Dead of Winter (2025)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=107451
Datum ispisa: 24.Lipanj/Jun.2026 u 07:33 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Dead of Winter (2025)
Objavio: alterego
Tema: Dead of Winter (2025)
Datum objave: 24.Listopad/Oct.2025 u 22:03
Odgovori:
Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 30.Listopad/Oct.2025 u 21:35
|
Netipicna uloga Eme Tompson, Opis pa i ne ide tim redom, ali dobro, treba u vukoebinu na jezeru da pospe pepeo supruga, snezna oluja, karta i zaluta, do vikendice, tu vidi krv u snegu i coveka kojeg pita za put. Kad je dosla na jezero, tad vidi i devojku koja bezi i tog coveka, pa se vraca,.. itd.
Da ne duzim film mi se nije svideo, bio mi je i dosadan, kinematografski elementi su i dobri, ali je los scenario,
Hvala za prevod!
|
Objavio: tsbn
Datum objave: 04.Studeni/Nov.2025 u 13:56
|
Kakva patnja gledati do kraja. Utisak je da traje 3 sata.
Mogao se prevesti i kao Baba zvana Rambo.
Ocena 0 od 10
|
Objavio: Mizi
Datum objave: 04.Studeni/Nov.2025 u 14:14
tsbn piše:
Kakva patnja gledati do kraja. Utisak je da traje 3 sata. Mogao se prevesti i kao Baba zvana Rambo.
Ocena 0 od 10 |
|
Objavio: merl!nka
Datum objave: 07.Studeni/Nov.2025 u 19:21
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 12.Studeni/Nov.2025 u 18:58
Pridružujem se svima razočaranima.
Izdržao dobrih 30-40 minuta pokušaja da Emma Thompson spasi film. Dijalozi su imbecilni, glumci osim Emme katafaknstrofa, a svih ovih pola ure koje sam odgledao moglo je stati u 5 minuta.
Ugasio u sceni gole gusce lika koji je upao u hladno jezero. Nekome će biti jako bitno za film da glumac paradira gologuz na -500 stupnjeva, meni je to čisti i bespotrebni sadizam.
Preskočiti!
|
Objavio: marcobobby
Datum objave: 21.Studeni/Nov.2025 u 15:09
|
Atmosferičan napet triler. Gotovo da nema ''praznog hoda'', jer od kraćeg uvoda, odmah glavna junakinja počinje misiju spasavanja mladog nevinog života. Odlične lokacije, uz zanatski vešt rad s kamerom postižu željeni efekat: nedođija u kojoj si prepušten samom sebi. Emma Thompson se još jednom dokazala kao polivalentna glumica, sposobna da odigra i autentičan lik žene heroine, ali sve u okvirima realističnog. Solidan uradak, kreiran u nekakvom retro fazonu (ovde mobilna telefonija ne funkcioniše) i kao takav se može svideti filmofilima nostalgičarima za trilerima iz 70-ih ili 80-ih godina prošlog veka.
|
Objavio: IgaBiva
Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2026 u 11:26
|
Nije toliko loš koliko ste ga ocrnili. Jeste, ima nekih nebuloza, ali film drži tempo, tako da ne može se baš reći da je dosadan. Moglo je to i dosta bolje, pre svega scenaristički. Ali, uvek je interesantno da se pogleda film bez šljaštećeg cgi i mnoštva glumaca koji služe samo da prodefiluju špicom. Emi svaka čast za ulogu u prilično ogoljenoj formi
|
Objavio: TotenhemovFanatik
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2026 u 23:39
|
Uh kad sam ovo odgledao, zaboravio sam i da postoji. Nije loš uopšte, ali svakako da sam gledao manje kvalitetne, a zanimljivije filmove. Ipak, ovom filmu ne fali apsolutno ništa, sve je stvar senzibiliteta.
|
|