiranja, dolazi završni dio. Harry, naoružan diplomom, odlazi na burzu i shvaća da ga nitko ne treba! Naime, svijet se podijelio na Europsku Uniju, Ameriku i Aziju koje vode bjesomučan rat oko hrane i energenata te gladnih izbjeglica iz Afrike, tako da nikome nije stalo do sranja tipa "mahnem štapićem i kamen se premjesti sa točke A na točku B". Sve što mu preostaje je birati između toga da ode u vojsku tj. rat ili se prijaviti za posao fizičkog radnika i kopati bunare u potrazi za vodom. U tom trenutku Harry mentalno puca i radi svojim štapićem "Suicidus Mortalis" te si oduzima život. Mislili ste da je kraj? Neeee! Na samom pogrebu Hermania otkriva ostatku društva da je Harry otac njezinog djeteta kako bi se saga mogla nastaviti.

-------------

Datum objave: 16.Kolovoz/Aug.2008 u 11:41
Čudak, mislim da si ovom temom otvorio pandorinu kutiju. Evo još jednog.

Volite li filmove sportske tematike? Ako je odgovor "Da", onda bi vas ovaj film mogao zanimati: Povratak u Budućnost! Kažete, bio je već takav film i to u tri dijela? smile85 Niste ni blizu.
Povratak u Budućnost je sportska drama o Predragu Mijatoviću, sportskom direktoru Reala, koji se kladi sa svojim ljutim protivnikom Joseom, sportskim direktorom Barcelone, da će od bilo kojeg kluba na svijetu napraviti prvaka. Izbor pada na Budućnost iz Podgorice i Peđa kreće u avanturu punu preokreta, a glavni mu je protivnik Velibor Džarovski, čovjek koji namješta utakmice i vrti veliku lovu na kladionicama. Ne bih vam sada ispričao kraj jer vam onda neće biti zanimljivo gledati film jednog dana kada bude snimljen.

-------------

Datum objave: 16.Kolovoz/Aug.2008 u 15:43
Hahahahahahahaaaa, bravo legendo!!!

-------------

Datum objave: 16.Kolovoz/Aug.2008 u 16:12
@ Iromafia - extra zaplet, samo mala ispravka - sportski direktor FC Barcelone je Txiki Begeristain...LOL

-------------
deUs eSt hOMo

Datum objave: 16.Kolovoz/Aug.2008 u 17:06
Txiki je tražio previše love za korištenje svog imena u filmu pa je odlepršao. smile42

-------------

Datum objave: 16.Kolovoz/Aug.2008 u 17:13
Ako je tako, ondaK u redu...LOL

-------------
deUs eSt hOMo

Datum objave: 16.Kolovoz/Aug.2008 u 18:19
Sam u kući (pitaj Boga koji dio)
Ostarjelog i reumom načetog Macaulaya Culkina zabunom (moj kCensoredc zabunom, zabunom nekoga ostaviš jednom, a ne sto puta) ostave samog kod kuće i odu na put (što dalje od njega - to bolje). Jadni, polupokretni astmatičar jedina je prepreka retardiranim pljačkašima kuća koji ne mogu opljačkati ni samog sebe, a kamoli nekog drugog. Neustrašivi djedica, naoružan iskustvom iz prethodnih pedesetak pljački, ponovno savladava pljačkaše. Cijela se obitelj vraća kući, a Macaulayev unuk zaključuje film rečenicom: "U pCensoredku materinu, kad će nam već netko skinuti ovog metuzalema sa vrata? Deda, stani! Opet si se upiš'o!"

-------------

Datum objave: 16.Kolovoz/Aug.2008 u 18:42
Hitler 2: The Rise Of Pizza Boy

Adolf Hitler iscenirao je samoubistvo, i sa Evom živi i radi u Beogradu kao dostavljač pice (što da ne, sad je sve moguće). Sve izgleda bajkovito do momenta kada ga provali čelnik jedne političke partije, i počne da ga ucenjuje da će ga predati vlastima ako ne pristane da bude njihov politički savetnik iz senke. Adolf, koji ne želi da se vrati svom pređašnjem životu, odbija saradnju i tu kreće akcija. Jedan od pripadnika partije iznosi podatak da je ovaj živ i zdrav, i u Beograd stiže John McLane sa zadatkom da uhapsi i izruči monstruma "Visental" centru. Međutim, ono što McLane ne zna je to da ga u Beogradu spremno čeka Emir Kusturica, sa spremljenom krstačom, posmrtnim govorom i Neletom Karajlićem u ulozi popa. Oni su odlučili da ga živog sahrane, na pravdi Boga. McLane se obraća za pomoć ministarstvu policije, ali ga ministar spremno dočekuje rečima: "To nije naša ingerencija. Obratite se crkvi." Tu već dolazi do opšte pometnje, jer nije uspeo da sazna kome treba da se obrati. McLane kuka i zapomaže dok ga lagano prekriva crna zemljica, a iznad njega nariču neki ljudi, među kojima stoji "misteriozni", i ostareli pizza boy, koji je u međuvremenu potpisao doživotni ugovor u savetodavnom odboru. U toku odjavne špice, obavezne su subliminarne poruke koje golim okom ne možete zapaziti, ali će one sigurno stići do vas.

P.S. And the "Oscar" goes to...

-------------

Datum objave: 16.Kolovoz/Aug.2008 u 18:50
Kakav sad Oskar, zar film nije o Hitleru?

-------------

Objavio: pejafor3
Datum objave: 16.Kolovoz/Aug.2008 u 19:03
Žan Klod Van Dam,

Pravi, real, proper, nastavak filma BLOOD SPORT!!!
To da vidim pa da prodam kompjuter!

Datum objave: 17.Kolovoz/Aug.2008 u 10:40
Originalno postovano od strane pejafor3 pejafor3 piše:

Žan Klod Van Dam,

Pravi, real, proper, nastavak filma BLOOD SPORT!!!
To da vidim pa da prodam kompjuter!

Jean-Claude u dugo očekivanom nastavku dolazi u baletnu školu koju vodi S.Segal i otkriva kako je balet zapravo krvavi sport. U ovoj drami, nabijenoj emocijama, ljubomorom i podmetanjima, Jean-Claude se pokušava izboriti za glavnu mušku ulogu u "Labuđem jezeru". Glavni protivnici su mu gej trojac (baletan, frizer i modni stilist) koji se nađu u ljubavnom trokutu u kojemu se ne zna tko pije, a tko puši. Protivnik za glavnu ulogu, ruski baletan Boris Gejov, pokušava sve ne bi li spriječio Jean-Claudea da dobije glavnu ulogu. Osim toga, muče ga i privatni problemi. Njegov partner ne može ostati trudan. U presudnom trenutku, na generalnoj probi nakon koje će se odrediti tko će dobiti glavnu mušku ulogu, Jean-Claudeu bacaju pijesak u oči. Naš se junak u flash backu prisjeća riječi svojeg učitelja Segala ("Oslobodi svoj um i budi labud.") i savršeno otpleše svoju dionicu zatvorenih očiju te dobiva glavnu ulogu u predstavi.

-------------

Datum objave: 17.Kolovoz/Aug.2008 u 12:16

-------------

Datum objave: 17.Kolovoz/Aug.2008 u 12:24
Imam osjećaj da se peji neće sviđati. LOL

-------------

Datum objave: 17.Kolovoz/Aug.2008 u 20:17
Što da ne? To je sad trend.

-------------

Datum objave: 17.Kolovoz/Aug.2008 u 21:00
Ako je to sada u trendu, nema mi druge nego smisliti scenarij za "Kara te Kid", svojevrsni nastavak "Brokeback Mountain". LOL

-------------

Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2008 u 11:07
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Ako je to sada u trendu, nema mi druge nego smisliti scenarij za "Kara te Kid", svojevrsni nastavak "Brokeback Mountain". LOL

LOL LOLLOLLOL Big smileBig smileBig smileBig smile

A čekaj... ko bi glumio.

Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2008 u 11:26
Evo, ja ću biti "Kid", a vi šta 'oćete.

-------------

Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2008 u 11:57
Eeeee, Čudak car si. Big smile

A znate šta me zanima... što ne naprave žensku verziju
Brokeback Mountain. Mislim da bi mi se taj fim veoma svideo.

Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2008 u 12:14
Razmišljao sam o tome, ali bila bi prežestoka konkurencija za glavne uloge pa bi umjesto "Brokeback Mountain" snimali "Djevojke iz internata". LOL

-------------

Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2008 u 13:21
Originalno postovano od strane pejafor3 pejafor3 piše:

Eeeee, Čudak car si. A znate šta me zanima... što ne naprave žensku verzijuBrokeback Mountain. Mislim da bi mi se taj fim veoma svideo.

Zato što bi se onda morao zvati "Brokeback Pussy", a to nije to.

P.S. Jesam bezobrazan...

-------------

Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2008 u 20:45
Sad sam vidio da je netko postavio kolekciju filmova B. Willisa. Čudak, evo nove uloge za tebe: "Daj hard", priča o čovjeku koji bezuspješno luta gradom i pokušava kupiti hard od 1 TB. Nakon cjelodnevne potrage, lud do bola, ulazi u prodavaonicu i izdere se na prodavačicu: "Daj hard!!!"

-------------

Datum objave: 18.Kolovoz/Aug.2008 u 23:37

Sad sam vidio da je netko postavio kolekciju filmova B. Willisa. Čudak, evo nove uloge za tebe: "Daj hard", priča o čovjeku koji bezuspješno luta gradom i pokušava kupiti hard od 1 TB. Nakon cjelodnevne potrage, lud do bola, ulazi u prodavaonicu i izdere se na prodavačicu: "Daj hard!!!"

A onda prodavačica, u strahu od ludog McLane-a, poziva u pomoć Emira Kusturicu, koji sa popovima i iskopanom rakom........ček ček ček...čoveče, kakav deja vu.

-------------

Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2008 u 00:02
I onda dodje Stiven Sigal i pokolje vas sve kreditnom karticom na kojoj nema ni centa...LOL

-------------
deUs eSt hOMo

Datum objave: 19.Kolovoz/Aug.2008 u 00:08
Dani groma:
Nekolicini prijatelja počinju se događati čudne stvari nakon što su bili izabrani za suce na natjecanju u spravljanju vojničkog graha. smile66

-------------

Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2008 u 19:37

John Rambo je u staračkom domu, i već peti put mu uzimaju krv na analizu. Međutim, kada zla deca iz komšiluka dođu da se igraju u dvorištu doma, John Rambo se (protiv svoje volje) vraća u akciju. On poziva domara u pomoć. Počinje žestok obračun između zlih sedmogodišnjaka i vijetnamskog veterana, koji u pratnji domara prska decu crevom za polivanje bašte. Deca su oterana, Rambo namiren i svi penzioneri na broju.

Ljudi moji, ja sam se samo zezao, ali je Stallone to shvatio veoma ozbiljno. 2009 godine "Rambo V"!!!    

http://www.imdb.com/title/tt1206885/

-------------

Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2008 u 21:30
smile117

-------------

Datum objave: 22.Kolovoz/Aug.2008 u 21:57
Ogrebi se za autorska prava!!! LOL

Ima li što o mojim filmovima? Hoćemo li stići snimiti "Brokeback Mountain 2" na vrijeme?

