Pressure (2026)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=108390
Datum ispisa: 05.Kolovoz/Aug.2026 u 01:43 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Pressure (2026)
Objavio: AlexDeLarge
Tema: Pressure (2026)
Datum objave: 17.Lipanj/Jun.2026 u 10:59
Čestitke za dvestoti prevod , samo napred, ali očekujemo i opklade dabome.
|
Odgovori:
Objavio: payutti
Datum objave: 17.Lipanj/Jun.2026 u 11:55
Hvala lepo.
Baš mi je legao ovaj film, drago mi je što je upravo on dvestoti.
Što se tiče opklada, željno iščekujem novi Vesov ili Jorgosov film.
|
Objavio: Dr IggY
Datum objave: 17.Lipanj/Jun.2026 u 13:56
Objavio: LjubicaSP
Datum objave: 17.Lipanj/Jun.2026 u 15:16
payutti piše:
Baš mi je legao ovaj film, drago mi je što je upravo on dvestoti. |
-------------
|
Datum objave: 17.Lipanj/Jun.2026 u 19:00
Hvala još jednom. Malo mi je neprijatno.
Obično ovakve čestitke dolaze nakon stotog ili petstotog prevoda.
|
Objavio: TotenhemovFanatik
Datum objave: 18.Lipanj/Jun.2026 u 03:53
|
Payutti doktore, hvala na tvojoj posvećenosti , vremenu i veoma rječitim prevodima. Da si nam živ i zdrav i da nas još mnogo puta obraduješ. Ja filmove mogu opušteno da gledam bez prevoda, ali više volim ovako, jer sam navikao i, jbg, dio je odrastanja i kulture svih nas. Tako da, hvala još jednom.
Što se filma tiče, apsolutno bez i jedne mane, sem možda izbora Frejzera da igra Ajzenhaura. Nekako mislim da bi se neko drugi bolje prilagodio ulozi, ali dobro. Uživanje od početka do kraja.
|
Datum objave: 18.Lipanj/Jun.2026 u 09:53
Hvala tebi na lepim rečima
Pored zdravlja i sreće u životu, od srca ti želim da jednom konačno osvojite Premijer ligu.
|
Objavio: Mizi
Datum objave: 18.Lipanj/Jun.2026 u 10:51
Pašuti, samo tako nastavi!
|
Datum objave: 18.Lipanj/Jun.2026 u 11:12
Hvala, balavurdija.
|
Objavio: kjovo
Datum objave: 18.Lipanj/Jun.2026 u 12:33
|
Payutti sta reci,svaka cast i hvala na svemu!!!
|
Datum objave: 18.Lipanj/Jun.2026 u 12:59
Hvala, kjovo 
Ovo kao da mi je rođendan, a nije.
|
Objavio: brgljez
Datum objave: 18.Lipanj/Jun.2026 u 14:27
pridružujem se čestitkama.
------------- Aaa?
|
Datum objave: 18.Lipanj/Jun.2026 u 14:30
Hvala lepo.
|
Objavio: Nerko75
Datum objave: 18.Lipanj/Jun.2026 u 16:58
|
Ja mislim da se nije riskirao gubitak rata. Riskiralo se da Rusi počnu mahati preko La Manša 😁
|
Datum objave: 19.Lipanj/Jun.2026 u 01:03
payutti piše:
Hvala tebi na lepim rečima
Pored zdravlja i sreće u životu, od srca ti želim da jednom konačno osvojite Premijer ligu.  |
Ne postoji savršenija i blagoslovljenija želja od te koju si mi napisao. Popravio si mi dan baš! Hvala gospodinčino!
|
Objavio: Boris-HA
Datum objave: 19.Lipanj/Jun.2026 u 01:25
Свака Част, Тебра.
------------- 2025 - Max
|
Datum objave: 19.Lipanj/Jun.2026 u 20:40
Hvala, Borise.
|
Datum objave: 19.Lipanj/Jun.2026 u 20:41
Objavio: Dupla ljuta.
