Pierce Brosnan i bokserski šampion (05.12.2025.)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na članke
Opis foruma: Komentari na objavljene članke i blogove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=107612
Datum ispisa: 22.Srpanj/Jul.2026 u 10:09 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Pierce Brosnan i bokserski šampion (05.12.2025.)
Objavio: beogradski
Tema: Pierce Brosnan i bokserski šampion (05.12.2025.)
Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2025 u 17:32
Odgovori:
Objavio: puppet_master
Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2025 u 11:54
|
Biografija pa svakako propuštam, pride mi je taj tip bio iritantan u ringu ionako. 😂
|
Objavio: beogradski
Datum objave: 07.Prosinac/Dec.2025 u 00:12
Objavio: ar8c
Datum objave: 07.Prosinac/Dec.2025 u 10:26
|
Sećam se Naseem Hameda iz mlađih dana, bio je odličan bokser i vrlo specifična pojava sa šepurenjem u ringu što je nekima bilo skroz cool, a drugima bljak. Mislim da je upravo on taj stil podigao na nivo koji su kasnije neki kopirali, poput Conor McGregora na primer. Opet, sve mi je to dovoljno jako u sećanju da mi biografsko seciranje, sa više ili manje improvizacije, nije neophodno.
|
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 07.Prosinac/Dec.2025 u 19:13
puppet_master piše:
Biografija pa svakako propuštam |
Potpisujem od slova do slova!
|
Objavio: puppet_master
Datum objave: 07.Prosinac/Dec.2025 u 23:22
Jes' vid'o ti šta nam rade? Još malo pa će od svake vesti iz Dnevnika da prave film. A raja "Wow, to je po istinitom događaju/ličnosti, naježili smo se koliko je dobro i potrebno to i na platno staviti", pa ti ćuti i trpi.
|
Datum objave: 08.Prosinac/Dec.2025 u 10:25
Teško se iz ove biografije može šta pametno naučiti. Štampa je ionako u ono vreme pratila svaki njegov korak, nema tu neke velike misterije. Možda eventualno da bude zanimljivo nekom mlađem ko je baš ljubitelj tuče u ringu.
A poplava biografija? Iako stoji da nekad život zaista priča najbolje priče, fakat je da kad mašta malo zablokira i udari u zid, onda se hvataju za sledeću najbolju stvar - priče iz života...
|
Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 08.Prosinac/Dec.2025 u 10:50
Pratio sam tada boks , devedesetih , kao i kikboks K-1. Naseem Hamed je bio i dobar borac i pravio šou. Koliko se sećam to je bila bantam kategorija , gore ili dole, ne mogu da se setim poraza, ali se sećam izlaska na letećem ćilimu, sećam se često spuštenog garda. Takođe ne bih gledao.
|
Datum objave: 08.Prosinac/Dec.2025 u 10:54
Ne jurim za biografskim, instinitim događajima, kad naleti nešto zanimljivo pogledam, bilo je i tu dobrih filmova.
|
Datum objave: 08.Prosinac/Dec.2025 u 12:01
|
Mada skoro opet bila vest, samo sam naslov video i setih se filmova `The Magdalene Sisters` i `Small Things like These`
|
Datum objave: 08.Prosinac/Dec.2025 u 17:20
AlexDeLarge piše:
Pratio sam tada boks , devedesetih , kao i kikboks K-1. Naseem Hamed je bio i dobar borac i pravio šou. Koliko se sećam to je bila bantam kategorija , gore ili dole, ne mogu da se setim poraza, ali se sećam izlaska na letećem ćilimu, sećam se često spuštenog garda. Takođe ne bih gledao.
| Jeste, bio je baš prava medijska zvezda zbog svog stila. Mnoge je nervirao, verujem da je i rivalima dizao pritisak, ali svu tu ku****tost je pravdao rezultatima i titulama. Počeo je u muva kategoriji, preselio se u bantam, ali najveće uspehe je ređao u pero-lakoj kategoriji. Eto, neko se dosetio da bi to bila dobra priča za biografski film danas. Da ne znam ništa o njemu možda bih se i upecao, ali ovako baš nema potrebe prosipati vreme.
|
|