-------------

Datum objave: 23.Kolovoz/Aug.2008 u 01:20
Yessss...sad su mi svi problemi nestali...posle ovakve vesti,moj zivot ponovo ima smisla...

Mislim da taj film("planina...)nisam gledala...jel to film o gay zajednici iz perioda divljeg zapada?...
Znam da nije,jer je to moj nastavak...eta ira..ja ga snimam...Znaci dva tipa na konju,jasu prema zalasku sunca,kosa im se na vetru mrsi... . U jednom momentu su im se pogledi sudarili...i to je bilo to...
pogled je sve rekao....reci su bile suvisne u tom momentu...samo su na jednu stvar mislili...kad ce stici na odrediste....bili su nestrpljivi...cela i tela su im se znojila....
Kada su stigli do salona u koje su uzeli sobu pre par dana...videlo se olaksanje na njihovim licima...Vezali su konje za stubove...i potrcali ka stepenicama...
Upali u sobu...i umalo se nisu potukli oko cetke za kosu....Ako se secate umrsene kose na pocetku...
to je zajena stvar kad ti se kosa umrsi...
Mislim da ima dobar zaplet...napet je dosta

Datum objave: 23.Kolovoz/Aug.2008 u 02:24
Dodje bArCaFaN pijan iz grada, i pise gluposti po forumu... Kakav bi to samo film bio...LOL

-------------
deUs eSt hOMo

Datum objave: 23.Kolovoz/Aug.2008 u 02:38
Originalno postovano od strane bejbe bejbe piše:

i umalo se nisu potukli oko cetke za kosu....Ako se secate umrsene kose na pocetku...

Što ja gotivim ovu bejbe...baš je blesava.

Originalno postovano od strane bArCaFaN bArCaFaN piše:

Dodje bArCaFaN pijan iz grada, i pise gluposti po forumu... Kakav bi to samo film bio...

Brate, blockbuster!

-------------

Datum objave: 23.Kolovoz/Aug.2008 u 02:40
E moj Cudak, ne zelis ni da znas kakvi mi se filmovi vrte po glavi trenutno...LOL

Sve sami blockbusteri...LOL

-------------
deUs eSt hOMo

Datum objave: 23.Kolovoz/Aug.2008 u 02:44
Nemate pojma kakav problem umrsena kosa moze da bude...
a zamisli jos dva tipa kako se biju zbog cetke...ako to nije dovoljno...onda...vise necu ni da snimam

Datum objave: 23.Kolovoz/Aug.2008 u 02:53
Originalno postovano od strane bejbe bejbe piše:

Nemate pojma kakav problem umrsena kosa moze da bude... a zamisli jos dva tipa kako se biju zbog cetke...ako to nije dovoljno...onda...vise necu ni da snimam

-------------

Datum objave: 23.Kolovoz/Aug.2008 u 12:15
Bejbe, Bejbe... Pa zar su žene toliko poludjele da se pale na tipove koji se tuku oko četke za kosu? Onaj Beckham je napravio više štete nego sam mislio. LOL

-------------

Datum objave: 26.Kolovoz/Aug.2008 u 15:08
Čudak, evo ti još jednog razloga zašto se trebaš ogrebati za prava oko "Ramba":

TUŽBA
Warner Bros traži odštetu od indijske filmske kompanije zbog sličnosti njihova filma s Harryjem Potterom.
Indijci snimili film Hari Puttar i zaradili tužbu Warner Brosa.
Scena iz filma o Hariju Puttaru

Warner Bros, producentska kuća Harryja Pottera, podignula je tužbu protiv indijske filmske kompanije Mirchi Movies zbog naslova njihova nadolazećeg hita koji glasi "Hari Puttar - komedija terora". U Warner Brosu smatraju da je naslov filma previše sličan naslovu njihova serijala o najpopularnijem čarobnjaku na svijetu.

Slučaj će se naći pred visokim sudom u Mumbaiju za nekoliko mjeseci, a premijera spornoga indijskog filma održat će se već 12. rujna.

- Razmotrili smo i tužbu protiv svih koji su na bilo koji način bili uključeni u nastanak i distribuciju ovoga indijskog filma. Warner Bros uvijek pazi na zaštitu intelektualnog vlasništva - kaže glasnogovornica Warner Brosa Deborah Lincoln.

Hari je popularno ime u Indiji, a Puttar na jeziku Punjabi znači sin. Film je režirao Rajesh Bajaj, a glavne uloge igraju bolivudske zvijezde Zain Khan i Jackie Shroff. Priča je to o desetogodišnjem dječaku koji se sa svojim roditeljima seli u Englesku i biva uvučen u bitku za tajni mikročip.

- Mi smo ime Hari Puttar registrirali još 2005. i zaista je čudno da je Warner Bros upravo sada, dva tjedna uoči premijere, odlučio podići tužbu protiv nas. Po mojemu mišljenju, naš naslov nema prevelike sličnosti s Harryjem Potterom - kaže Munish Purii iz tvrtke Mirchi Movies.

(A.Be. Večernji list)

Čudak, mislim da će ova tema koju si otvorio biti glavni dokaz protiv Stallonea na sudu, a možda se može ubrati kakva pinkica i od "Brokeback Mountain 2".

smile74

-------------

Datum objave: 26.Kolovoz/Aug.2008 u 15:48
Nema "Warner" šansu protiv ovoga. Nego, kad smo kod krađa i plagijata, da li si slučajno čuo za turskog Ramba? Ako nisi, idi na youtube i kucaj "turkish rambo", garantovani su bolovi u predelu stomaka, a tu ćeš dobiti još par rezultata za indijskog Supermana, Spidermana itd...

-------------

Datum objave: 26.Kolovoz/Aug.2008 u 20:30
Ako se indijci izvuku iz ovoga, krećem snimati svoje verzije "Herija potera na WC", "Hairy Potter kod brice", "Hari Mata Hari Potter", "Harry putar maže na debelo", Prljavi Harry Potter"...

