Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

The Islander (2026)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=108098
Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 08:58
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: The Islander (2026)
Objavio: papy
Tema: The Islander (2026)
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2026 u 12:14
"Sergej je, nažalost, nastradao..." A što nažalost?

Odgovori:
Objavio: beogradski
Datum objave: 04.Travanj/Apr.2026 u 15:05
Pa vidi se da ovde imaju udela ex yu drzave jer je produkcija zaista dno dna. A 99,8% necu se usuditi ni da dam sansu ovom projektu cija je ponavljam produkcija ocajna.. Inace sramotno je porediti filmove kao sto su The Postman ili Mad Mad ili serijal koji tek trebam da gledam The Hunger Games sa ovim smecem. Dali primecujete koliko je ovo produkcijski a i glumom lose ? Barem neko moje vidjenje i misljenje

Objavio: Ordinary
Datum objave: 04.Travanj/Apr.2026 u 16:23
Dao sam mu šansu do kraja zbog ,,naših,, glumaca ali me je razočarao još u startu , protraćeno vreme.
Ono što je pokidalo su prelepi predeli, scenografija, aj i kostimi, sam lik baronice tj. Kerolajn, ali sve ostalo od nebulozne priče, naracije glumaca, televisa presenta mukotrpno dugih scena sa gliserom, pa do realizacije u celinu zvanu film, blagi užas. 

-------------
Normal's Overrated

Objavio: Shadow07.
Datum objave: 04.Travanj/Apr.2026 u 22:58
Postoji li neka verzija videa ovog filma koja nema slovenski prevod svih dijaloga koji nisu na nasem jeziku ili je to to?

Objavio: Goran87BG
Datum objave: 08.Travanj/Apr.2026 u 10:32
Kakvo sranje majko mila, ovde je lakše napisati nesto pozitivno nego negativno jer bi za negativno trebala čitava strana, a pozitivno nema ništaLOL. O glumcima ne treba trošiti reči jer pojma nemaju sa glumom. Žali bože da će ovu glupost prikazivati u preko 300 bioskopa u Americi, mada možda se njima dopadne...

Objavio: velickovics
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2026 u 18:17
Ovo je slicno kao Dina, samo sto scenarista nije imao maste pa je izmenjeno samo nuzno. U sustini boza.

Datum objave: 09.Travanj/Apr.2026 u 20:50
Ovo nije film B produkcije, ovo je slj kategorija, verujem da neko nema toiko maste i vizije ali brate ako neznas da radis posao onda sta se petljas, bas los film...

Objavio: Mizi
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2026 u 20:52
Originalno postovano od strane Shadow07. Shadow07. piše:

Ovo nije film B produkcije, ovo je slj kategorija, verujem da neko nema toiko maste i vizije ali brate ako neznas da radis posao onda sta se petljas, bas los film...

Senko, nisam gledao film, niti ću, ali ti verujem, jer umemo da prepoznamo Š produkciju izdaleka, bacio sam oći na trejler, gore od CGI iz Furioze.

Cry

Datum objave: 09.Travanj/Apr.2026 u 20:56
@mizi, mnogo gore, ali bas mnogo losije, izdrzao sam 10 minuta i , dalje se nije moglo, prevelik je to uspon za mene hahah, tesko njesra, furioza pa i tako tako , nesto kao poznato pa te malo vuce iako nije nista posebno, ali ovo, ovo .. trositi pare na ovakve gluposti je bas steta....

Objavio: Mizi
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2026 u 21:02
Pa bre bih pare uložio u odlazak na Mesec, makar bih video konkretno gde se snimaju filmovi, obišao bih studije i upoznao neke važne ljude iz sveta prevare i laži.

Big smile

Datum objave: 09.Travanj/Apr.2026 u 21:14
Hahahah @ mizi ti si car hahaha.....bukvalno tako hahah...

Objavio: Kokolino123
Datum objave: 11.Travanj/Apr.2026 u 02:07
Odgledao na premijeri , 7 gledaoca , žnj produkcija , loša gluma , dijalozi spori , sve smučkano dosta loše , mada je moglo biti puno bolje . Uglavnom pogledati i zaboraviti da sam gledao , a šteta radnja je imala puno više potencijala .

Objavio: stevan-manojlovic
Datum objave: 11.Travanj/Apr.2026 u 12:38
Splačine iliti Pomije su kompliment za ovo!

Objavio: tabasko-pit
Datum objave: 13.Travanj/Apr.2026 u 21:02
Užas od pokušaja da se napravi film vrijedan gledanja.

Objavio: kanki
Datum objave: 20.Travanj/Apr.2026 u 12:43
žali bože izgubljenog vremena...

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk