help
Web: Titlovi.com
Kategorija: TITLOVI / PREVODI
Ime foruma: Najave, ispravke, obavještenja...
Opis foruma: Razgovori o titlovima, najave, postavljanje, zamjene, ocjene, komentari...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=19375
Datum ispisa: 16.Lipanj/Jun.2026 u 15:49 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: help
Objavio: frka81
Tema: help
Datum objave: 13.Lipanj/Jun.2008 u 11:54
|
ljudi dajte please help..skinem titi..al kad ga hocu otvorit pojavi mi se poruka od adobe reader da je falj oštecen i da ne valja..a s tim do sa dnikad nisam imao problema..imali koji drugi nacin da otvorim titl kad ga skinem?
|
Odgovori:
Objavio: darije
Datum objave: 13.Lipanj/Jun.2008 u 13:05
Kakav crni Adobe???!!!!! Pa prevodi su ili u WinRAR-u ili WinZIP-u. Probaj sa jednim od ova dva programa. E ako ni sa njima ne uspeš, nešto ne valja sa arhivom.
-------------
|
Datum objave: 13.Lipanj/Jun.2008 u 16:10
otvaram inace sa win rarom..ali problem se javlja kad odem na taj program..kad otvorim fajl,odem na extrat here,da mi izbaci srt.fajl. i kad sve to napravim..pojavi se umjesto toga..fajl sa ikonom od adobe readera..a ne znam zakaj..o tome govorim..to mi se nije prije desavalo..prije je sve normalno radilo..ne znam zakaj mi se pojavljuje ta ikona.a kad kliknem na nju onda mi pise..adobe reader could not open srt fajl because it is either not a supported file type or because the file has been damaged..eto..ne znam sve sam probal al stalno mi se to pojavljuje kad zelim otvorit fajl..?????
|
Objavio: iromafia111
Datum objave: 13.Lipanj/Jun.2008 u 19:50
Desni klik na ikonu, open with, choose program, odaberi Win RAR ili WinZIP i stavi kvačicu na "Always use the selected program to open this file"
-------------

|
Objavio: Sentinel
Datum objave: 13.Lipanj/Jun.2008 u 19:55
ma daj ne retardirajte... liku su .srt fileovi asocirani sa adobeom... fino ti njega ponovo asociraj i otvori sa notepadom i miran ako ne znas kako, onda komp nije za tebe pozz
------------- Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE
|
Datum objave: 14.Lipanj/Jun.2008 u 02:37
Da. Kad ti izbaci taj fajl iz WinRAR-a, idi desni klik i OPEN WITH, pa ga otvori sa notepad-om...
-------------
|
Objavio: luka0037
Datum objave: 14.Lipanj/Jun.2008 u 02:48
darije piše:
Da. Kad ti izbaci taj fajl iz WinRAR-a, idi desni klik i OPEN WITH, pa ga otvori sa notepad-om...
|
desni klik properties pa opens with changujes u notepad
i tako namestis da se stalno otvara u njemu
izvini darije za malu dopunicu
|
Datum objave: 14.Lipanj/Jun.2008 u 02:56
Taman posle kolega. Hvala ti.
-------------
|
Datum objave: 14.Lipanj/Jun.2008 u 11:30
|
stari fala radi ko zver...pozz imas pivu od mene!!
|
Datum objave: 16.Lipanj/Jun.2008 u 01:25
Ih, nas četvorica, a jedno pivce.... ajde malo više.....
-------------
|
|