4:3 u 16:9
Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Software
Opis foruma: Za sva pitanja, probleme i diskusije o programima.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=12423
Datum ispisa: 08.Lipanj/Jun.2026 u 14:01 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: 4:3 u 16:9
Objavio: nunaVk
Tema: 4:3 u 16:9
Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2007 u 19:10
|
Pozdrav.Moze li se film(divx)koji je snimljen u 4:3 prebaciti u 16:9. Hvala.
|
Odgovori:
Objavio: Vladika
Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2007 u 19:18
Neces to moci bez krivljenja slike. A da se moze moze se. U virtual-dub-u imas opciju resize gde se to moze uraditi.
Zaboravih da ti kazem da je to u okviru filtera, gde pozivas upravo filter RESIZE gde to mozes da odradis.
------------- Vladika
|
Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2007 u 20:39
|
To mi treba zbog titlova,da se bolje vide,mislis li da ce se slika puno izmijeniti i ima li onda nekakav bolji nacin da zatamnim podlogu od titlova?
|
Objavio: blackpearl
Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2007 u 20:51
mislim da neki playeri imaju tu opciju da ima podloga kod prevoda
-------------
|
Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2007 u 21:04
|
Moj player nema.Negdje sam bio procitao da se moze ubaciti crna podloga ispod titlova,zna netko nesto o tome?
|
Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2007 u 23:13
Ako to uradis obices sliku kao kad bi razvukao zvakacu gumu. Likovi bi imali spljosten izgled. A sto se tice titlova (da se zalepe) imas tutorijal bas na ovom podforumu. Tamo je sve lepo (i slikovito ) obajsnjeno. Sto se tice ubacivanja FW-a u tvoj plejer, to je vec druga prica. Zavisi koji plejer imas. Za neke mozes da pronadjes sasvim korektne FW-ove, dok za neke to predstavlja pravu lutriju. Imas podostra sajtova na kojima mozes da skines nadogradnju za pojedine plejere, malo proguglaj mozda i pronadjes nesto (sve zavisi koji ti je plejer)
------------- Vladika
|
Objavio: Dngy
Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2007 u 08:07
|
Sve ovisi koji ti je čip jer samo se nekim čipovima može nadogradit firmware....
|
Objavio: bgsamuraj
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2007 u 02:27
|
BSplayer moze da stavi crnu traku ispod titla
|
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2007 u 10:45
Ovde se govori o DVD-plejerima (za TV)
------------- Vladika
|
|