2 titla,ako neko ima
Web: Titlovi.com
Kategorija: TITLOVI / PREVODI
Ime foruma: Najave, ispravke, obavještenja...
Opis foruma: Razgovori o titlovima, najave, postavljanje, zamjene, ocjene, komentari...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=12982
Datum ispisa: 12.Lipanj/Jun.2026 u 20:47 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: 2 titla,ako neko ima
Objavio: AcaNDr
Tema: 2 titla,ako neko ima
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2007 u 12:34
Skino sam 2 filma i ne paše ni jedan prevod sa našeg sajta,a ni sa drugih.
- WOLF CREEK [gently] (tako piše)
- Turistas.2006.UNRATED.DVDRip.XviD-DiAMOND
Ne pašu ni engleski titlovi za ova dva filma koji se nalaze na sajtu,jednostavno negde u nekom delu počinje da beži i srpski i engleski.Pokušao sam da sredim i ništa.
Našao odgovarajuće engleske prevode(ne mogu da ih uplodujem.
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Odgovori:
Objavio: darije
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2007 u 14:04
AcaN piše:
Našao odgovarajuće engleske prevode(ne mogu da ih uplodujem.
|
A što?
-------------
|
Objavio: Dr Dragan
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2007 u 14:24
E imenjace imam ja prevod za Turistas (2006) za moju verziju je OK.Poslacu ti ga e-mailom nadam se da ce da pasuje.
-------------
|
Objavio: batistuta
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2007 u 15:31
|
Turistas je unrated znaci nesto su smenili i zato ne ogovara titl ovaj sto je na sajtu..a za drugi neznam.
|
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2007 u 17:06
@ darije
Sve sam probao i ne ide i obriso cookies i sve živo (probo u firefox i ie7)i ne vredi,to me zeza već duže vreme.
@ batistuta
znam šta je "unrated" i kako sam ja video samo i ta verzija postoji kao dvd rip,nem aneke druge.Pričekaću valjda će se pojaviti.
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Objavio: Bebinjo
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2007 u 17:09
imam ti ja titl za wolf creek..meni je ok..daj mi mail posaljem ti..pa ces vidjet
-------------
|
Objavio: darije
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2007 u 22:07
AcaN piše:
@ darije
Sve sam probao i ne ide i obriso cookies i sve Ĺľivo (probo u firefox i ie7)i ne vredi,to me zeza već duže vreme.
|
Ajde "zvrcni" na PM, pa da probamo da sredimo....
-------------
|
|