Jedan novi i linkovi
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=13008
Datum ispisa: 13.Lipanj/Jun.2026 u 16:37 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Jedan novi i linkovi
Objavio: BELI
Tema: Jedan novi i linkovi
Datum objave: 20.Ožujak/Mar.2007 u 03:02
Ja zaista retko kada otvaram nove teme, ali ako neko dodje do linkova za download putem rapidsharea ili bilo cega, neka bude dobar i sibne mi linkove na pp.
Film: http://www.imdb.com/title/tt0453556/
I ja sam iznenadjen trazenoscu tog filma. Da ne kazem i uvredjen.
------------- "All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer
|
Odgovori:
Objavio: blackpearl
Datum objave: 20.Ožujak/Mar.2007 u 04:14
a kako mislis da dobijes linkove kad film nije ni izasao u bioskope? strpi se jos 3-4 dana
-------------
|
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 20.Ožujak/Mar.2007 u 13:49
Nindža kofernjače
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2007 u 00:20
Ja samo najavljujem za buduce dane, kada se pojave linkovi, uostalom, Gospodar prstenova 3 deo je bio kod nas medju piratima pre nego u bioskopima.... Verujem da svi znate tu pricu.
------------- "All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer
|
Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2007 u 01:13
pa ako je premijera nekog filma kod kasni u odnosu na druge zemlje naravno da ce pre da se pojavi pirat 
-------------
|
Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2007 u 02:06
Hm............vedder, da li znas celu pricu o trecem delu LOTR ???????
Schopenhauer
|
Objavio: Rodman
Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2007 u 02:12
BELI piše:
Hm............vedder, da li znas celu pricu o trecem delu LOTR ???????
|
Sta je bilo?
|
Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2007 u 02:42
Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2007 u 02:52
Covek , rodom sa ovih prostora shvatio je koju vrednost ce imati taj dvd ako se pojavi ranije.......a radio je tamo u nekoj kompaniji koja je snimala filmove, montazirala , sta li vec..........svejedno.
Ne znam kako, da li je radio u montazi, uglavnom on je nacinio jednu kopiju filma i pre svetske premijere je prodao na ovim ex yu prostorima. Znam jednog od ljudi koji su prvi imali taj film na Balkanu.
Schopenhauer
|
Objavio: Seven Of Nine
Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2007 u 20:32
BELI piše:
Covek , rodom sa ovih prostora shvatio je koju vrednost ce imati taj dvd ako se pojavi ranije.......a radio je tamo u nekoj kompaniji koja je snimala filmove, montazirala , sta li vec..........svejedno.
Ne znam kako, da li je radio u montazi, uglavnom on je nacinio jednu kopiju filma i pre svetske premijere je prodao na ovim ex yu prostorima. Znam jednog od ljudi koji su prvi imali taj film na Balkanu.
|
cool
------------- Pioneer of Civil Rights
|
Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2007 u 00:36
Premijera je preksutra? Ili gresim?
Schopenhauer
|
Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2007 u 01:36
Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2007 u 12:34
Ok, ocekujem linkove..........nego da li neko ima bilo kakav prevod da radi na njemu?
Schopenhauer
|
Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2007 u 13:13
KOD NAS U SRBIJI KRECE 23 MARTA
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2007 u 01:10
Acane, ne kapiram, ironija, sarkazam ili sta?
Schopenhauer
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2007 u 01:42
|
Svugdje krece 23.3. SAD, Srbija, Hrvatska...
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2007 u 02:21
Ajoj............tolike muke uzalud.
Schopenhauer
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2007 u 11:01
Nema tu nista lose sto sam rekao,samo znam da je premijera i kod nas u isto vreme kad i u americi,za druge zemlje ne znam.
- Armin van Buuren
|
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2007 u 23:22
Zavisi od ugla gledanja......
Schopenhauer
|
|