Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Partizan razbi Hajduka iz Kule...

Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Sport
Opis foruma: Općenito o sportu, njegovim kategorijama, klubovima , pojedincima...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=12993
Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 10:33
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Partizan razbi Hajduka iz Kule...
Objavio: Johhny Q
Tema: Partizan razbi Hajduka iz Kule...
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2007 u 00:20
Jebiga, kume, kako da navijam za Partizan...
Mi jesmo izgubili od Slaninara sa trojkom, ali, da je ovih iz Kule ostalo 11 do kraja, ne bi ni vi bolje prosli...

-------------
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...

Odgovori:
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2007 u 00:44
To nema nigde sve je sudija uradio da oni daju gol,ali nekad i to nije dovoljno.

Iskljucio 2 igraca,svirao penal u 90,nije svirao za hajduk penal,produzio 5 minuta,ali ostalo je 0:1

Konacno i pravda na drugoj strani.Drago mi je da se onaj seronja djukic malo spustio na zemlju.Covek juce postao trener i vec svira kur**.A onog smiljanica su*** ne mogu da podnesem i zbog njega mi je drago sto je promasio penal.

Nek se ljuti ko hoce,ali tako je.

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2007 u 00:52
Jbg, AcaNe, sad bas razmisljam da nekim likovima odavde posaljem izraze najdubljeg saucesca... Inace, Kruska je moj dobar drugar...

-------------

Objavio: darije
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2007 u 01:24
Danas sam imao mnogo veći promašaj od ovog Partizanovog, tako da me ovaj poraz nije mnogo dotakao....

-------------

Objavio: wolverine
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2007 u 02:06
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Danas sam imao mnogo veći promašaj od ovog Partizanovog, tako da me ovaj poraz nije mnogo dotakao....

Ne lozi se toliko, videces da ce riba te pozove koliko sutra. Tek je bio prvi dejt, iskuliraj malo.
 A ovu bruku danas ne znam da li da iskomentarisemCry. Po 1000-iti put cu da obecam sebi da necu pratiti taj jebeni ocajni domaci fudbal. Jos nije sve gotovo, ali voleo bih da Mladost (A) osvoji titulu, aj u qracAngry!!!

-------------
rock'n'roll is about emotions,
punk rock is about attitude,
hardcore is a way of life!

Objavio: darije
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2007 u 02:20
Alo bre ti, pazi šta pričaš!!!!! LOL

-------------

Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2007 u 11:45
Gde bre očajan fudbal,kad može svako,svakog da pobedi

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Objavio: dejan-sl
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2007 u 11:49
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Alo bre ti, pazi šta priÄŤaš!!!!! LOL
haha ma ajd da nije wolverine ja bi se izlajaoLOLLOL

-------------
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!

Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2007 u 11:58
Kakav ocajan fudbal... kad je Partizan u pitanju, ovo je bilo sjajno. Oni i ne mogu bolje... Uzgred, cujem da je Kruska zadovoljan... Kaze, imali smo dosta sansi...LOLLOL

-------------

Objavio: Vladika
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2007 u 17:17
Ma koji PARTIZAN, ZVEZDA, DINAMO , HAJDUK... dok se ne oformi (a kako stoje stvari nece nikad) liga poput Jadranske (ili kako se sad vec zove) u kosarci, nece ovde biti fudbala na nivou koji je potreban za Evropu. Desi se poneki "izlet" pa se pobedi neki jaci klub, ali u sustini nijedan klub iz nasih zemalja kad bi igrao u nekoj od "pravih" Evropskihg liga ne bi opstao ni jednu sezonu, ispao bi u drugu ligu.

-------------
Vladika

Objavio: Michko
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2007 u 17:50
NO COMMENT!!!!

Objavio: molder
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2007 u 20:19
Ja se samo pitam kako Smiljanica nije sramota sto se bavi fudbalom kada ne ume da izvede penal. Stvarno ako ima neke pravde onda je to ovo a prepotentnom jadniku se vratilo za sve ono sto je izgovorio posle derbija.

Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2007 u 21:29
Citiraj Ja se samo pitam kako Smiljanica nije sramota sto se bavi fudbalom kada ne ume da izvede penal. Stvarno ako ima neke pravde onda je to ovo a prepotentnom jadniku se vratilo za sve ono sto je izgovorio posle derbija

Bravo majstore

-------------

- Armin van Buuren

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk