UTRKIVANJE
Web: Titlovi.com
Kategorija: TITLOVI / PREVODI
Ime foruma: Najave, ispravke, obavještenja...
Opis foruma: Razgovori o titlovima, najave, postavljanje, zamjene, ocjene, komentari...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=13790
Datum ispisa: 13.Lipanj/Jun.2026 u 12:33 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: UTRKIVANJE
Objavio: Romi
Tema: UTRKIVANJE
Datum objave: 28.Svibanj/May.2007 u 10:55
Prvo pozdravljam sve one vrijedne ljude koji prevode one silne filmove i zahvaljujem se u svoje ime.
Postavo bih jedno pitanje ljudima kojima mozemo zahvaliti na ovom sajtu. Da li je moguce da postoji neka retrospektiva prevoda recimo zadnjih 24 sata jer ovo je ocito postalo utrkivanje pojedinaca tko ce vise prevoda staviti na sajt. Ne bi to bio problem da ljudi stavljaju neke prevode kojih nema nego jednostavno uzmu gotove prevode i samo upisu svoje ime pored njih da bi jurisali ka vrhu ljestvice sa najvecim brojem prevoda.
Mislim da ne bi bilo lose nesto slicno napraviti kao sto je na podnapisi.net.
Srdacan pozdrav!
|
Odgovori:
Objavio: Kmonteno
Datum objave: 28.Svibanj/May.2007 u 11:28
i na Podnapisima se utrkuju ko ce vise i zatrpavaju sajt holandskim i kineskim prevodima za stare serije.
Treba samo ukinuti listu najboljih uploadera i rešen problem.
------------- Radije bih sam sedeo na tikvi, nego na jastuku od baršuna u gomili ljudi...
|
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 28.Svibanj/May.2007 u 11:44
MA treba jednostavno staviti 3,4 strane da vidis prevoda koji su zakaceni na sajt,ovako neko okaci 20,30 prevoda kojih vec ima,a ovi drugi jednostavno nestanu sa liste i morate ici u pretragu.
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Objavio: darije
Datum objave: 28.Svibanj/May.2007 u 12:25
Radi se na tome....
-------------
|
Objavio: Dngy
Datum objave: 28.Svibanj/May.2007 u 12:33
Ajde darije, rješite to
|
Objavio: Sentinel
Datum objave: 30.Svibanj/May.2007 u 11:36
e i bilo bi korisno kada bi se moglo pretrazivati po uploaderima... ovako mi je prava zbrka, jer su vecina titlova jedni te isti samo drukcije zapakirani...
------------- Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE
|
Objavio: maven
Datum objave: 30.Svibanj/May.2007 u 23:25
Mislim da bi svakako trebalo biti omogućeno pretraživanje po uploaderima, a možda i editiranje vlastitog uploadanog titla, a ne da moram stavljati ponovno titl (sa dodatkom popravljeno) kad pregledam film i uočim sve greške i ispravim ih. Volim da je sve točno :-)
------------- MaVen
|
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 30.Svibanj/May.2007 u 23:27
e dobra ideja,videcemo sta je u nasim mocima(u mojim nista,kao i u vasim),ali tu su nasi dragi admini.
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
|