Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

How to Make a Killing (2026)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=108070
Datum ispisa: 09.Lipanj/Jun.2026 u 22:49
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: How to Make a Killing (2026)
Objavio: TotenhemovFanatik
Tema: How to Make a Killing (2026)
Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2026 u 06:52
Uhhh, trepnuo nijesam. Prezanimljiv, preprivlačan film od prvog do posljednjeg minuta. Čak nema ni klišea na kraju, već je sve vrlo neuobičajeno i šokantno. Podsjeća me na jedan vrhunski film , svima dobro poznat, ali neću da kažem koji, jer ne želim da pokvarim efekat iznenađenja. Možda pretjerujem, ali toliko sam pažljiv prema vama koji ovo čitate.

Odgovori:
Objavio: brgljez
Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2026 u 07:36
odličan film. napet, odlična režija, gluma. top scenarij dobro prilagođen vremenu i s malim razlikama od kind hearts and coronets. aj jednog recimo remakea po meni ukupno jednako dobrog kao već spomenuti. gledanje obavezno.

-------------
Aaa?

Objavio: klass
Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2026 u 22:53
Vidim nesto mi poznato, pa sam morao da trazim...i, opet rimejk. :(  Glavni likovi su dosta bezlicni, pogotovo glavni glumac, dosta je slab, kao da je nedorastao ovoj ulozi. Niti je simpatican, niti sarmantan, a pogotovo nije duhovit. Naracija, bar meni, vise smeta nego sto doprinosi necemu, bilo cemu. 

Nije crnjak, nije ni drama a nije ni triler. Cak ni atmosfera nije neka. Mada u poredjenju sa filmovima kakvi se danas snimaju, moze da se pogleda. Ocena 5.

Objavio: jojo385
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2026 u 00:36
Potpis.

Objavio: Gremlin_
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2026 u 12:49
Ša znam,ono,kao. Interesantno. Svašta mi pada sad na pamet.

Objavio: sasa-stipisic
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2026 u 15:53
Solidan film sa nešto rupa u radnji. Ne mogu reć da je zabavan i da me zabavio baš, ali mi nije bio ni dosadan i naporan. Pomalo intrigantan, više naivan i očit, ali mi nije smetalo to toliko ipak. Glumci su mi bili sasvim korektni u svojim ulogama, uvijek mi je drago vidjeti Eda Harrisa. A i Margaret Qualley također - koja ovdje ima lik skoro ala Rose u "2 i Pol Muškarca".

Objavio: Mizi
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2026 u 20:24
Ovaj actor od kako je snimio Top Gun 2 ne skida se sa bioskopskog repertoara, snima po 10 filmova godišnje.
Izgleda da ga Toma ubacio u crkvu.

Kao Pascal, Eldobri i Timotije, udaviše nas.
A i Spajdermen se ozbiljno ubacio u biznis, Zendaya takođe.

Objavio: beogradski
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2026 u 13:11
Ja se nigde ne zurim. Film sam add to my watchlist i postoji opcija da ga iskljucim nakon 15-ak minuta ali se nadam da necu )

Objavio: kjovo
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2026 u 13:51
Vidim da ima isti naziv kao i francuski film iz 2024 ali koliko mi se cini nema veze prica jedna sa drugom. Neko rece da je remake ali nije od ovog iz 2024

Objavio: sasa-stipisic
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2026 u 14:54
Ovo je remake britanskoga filma Kind Hearts and Coronets iz 1949., a to je adaptacija neke knjige Israel Rank iz 1907.

Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2026 u 16:05
Sašo, bolje da sam gledao original.
U ovom rimejku nema ničega zanimljivog, nepredvidivog aka nepredvidljivog, i tako.....

Objavio: ar8c
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2026 u 23:06
Dobar! Skroz dobar film, nemam baš nijednu zamerku i uživao sam od prvog do poslednjeg minuta. I crn i zabavan, tačan balans kako je najavljivano, baš sve na nivou. Ne zanima me da li je remake, nije bitno ni koliko je originalan, za svoj žanr i doba kad je nastao - puna kapa! Tačno ono što mi je trebalo za opušteno, kišno subotnje veče. Blizu osmice na skali do deset.

Hvala za prevod, ima dosta naracije, što će reći da je bilo i dosta poslaThumbs Up

Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2026 u 15:08
Originalno postovano od strane kjovo kjovo piše:

Vidim da ima isti naziv kao i francuski film iz 2024 ali koliko mi se cini nema veze prica jedna sa drugom. Neko rece da je remake ali nije od ovog iz 2024

Izvorni naziv francuskog je Un ours dans le Jura a kako je došlo World-wide How to Make a Killing nemam pojma, i da priče nemaju veze jedna sa drugom.
Dobar je francuski pogledaj.