-------------

Datum objave: 26.Kolovoz/Aug.2008 u 21:19
Šta kažeš na "Harry Potter, i ćaća mu Rodney Trotter". Odjednom apiš najuspešniji film i seriju. Radnja otprilike ovako: Harry završava školu za čarobnjake, ali ostaje još jedan trik koji ne ume da izvede, a to je preživljavanje bez posla, sa mlađim bratom debilom i dedom koji umesto penzije donosi u kuću prdeže u ogromnim količinama. Harry sazna da je kralj ove vrste iluzija, Del Boy, voljan da pomogne svima zainteresovanima. U toku školovanja, sazna da je Kasandra izgubila bebu pre dvadesetak godina, otprilike kad se on rodio, i teatralno dolazi do zaključka da mu je ona majka, a samim tim i Rodney otac. Najgore od svega je to, što mu je Del Boy stric, pa Harry u želji da zaustavi širenje zlog semena, odlazi na sterilizaciju...

E j*bi ga, ako ovo nije dovoljno napuštam pisanje scenarija zauvek!

And the "sh*tscar" goes to...

P.S. sh*tscar = Oscar for sh*theads

-------------

Datum objave: 26.Kolovoz/Aug.2008 u 21:55
Ili serija, Potterovi i Trotterovi. U 1000 nastavaka, kao "Dinastija". Zapleti, raspleti, intrige, zavjere, ljubavi, vjenčanja, rastave... Sukob dviju obitelji različitih staleža (tu se ne može promašiti). DelBoy pokušava upotriyebiti magiju kako bi poboljšao posao na buvljaku. Albert saznaje da mu je prof. Dumbeldore zapravo brat (od tetke). Trigger pokušava upasti u ekipu za metloboj...

-------------

Datum objave: 28.Kolovoz/Aug.2008 u 18:17
The making of Batman vs. Godfather

Rat IMDB-ovaca oko Batmana i Godfathera jenjava, ali producenti Batmana dolaze na ideju da pozovu dvojicu najtraženijih scenarista "Balkanwooda", Čudaka i Iromafiju, kako bi osmislili priču u kojoj bi se definitivno pokazalo ko je baja: Batman ili Don Vito Corleone. Film koji je potpisao Francis Dachia Cupollić, trebalo bi da se pojavi u bioskopima do kraja godine, a priča otprilike ide ovako: U Gothamu nastupa velika depresija. Pod nagovorom Jokera, grupa mafijaša-žabara preuzima vođenje grada, predvođeni Don Vitom Corleoneom. Sve što se dešava u filmu nije uopšte bitno. Film prodaje poslednja rečenica u filmu. Naime, Joker dolazi kod Don Vita i kuka kako ga Batman maltretira, na šta mu on kaže: "Ništa ne brini... izneću mu ponudu koju neće moći da odbije." Publika divlja, i film je do jaja. Na kraju, Batman odlazi na Havaje daleko od svega, a Don Vito postaje apsolutni vlasnik Wayne-ove kompanije, kupovinom na nameštenom tenderu. Čudak i Iromafija postaju nosioci brojnih priznanja i nagrada, a najdraža im je "Zlatna Malina" za tupavi scenario.

-------------

Datum objave: 28.Kolovoz/Aug.2008 u 20:52
To bi otpriilike bilo to. Jedino me muči taj kriminalni status Don Vita i mafijaša uopće. Njima je još u doba Ala Caponea trebao jedan dobar PR koji bi ljudima objasnio da se ne radi o kriminalnoj organizaciji nego o udruzi građana okupljenih u svrhu samozapošljavanja jer nisu mogli dobiti posao preko burze.
Što se Balkanwooda tiče, da je više para (i poznanstava), braća Farelli bi bili sretni kada bi im ukazali čast da nam donesu kavu. smile74

-------------

Datum objave: 28.Kolovoz/Aug.2008 u 21:05

braća Farelli bi bili sretni kada bi im ukazali čast da nam donesu kavu.

Šta su to, neki statisti? Pa slušaj, sa ovakvim scenarijima, iduće godine u ovo doba mogli bi biti milioneri. Ma šta milioneri, Bill Gates bi časkom oćelavio...

-------------

Datum objave: 12.Rujan/Sep.2008 u 00:08
Moje debelo internetsko vjenčanje (prema istinitom događaju)

U nekom selu na internetu, dvoje mladih se odlučilo vjenčati. Mladoženja, više puta bezuspješno liječeni kokakoličar i mlada... Mlada, za koju ne znaš jeli ispala vragu iz torbe ili ju je namjerno pustio da se više ne pati sa njom. Skupilo se raznoliko društvo: tip u Armanijevom odjelu sumljivog životopisa, nikad angažirani dubler J.Deppa u ulozi pirata J.Sparrowa, mladenkina kuma koja nosi pištolje i uz večernje haljine, tip sa najdužim godišnjim odmorom na svijetu, Karate Kid wannabe koji obožava hu-ha filmove, tip koji se u doba ABS-a, RDS-a, SRS-a i PGP RTB-a vozi u autu bez klime, serva i svega ostalog, tip koji je naučio kućnog ljubimca kako uploadati svoju sliku na internet...
Kako to običaji i nalažu, društvo se večer prije podijelilo u dvije sekte, mušku i žensku. Muška je ekipa, bez srama i bilo kakve pomisli da to sakrije, otišla u obližnji Barcafan Caffe (ime je samo paravan za rupčagu u kojoj se sakupljaju sumljivi tipovi i gdje se svakih malo puca) gdje su ih dočekali vlasnik lokala (nekada student koji je obećavao, a kasnije je shvatio da je samo lova bitna) i cajke sumljiva morala i isto takvih vokalnih sposobnosti. Za to vrijeme su se dame uputile u preskupi Lounge bar gdje su lagano čavrljale uz koktelčiće.
Dok je muška ekipa, već vidno pripita, čekala dolazak torte iz koje će iskočiti striptizeta, mladenka je povela svoje društvo na muški striptiz (tko bi se to nadao od nje). Nepunih 10-ak minuta nakon dolaska,  društvo je počelo bez imalo srama komentirati izgled izvođača, a dvije - tri čašice nakon toga, mladenka i kuma su bacile opkladu koja može brže skinuti tange sa plesača samo zubima.
U isto vrijeme, nekoliko ulica dalje, striptizeta je zaljevala mladoženju Coca-Colom u prizoru koji je neodoljivo podsjećao na onaj iz filma "Od sumraka do zore". Ekipa je u totalnom deliriju, a naglavačke je iz kavane izbačen tip koji je na krivom mjestu u krivo vrijeme postavio pitanje "Ljudi, imate li vi imalo morala?".
Nekoliko sati kasnije oba su se društva ponovno srela u policijskoj postaji. Prvo je policija dovela muško društvo nakon što je zaprimila dojavu o masovnoj tučnjavi u kavani u kojoj se slavila momačka večer, a nedugo nakon toga i žensko društvo, nakon dojave da crnokosa djevojka za koju pričaju da se sutra treba udati zubima drži jednog od striptizera za Censored nakon što mu je već prije rastrgala tange.
Stiglo je i jutro, veliki dan! Povorka supijanih zombija izlazi iz policijske stanice i polako se kreće prema crkvi, psujući svakoga tko malo jače zatrubi ili glasnije priča. U nadahnutoj propovjedi svećenik objašnjava prisutnima važnost i svetost institucije braka dok se kum leluja i moli Boga da sve što prije završi jer mu je prilično zlo. Dolazi i veliki trenutak. Prije nego će izgovoriti sudbonosno "Da", svećenik, kako je i red, upita okupljene da se izjasne znaju li za kakvu zapreku ovome braku. Na opće zgražanje, iz zadnjeg reda se javlja neznanac:
- "Ja znam zašto se ne mogu vjenčati!"- dovikne neznanac.
- "WTF?"- bijesno će mladenka.
- "Falim te, Bože!"- potiho će mladoženja.
- "Zašto?"- upita svećenik.
- "Zato jer im vjenčani zavjeti koje trebaju izgovoriti nisu provjereni spelling checkerom!"- slavodobitno će neznanac.
Prizor koji se tada dogodio sutrašnje su novine opisale kao nikad viđen do tada, a dominiraju fotografije tipa sa gusarskom kapom kako davi nesretnog neznanca i mladenkine kume koja drži uperene pištolje u svećenika dok on pita uplakanog mladoženju uzima li mladenku za ženu. Proslava koja je uslijedila nakon svečanog čina nije prošla puno bolje. Na svadbu je uletjela grupa huligana nakon što su čuli da na svadbi ima ljudi koji se bave prevođenjem filmova te su od njih tražili prijevod za film koji počinje igrati u kinima tek iduće srijede.
I živjeli su dugo i sretno...

-------------

Datum objave: 12.Rujan/Sep.2008 u 00:27

Ajoooooooooooj stomaaaaaaaaaaaaaaaak!!!!!!!! Buahahahahahahahhhahahha! Ti nisi normalan čovek jebo te, oćeš da me ubiješ??!??!!! Ne mogu da verujem šta ti je palo na pamet.

-------------

Datum objave: 12.Rujan/Sep.2008 u 00:30
Ponavljam po stoti puta: Nikada nisam ni tvrdio da sam normalan! LOL

-------------

Objavio: icemaher
Datum objave: 12.Rujan/Sep.2008 u 00:38

Ponavljam po stoti puta: Nikada nisam ni tvrdio da sam normalan! LOL
to si i dokazao hihihihi, lud si brate 3000% Clap

-------------
https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME

Datum objave: 12.Rujan/Sep.2008 u 00:43
I kako čovek da ga ne voli? Nema šanse (osim ako je "neznanac")

-------------

Datum objave: 12.Rujan/Sep.2008 u 00:45
"Falim te, Bože!"

LOL

-------------

Datum objave: 12.Rujan/Sep.2008 u 01:16
Braća Farelli, my ass. Thumbs Down

Darije i Čudak, ostavio sam plan momačke večeri pod "Svadba Darije i Alma", onako u grubo, da znate što vas može dočekati.

-------------

Objavio: joya
Datum objave: 12.Rujan/Sep.2008 u 01:36
Vjerovatno bi nastavio ARMAGEDON 2
Nakon dugo vremena opet veliki astereoid ide prema zemlji ali ce ovog puta
udariti i unistiti ljudski zivot na zemlji. S tim da ce u nekom space shatle-u ostati jedan par i na njima ce biti da obnove ljudsku vrstu. Ali ce se morati spustiti na najblizu planetu.
Ali nakon izvjesnog vremena i par pokusaja oplodnje skontat ce kako djevojka nemoze ostati u drugom stanju.
Do koga je problem saznat ce te u trecem nastavku...

-------------
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!

Datum objave: 12.Rujan/Sep.2008 u 09:03

Braća Farelli, my ass. Thumbs Down

Darije i Čudak, ostavio sam plan momačke večeri pod "Svadba Darije i Alma", onako u grubo, da znate što vas može dočekati.

Verujem ti na "slepo"....LOL

-------------

Objavio: alma84
Datum objave: 15.Rujan/Sep.2008 u 18:47
isuseeee..osim sto sam popljuvala monitor, pala sa stolice, star je vec okrenula broj hitne na mobitelu u nadi da ce doc sa bijelom kosuljom...

iro ili mafijo il kako god oces ti si ziva legenda..bem ti takav mozak sa tavkom mastom...

ne znam koju recenicu da izvojim....fakat...

