Next - nelogičnosti, a što?
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=14804
Datum ispisa: 13.Lipanj/Jun.2026 u 00:54 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Next - nelogičnosti, a što?
Objavio: Hmelj
Tema: Next - nelogičnosti, a što?
Datum objave: 27.Kolovoz/Aug.2007 u 15:43
|
i ja sam ga gledao.Nije mi jasna ona scena u kuci di je Cage sa onom
trebom. Brije se u kupaoni a zenska ceka 2 minute da ubaci drogu u sok.
To mi nije jasno,pa ako lik ima sposobnost da vidi u buducnost 2min sta
zenska ima stajat nad sokom 2 minute. Nejasno mi je to skroz,ak je tebi
to logicno daj molim te objasni. Upuceno za Dr Koks
|
Odgovori:
Objavio: dr koks
Datum objave: 27.Kolovoz/Aug.2007 u 16:01
Hmelj piše:
i ja sam ga gledao.Nije mi jasna ona scena u kuci di je Cage sa onom
trebom. Brije se u kupaoni a zenska ceka 2 minute da ubaci drogu u sok.
To mi nije jasno,pa ako lik ima sposobnost da vidi u buducnost 2min sta
zenska ima stajat nad sokom 2 minute. Nejasno mi je to skroz,ak je tebi
to logicno daj molim te objasni. Govorim o filmu Next,upuceno za Dr
Koks |
Ajde diplome ti reci mi gde si ti ovde video da sam ja napisao da je meni film pun logike???
Dr Koks piše:
"Next (2007)" - 7/10 - Film je dosta gledljiv. Na momente je odlican ali ovoliku ocenu sam dao zbog nekih nelogicnih nebuloza.
|
Dakle rekao sam NELOGICNIH NEBULOZA !!! A gde si ti skontao to sto si napisao ja stvarno ne znam. I jos nesto, filmu sam dao ocenu 7 jer je zabavan a ne zato sto je ne logican. Da mu dajem ocenu zbog logike onda bi dobio cistu NULU. I sledeci put nauci da citas pre nego sto das takav komentar!!! Ili se barem izvini.
|
Objavio: Hmelj
Datum objave: 27.Kolovoz/Aug.2007 u 17:04
|
Dr Koks ti si me skroz krivo razumio. Vidim da si gledao film pa sam te zato i pitao to sto sam pitao i nadao sam se da si ti razumio tu scenu pa da meni objasnis. No slazes se i sa mnom da to nije moguce. Ja tim postom gore nisam nicim naveo da je tebi film logican nego sam samo trazio da mi objasnis scenu koju sam opisao....valjda je sad jasnije
|
Objavio: dr koks
Datum objave: 27.Kolovoz/Aug.2007 u 17:19
Hmelj piše:
Dr Koks ti si me skroz krivo razumio. Vidim da si gledao film pa sam te zato i pitao to sto sam pitao i nadao sam se da si ti razumio tu scenu pa da meni objasnis. No slazes se i sa mnom da to nije moguce. Ja tim postom gore nisam nicim naveo da je tebi film logican nego sam samo trazio da mi objasnis scenu koju sam opisao....valjda je sad jasnije
|
Pazi ti si jasno napisao gde ja tu vidim logicnost, a jasno sam u svom postu napisao da je to gomila nebuloznih nelogicnosti. Ja sam iz tvog posta shvatio to sto sam napisao. Sto se tice tih nelogicnosti, tu nema sta da se objasnjava. Mislim da je to sve zato sto je film pravljen zbog FILMA i sto vece zarade, i pri tome se nije vodilo racuna o tome sta scenaristi pisu. Zao mi je zbog nesporazuma! Pozdrav!
|
|