Silent Night, Deadly Night (2025)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=107678
Datum ispisa: 11.Srpanj/Jul.2026 u 11:55 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Silent Night, Deadly Night (2025)
Objavio: TotenhemovFanatik
Tema: Silent Night, Deadly Night (2025)
Datum objave: 22.Prosinac/Dec.2025 u 01:58
|
Da li je ovo remake? Pretpostavljam da jeste. Kao ljubitelj slešera, uživao sam u originalu iz 80ih
|
Odgovori:
Objavio: Black Raven
Datum objave: 22.Prosinac/Dec.2025 u 03:02
TotenhemovFanatik piše:
Da li je ovo remake? |
Jeste remake.
|
Objavio: sasa-stipisic
Datum objave: 23.Prosinac/Dec.2025 u 10:50
|
Ovo je jedan od najgorih filmova koje sam pogledao u dugo vremena. Ne mogu reć da sam ovdje doživio i jednu pozitivnu stvar, znači jako loš amaterski scenarij, a zvuk i montaža zvuka kao da je netko neuračunljiv dobio komandu i zaduženje za tim dijelom filma, pa stiskao na eci-peci-pec. kao malo dijete kad dobije novu igračku pa je izforsira. Montaža, režija bože sačuvaj, znači rađe bi pogledao 5 Hallmarkovih romantičnih filmova u nizu koji su sinonim za klišej nad klišejima i koji su baš "okreću mi se oči" nego opet iti 10 minuti ovoga.
|
Objavio: Mizi
Datum objave: 23.Prosinac/Dec.2025 u 11:40
sasa-stipisic piše:
Ovo je jedan od najgorih filmova koje sam pogledao u dugo vremena. Ne mogu reć da sam ovdje doživio i jednu pozitivnu stvar, znači jako loš amaterski scenarij, a zvuk i montaža zvuka kao da je netko neuračunljiv dobio komandu i zaduženje za tim dijelom filma, pa stiskao na eci-peci-pec. kao malo dijete kad dobije novu igračku pa je izforsira. Montaža, režija bože sačuvaj, znači rađe bi pogledao 5 Hallmarkovih romantičnih filmova u nizu koji su sinonim za klišej nad klišejima i koji su baš "okreću mi se oči" nego opet iti 10 minuti ovoga.
|
|
Objavio: TotenhemovFanatik
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2026 u 04:18
|
Definitivno nije remake, više je reboot. Totalno drugačija priča i poenta u odnosu na prvi dio, dakle 99% kompletno novi film i nova priča. Obično bih na ovakve ideje odreagovao negativno, ali meni se ovo dopalo. Ne znam ni sam zašto.
|
Objavio: Gremlin_
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2026 u 12:57
|
Onako. I njesra i nije njesra.
|
Objavio: marcobobby
Datum objave: 16.Travanj/Apr.2026 u 16:52
|
Slasher horor sa korektno iskontruisanim narativom. Postoji opravdanje za morbidne zločine (kažnjavanje zločestih ljudi), mada se potkrade tu i tamo neka nelogičnost. Krvopljus u dovoljnim količinama, a atmosfera ona prava praznična, ispraćena prigodnim Božićnim pesmicama i melodijama. Gluma baš i nije na nekom nivou, ali u suštini dobijamo sasvim solidnu zabavu začinjenu crnim humorom.
|
|