''..a nedugo nakon toga i žensko društvo, nakon dojave da crnokosa djevojka za koju pričaju da se sutra treba udati zubima drži jednog od striptizera za Censored nakon što mu je već prije rastrgala tange.''

boze....

-------------
muški imaju onu stvar viška, a one dvije manjka :D

Datum objave: 15.Rujan/Sep.2008 u 18:59
Nekako sam znao da će ti se ta rečenica najviše dopasti. LOL

-------------

Objavio: alma84
Datum objave: 15.Rujan/Sep.2008 u 20:30
Big smile

-------------
muški imaju onu stvar viška, a one dvije manjka :D

Objavio: luka0037
Datum objave: 16.Rujan/Sep.2008 u 03:36
eeeeeeeeeeeee svaka cast na scenariju nisam ni sumnjao u tvoju kreativnost (uputstvo sa cika smajlijem je bilo pocetak) ali sada se vidi da si sazreo kao textopisac

imas sigoran angazman da reziras i moju svadbu i momacko cim budem navatao neku da kaze to da

ono sa njduzeg letovanja sam valjda bio ja      e da sam barem navatao bojicu nego j........... cobani i cobanice

nego cek pre nego odem da rezervisem dvd filma

-------------

Objavio: nebojsa66
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2010 u 12:58
iro - sefepostovanjesefepostovanjesefepostovanjesefepostovanjesefepostovanjesefepostovanjesefepostovanjesefepostovanjesefepostovanje

Čim skupim neke pare dižem ti spomenik... Odsad pa nadalje nema više Oscara, ima Irocara (probajte ovo pročitati koristeći izgovorno c, a ne k, hvala)

Legendarno, care, nema šta!

-------------

Nisam lud, mater me testirala!

Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2010 u 13:09

Čoveče, ja sam ovu temu zaboravio. A pazite kako sam naslutio "Rambo 5" Confused

LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2010 u 13:11
Ma ja sad pregledavao onu temu slike članova i našao ovu temu i otkinio sam od smijeha...
I imaš izvrsnu intuiciju što se tiče filmova... Odlično si to predvidio...

LOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Objavio: outside
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2010 u 13:15
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

I imaš izvrsnu intuiciju što se tiče filmova... Odlično si to predvidio.

ulizicaROFLROFLROFL

Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2010 u 13:16
A daaaaaaaaj!!! Nije bilo u tom smislu, stvarno!!! LOLLOLLOLLOLLOLLOL
ROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFL

-------------

Objavio: bojanadj
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2010 u 13:20
jah jah...sigurno da nije...
Evo, idemo mi u drugu temu da vam ne smetamo LOL

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2010 u 13:20
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

jah jah...sigurno da nije...
Evo, idemo mi u drugu temu da vam ne smetamo LOL

hehe,može boja...nećemo im smetatiLOL

Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2010 u 13:23
Pa zar stvarno mislite da sam tolika prodana duša da bih se ulizivao moderatorima...?
A ja mislio mi se sprijateljili i dobro nam krenulo, kad vi ovako, puf, pa nož u leđa...

Disapprove

P.S. Da ne shvatite ozbiljno: LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2010 u 13:37
Brate, ne obaziri se na njih... samo ti nastavi LOL

-------------

Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2010 u 13:39
A neću više... toliko se u*upkavam da mi se još vide samo nožni prsti... Strašno... LOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2010 u 13:40

Brate, ne obaziri se na njih... samo ti nastavi LOL

LOLLOL

Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2010 u 13:45

Pa zar stvarno mislite da sam tolika prodana duša da bih se ulizivao moderatorima...?
A ja mislio mi se sprijateljili i dobro nam krenulo, kad vi ovako, puf, pa nož u leđa...

Disapprove

P.S. Da ne shvatite ozbiljno: LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Ma, samo ti, nemoj da se stidiš LOL Podsećaš me na mene, onako iz dalekaLOL
Samo ja sam izabrala bolje Tongue (moje šlihtanje je rezervisano za sefepostovanje, kneginja i Big Daddy-ja LOL... vukove samo neizmerno volim i stojički podnosim njihovu ljubav LOLLOLLOL)

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2010 u 13:46

iro - sefepostovanjesefepostovanjesefepostovanjesefepostovanjesefepostovanjesefepostovanjesefepostovanjesefepostovanjesefepostovanje

(ostatak citata sam obrisao da ne ispadne da se uvlačiš i meni) LOL

Bit će još toga kad uspijem nahvatati koncentracije (hanging).

-------------

Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2010 u 13:49

Hvala za brisanje uvlačljivog dijela posta, a za ovo jedva čekam... LOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2010 u 13:58

Početnik Disapprove 

Piše se:

Hvala sefepostovanje Irocare (za sve bezobrazne napomena c a ne k) za brisanje dijela posta gde sam iskazao svoje veliko poštovanje vašem delu(skromnost je oduvek bila odlika velikih ljudi), a ovo drugo, uvažavajući činjenicu da ste vi veoma zauzeti i ozbiljni ljudi, ponizno i strpljivo čekam Embarrassed

Sve te moram učiti LOLLOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2010 u 14:06
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Početnik Disapprove 

Piše se:

Hvala sefepostovanje Irocare (za sve bezobrazne napomena c a ne k) za brisanje dijela posta gde sam iskazao svoje veliko poštovanje vašem delu(skromnost je oduvek bila odlika velikih ljudi), a ovo drugo, uvažavajući činjenicu da ste vi veoma zauzeti i ozbiljni ljudi, ponizno i strpljivo čekam Embarrassed

Sve te moram učiti LOLLOLLOLLOL

ROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFL
Oprostite, vaša veličanstvena dubokoumnosti i veštičnosti! Vašim savjetima nema premca i svojim najdubljim i neizmjernim zahvalopoštovanjem vam ukazujem na svoju idolopokloničku zahvalnost za vaše savjete. Nadam se da će me oni usmjeriti na pravi put i da ćete sve manje imati potrebu prosipati svoje mudre bisere na moju malenkost nedoraslu vašoj veličanstvenosti!