A vidim Saša je ispod napisao da jeste https://titlovi.com/filmovi/kind-hearts-and-coronets-2984788/" rel="nofollow - Kind Hearts and Coronets (1949) .

Objavio: kjovo
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2026 u 16:16
Da da ,odgledao ga bas sinoc,odlican. I ja ne znam sto subga tako preveli ,valjda treba Medved u Juri ili nesto slicno. Ali svakako film vredi gledati

Objavio: payutti
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2026 u 16:21
Da, vrlo čudno. Izvorni naziv francuskog je Un ours dans le Jura što je u prevodu: Medved u Juri.

Jura je inače francusko mestašce gde se dešava radnja filma. Dobar, by the way.

Ovaj film i pored najbolje volje ne mogu da odgledam.

Glen Pauel je iritantan, opskuran, antipatičan i potpuno bezbojan.

Isto kao Šalame

Jedina razlika je što je prosečne visine, dok je Šalame visok metar i šumska jagoda

Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2026 u 16:36
Originalno postovano od strane payutti payutti piše:

Da, vrlo čudno. Izvorni naziv francuskog je Un ours dans le Jura što je u prevodu: Medved u Juri.

Jura je inače francusko mestašce gde se dešava radnja filma. Dobar, by the way.

Ovaj film i pored najbolje volje ne mogu da odgledam.

Da rekoh oko prevoda izvornog da je čudno. 
Medved je i napravio pičvajz. 
Kad se setim pre kako su prevođeni kod nas filmovi Smile.
Ja mislim da je Jura departman  u Francuskoj deo se graniči sa Švajcarskom, moguće da ima i istoimeno selo, varošica,  ali nema veze . Bio sam tu  negde u prolasku, tu  ima mnogo lepih sela, priroda je fina, po sećanju pričam. 

Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2026 u 18:39
Originalno postovano od strane payutti payutti piše:

Glen Pauel je iritantan, opskuran, antipatičan i potpuno bezbojan. Isto kao Šalame  Jedina razlika je što je prosečne visine, dok je Šalame visok metar i šumska jagoda
Ako nastaviš da tako simpatišeš mlađe naraštaje, mislim da ti uskoro slede samo reprize starijih naslovaLOL Nemam problem da odvojim privatno od poslovnog, uopšte me ne zanima čime se bave kad ih kamera ne cilja. Tako i mogu da uživam u novim naslovima. O Chalametu smo sve rekli, Powell dobro pliva u ovakvim pričama, a mala Qualley sada već sasvim fino gura i smeši joj se možda još i jača karijera od mamine.

Objavio: payutti
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2026 u 18:51
Ako nisi primetio, uglavnom prevodim najnovije filmove, gde često igraju i mladji naraštaji, ali nisu tako opskurni kao ova dvojica

Ni mene uopšte ne zanima čime se bave kad ne snimaju filmove, ali ih to ne čini manje antipatičnim

Na stranu sve to, po meni je Pauel nula od glumca, a Šalame je u najbolju ruku prosečan.

Ne bih sad da navodim glumce koji su mi antipatčni, ali su sjajni glumci.

Dobro ajde, neki primer. Harvi Kajtel, Denijel-Dej Luis, itd. Ima ih koliko hoćeš.

Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2026 u 22:53
Ma samo neka oni rade svoje i samo ti radi svoje kad si raspoložen, a lako će svako da probere po svom ukusu i afinitetimaWinkThumbs Up  Glumaca ima i ovakvih i onakvih, ali ako me ubede u ono što rade, onda su odradili kako treba. Inače imam i ja svoje antipatične favorite, zbog nekih od njih izbegavam i filmove, mada su takvi najčešće favoriti drugihLOL

Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2026 u 10:50
Pauel ima harizmu, ničega.

Objavio: ivek6
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2026 u 20:58
ok za mene cak vise nego sam ocekivao svakako dobar film

Objavio: marcobobby
Datum objave: 09.Lipanj/Jun.2026 u 17:47
Fino balansiran žanrovski miks isporučuje zabavno filmsko štivo. Glen Powell razume se nosi radnju na svojim plećima, ali bilo bi nepošteno izostaviti doprinos sporednih rola, pre svih tu mislim na dame: Jessica Henwick i kao ''femme fatale'' Margaret Qualley. Gotivan je pripovedački stil (osuđenik u društvu sveštenog lica), tako da imamo narativ ujednačenog ritma, sa ne baš spektakularnom završnicom. Nesumnjivo da je režiseru pošlo za rukom da nam priušti prijatno filmsko iskustvo, iako sam uveren da je moglo i bolje.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk