Titlovi World Cup Fantasy
Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Sport
Opis foruma: Općenito o sportu, njegovim kategorijama, klubovima , pojedincima...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=108359
Datum ispisa: 25.Srpanj/Jul.2026 u 00:40 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Titlovi World Cup Fantasy
Objavio: iromafia111
Tema: Titlovi World Cup Fantasy
Datum objave: 07.Lipanj/Jun.2026 u 11:18
|
Idemo, nogometni fanatici! Mislim da ništa ne treba objašnjavati.
Titlovi World Cup Fantasy: VF7S2U31
Link: https://play.fifa.com/fantasy/join-league/VF7S2U31
⚽️🥅
-------------

|
Odgovori:
Objavio: Mad Max75
Datum objave: 10.Lipanj/Jun.2026 u 11:08
|
Titlovi Match Predictor: DJTMUHQ2
Link: https://play.fifa.com/match-predictor/join-league/DJTMUHQ2
|
Datum objave: 10.Lipanj/Jun.2026 u 15:31
Zaboravio sam na to. 
-------------

|
Objavio: leo-mesi
Datum objave: 12.Lipanj/Jun.2026 u 22:26
Na pomolu je prvo veliko iznenađenje na SP! Nadamo se da će BiH izdržati. Ima još mnogo do kraja ali verujmo i navijajmo.
|
Objavio: MetalikeOperiteKose
Datum objave: 13.Lipanj/Jun.2026 u 12:48
Jašta, navijamo kao što Argentinci navijaju za Brazil ili Španci za Portugaliju
|
Datum objave: 13.Lipanj/Jun.2026 u 13:41
MetalikeOperiteKose piše:
Jašta, navijamo kao što Argentinci navijaju za Brazil ili Španci za Portugaliju |
Navijaćemo za Uzbekistan i Katar...Nećemo za Hrvatsku ili BiH.
|
Datum objave: 13.Lipanj/Jun.2026 u 19:22
Navijam za vrhunski nogomet dostojan završnog turnira kao što je Svjetsko prvenstvo, a ne za ovo što je pokazala Južna Afrika. Kao, velike opuštene face i kuleri. Plešu prije utakmice. Svi misle da to rade kako bi se opustili. Nakon 15 minuta utakmice shvaćamo da je to zato jer su bolji plesači nego nogometaši. 
-------------

|
Datum objave: 13.Lipanj/Jun.2026 u 19:36
iromafia111 piše:
Navijam za vrhunski nogomet dostojan završnog turnira kao što je Svjetsko prvenstvo, a ne za ovo što je pokazala Južna Afrika. Kao, velike opuštene face i kuleri. Plešu prije utakmice. Svi misle da to rade kako bi se opustili. Nakon 15 minuta utakmice shvaćamo da je to zato jer su bolji plesači nego nogometaši.  |
Znam da će ovo zvučati čudno...ali po kvalitetu ovo će možda biti nešto slabije prevenstvo. 48 reprezentacija je mnogo a za prolaz u 1/16 finala mogu biti dovoljna i tri boda. Grupna faza će biti dosadna... Zabava kreće tek od eliminacione faze...
|
Datum objave: 13.Lipanj/Jun.2026 u 23:14
Drago mi je da je Katar ostao u igri za prvo mjesto u grupi. 
-------------

|
Datum objave: 14.Lipanj/Jun.2026 u 09:24
Brazilci "šokirani" rezultatom protiv Maroka. Za poraz im je falio još samo Geymar. 
-------------

|
Objavio: IgaBiva
Datum objave: 14.Lipanj/Jun.2026 u 10:00
|
Australci očitali lekciju Turcima. Još da je sudija svirao penal Haitiju zbog igranja rukom Škota u šesnaestercu, zabava bi bila kompletna...
|
Datum objave: 14.Lipanj/Jun.2026 u 12:22
IgaBiva piše:
Australci očitali lekciju Turcima. Još da je sudija svirao penal Haitiju zbog igranja rukom Škota u šesnaestercu, zabava bi bila kompletna... |
I danas će biti zabavno. Holandija čeka Japan...tu Japan može napraviti dobar rezultat,zatim Švedska čeka Tunis,i tu Tunis nije bez šansi za dobar rezultat a na utakmici Obale Slonovače i Ekvadora nema izrazitog favorita. Od 19h takmičarski dan otvaraju Nemci protiv Kurakao-a i jedino tu pitanje pobednika ne bi trebalo dovoditi u pitanje. Već su počela iznenađenja...svi igraju fudbal.
|
Datum objave: 14.Lipanj/Jun.2026 u 12:47
Kako se var uvek pokvari baš kad odgovara državi FIFE i UEFE?
|
Datum objave: 14.Lipanj/Jun.2026 u 12:56
Kako se var uvek pokvari baš kad odgovara državi FIFE i UEFE?  |
Kako VAR nikad ne "odradi posao" za kladioničare? Uvek je na drugoj strani.
|
Datum objave: 14.Lipanj/Jun.2026 u 12:59
Datum objave: 15.Lipanj/Jun.2026 u 15:27
Koga Šveđani natuku, otkaz dobija. Ne znam šta reći, od Švedske (to je i Srbija tukla kad i kako je htela) jeste sramota izgubiti, pogotovo 5-1... sa druge strane, ni Tunis nije neka sila, pa kao ne sme izgubiti sa većom razlikom... odmah zaseda krizni štab, menja se selektor po hitnom postupku 'sred turnira... cirkusi
|
Datum objave: 15.Lipanj/Jun.2026 u 23:06
Valjda su procijenili da su im znatno umanjene šanse za naslov prvaka. 
-------------

