Nikako da sihroniziram titl sa filmom
Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Software
Opis foruma: Za sva pitanja, probleme i diskusije o programima.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=14924
Datum ispisa: 07.Lipanj/Jun.2026 u 17:10 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Nikako da sihroniziram titl sa filmom
Objavio: cropape
Tema: Nikako da sihroniziram titl sa filmom
Datum objave: 07.Rujan/Sep.2007 u 12:54
Skinuo sam film „Mr Brooks“ i pronašao titl za njega (2 fajla)
U „Subtitle workshop“ sam spojio (join) titlove u jedan titl (srt) pod istim nazivom kao i film međutim nakon toga nikako da sihroniziram film sa titlom.
U „Subtitle workshop“ radio sam sihronizaciju pomoču prve i zadnje izgovorene riječi ali ne ide nikako, pri kraju i na početku filma bude sve ok ali je pri sredini filma totalno desinhronizirano.
Prije toga nekoliko filmova sam istim načinom sihronizirao sam bez problema.
Pomozite ne znam više šta da radim
|
Odgovori:
Objavio: tasholi
Datum objave: 07.Rujan/Sep.2007 u 15:10
|
Pa tu gde ti se pojavljuje desinhronizacija moras namestiti tajming, ali mislim da ti je jednostavnije da skines drugi titl, ima ih nekoliko, a i koji su za 1 cd.
|
Objavio: pejafor3
Datum objave: 07.Rujan/Sep.2007 u 22:27
Ako nece sa prvom i zadnjom recenicom.
Onda:
Selektuj ceo titl sa CTRL+A
cim krene govor stisni pausu (logicno)
i stisni ALt+M.
Ako nisi stisnu u delicu sekunde
Korsiti komandu CTRL+SHIFT+N (negativno vreme, odnosno pomera ti po stotinku u unazad)
Zatim preskocis optrilike xx broj linija odnosno do onog mesta gde titl opet pocinje da kasni/zuri
i ponovis gornju operaciju. U najboljem slucaju ti treba
5 do 15 minuta po titlu.
A ako problemi postanu jos gori, onda imas neki jako,jako los rip.
|
Objavio: BELI
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2007 u 16:16
Naravno, uvek mozes sve uraditi peske. Red po red. Ima i nas koji tako cinimo. Nekada ne mozes drugacije. Ako ti medjutim treba samo konverzija FPS-a imas jako korisnu alatku SUBTITLE TOOL.EXE Ne instalira se, samo se pokrece. Stavi je negde na desktop i probaj.
------------- "All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer
|
|