Datum objave: 20.Lipanj/Jun.2026 u 22:25
Jedan od konstantnijih titlera ovde.Kvalitet na max. Svaka čast i srećno dalje!
------------- Ako se desi nešto loše-piješ da zaboraviš,
ako se desi nešto lepo-piješ da proslaviš,
a ako se ništa ne dešava-piješ da bi se nešto dešavalo.
|
Datum objave: 20.Lipanj/Jun.2026 u 23:06
Hvala
|
Objavio: marcobobby
Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2026 u 22:20
|
Psihološka ratna drama bzirana na istinitim događajima. Režija na suptilan način ekranizuje pripreme za najveću pomorsku invaziju u II Svetskom ratu, u istoriji poznatu kao ''Dan D''. Opsežne pripreme za takvu vojnu operaciju zahtevale su i povoljne vremenske uslove, jer su brojni životi bili u pitanju. Andrew Scott briljira u naslovnoj roli, kao tihi, sistematični meteorolog, a adekvatnu potporu imao je i u proslavljenom Brendanu Fraseru, koji je živopisno oslikao vrhovnog komandanta čitave operacie, generala Dwighta Eisenhowera. Pored odlične karakterizacije glavnih likova, pohvale zaslužuju i kamerman (scene na kraju solidno izgledaju), kostimograf i šminkeri. Obavezno filmsko štivo za sve ljubitelje ratnih (istinitih) priča, a ostaje da se strpimo i vidimo hoće li imati neku nominaciju za Oskara 2027.
|
Objavio: beogradski
Datum objave: 26.Lipanj/Jun.2026 u 14:59
|
I ovaj sam add to my watchlist )
|
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2026 u 00:01
|
@IgaBiva, ova posljednja rečenica me je zaintrigirala. Da li bi mogao da mi pojasniš, šta tačno misliš pod tim da posljednja scena u "The bridge on the River Kwai" preokreće doživljaj. Nekako mi djeluje da ćemo se poklopiti po tome, ali sačekaću tvoj odgovor.
|
Objavio: Shadow07.
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2026 u 00:15
|
Za one koji vole uvu tematiku, ratove itd sve to film nije los , ali za mene koji negledam ovakve projekte je ko jucerasnji dan, kisovito siv hahaha,,,,
|
Objavio: IgaBiva
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2026 u 11:24
Hej Totenhemu, ne bi baš detaljisao ovde "šta je pisac hteo da kaže", samo ponavljam ono što sam već napisao - mogao je ovo da bude odličan antiratni film, ali nije krenuo tim žanrovskim putem..."Ludilo, ludilo"... https://www.youtube.com/watch?v=tRHVMi3LxZE" rel="nofollow - https://www.youtube.com/watch?v=tRHVMi3LxZE
|
Datum objave: 28.Lipanj/Jun.2026 u 01:37
IgaBiva piše:
Hej Totenhemu, ne bi baš detaljisao ovde "šta je pisac hteo da kaže", samo ponavljam ono što sam već napisao - mogao je ovo da bude odličan antiratni film, ali nije krenuo tim žanrovskim putem..."Ludilo, ludilo"... https://www.youtube.com/watch?v=tRHVMi3LxZE" rel="nofollow - https://www.youtube.com/watch?v=tRHVMi3LxZE |
Zamislio si me rečenicom, pa sam malo preispitao svoja osjećanja ka filmu, ali definitivno mislimo na isto, jer zaista kraj filma preokreće sve. Ali ajde da ne spojlujem, možda bi neko odgledao, a taj film uvijek preporučujem.
|
Objavio: jan-ceman
Datum objave: 12.Srpanj/Jul.2026 u 18:04
|
U pravu si sto se tice operacije tigar...i ja sam ocekivao da ce vise biti u filmu,cak sam i najvise i zbog toga odgledao film.
|
|