Solo Mio (2026)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=108016
Datum ispisa: 20.Lipanj/Jun.2026 u 03:56 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Solo Mio (2026)
Objavio: natazoka
Tema: Solo Mio (2026)
Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2026 u 14:03
Odgovori:
Objavio: TotenhemovFanatik
Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2026 u 06:09
|
Odličan, zabavan i presladak film.
|
Objavio: klass
Datum objave: 15.Ožujak/Mar.2026 u 11:57
Odlican pocetak, slatko sam se nasmejao par puta i ponadao da je najzad stiglo nesto duhovito, sto ce moci sa uzivanjem da se pogleda. Medjutim, sve je to kratko trajalo. Ubrzo su usli su u onu ispraznu "romanticnu" pricu koja se vrti u krug i sve je od filma koji ce me opustiti i zabaviti postalo (placena) reklama za Toskanu i Rim. Ocena 5.
|
Objavio: sasa-stipisic
Datum objave: 20.Ožujak/Mar.2026 u 15:45
|
Dosta fina romantična dramedija. Film prožet odličnom glazbom, ugođajem, atmosferom unatoč tome što je glavni lik u može se reć lošem stanju. Zabavno i simpatično. Kevina Jamesa nisam nikad gledao u nečemu ovakvom, dosta je dobro plivao. Ova glavna glumica Nicole Grimaudo je strašno simpatična, vedra faca kvalitetnih glumačkih sposobnosti. Kemija njih dvoje je iskrovita. Sve skupa plus.
|
Objavio: Nefil
Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2026 u 00:20
|
Odlično, baš mi je trebalo nešto ovako u ovom "trenutku"
|
Objavio: IgaBiva
Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2026 u 12:07
|
Simpatična romantična "komedijica", od onih filmčića koje je vedro gledati. Velikan Bočeli u filmu, još jedan plus. Za dobro raspoloženje i nadahnuće. Ništa spektakularno, ali fin film...
|
Objavio: ar8c
Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2026 u 18:32
Može da prođe, mada ništa specijalno. Pitko, klišeirano, banalizovano i predvidljivo, ali svakako pozitivno i relativno zabavno. Ko voli Italiju ima i dodatni argument, iako meni fali i kakav Alfa Romeo ovaj put Rekao bih da je u pitanju definitivno "ženski" film i to nimako dubok, pa treba to imati u vidu pre gledanja.
|
Objavio: Mizi
Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2026 u 19:15
ar8c piše:
Može, ništa banalizovano i predvidljivo, svakako pozitivno ko voli Italiju, meni fali Timotije i kakvi crvi iz peska ovaj put Rekao bih "ženski" film i to nimalo plitak, pa treba to imati u vidu pre premijere Dine III. |
|
Objavio: ar8c
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2026 u 16:13
Glumiš AI? Džaba ti, ne možeš poništiti original
|
Objavio: beogradski
Datum objave: 28.Travanj/Apr.2026 u 20:04
|
E ovako. Ovakvi filmovi su za pripadnice lepseg pola ali ovoga puta napravio sam iznimku i ja sam ga pogledao i nisam se nimalo pokajao. Bas bas dobar film. Kevin James je dobro odglumeo kao i Kim Coates a drago mi je da je tu i Andrea Bocelli. Zaista ali zaista znaci napravio sam izuzetak i nisam se nimalo pokajao bas mi se svideo film
|
Objavio: beogradski
Datum objave: 29.Travanj/Apr.2026 u 21:53
|
I da, da napomenem i pohvalim i trejler. Na neki nacin je i ''zamka'' ili ''prevara'' ali u pozitivnom smislu
|
|