Filmovi o riziku i pohlepi: priče o brzoj zaradi i velikim gubicima (13.02.2026.)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na članke
Opis foruma: Komentari na objavljene članke i blogove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=107916
Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 06:01 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Filmovi o riziku i pohlepi: priče o brzoj zaradi i velikim gubicima (13.02.2026.)
Objavio: beogradski
Tema: Filmovi o riziku i pohlepi: priče o brzoj zaradi i velikim gubicima (13.02.2026.)
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2026 u 17:09
|
Ovakve teme sam pre gledao ali vise ne i btw Scarface ne pada u ovu grupu filmova
|
Odgovori:
Objavio: puppet_master
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2026 u 17:14
Kako ne? 😟 Pa Tony je baš školski primer ambiciozne, gramzive seljačine, hajde jesmo voleli Scarface, no jasni su motivi i karakter antijunaka u njemu, čak mu i hanuma u filmu u pauzi ušmrkavanja koke, u nos utrljava upravo sve ono što ovaj jeste, kako nije film o pohlepi, riziku i šta već sve piše u naslovu članka, da ga ne čitam sada čitavog?
|
Objavio: Mizi
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2026 u 17:32
|
Tony, peasant sa Kube koji je želio biti glavni, ali završijo je kao O.J. neslavni.
|
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2026 u 17:44
|
Nije seljak nego seljačina 😂 primitivac sa prizemnim vodiljama, malo mu je vazda svega, daj još i onaj "World is yours" motiv koji se provlači, šta ima veze ako usput izgubi majku koja ga izbacuje iz kuće, jedinog prijatelja, suprugu, sestru i sve šta uopšte čovek može izgubiti zbog kompleksa i pohlepe. Nije peasant, već baš seljačina. ☺️
|
Objavio: beogradski
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2026 u 18:59
|
Bicu iskren, tamo o sportskim filmovima sam ostavio komentar da me NFL ili Baseball ne zanima ali ovde kad je rec priznacu i necu glumatatti da sam pre gledao ovakve filmove to Berze, Wall Street i sl. ali da su to zapravo konfuzni filmovi. Ali ponovicu da Scarfafe ne spada u ovu grupu filmova nego pre o kriminalcima mafijasima i tako to
|
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2026 u 19:13
Pa otkud krimosi nisu pohlepni, aman. 😂 Zašto po tebi jedno isključuje drugo, ta gotovo da je pravilo zapravo da ide jedno sa drugim. Čast izuzecima, naravno, nisu svi krimosi isti, niti imaju iste težnje i snove, no pohlepa često ide uz njih. Zar je važna profesija lika u filmu da bi to bio film o pohlepi.
|
|