Inland Empire (Dejvid Linch)
Web: Titlovi.com
Kategorija: TITLOVI / PREVODI
Ime foruma: Najave, ispravke, obavještenja...
Opis foruma: Razgovori o titlovima, najave, postavljanje, zamjene, ocjene, komentari...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=14641
Datum ispisa: 14.Lipanj/Jun.2026 u 03:37 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Inland Empire (Dejvid Linch)
Objavio: xW0Lf
Tema: Inland Empire (Dejvid Linch)
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2007 u 23:16
jesam li ja lud ili mi noge smrde? (stara fora...)
nego ovi vrli prevodioci se bas pretrgli... Svi su prevei englesku matricu KOJA SE ODNOSI SAMO NA NE-ENGLESKE DELOVE U FILMU... a ceo film tj. 90% filma koji je na engleskom.... niko ni da takne....
ili sam ja nesto propustio.... ovaj "prevod" je beskoristan sa stanovista gledanja filma.... fali mi 90% (sitnica)
------------- ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
|
Odgovori:
Objavio: kreda
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2007 u 23:22
|
To su delovi sa poljskog. ima ceo engleski titl. Ne vidim je li okacen
|
Objavio: junk
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2007 u 23:26
ja nisam uspio naći kompletan titl pa sam preveo samo ono kaj je bilo ovdje i složio za dva razliÄita release-a.
još bih se možda i dao natjerati da prevedem full titl, al ne pada mi na pamet ručno ići po filmu i tražiti gdje je tko šta rekao da prevedem, tako da, dok ne izađu full titlovi na engleskom od mene ništa više
|
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2007 u 23:28
pa super.. jos samo da se prevede engleski deo, pa da se sve uklopi (poljski prevod + engleski prevod)... i eto filma! :)
------------- ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
|
Objavio: junk
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2007 u 23:30
xW0Lf piše:
pa super.. jos samo da se prevede engleski deo, pa da se sve uklopi (poljski prevod + engleski prevod)... i eto filma! :)
|
Heh, nisam siguran da li je uopće izašao kompletan titl na bilo kojem jeziku
ja sam skinuo jedno desetak verzija i svi su bili ovi kratki, makar sam uzimao od različitih release-ova
|
Objavio: kreda
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2007 u 23:48
|
izasao je kompletan spanski.
|
Datum objave: 13.Kolovoz/Aug.2007 u 01:17
ko zna spanski?
:)
zovite ove sto vole da gledaju spanske serije, bez njih nista!
|
|