ima li medju vama
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Anime
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o jednoj od najpopularnijih japanskih umjetnosti
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=18269
Datum ispisa: 03.Lipanj/Jun.2026 u 23:49 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: ima li medju vama
Objavio: tsume
Tema: ima li medju vama
Datum objave: 07.Travanj/Apr.2008 u 21:07
ima li nekoga ovdje ko zna talijanski, ko je gledao razne talijanske anime?
pitam zato jer sam ja od malih nogu gledao god marsa, daitarna, gundam, i barem još 100 raznih animea preko obične antene na talijanskim kanalima , pa ako ima nekoga, nek se javi, da malo popričamo, jer čini se da su ovdje svi anime upoznali kad je došao internet, a ne 80tih i 90tih godina kad su se dotični emitirali. pogledajte samo, anime-a na hrv (da su emitirani) ima ispod 20, dok talijani imaju barem 300 različitih anime-a koje su emitirali i to sinhronizirano. da ne govorimo o crtićima, ali to nije sad tema.
|
Odgovori:
Objavio: tsume
Datum objave: 14.Svibanj/May.2008 u 20:05
|
ajme meni ovo je žalosno. sve samo ljudi "s one strane učke". ovdje kod mene na cesti čujem ekipu, dečke, cure, klince kako spikaju o dragon ballu, o freezeru (jer se trenutno emitira saga o freezeru), narutu, full metal panicu (isto ide svaki utorak na tv-u), pa čak i u busu (i to međugradskom) ekipa spika o tome, čak su i zapjevali siglu od dbz (chi sei, goku non lo sai, pero presto lo scomprirai, e poi tu scomparirai, una nuova realta con la sua verita' scavera' nel tuo passato itd itd itd, znam ju cijelu napamet). a vi ništa, kao da je anime tabu tema u zagrebu, svi gledaju ali nitko o tome ne priča.
|
Objavio: geronimo001
Datum objave: 07.Srpanj/Jul.2008 u 00:14
|
da se javim sa ove strane ucke. koje anime su bile na nasem tv-u? sve koje nesto vrijede su bile na talijanima. uz nijh sam odrastao i ucio talijanski. jos kad bi se mogli naci hrvatski prijevodi za njih to bi bilo supericka.
|
|