Jel ovo bolje?
LOLLOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2010 u 14:13

Oprostite, vaša veličanstvena dubokoumnosti i veštičnosti! Vašim savjetima nema premca i svojim najdubljim i neizmjernim zahvalopoštovanjem vam ukazujem na svoju idolopokloničku zahvalnost za vaše savjete. Nadam se da će me oni usmjeriti na pravi put i da ćete sve manje imati potrebu prosipati svoje mudre bisere na moju malenkost nedoraslu vašoj veličanstvenosti!

Jel ovo bolje?
LOLLOLLOLLOL

Ne... oseća se doza sarkazma koje ne sme biti prilikom šlihtanja Tongue

Imaš veliku šansu da budeš odličan spamer, ali šlihter...imaš još mnogo, mnogo da učiš LOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2010 u 14:15
Ma kakav sarkazam, to je sve bilo od srca, ja stvarno ne znam gdje si ti vidjela sarkazam...
No, da moram još puno učiti imaš pravo... Ali moraš mi priznati da se jako trudim. I kao spamer, a i kao šlihter... LOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2010 u 14:18
Kažem ja odličan spamer...ne stignem ni edit uraditi LOL

Evo ti ovde edit:
Da ti pojasnim, kvalitetno šlihtanje dolazi iz dubine duše ponutkano iskrenim osećanjima koji te vode u tome, a korist koja proizilazi iz njega je samo logički sled događaja i nikako ne sme da ti bude na pameti inače se odmah oseti i to više nije šlihtanje, već čisto uvlačenje, a razlika je ogromna LOL

-------------

Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2010 u 14:24
Hvala na uputstvima, držat ću ih se što više mogu, da postanem još bolji šlihter! LOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 18.Svibanj/May.2011 u 22:55
Prvo sam sve ponovno pročitao i dobro se nasmijao, a onda mi je nešto palo na pamet. Nisam se mogao sjetiti s kojim bi točno filmom povezao ovu priču pa ćemo ju za sada zvati "Stari Gazda".

STARI GAZDA

Stari Gazda umire.
(deki2Rekao sam „stari“, a ne „sad odmah“. Ne nazdravljajte još. LOL)

Leži onemoćao u postelji. U sobi iznad legendarne kavane čuje se samo tihi zvuk disanja kojeg prekida otkucavanje starog zidnog sata. I u prizemlju je mirno. Kao da svi očekuju zlokoban huk sove iz mraka. Konobar Bagzi zamišljeno briše čaše i povremeno ih okreće prema svjetlu kako bi provjerio nije li slučajno ostala koja mrlja na njima. Šef sale AKA Nebojša sjedi za stolom i rješava križaljku. Zapeo je na riječi sa tri slova.

-13 okomito, tri slova: Obavljanje neke tjelesne ili umne aktivnosti, npr. na poslu? R-A-… Jebo te, ovo je teško.

Oni koji dulje prate zbivanja u kavani znaju da je Nebojši riječ „RAD“ nepoznata. Oduvijek je bio „slalomaš“ i vješto je izbjegavao radne obaveze kad god je stigao. Odavno bi ostao i bez ovog posla da mu brižni roditelji nisu potpisali ugovor s Gazdom koji mu je na taj način postao mecena slijedećih 111 godina. Poznavajući Nebojšu, neće mu biti problem izbjegavati rad u kavani do isteka ugovora tj. još 35 godina.

U dnu kavane, u svom separeu, sjedila je vještica Bojana i prebirala nešto po tarot kartama. Kako god da ih je promiješala, ista se slika uvijek okretala. Smrt. Slika kostura sa kosom u rukama zlokobno se kesila sa karte koja bi bila okrenuta. Vještica je svaki put kartu brzo spremila u špil, ponovno promiješala i počela dijeliti ispočetka.

Odjednom u kavanu uđe Bubba, dugogodišnji Gazdin odvjetnik koji je vješto pronalazio rupe u zakonu kao što je Nebojša znao eskivirati posao. Bubba je uz svoja dva sina vodio odvjetnički ured „Bubba & Ho & Tep“.

-Kako mu je? – upita čim se približio šanku.
Nikako. Isto kao i zadnjih par dana. –odgovori mu Bagzi. Jednu uobičajenu?

Bubba potvrdno kimnu glavom i krigla „karlovačke“ se pojavi pred njim. Otpije gutljaj, obriše pjenu ispod nosa i reče: Idem k njemu.

Popevši se do sobe na katu ugleda poznatu osobu koja je izlazila iz Gazdine sobe.

-Hej, doktore, kako mu je?
Nije dobro. -odgovori doktor Luka. Sve je slabiji.
-JeCensoredem ti život. –promrmlja Bubba ulazeći u sobu.

Slaba svjetlost obasjavala je prostoriju u kojoj je u krevetu uz prozor ležao Gazda. Na noćnom ormariću stajao je skoro pun tanjur pileće juhe.

-Pojeo je jedva dvije-tri žlice. Nije dobro. –reče Luka.

Bubba je samo nijemo gledao u starca koji je nepomično ležao u krevetu. Obojica mu priđu. Bubba se nagne nad krevet i prošapće:

-Prijatelju…

Gazdine oči se otvoriše, a usta se lagano razvukoše u osmjeh.

-Di si, majstore? -bila je to omiljena Gazdina poštapalica.
-Jesi li konačno riješio onaj slučaj sa šljivom koja je rasla na međi? –upita ga drhtavim glasom.
Nisam lud. –odgovori mu Bubba. Ta šljiva je platila školovanje obojici mojih sinova.
-Koji ste vi lopovi. –uključi se doktor Luka u razgovor dok su se Bubba i Gazda smijali.

Ubrzo Gazdin smijeh zamijeni kašalj i borba za zrak.

-Luka, učini nešto! –dreknu Bubba dok je Luka pokušavao Gazdu udariti dlanom po leđima i tako mu zaustaviti kašalj.

-Bagzi, daj vode! –viknu Bubba nagnuvši se kroz vrata sobe.

Ubrzo se uz stepenice trčećim korakom uspeše Bagzi, Nebojša i Bojana.

-Evo, Gazda, popij malo. –reče Bagzi i prisloni mu čašu vode na usne.

Gazda otpije jedan kratki gutljaj, malo zastane, a zatim srkne još malo.

-Dobro je, samo polako. –reče mu doktor Luka.

-Pa on nije ništa jeo. –reče Bojana. Nebojša, idi dolje i prigrij mu malo.

Nebojša uze tanjur i uputi se u prizemlje mrmljajući nešto što je zvučalo kao „Koji ku**c sam ja šef sale kad moram podgrijavati juhu?“.

-Dobra večer. –začuje se na vratima sobe dok su okupljeni namještali Gazdin jastuk kako bi što lakše sjedio u krevetu. Bio je to Čudak, još jedan Gazdin stari prijatelj.

-Čudo, jesi to ti? –drhtavim glasom upita Gazda.

-Jesam, brate. –reče Čudak približavajući se krevetu. –Doš'o malo da te obiđem.

-Nisam ti bog zna šta za vidjet. –odgovori mu Gazda.

Čudakove oči se zacakle. Okrene se od kreveta da ga Gazda ne vidi kako plače i započne razgovor s Bojanom.

-Nije mi bilo ovako teško od onda kada smo Darija presjekli napola. –reče.
-Koji put? –upita ga Bojana.
-Ne znam.
-Ih, budalo matora. Ničega se više na sjećaš. –prekori ga Bojana.

Uto se u sobi pojavi Nebojša s tanjurom tople pileće juhe.

-Uzmi malo. –reče doktor Luka. -Znaš da će ti pomoći.
-Ajde brate, da povratiš snagu pa ćemo onda kao nekada… Što sam ono htio reći? –počeše se Čudak po ćelavoj glavi.
-Senilna budaletina. –promrmlja Bojana prevrćući očima. -Ajde, Gazda, samo ti jedi.
-Je li to ona vještica Bojana? –upita Gazda.
-Je, gazda. Ona je. –reče Bagzi.
-Bagzi… -promrmlja Gazda. -Ti si mi donio vode?
-Jesam, Gazda.
-Znao sam uvijek da će od tebe jednog dana biti dobar konobar. –reče Gazda i pomiluje ga drhtavom rukom po glavi.
–A gdje je Nebojša?

-Tu sam, Gazda. Donio sam ti juhu. Je li dobra? Nije prevruća?
-Nije. Baš je kako treba. –odvrati mu Gazda. -Nebojša, Nebojša… Uvijek si bio vrckast. Uvijek si...

Gazda stane u pola rečenice s poluotvorenim ustima. Pogled mu se na trenutak sledi. Okupljeno društvo pretrne u očekivanju samrtnog hropca. Gazdino staro čelo dobilo je još boru ili dvije više. Onemoćale ruke teškom mukom skupiše prste u šake. Lice mu se naglo zacrveni dok je očima prelazio preko Bojane, Bagzija i Nebojše. U jednom trenutku sobom se zaori krik:

-JeCensoredem li vam sunce! U grob ćete me otjerati! Tko je u kavani?!?

-------------

Datum objave: 18.Svibanj/May.2011 u 23:19
Ne vjerujem.... Ne vjerujem.... Ne vjerujem.....

Speechless!

-------------

Objavio: mahoni
Datum objave: 18.Svibanj/May.2011 u 23:30
ROFL Thumbs Up Clap

Datum objave: 18.Svibanj/May.2011 u 23:33
Prvo

Na svadbu je uletjela grupa huligana nakon što su čuli da na svadbi ima ljudi koji se bave prevođenjem filmova te su od njih tražili prijevod za film koji počinje igrati u kinima tek iduće srijede.

LOLLOLLOLLOLLOL

Drugo

-Nije mi bilo ovako teško od onda kada smo Darija presjekli napola. –reče.

Znala sam da ćeš naći način da ga prepoloviš. ALI ZNALA SAM!!!

LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Treće

-Ih, budalo matora. Ničega se više na sjećaš. –prekori ga Bojana.
.................................
-Ajde brate, da povratiš snagu pa ćemo onda kao nekada… Što sam ono htio reći? –počeše se Čudak po ćelavoj glavi.
-Senilna budaletina. –promrmlja Bojana prevrćući očima. -Ajde, Gazda, samo ti jedi.

Što bi rekli- znači loooool LOLLOLLOLLOLLOL

Što se kraja tiče - LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 18.Svibanj/May.2011 u 23:45

Da ga nije prepolovio, ni pola dobre priče... ROFL

A ti metuzalem ćeš najebati za tu ćelavu glavu samo tako. LOL Za 20 dana sam tamo, pa ti vidi šta ćeš spici

-------------

Datum objave: 18.Svibanj/May.2011 u 23:48
Samo te čekam. Prvo ćemo se napiti, a onda ćemo uzeti jednu "skandinavku", nazvati Nebojšu i ispitivati ga. LOL

-------------

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk