Menjanje audio track-ova
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=14617
Datum ispisa: 12.Lipanj/Jun.2026 u 23:45 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Menjanje audio track-ova
Objavio: molder
Tema: Menjanje audio track-ova
Datum objave: 10.Kolovoz/Aug.2007 u 22:20
Imam veliki problem sa par filmova, pa nadam se da cu ovde naci resenje za isti. Naime skinuo sam sa neta da vincijev kod, sliver.. i jos par filmova ali jedan je na ruskom a ovi ostali sa fra sinhronizacijom. Da li postoji mogucnost da ja nekako ubacim engleski audio track, i gde na netu mogu da nadjem Hvala
|
Odgovori:
Objavio: Dngy
Datum objave: 11.Kolovoz/Aug.2007 u 17:25
teško ćeš uspjeti to napraviti...ne mislim da ćeš teško to tehnički odraditi, nego teško ćeš naći audio track...više ti se isplati ponovo skinuti s neta verziju s engleskim audiom i problem riješen...
Sve u svemu sretno!
BTW. pripazi na mjesto na kojem postaš temu, jer očito nisi vidio pravila koja se odnose na ovaj podforum!
|
Objavio: darije
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2007 u 04:34
Vidi da nemaš možda dva audio stream-a na filmu. Učitaj film u VirtualDub -> Video i klikneš na Direct Stream Copy. Idi sad na Stream -> Stream List ... Ako imaš dva disable-uj onaj "pogrešni". Sad idi File -> Save as...
|
Objavio: junk
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2007 u 22:49
|
pa ne bi bilo loše kad bi se ljudi dogovorili i počeli to aploudat na rapidshare kako kome zatreba. audio je cca 60-90 mega po cd, tak da nije neizvedivo
|
Objavio: darije
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2007 u 23:15
|
Pa nije, lagano ja njemu mogu poslati audio snimak celog Da Vinčijevog Koda, ali je pitanje da li će odgovarati.... E, onda mora da se šteluje, namešta, skraćuje.... Lakše mu je da negde drugde nađe film...
|
Objavio: Dngy
Datum objave: 13.Kolovoz/Aug.2007 u 11:59
|
Ma nije to problem namjestit, to je 15 min posla, nego kako ti se da uopće zezati s tim, nađi novu kopiju s engleskim audiom i skini i problem rješen.
|
|