Partizan razbi Hajduka iz Kule...
Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Sport
Opis foruma: Općenito o sportu, njegovim kategorijama, klubovima , pojedincima...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=12993
Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 10:33 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Partizan razbi Hajduka iz Kule...
Objavio: Johhny Q
Tema: Partizan razbi Hajduka iz Kule...
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2007 u 00:20
|
Jebiga, kume, kako da navijam za Partizan...
Mi jesmo izgubili od Slaninara sa trojkom, ali, da je ovih iz Kule ostalo 11 do kraja, ne bi ni vi bolje prosli...
------------- Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
|
Odgovori:
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2007 u 00:44
To nema nigde sve je sudija uradio da oni daju gol,ali nekad i to nije dovoljno.
Iskljucio 2 igraca,svirao penal u 90,nije svirao za hajduk penal,produzio 5 minuta,ali ostalo je 0:1
Konacno i pravda na drugoj strani.Drago mi je da se onaj seronja djukic malo spustio na zemlju.Covek juce postao trener i vec svira kur**.A onog smiljanica su*** ne mogu da podnesem i zbog njega mi je drago sto je promasio penal.
Nek se ljuti ko hoce,ali tako je.
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2007 u 00:52
Jbg, AcaNe, sad bas razmisljam da nekim likovima odavde posaljem izraze najdubljeg saucesca... Inace, Kruska je moj dobar drugar...
|
Objavio: darije
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2007 u 01:24
Danas sam imao mnogo veći promašaj od ovog Partizanovog, tako da me ovaj poraz nije mnogo dotakao....
-------------
|
Objavio: wolverine
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2007 u 02:06
darije piše:
Danas sam imao mnogo veći promašaj od ovog Partizanovog, tako da me ovaj poraz nije mnogo dotakao....
|
Ne lozi se toliko, videces da ce riba te pozove koliko sutra. Tek je bio prvi dejt, iskuliraj malo. A ovu bruku danas ne znam da li da iskomentarisem . Po 1000-iti put cu da obecam sebi da necu pratiti taj jebeni ocajni domaci fudbal. Jos nije sve gotovo, ali voleo bih da Mladost (A) osvoji titulu, aj u qrac !!!
------------- rock'n'roll is about emotions,
punk rock is about attitude,
hardcore is a way of life!
|
Objavio: darije
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2007 u 02:20
Alo bre ti, pazi šta pričaš!!!!!
-------------
|
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2007 u 11:45
Gde bre očajan fudbal,kad može svako,svakog da pobedi
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Objavio: dejan-sl
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2007 u 11:49
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2007 u 11:58
Kakav ocajan fudbal... kad je Partizan u pitanju, ovo je bilo sjajno. Oni i ne mogu bolje... Uzgred, cujem da je Kruska zadovoljan... Kaze, imali smo dosta sansi... 
|
Objavio: Vladika
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2007 u 17:17
Ma koji PARTIZAN, ZVEZDA, DINAMO , HAJDUK... dok se ne oformi (a kako stoje stvari nece nikad) liga poput Jadranske (ili kako se sad vec zove) u kosarci, nece ovde biti fudbala na nivou koji je potreban za Evropu. Desi se poneki "izlet" pa se pobedi neki jaci klub, ali u sustini nijedan klub iz nasih zemalja kad bi igrao u nekoj od "pravih" Evropskihg liga ne bi opstao ni jednu sezonu, ispao bi u drugu ligu.
------------- Vladika
|
Objavio: Michko
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2007 u 17:50
Objavio: molder
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2007 u 20:19
Ja se samo pitam kako Smiljanica nije sramota sto se bavi fudbalom kada ne ume da izvede penal. Stvarno ako ima neke pravde onda je to ovo a prepotentnom jadniku se vratilo za sve ono sto je izgovorio posle derbija.
|
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2007 u 21:29
Ja se samo pitam kako Smiljanica nije sramota sto se bavi fudbalom kada ne ume da izvede penal. Stvarno ako ima neke pravde onda je to ovo a prepotentnom jadniku se vratilo za sve ono sto je izgovorio posle derbija |
Bravo majstore
- Armin van Buuren
|
|