mount image,kako?
Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Software
Opis foruma: Za sva pitanja, probleme i diskusije o programima.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=18429
Datum ispisa: 08.Lipanj/Jun.2026 u 15:33 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: mount image,kako?
Objavio: brucelee
Tema: mount image,kako?
Datum objave: 16.Travanj/Apr.2008 u 11:48
pozdrav svima! imam hellgate london,trebam napraviti "mount image,ali ne znam kako,znam da je to image koji se napravi u virtualnom cd/dvd romu pomocu nera ili deamon tools-a,ako mi neko moze objasniti KAKO bilo bi suoer,puno hvala iveliki pozdrav

|
Odgovori:
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 16.Travanj/Apr.2008 u 11:55
ako hoces da napravis image,da bi ga presnimio na drugi dvd,onda odradis sa nerom,samo odes na kopi i kad zavrsi ubacis prazan dvd,a ako hoces da ga imas na hardu onda to odradis sa alcoholom.
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Objavio: brucelee
Datum objave: 16.Travanj/Apr.2008 u 18:05
hvala ti,nisi mi bas puno pomoga jer to znan i ja,ali baza je u tome sta file ima 7gb i nesto,zanimalo me kako ide taj cili proces stvaranja mount image-a,sa deamon tools ili nero,al nema veze,hvala svejedno ,mozda se snadjem,a ne necu ,ocu ocu hahaha,baze baze baze lete.....pozdrav
|
Objavio: darije
Datum objave: 16.Travanj/Apr.2008 u 18:44
Pomogao bih ti drage volje da te išta razumem... Imaš fajl od 7GB i hoćeš od njega da napraviš IMAGE, jel tako?
-------------
|
Objavio: suadnovic
Datum objave: 17.Lipanj/Jun.2008 u 06:23
brucelee piše:
hvala ti,nisi mi bas puno pomoga jer to znan i ja,ali baza je u tome sta file ima 7gb i nesto,zanimalo me kako ide taj cili proces stvaranja mount image-a,sa deamon tools ili nero,al nema veze,hvala svejedno ,mozda se snadjem,a ne necu ,ocu ocu hahaha,baze baze baze lete.....pozdrav
|
Ako sam dobro razumio post problem je velicina, te onda probaj sa double DVD Layer-om, ako ti ga rezac podrzava.
|
Objavio: x3mRokz
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2008 u 09:50
Poz mount image, ja bih ti preporucio Dameon Tools i cekiraj dole all files i ubaci taj image file koje god da je ekstenzije(iso,bin,cue,img.....), zatim otvoris daemon tools-ov image drive i extractovao na hard disk pa u zavisnosti od velicine vidi jel moze da stane u obican dvd 4.7 giga ili double layer.Nadam se ti je jasnije :) a kad vec skidas damon tools skini i daemon skript pa malo pogledaj zatrebace ti :) ako igrice skidas imas na www.gamecopyworld.com sve image file-ove :) Srecni i pozdrav < x3m-club > Rokz
------------- < x3m-club > 4 Life
|
|