bilo bi dobro da....
Web: Titlovi.com
Kategorija: SAJT I FORUM
Ime foruma: Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
Opis foruma: Ovdje nas možete pohvaliti, pokuditi, predložiti nešto ili pitati za probleme, ali isključivo u vezi foruma. Ovo nije mjesto za potražnju prijevoda i pitanja kad će se neki pojaviti!
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=16432
Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 07:28 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: bilo bi dobro da....
Objavio: denis-pugy
Tema: bilo bi dobro da....
Datum objave: 25.Prosinac/Dec.2007 u 14:58
|
postoji netko...tko se brine o ovoj stranici....da recimo ispravlja prijevode,.... zar je to tesko vama?.....nije ni nama ali ipak...bilo bi ljepše.... a ne npr...ja skinem prijecod od nekog filma..jedva nađem koji mi paše...i onda bude.bez č i ć....pa mu fali ije i je....znam da su too sitnice...i da je srpski prijevod...ali ipak...bilo bi cool kada bi immali nekoga tko bi recimo srpski pretvorio u hrvatski....jer izgubim sat-dva da ga ijelog ispravim....kuzite o cemu pricam..znam da mi želja nece biti uskracena ali...pokušao sam....razmislite malo o tome...pozz...e da i jos jedna caka..bilo bi fora kada bi recimo preuredili stranicu... jer ipak ce sada 2008-ma....pa slozite prijevode recimo po zanru...ili recimo po godinama.....eto to bi bilo to ....he he pozz
|
Odgovori:
Objavio: Bebinjo
Datum objave: 25.Prosinac/Dec.2007 u 15:01
sve u svemu ima puno prijevoda koji fale šđžćč itd..al ako ti to tolko smeta uredi ga sam i postavi na sajt..nećeš pomoći samo sebi već puno njima jer nisi vjerovatno jedini kojem to smeta... da bi se to išlo radit...radilo bi se jako jakooo dugo..a takvi prijevodi kako će filmovi dolazit bit će ih više i više..pa lega ako ti to tolko smeta posloži ga sam..nećeš biti ni prvi ni posljedni..
-------------
|
Datum objave: 25.Prosinac/Dec.2007 u 15:22
|
joj kpoliko sam puta isao stavit prijevod pa kae daj je uploudan....a ja ogledam a njega nema.tako da..uostalom nije to moja stranica...da je sve bi bi drugacije...
|
Objavio: darije
Datum objave: 25.Prosinac/Dec.2007 u 15:25
Što se tiče tog problema oko šđžćč to se nikad neće srediti i to će i ubuduće zavisti isključivo od prevodioca.... Mogu se složiti sa tobom da i ja tražim prevod koji ima te "kvačice", ali i ako ih nema, ...ma bitno je da ima prevoda uopšte, zar ne? U vezi reorganizacije samog sajta, odnosno baze prevoda, imam lepu vest za tebe: uskoro će biti postavljen novi, sa raznim poboljšanjima. Još samo malo strpljenja.
|
Datum objave: 25.Prosinac/Dec.2007 u 17:10
|
ma nisam ja nestrpljiv....meni je svejedno..ja samo kazem onima koji se brinu o njoj....da bi im tako bilo lakse....znam da je to mozda tesko...apravit..ali ipak....ako zelite biti the best.... onda nikaj nije tesko,,
|
|