Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

nikad vise videoteka !!!

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=14467
Datum ispisa: 12.Lipanj/Jun.2026 u 17:45
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: nikad vise videoteka !!!
Objavio: santo1000
Tema: nikad vise videoteka !!!
Datum objave: 30.Srpanj/Jul.2007 u 10:37
 evo otvorio sam temu jer smatram da poosjeta videotekama stvar proslih vremene bolje reci 90 godina prosla stoljeca ..... danas je situacija drukcija zasto pa zato sto sve mozes naručiti iz kučne fotelje direktno on line pa za nekoga tko ima sky Digital ,sky italy i premiere doista nema potrebe vrijeme gubiti po videotekama koje ne mogu pratiti satelitsku distribuciju.... i najbitnije na satelitu se nade naslova koji nikad ne doÄ‘u po videotekama ....smrt je za videoteke nastupila digitalizacijom ....SmileSmile

ps : samo da dodam da nakon eliminacije vhs dolazi vrijeme eliminacije običnih dvd tako da vise ne sirim katalogizaciju dvd naslova uostalom dva nova formata su na trzistu hd dvd i blue ray discovi i tko pobjedi tome pridajem pozornost kupovinom najvjerojatnije blue ray playera....

Odgovori:
Objavio: darije
Datum objave: 30.Srpanj/Jul.2007 u 12:07
Da svakako je vreme VHS-a prošlo.... Samim tim i klasičnih Video Klubova, samo što bih ja dodao da pored naručivanja filmova, putem koji si ti naveo - ogromne mogućnosti pruža i internet!!!!Zar ne? Skoro svaki film se može "skinuti" i na taj način uvrstiti u kolekciju....

Objavio: prodaja_filmova
Datum objave: 30.Srpanj/Jul.2007 u 13:36
3 godine nisam bio u videoteci a bio sam član 14 vidoeteka + kinoteka :D

Objavio: santo1000
Datum objave: 30.Srpanj/Jul.2007 u 16:34
   da svakako ...ali pored ovih dostupnih cam loših verzija poput novog pottera barem za mene vazi da to nije to dok ne izade dvd rip ovako i pored najbolje volje takvo je tesko sto gledati.....

Objavio: edi al tumbabic
Datum objave: 30.Srpanj/Jul.2007 u 17:33
Isao sam u videoteku kao klinac. Volim i VHS kako zaklikne kad ga uturis skripi dok premotava i sav se trese i leti neka prasina iz njega. LOL Zakon!

Objavio: darije
Datum objave: 31.Srpanj/Jul.2007 u 03:30
Ja imam kolekciju od oko 500 VHS kaseta (doduše sad mnogo manje, jer mi kum sve "pozajmljuje" i ne vraćaLOL)i zaista mi je bilo uživanje (ali i nerviranje) ceo onaj rad oko kaseta. Pravljenje nalepnica, katalozi, pa lepljenje trake kad se zamota u Rekorderu.... Ma milina jedna....
Hvala bogu da su prošlost!!!!!

Ala sam kontradiktoranConfused

Objavio: dejan-sl
Datum objave: 31.Srpanj/Jul.2007 u 12:22
e bas tako,nekad sam i sam bio kolekcionar videokaseta tj drzali smo video klub  i sto darije rece sve posudjeno a nista nije vraceno.....:)

-------------
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!

Objavio: denis-pugy
Datum objave: 26.Studeni/Nov.2007 u 20:37
e pa ekipo ja se rado spustim do videoteke..jedan kat niže mene je.....he he he a razlog je taj kaj mi frendica-malo bolja..(kužite o ćemu prićam) radi u videoteci pa dobijem filmove..serije...sve kaj mi treba da si spržim besplatno...he he he..zar nije fora

Objavio: Dngy
Datum objave: 26.Studeni/Nov.2007 u 21:12
Ma povečanjem brzina interneta videoteke su jednostavno otišle ali i odlaze u zaborav...naravno, uz sam download filmova koji su stvarno lako dostupni na internetu i to od dvd-ripova, pa preko BD-ripova pa sve do kompletnih DB diskova, javlja nam se sve popularnija internet televizija, koja je budučnost..jedan od takvih servisa je joost, koji je doduše još u beta verziji, no itekako pokazuje da se u tom smjeru razvija televizija. Internet nudi jako velike mogučnosti i budučnost leži u otici i brzom internetu!

Objavio: pcsimke
Datum objave: 15.Svibanj/May.2008 u 08:53
Originalno postovano od strane denis-pugy denis-pugy piše:

e pa ekipo ja se rado spustim do videoteke..jedan kat niže mene je.....he he he a razlog je taj kaj mi frendica-malo bolja..(kužite o ćemu prićam) radi u videoteci pa dobijem filmove..serije...sve kaj mi treba da si spržim besplatno...he he he..zar nije fora

e pa ti bi onda mogao uplodati sve titlove na hrvatskom
barem one aktualne

Objavio: BELI
Datum objave: 15.Svibanj/May.2008 u 16:39
I ne samo aktuelne, mozes i one stare filmove, koji su nama vrlo dragi ali nema titla.....

-------------
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer

Objavio: SandroCro
Datum objave: 15.Srpanj/Jul.2008 u 21:03
Hmm... barem kod mene u Slavonskom Brodu, videoteke su i danje IN...  svi noviji naslovi su uvijek posudjeni, i kad ih videoteke narucuju, naruce po 4-5 komada, i za godinu dana kad ih i vise nego otplate ponovno prodaju za nekih 120-130 kunam originale... ostave si mozda 2 komada najvise da ih imaju...

uvijek ima ljudi, kad god dodjes, pogotovo u onim koje se moderniziraju ajmo tako reci... vise nema onih klasicnih videoteka sa VHS-om, to su sada sve DVD klubovi,  a kazete su se sve prodale (barem sam ja kupio kojih 100 komada sve po 15-20 kuna) a ono sto nisu vjerovatno si ljudi ostavili da imaju...

dosta filmove nemogu naci na netu, ili nadjem ali nema prijevoda, pa mi uopce nije zao dati tih 10 kuna(ako se radi o novim filmovima) za taj DVD i preprzim ga kod kuce...
Sto se mene tice, mislim da ce videoteke biti jos dugo postupne, jer ne rade svi ko mi da skidaju filmove s neta, nekima se to neda ( gotovanima) a neki to ne zele ili nemaju to opciju...

Ove videoteke sto se "moderniziraju" em sta imaju samo DVD-ove, vecina ih ima i jako dobre ponude... npr. ako dignes 3 filma odjednom, imas 3 dana da ih pogledas i vratis, bez obzira kad ih dignes... ili mozes dobiti 4ti besplatan...
dok su se rjesavali VHS-a uvijek si uz svaki didnuti DVD dobio si kazetu djabe po izboru... i jos mnogo stvari... neznam, ali ako tako bude i dalje nece videoteke tek tako izgubit bitku...

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk