Tv kartica
Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Hardware
Opis foruma: Sve vezano uz hardware pronađite ili pitajte na ovom forumu. Ne znate što i gdje kupiti? Pitajte i diskutirajte na ovom forumu.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=17554
Datum ispisa: 20.Srpanj/Jul.2026 u 02:00 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Tv kartica
Objavio: Top10
Tema: Tv kartica
Datum objave: 24.Veljaca/Feb.2008 u 02:53
|
Imam tv karticu \MSI\TV@Anywhere Plus i nema mi zvuka a slika je super. Sve sam pokušao u postavkama ali bez uspjeha. Zna li itko u čemu je problem. Unaprijed hvala.
|
Odgovori:
Objavio: freedado
Datum objave: 25.Svibanj/May.2008 u 07:54
Ako nisi riješio vjerojatno je problem u tome što moraš spojiti TV karticu sa zvučnom(zvuk sa jednim malim kabelom chinch sa obje strane) na način da u TV kartici chinch umetneš u zeleni utor a u zvučnoj u plavi, a do njega bi trebao biti zeleni u koji umetneš chinch od zvučnika.
|
Objavio: darije
Datum objave: 25.Svibanj/May.2008 u 16:19
freedado piše:
Ako nisi riješio vjerojatno je problem u tome što moraš spojiti TV karticu sa zvučnom(zvuk sa jednim malim kabelom chinch sa obje strane) na način da u TV kartici chinch umetneš u zeleni utor a u zvučnoj u plavi, a do njega bi trebao biti zeleni u koji umetneš chinch od zvučnika.
|
Baš to. A taj kablić si sigurno dobio uz TV karticu.
-------------
|
Objavio: pejafor3
Datum objave: 26.Svibanj/May.2008 u 14:31
Darije,
24.Veljaca.2008 at 02:53
Gde si nasao da odgovaras na ovako staru poruku.
verovatno je tip vec isti dan resio svoj problem (ukljucio je zvucnike)
|
Datum objave: 26.Svibanj/May.2008 u 15:05
Ih, šta je par meseci za jedan kabl....? hahaha
-------------
|
Objavio: freedado
Datum objave: 21.Lipanj/Jun.2008 u 18:20
pejafor3 piše:
Darije,
24.Veljaca.2008 at 02:53
Gde si nasao da odgovaras na ovako staru poruku.
verovatno je tip vec isti dan resio svoj problem (ukljucio je zvucnike)
|
Pa možda je i poruka stara ali je na prvoj stranici ove rubrike pa sam mislio da je još nije riješio. Osim toga možda će nekom drugom pomoći, a treće ako je riješio prije mogao je barem potvrditi i upisati riješenje jer svi sve ne znamo!!!
|
Objavio: Nerro
Datum objave: 25.Srpanj/Jul.2008 u 18:29
Pomoglo je i meni.(da ukljucim zvucnike).
Thanks
|
Objavio: panmarko
Datum objave: 18.Sijecanj/Jan.2009 u 19:34
aj darije pomozi i meni ja imam tv kartu terminator isti problem ima slika nema ton i nisam dobio nikakav kabl nego danas mi drug rece da je cuo da ima da se kupi u bg nesto slicno tome samo sto antenu utaknes u usb a ovaj u komp i imas sve i sliku i ton kako se to zove jel neko zna i gde ima da se kupi,poz
-------------
|
Datum objave: 19.Sijecanj/Jan.2009 u 03:04
Verovatno drug zna o čemu priča, ali ti ja savetujem da uzmeš ovakav kabl (ima 3,5-o milimetarske jack-ove na oba kraja, a imaš ga gde god hoćeš, pijace, buvljaci, IT prodavnice, čak i fotografske radnje...:
Jedan kraj ubaciš u ulaz na TV kartici, a drugi u Line In na kompjuteru (plavi ulaz). I to je to. Imaćeš zvuk na zvučnicima.
-------------
|
|