|
Datum objave: 16.Lipanj/Jun.2026 u 18:19
Ovi Zelenorćani lagano odj bali Špance. Bez ikakve panike u obrani, lagano, pa u kontru. Malo sam impresioniran. 
-------------

|
Datum objave: 16.Lipanj/Jun.2026 u 19:37
iromafia111 piše:
Ovi Zelenorćani lagano odj bali Špance. Bez ikakve panike u obrani, lagano, pa u kontru. Malo sam impresioniran.  |
Da.da.Gledao sam utakmicu. Bez panike u odbrani,taktički odlično postavljena igra afrikanaca. Favoriti potopljeni... Večeras dva neizvesna meča ...Francuzi dočekuju Senegal i prvo što mi pada na pamet jeste 2002.godina i poraz Francuza od istog protivnika na otvaranju SP. Zatim,Argentina mora potvrditi ulogu favorita protiv Alžira,a biće to dosta izazovno za formalne domaćine. I u trećoj utakmici Austrija ne bi trebala imati težak posao protiv Jordana. Favoriti postoje samo na papiru,na terenu ih nema.
|
Datum objave: 16.Lipanj/Jun.2026 u 21:58
|
Izgleda se tropske ekipe bolje snalaze na ovim radnim temperaturama... Belgijanci juče disali na škrge, a Egipćani opuštencija... Jedino su Šveđani osvetlali obraz...
|
Datum objave: 16.Lipanj/Jun.2026 u 22:05
Primetan je umor,naročito kod evropskih reprezentacija. Veliki fond utakmica na godišnjem nivou učinio je svoje. Prvenstva su završena skoro a tu su jos evropske utakmice,utakmice kupa, kvalifilacije za SP, utakmice lige nacija... Previše. Fudbalska industrija radi preko cele godine.
|
Datum objave: 17.Lipanj/Jun.2026 u 13:11
|
Radiće 24/7... čekaj samo da tehnologije dovoljno uznapreduju da se igrači mogu zameniti robotima...
|
Datum objave: 17.Lipanj/Jun.2026 u 14:42
Juče je sve realno došlo na SP. Pobede Francuske, Argentine i Austrije. Današnji dan otvaraju Portugal i DR Kongo od 19h. Favorit je nominalni domaćin uz konstataciju da se radi o reprezentaciji sa najboljim veznim redom na svetu. Zatim prava poslastica, Englezi i Hrvati od 22h odmeriće snage.Englezi važe za jednog od favorita za osvajanje SP ali ko može otpisati reprezenraciju koja je na poslednja dva SP stizala do same završnice osvojivši srebro i bronzu. Zatim iz iste grupe snage odmeriće Gana i Panama,čime se kompletira prvo kolo takmičenja po grupa.a.Od sutra kreće drugo kolo. Mnogo je iznenađenja bilo u ovih nekoliko dana a u ovom momentu teško je izdvojiti bilo koju reprezentaciju koja "odskače" po kvaliteti igre.
|
Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 17.Lipanj/Jun.2026 u 21:05
I uzme im Kongo bod, hajde videcemo najbolji vezni redu u narednim utakmicama.
|
Datum objave: 17.Lipanj/Jun.2026 u 21:11
AlexDeLarge piše:
I uzme im Kongo bod, hajde videcemo najbolji vezni redu u narednim utakmicama.
|
Puno favorita je razočaralo...Francuzi su sinoć dobili utakmicu ali po meni nisu ni oni briljirali. Nemci i Argentinci su isto solidno odradili posao u prvom kolu...ali protivnici su im bili nešto slabiji. Navijamo za Hrvate večeras!
|
Datum objave: 17.Lipanj/Jun.2026 u 22:01
|
Možda i bolje što su favoriti postradali u prvim utakmicama, dalje će morati ozbiljnije da igraju, da ne gledamo opet one groteske tipa Španija-Japan, Nemačka-Kostarika itd...
|
Datum objave: 17.Lipanj/Jun.2026 u 22:05
Možda i bolje što su favoriti postradali u prvim utakmicama, dalje će morati ozbiljnije da igraju, da ne gledamo opet one groteske tipa Španija-Japan, Nemačka-Kostarika itd... |
Možda. Ne bih rekao da su postradali favoriti...više bih to nazvao kiksevima. Uglavnom su remiji nazivani neuspesima.
|
Datum objave: 18.Lipanj/Jun.2026 u 00:17
Volio bih vidjeti facu koja će objasniti Kristini Ronaldu da su igranje u pješčaniku i na SP dvije različite stvari. Jadni Diogo Jota je umro, a nije dočekao da postane prvi napadač reprezentacije. 
-------------

|
Datum objave: 18.Lipanj/Jun.2026 u 00:24
iromafia111 piše:
Volio bih vidjeti facu koja će objasniti Kristini Ronaldu da su igranje u pješčaniku i na SP dvije različite stvari. Jadni Diogo Jota je umro, a nije dočekao da postane prvi napadač reprezentacije.  |
I još se Kristina duri kad treba napustiti teren radi izmene. Sve ima svoj rok trajanja.
|
Datum objave: 18.Lipanj/Jun.2026 u 12:53
leo-mesi piše:
Možda i bolje što su favoriti postradali u prvim utakmicama, dalje će morati ozbiljnije da igraju, da ne gledamo opet one groteske tipa Španija-Japan, Nemačka-Kostarika itd... |
Možda. Ne bih rekao da su postradali favoriti...više bih to nazvao kiksevima. Uglavnom su remiji nazivani neuspesima. |
Ako si Španija, remi protiv Zelenorćana jeste neuspeh... manje-više isto važi i za ostale... no, poslednja dva dana sve dolazi u skladu sa papirom, izgleda su se ostali poučeni tuđim iskustvima uozbiljili. Što je opet šteta, jer bi bilo lepo da se bar neko "zvučnije ime" upokoji u grupnoj fazi, ali teško uz ovakvu konstelaciju grupa i količinu trećeplasiranih koji će proći dalje. 
|
Objavio: IgaBiva
Datum objave: 18.Lipanj/Jun.2026 u 13:05
|
Afrički fudbal je mnogo napredovao. Biće tu još iznenađenja, a i voleo bih da vidim neku njihovu reprezentaciju u finalu ili polufinalu...
|
Datum objave: 18.Lipanj/Jun.2026 u 14:32
|
Odradili smo prvo kolo.
-------------

|
Datum objave: 18.Lipanj/Jun.2026 u 14:35
Što se mene tiče, unatoč porazu, ja zadovoljan utakmicom protiv Engleza. Ništa još nije izgubljeno, sve se još da popraviti. Drago mi je da je Dalić shvatio da ne može staviti 13 penzionera u prvih 11. Klinci su dobili šansu, klinci su igrali, klinci su zabijali. 
-------------

|
Datum objave: 18.Lipanj/Jun.2026 u 17:09
iromafia111 piše:
Što se mene tiče, unatoč porazu, ja zadovoljan utakmicom protiv Engleza. Ništa još nije izgubljeno, sve se još da popraviti. Drago mi je da je Dalić shvatio da ne može staviti 13 penzionera u prvih 11. Klinci su dobili šansu, klinci su igrali, klinci su zabijali.  |
Prvo poluvreme i više nego odlično. VAR je neopravdano dosudio ponavljanje penala. U nastavku Englezi su dominirali i fizički i taktički,uz visok presing od starta drugog poluvremena. Prekidi su noćna mora hrvatske reprezentacije,to se mora popraviti. I dalje je sve otvoreno.
|
Datum objave: 18.Lipanj/Jun.2026 u 17:10
IgaBiva piše:
Afrički fudbal je mnogo napredovao. Biće tu još iznenađenja, a i voleo bih da vidim neku njihovu reprezentaciju u finalu ili polufinalu... |
Maroko je najkvalitetnija reprezentacija sa afričkog kontinenta. Očekujem ih do same završnice.
|
Datum objave: 20.Lipanj/Jun.2026 u 12:38
Krenule meni "najdraže" utakmice - gol u prvom minutu i onda jajarluk do poslednjeg
|
Datum objave: 20.Lipanj/Jun.2026 u 17:52
Pogledaš prvih 5 minuta i odeš raditi nešto pametnije. 
-------------

|
Datum objave: 24.Lipanj/Jun.2026 u 19:28
|
Ode drugo kolo.
-------------

|
Datum objave: 26.Lipanj/Jun.2026 u 23:32
Jeb'lo mater, ovi južni korejci uspjeli izgubiti od južnoafrikanaca. Ako to nije najveće iznenađenje prvenstva do sada...
-------------

|
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2026 u 11:09
Ljudi mrtvi ladni i ničim izazvani završili drugi u grupi Valja pomenuti i neočekivani remi Australije i Paragvaja
|
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2026 u 11:27
Danas: Hrvatska-Gana X2,za hrabrije 2 Panama-Engleska 2,4+ Kolumbija-Portugal GG&3+ DR Kongo-Uzbekistan 1 Alžir-Austrija X Argentina-Jordan GG
|
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2026 u 21:38
Datum objave: 28.Lipanj/Jun.2026 u 11:39
Završilo je i treće, dosad najpoštenije kolo na SP-u. To što su neki rezultati ispali baš onako kako su ispali... 
-------------

|
Datum objave: 28.Lipanj/Jun.2026 u 11:40
Ne zaboravite da danas kreće nastavak priče. Nema slobodnog dana.
-------------

|
Datum objave: 01.Srpanj/Jul.2026 u 12:26
Paragvajćani (radi širih narodnih masa valja reći i Paragvajci) ošašavili "favorita iz senke". Holanđani standardno, nadavali se golova pajacima i onda se skrljali na prvoj iole ozbiljnoj prepreci... Još Španci da ispadnu pa da imam nula bodova na fantaziju sa sve aktivnim duplim bonusom za igrače koji prođu u narednu rundu 
|
Datum objave: 01.Srpanj/Jul.2026 u 14:11
|
Sve mi je ok bilo do sada, osim Nemaca gde sam mislio da ce uvaliti gol u poslednjim minutima regularnog dela, tu sam `pao`. Za Holanđane sam imao neki osećaj da neće proći, ali sam cenio da će u produžecima da se Maroko da gol, i to u drugom.
Igrao sam na Špance, mislim da će proći. Jedva čekam Zelenorćane sa Argentinom.
|
Datum objave: 01.Srpanj/Jul.2026 u 18:03
Švabe su se lagano osramotile. Nema tu mozga ekipe koji bi vodio sve te konjiće. Leteći Holandezi su odletjeli.
-------------

|
Datum objave: 01.Srpanj/Jul.2026 u 18:08
iromafia111 piše:
Švabe su se lagano osramotile. Nema tu mozga ekipe koji bi vodio sve te konjiće. Leteći Holandezi su odletjeli. |
Francuzi su do sada najviše pokazali. Ali biće tu još iznenađenja. Sačekajmo da vidimo sutra Špance i Argentince,pa i Portugal i Kolumbiju a danas Engleze gledamo,Belgijance i domaćina SAD.
|
Datum objave: 01.Srpanj/Jul.2026 u 20:03
Doktor Kongo je usrao motku. 
-------------

|
Datum objave: 01.Srpanj/Jul.2026 u 20:11
iromafia111 piše:
Doktor Kongo je usrao motku.  |
Iz dvojke u keca. Kvota 25. Neko je zaradio večeras!
|
Datum objave: 02.Srpanj/Jul.2026 u 13:15
|
Bogomi, crn dan za Afrikance...
|
Datum objave: 02.Srpanj/Jul.2026 u 13:52
Bogomi, crn dan za Afrikance... |
Senegal je uradio nemoguće...zadnjih 10 minuta je prosuo sve dobro što je napravio u 80 minuta. Trener Senegala nije napravio nikakve izmene i po meni glavni je krivac za ispadanje sa SP! Ponašao sa kao statist! Kongo je vodio 1:0 i pogodio stativu . Englezi su generalno diktirali tempo ali individualni kvalitet,ne timski,bio je presudan. Preciznije Hari Kejn je slomio Kongo! Večeras Španci čekaju Austriju,i jasno je ko je favorit. U drugoj utakmici Portugal je favorit protiv vremešnih Hrvata,a u najnezvesnijoj utakmici dana Švajcarci čekaju Alžir,uz konstataciju da su sajdžije favorit ali ne apsolutni. Biće interesantno!
|
Datum objave: 02.Srpanj/Jul.2026 u 14:50
Datum objave: 02.Srpanj/Jul.2026 u 14:57
Igrao sam na Belgiju...i ta utakmica mi je srušila tiket. Uoči početka utajmice kvota na pobedu Belgije je pala sa 2.25 na 2. Ali sve je to bilo...znate već šta!
|
Datum objave: 03.Srpanj/Jul.2026 u 12:26
|
Predlog je da se svi fudbaleri ošišaju na ćelavo.
|
Datum objave: 03.Srpanj/Jul.2026 u 12:39
iromafia111 piše:
leo-mesi piše:
Neko je zaradio večeras! |
Mi koji smo trpali na Senegal nismo.  |
Isto pao na Senegal, sve ostalo proslo, jbg.
|
Datum objave: 03.Srpanj/Jul.2026 u 13:28
Predlog je da se svi fudbaleri ošišaju na ćelavo. |
Niti onda ne bi bilo dobro. Uvijek, kako god mjerili, će postojati onaj "prvi milimetar u zaleđu" i tu je kraj priče. Ljudi se moraju naviknuti da se sad mjeri malo preciznije nego ranijih godina. Sad postoje kamere i senzori, prije toga nije bilo. Ne kažem da se upotrebljavaju savršeno, ali sad su u igri, a prije nisu bili.
Što da je bilo obrnuto, da je Portugalu trebao gol za izjednačenje? Bi li onda pravilo bilo "nepošteno" kad bi im poništili gol? U isto vrijeme nitko ne spominje zadnju minutu kad Portugalac skače na loptu, a dva naša ostaju stajati u čudu kako mu je to uopće palo na pamet.
Da ne govorim da je Dalić pričao kako su posebno vježbali prekide. Koji dio ste vježbali? Onaj kad ste Kanea ostavili samog? Ovaj iz zadnje minute protiv Portugala ili neki treći?
Smijemo li uopće pitati zašto na klupi imamo Gvardiola i Vuškovića, a u prvih 11 su neki drugi? Molim? Gvardiol je bio ozljeđen? Pa koji ku  ac onda Kovačić radi u prvih 11?
Čovjek je vjerovao u kartu koja ga je služila. Sad se sreća okrenula nekom drugom, a on očito nije imao "plan B".
Posebno mi na k  c idu ovi "stručnjuaci" koji tvrde da je VAR "uništio emocije u nogometu". Koje emocije? One kad je Lampard zabio gol kojeg su svi osim suca vidjeli? One kad je Engleska postala prvak, a ni danas se ne zna je li lopta prešla crtu ili nije? One kad je Zajec srušio Španjolca na 20 metara, a sudac je dosudio penal? Nemojte me je  at s glupostima.
-------------

|
Datum objave: 03.Srpanj/Jul.2026 u 13:53
iromafia111 piše:
Posebno mi na k  c idu ovi "stručnjuaci" koji tvrde da je VAR "uništio emocije u nogometu". Koje emocije? One kad je Lampard zabio gol kojeg su svi osim suca vidjeli? One kad je Engleska postala prvak, a ni danas se ne zna je li lopta prešla crtu ili nije? One kad je Zajec srušio Španjolca na 20 metara, a sudac je dosudio penal? Nemojte me je  at s glupostima. |
Verovatno. Evo, naiđoh na izjavu Tijerija Anrija kako "Sudije i VAR uništavaju velike trenutke"... valjda mu smeta što se više ne'mere igrati rukometa po baražima...
|
Datum objave: 03.Srpanj/Jul.2026 u 16:25
|
Ljudi filozofiraju i imaju pamćenje kao zlatna ribica. Uzmu samo ono što im odgovara i onda grade priče i teorije oko toga. Ljepše je reći da nas je pokrao sudac nego proznati da i naše govno smrdi.
Sjećam se "velikog trenutka" kad za Chelsea u Londonu nije suđeno 2, 3, 4 penala protiv Barce, a bio im je dovoljan samo jedan. Baš bih volio vidjeti onog majstora koji je sudio da je morao pet puta ići gledati u ekran i onda objasniti da nijednom neće suditi penal. Tada bi vjerojatno navijači Barce pričali kako je VAR ubio emocije.
-------------

|
Datum objave: 03.Srpanj/Jul.2026 u 16:37
iromafia111 piše:
Ljudi filozofiraju i imaju pamćenje kao zlatna ribica. Uzmu samo ono što im odgovara i onda grade priče i teorije oko toga. Ljepše je reći da nas je pokrao sudac nego proznati da i naše govno smrdi.
Sjećam se "velikog trenutka" kad za Chelsea u Londonu nije suđeno 2, 3, 4 penala protiv Barce, a bio im je dovoljan samo jedan. Baš bih volio vidjeti onog majstora koji je sudio da je morao pet puta ići gledati u ekran i onda objasniti da nijednom neće suditi penal. Tada bi vjerojatno navijači Barce pričali kako je VAR ubio emocije. |
Hrvatska je sinoć oštećena i mislim da oko toga nema spora. Generalno suđenje sa uvođenjem VAR-a je pravednije,iako znam da se mnogo ljudi neće složiti sa mnom.Ono što je neobjašnjivo, to su reakcije VAR sudija. Ne znam kako se dešavaju propusti poput sinoćnjeg??? Teoretičari zavera imaju dosta argumenata u korist svojih teorija o namernim propustima,nameštanju ishoda...?!!! Problem postoji a za sada nema nikakvih reakcija FIFA-e,UEFA-e.
|
Datum objave: 03.Srpanj/Jul.2026 u 20:33
Kako da nema argumenata kad pogledaš šta se dešava... Nejasno definisane "preporuke" i odsustvo bilo kakve ozbiljne kazne za greške. Daju beskorisna saopštenja kao da su UN. Vidim da su izdali "zvanično saopštenje" i za sinoćnju utakmicu. Ako baš nemaju gde i ne mogu da sakriju, spinuju ili nešto treće, e onda priznaju grešku i izraze "najdublje žaljenje" (seti se Švajcarska-Srbija, takođe Svetsko prvenstvo)... a prave kazne za zločince nigde. Zašto? Kako? Jasno je da "ljudi greše", ali ljudi takođe treba da ispaštaju za greške ako ima oštećenih usled istih. Na stranu emotivni bol navijača i igrača, ozbiljne pare su u pitanju. "Greškom" izbaciš klub koji je trebao da prođe u, lupam, četvrfinale LŠ - izbio si mu deset miliona evra iz džepa + ulaznice, TV prava itd. Savezi takođe dobijaju pare za ova takmičenja, ne tako velike ali opet... Ko odgovara za pričinjenu štetu? I zašto niko? A znaju da uzmu po sto hiljada dolara što sude po turniru + dnevnice za svaku utakmicu, plaćen smeštaj i šta sve ne... i onda ih kazne sa pet hiljada Ajde da mučenici volontiraju, da plaćaju put iz svog džepa pa da im i oprostiš... Dodaj tome ljude koji imaju čitave dosijee, možeš knjigu napisati dok im pobrojiš sve greške sa velikih utakmica. Kojom magijom još uvek imaju posao? Ne treba da ga skloni posle prve, ali zašto je u društvu "elitnih sudija" posle treće, pete ili dvadesete greške?! Ko je ta njuška koja iznova i iznova delegira takvog sudiju i zašto?
I onda treba da se zakopčamo na leđa, verovatno u ludačku košulju i verujemo kako je sve časno i pošteno, kako eto... ko radi taj i nenamerno greši 
|
Datum objave: 03.Srpanj/Jul.2026 u 21:40
|
Odgledao sam popodne snimku utakmice. Nisam saznao ništa što već nisam znao. Znao sam da Portugal igra s 10 igrača. Ništa od toga nismo iskoristili. Dapače, prvo poluvrijeme smo bili u podređenom položaju, a Dalić govori kako je svaka sudačka odluka išla na stranu Portugala. Zaboravio je spomenuti da je svaki portugalski korner bio mini horor u šesnaestercu.
Portugalci izvode kornere i opasni su. Mi smo gospoda, mi kornere odigravamo. Ne da mi se sad tražit koliko je tko visok, ali nisam primijetio da baš nešto gađamo u glavu Pongračića, Budimira, Matanovića... Gađamo ih tek kad voda dođe do ušiju. Onda odjednom možemo igrati brzo i opasno, ali zašto bismo plašili protivnika svojim opasnim napadima? Vidio sam koliko su Portugalci bili usrani u tim trenucima. Mislite da se njima igralo protiv reprezentacije koja se svaku utakmicu uspije vratiti iz mtrvih?
Što se pravila tiče, ne vjerujem da su ih pisali u poluvremenu. Možda je netko pogriješio što nije na vrijeme shvatio da će se utakmica s Portugalom igrati na godišnjicu smrti Dioga Jote. Jbg, onda nismo trebali pobijediti Ganu. Ne bi nam Gana valjda uvalila gol u 95. minuti pa bismo prošli gore od Iranaca. Ovako smo pali zbog pravila o picinoj dlaci. Je li to ružno i tužno? Je. Jesu li navlačili za "veliki" Portugal protiv "male" Hrvatske? Možda. Ali kad i gdje se navlači za "male"? Mali moraju izaći na teren i nalupati velike po pič  i kao što smo nalupali Nijemce 98. ili Engleze u Londonu ili Rusiji.
I da ne zaboravim ono najvažnije: Mi smo u ovoj utakmici vodili. Ronaldo je prvi put na ovom prvenstvu zamjenjen i to kad je rezultat bio 1:1. Zašto? Jer trener nije htio izgubiti utakmicu. Zna čovjek da to više nije onaj Ronaldo koji rješava utakmice. Treba li veći dokaz koliko su Portugalci bili usrani u tom trenutku? A onda su Pongračić i Gvardiol odlučili da ne treba skakati za jednom loptom.
-------------

|
Objavio: NaEdenCovekBratMu
Datum objave: 03.Srpanj/Jul.2026 u 21:59
Tu će da bude afrikansi finale: Zelenorćani vs Marokanci, garant.
------------- https://goo.gl/hcghNH" rel="nofollow - | Repertoar https://goo.gl/GTXC59" rel="nofollow - | Selo | https://goo.gl/tsVsdQ" rel="nofollow - Nađi špijuna |
|
Datum objave: 03.Srpanj/Jul.2026 u 22:05
A ti ćeš navijati za Zelene. 
-------------

|
Datum objave: 03.Srpanj/Jul.2026 u 22:11
Pa za koga bih drugog?
------------- https://goo.gl/hcghNH" rel="nofollow - | Repertoar https://goo.gl/GTXC59" rel="nofollow - | Selo | https://goo.gl/tsVsdQ" rel="nofollow - Nađi špijuna |
|
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2026 u 10:16
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2026 u 10:17
Kiksaše Zeleni. 
-------------

|
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2026 u 11:42
|
Zelenorćani su časno izginuli... 3 minuta produžetka, sudija na 3:11 svira kraj iako su imali aut pored korner zastavice... to lagano može da se ubaci u šesnaest i da predstavlja opasnost po gol... no, za sirotinju ne važe isti kriterijumi... koji bi važili da su uloge bile obrnute...
Australija-Egipat, gde su ih boleli pipci ko će da prođe dalje - minut produžetka, igralo se preko tri...
|
Datum objave: 04.Srpanj/Jul.2026 u 14:36
iromafia111 piše:
Kiksaše Zeleni.  |
Borili se ko ja u prvi krug.
|
Datum objave: 07.Srpanj/Jul.2026 u 12:23
Kakve su to fore sa poništavanjem crvenih kartona? Važi li i za sirotinju ili ekskluzivno na poziv narandžastog pajaca? U jeku priče o "časti i poštenju"... Sreća pa su raspali Belgijanci zablistali i pozlatili to zamešateljstvo kako dolikuje...
|
Datum objave: 07.Srpanj/Jul.2026 u 16:40
Očekujem da će danas ili najkasnije sutra utakmica biti poništena jer je naknadnim pregledom snimke ustanovljeno da je lopta u jednom trenutku dotaknula Lukakuovu kosu pa treba poništiti sva četiri gola Belgije. 
-------------

|
Datum objave: 07.Srpanj/Jul.2026 u 21:49
|
Afrikanci su stvarno teletabisi...
|
Datum objave: 08.Srpanj/Jul.2026 u 19:02
Utakmicu Francuska - Maroko navodno sudi Argentinac. Pobjednik tog susreta navodno ide na Argentinu (ako pobijede Švicarsku). Ruke u zrak ako navodno mislite da to nije normalno. 
-------------

|
Datum objave: 08.Srpanj/Jul.2026 u 19:02
Datum objave: 08.Srpanj/Jul.2026 u 19:21
Datum objave: 08.Srpanj/Jul.2026 u 21:49
|
Nenamerno će pogrešiti, živ je čovek...
|
Datum objave: 09.Srpanj/Jul.2026 u 17:46
Dobar dan. Kako ste preživjeli jučerašnji dan bez utakmica? 
-------------

|
Datum objave: 09.Srpanj/Jul.2026 u 18:48
iromafia111 piše:
Dobar dan. Kako ste preživjeli jučerašnji dan bez utakmica?  |
Večeras na programu je prva utakmica četvrtfinala između Francuske i Maroka.Francuzi jesu favorit ali Maroko je izuzetno kvalitetna ekipa a ono što će im predstavljati problem jeste izostanak najboljeg igrača Saibarija. U svakom slučaju, Marokanci su poraženi od istog protivnika u polufinalu SP 2022. u Kataru a da li je došao trenutak za vraćanje dugova videćemo večeras od 22h.
|
Datum objave: 09.Srpanj/Jul.2026 u 21:48
Ja se ne usuđujem da kažem za koga navijam, kako ne bi Francuzi pobedili.
|
Datum objave: 09.Srpanj/Jul.2026 u 21:51
NaEdenCovekBratMu piše:
Ja se ne usuđujem da kažem za koga navijam, kako ne bi Francuzi pobedili. |
Maroko! I moj je ovo izbor...
|
Datum objave: 10.Srpanj/Jul.2026 u 12:54
Vas dvojica ste teški baksuzi. 
-------------

|
Datum objave: 10.Srpanj/Jul.2026 u 13:15
"Moćni" Marokanci su jajarluk izdigli na neke nove, do sada neviđene nivoe... Lako je šiljiti se na Kanadi, kao pokazuju mišiće, mnogo su jaki... Đe sinoć zapelo, moćna silo?! Onakve defanzive se i Paragvaj postideo... Da se pitam, ono je za deset godina suspenzije iz svih međunarodnih takmičenja... srećom po jajarske ekipe, ne pitam se
|
Datum objave: 10.Srpanj/Jul.2026 u 13:29
Znao sam za Francuze da ce proci, ali onakva `igra` Maroka je skandalozna.
|
Datum objave: 10.Srpanj/Jul.2026 u 21:39
Krmak od komentatora sa Arene smori više sa pričom o "sudijama iz Uzbekistana" koje nisu dorasle zadatku, a zaboravlja da je sve i jedna epska pljačka odrađena u režiji sudija iz "fudbalski razvijenih evropskih zemalja" To tačno za gledati bez tona...
|
Datum objave: 12.Srpanj/Jul.2026 u 12:25
|
Utisak dana, možda i čitavog turnira, svakako skičanje švajcarske stoke zbog crvenog kartona... nešto se ne sećam da ste se bunili i plakali kad ste prolazili dalje jer su se sudije pravile lude na vaše rvačke zahvate...
|
Datum objave: 12.Srpanj/Jul.2026 u 13:52
|
Jedino luđe od toga su mi komentari tipa "da je bio Argentinac, to se nikad ne bi gledalo".
Ne mogu shvatiti da ovim "fudbalerčinama" (to je u našem selu naziv za mentalno osakaćene nogometaše) nitko nije objasnio da sad postoje kamere i da se ne mogu raditi sranja koja su nekada prolazila bez problema. Sad se bacaju i drže za glavu u nadi da će VAR stručnjaci naći nešto zanimljivo i pozvati glavnog suca da pogleda snimku. Ako neće, jeb  ga, probali smo.
Problem br. 2 su tzv. "novinari". Jutros čitam https://www.tportal.hr/sport/clanak/fifa-uspjela-u-svome-naumu-potez-iz-studenog-2025-otkriva-da-su-htjeli-ovakvo-polufinale-specijal-108-20260712?meta_refresh=1" rel="nofollow - članak bombastičnog naslova . Opet su otkrili zavjeru. FIFA je htjela ove parove u polufinalu pa se poslužila rangiranjem reprezentacija kako bi spriječila njihove dvoboje prije polufinala! Kaže "novinar - istraživač": Sličan sustav koristi se na Wimbledonu, ali i u novom formatu Lige
prvaka, u kojem se najbolje rangirani sudionici također razdvajaju.
Ako to nije za robiju, ne znam što je. Najbolje rangirane ekipe se ne mogu susresti u prvom krugu eliminacija (pod uvjetom da su rezultati u grupama očekivani, a ne da Zelenortski Otoci završe ispred Brazila), nego tek u polufinalu! I to već 185 godina ima u tenisu!!! Prevara! Mafia!!! Lopovi!!!
Ne kažem da je sve savršeno (A kad je bilo? Onda kad je Maradona zabio gol rukom?), ali danas svaki idiot ima pristup internetu i svoju bazu pratitelja, a neki su čak i novinari. 
Moj profesor elektrotehnike je davnih dana dao (vrlo) točnu definiciju novinara: "To su vam ljudi koji su željeli biti pisci, ali nisu dovoljno talentirani da napišu roman. Zato im daju blok, olovku i pošalju na plac da zapisuju cijene paradajza i luka. Zato u novinama postoji rubrika "cijene na tržnicama". Najtalentiranijima od njih nakon nekoliko godina daju da pišu o nečem drugom."
Profesore, svaka vam je bila na mjestu i hvala vam za svaku jedinicu koju ste mi dali. 
-------------

|
Datum objave: 12.Srpanj/Jul.2026 u 14:01
Datum objave: 12.Srpanj/Jul.2026 u 14:50
Što su onda Englezima gledali? Mogli su lepo da ih dignu na 3-1 i ćao... a ne da oduzimaju penal i do kraja utakmice strepe hoće li "neprojektovana" Norveška da izjednači iz kakve frljoke ili prekida i onda na penale razruši željeni kostur polufinala. Nije svaka utakmica nameštena... samo neke 
I ovo ostalo je sve tačno. Pogotovo na Zvezdinim u Evropi, kad se skrndelj Elšnik zalaufa i onda se krsti, iščuđava i ne veruje otkud penal ili crveni. Čovek je napravio masu idiotskih penala na tu foru "možda neće videti". Tačno kao da im niko nije objasnio da "veliki brat" sve gleda, a nemaju dovoljno intelektualnog kapaciteta da sami zaključe  Nema više ono da baciš oko gde je sudija i onda krljaš ako su okolnosti pogodne. Pošalješ saigrača da zamajava sudiju i baciš protivnika na tribine.
Niko nije rangiran na osnovu lepih očiju nego rezultata. I treba, dođe kao nagrada za uloženi trud, rad i učinak na terenu. Žreb, ako hoćemo "pošten" - molim lepo, nikakvih ograničenja. Sve ekipe u jedan šešir i cepaj. Neka jedna grupa bude Španija, Argentina, Nemačka i Brazil, a druga Kurasao, UAE, Gambija i Bahami. Isto i za kvalifikacije. Neka idu Lihtenštajn i Malta umesto Engleske i Francuske ako se zalomi povoljan žreb.
Dvoaršinske plačipičke su mi stvarno ulepšale dan eliminacijom. Nemam ništa protiv da se napomene, ali makar budi čovek. Sećam se kad su Zvezdu žestoko okrali u Ligi Evrope i pitaju Vladana Milojevića (bio trener u to vreme) da prokomentariše, a on kaže - Da se ne lažemo, mi smo ovde zbog slične situacije. Ne mogu da besnim ovde, a tamo mi bilo drago. Tačno. Ušao u grupu zato što u kvalifikacijama sudija nije video gol Krasnodara, neki bangavi šut sa distance, lopta od prečke ušla pola metra u gol, golman je brzopotezno prigrabio, sudija odmahnuo rukom i igralo se dalje. Nije bilo VAR-a, tako da zaludni protesti krasnodarski behu... Drugo je ako te stalno kradu i samo kradu, naravno da ćeš drekati, ali moraš biti svestan i "starih zasluga" ako ih ima.
|
Objavio: kvrle
Datum objave: 12.Srpanj/Jul.2026 u 15:59
A šta mislite, da li je u 76. minutu posle odbijene lopte od prečke bio penal za Norvežane? Da li je moguće da tu nije bilo materijala da VAR makar proveri?
Da li je pre gola za Engleze lopta udarila u sajlu Spidercam kamere? Da li je to odmah provereno ili treba da verujemo Fifinom saopštenju nakon utakmice da senzor to nije registrovao? A registrovao je dlaku na Gvardiolovoj glavi protiv Portugalije?
Ako je noćas isključen Švajcarac zbog foliranja, da li je mnogo bolje izgledalo ono izbacivanje noge Engleza ispred Norvežanina i teatralno padanje pre dosuđenog pa poništenog penala?
Da ne zaboravimo isključenje zbog ruke preko usta (bez pomilovanja) i zanemarivanje crvenog kartona Amerikancu posle Trampove intervencije.
-------------
It's better to burn out, than to fade away!
|
Datum objave: 13.Srpanj/Jul.2026 u 13:31
|
Iskreno, ne. I to kaže neko ko ne podnosi Engleze (fudb.rep.) Čak mi taj norveški pad deluje kao veće simuliranje od onog engleskog, pogotovo kad se gleda snimak gde je Norvežanin okrenut leđima. Za Švajcarca, druga bi priča bila da je dobio direktan crveni karton, ovako... ne radiš ono kad imaš žuti... što njihovo skičanje izdiže na još licemerniji nivo... Senzore i ovo ostalo ne vredi ni komentarisati... proći će bez posledica, pogotovo "sad ga vidiš, sad ga ne vidiš" karton... nadajmo se da će ostati "izolovani incident"... a ne redovna pojava u budućnosti.
|
Datum objave: 13.Srpanj/Jul.2026 u 21:39
Datum objave: 13.Srpanj/Jul.2026 u 21:49
Prvenstvo se bliži kraju. Ostali su polufinalni dueli da se odigraju a nakon toga utakmica za treće mesto i finale. U četvrtfinalnim duelima nije bilo iznenađenja u smislu toga da su favoriti prošli u polufinale. Sutra je na programu duel između Francuske i Španije a prekosutra se igra duel Engleske i Argentine. Prognoziram nerešene susrete na oba duela i prolaske Francuske i Engleske u finale. Ako bude tako,biće to jedno od neizvesnijih finala u istoriji SP.
|
Datum objave: 14.Srpanj/Jul.2026 u 12:54
iromafia111 piše:
Za mene je to jedna od glavnih karakteristika "fudbalerčina". Znaš, osim ako nisi totalni kreten, da imaš žuti i opet pokušavaš izvesti prevaru. Ako te uhvate, oštetit ćeš svoju ekipu. Ali ne, "fudbalerčina" je uvijek uvjeren da će proći nekažnjen.
Jedna stvar je ići "do kosti", punom snagom u svaki duel i na taj naćin napraviti nešto dobro za svoju ekipu. Možeš pretjerati i zbog toga dobiti žuti, ali nemoj onda biti "fudbalerčina". |
Ima i kategorija talenata za koju je rezervisan poseban krug pakla... i takvih smo imali u Zvezdi  20. minut utakmice, "genije" svesno dobija crveni karton jer kao poslednji igrač odbrane ruši protivnika "da ne bi postigao gol". Neka ga postigne. Imaš 80 minuta da okreneš. Ali ne, on je "pomogao" saigračima tako što ih je celu utakmicu ostavio sa igračem manje. Još ako je usput napravio i penal (koji će golman "možda da odbrani", a bez njegove intervencije bi bio siguran gol), milina. Kad dogori do noktiju radi šta hoćeš, kao npr onaj Urugvajac rukometaš protiv Gane u 120nekom minutu. Nemaš šta da izgubiš. Dotle se drži makar osnovnih postulata fudbalske inteligencije.
|
Datum objave: 14.Srpanj/Jul.2026 u 15:16
Kad se setim Kezmana kad je dobio crveni karton protiv Norvezana za 30 sekundi od kad je usao u igru.
|
Datum objave: 15.Srpanj/Jul.2026 u 00:09
Kako su večeras Francuzi majstorski usrali motku, šefa, stanicu i prugu... Draganeeeeeeeee!!! Zaboravili ljudi doć na utakmicu. Španjolci ih eutanazirali na najjače. Opasni kao umorna Barbika. Da nisam gledao, ne bih vjerovao.
-------------

|
Objavio: kvrle
Datum objave: 15.Srpanj/Jul.2026 u 10:55
|
Pitanje je samo da l je do njih ili ih je Španija majstorski smirila i svela na nulu. Španci nemaju Mbapea, ali igra ceo tim kao jedan. Svaka čast!
-------------
It's better to burn out, than to fade away!
|
Datum objave: 15.Srpanj/Jul.2026 u 11:22
kvrle piše:
Pitanje je samo da l je do njih ili ih je Španija majstorski smirila i svela na nulu.Španci nemaju Mbapea, ali igra ceo tim kao jedan. Svaka čast! |
Fudbal je kolektivni sport. Ne možeš svaku utakmicu dobijati na mišiće i na individualne poteze pojedinih zvezda. Španija je pokazala da kroz maksimalno zalaganje svih igrača uz dobar stručni štab rezultat ne može izostati. Ništa nije slučajno!
|
Datum objave: 15.Srpanj/Jul.2026 u 12:38
|
Odučili ih od fudbala... Padoše ko Bastilja, ravno na godišnjicu... možda ima nečega i u biserima naših starih koji su vazdan govorili da ekipa koja dugo igra protiv slabih rivala pogine čim naiđe na sebi ravnog...
|
Datum objave: 15.Srpanj/Jul.2026 u 23:24
Glup,gluplji pa Tomas Tuhel! Vodio je 1:0 i nakon toga izvodi ofanzivne igrače i uvodi defanzivce, menja ceo sistem i koncepciju igre. Engleska je prokleta koliko nema sreće sa selektorima!
|
Datum objave: 15.Srpanj/Jul.2026 u 23:27
Mislim da još uvijek otplaćuju dug za ono ukradeno SP koje su organizirali. Što kažu babe gatare, koliko to obično traje? Pitam za frenda.
-------------

|
|