Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=107404 Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 09:25 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Dio: Dreamers Never Die (2022)Objavio: Mizi
Tema: Dio: Dreamers Never Die (2022)
Datum objave: 12.Listopad/Oct.2025 u 18:41
Ko ovo bude prevodio, neka osvešta posle komp....
Odgovori: Objavio: ar8c
Datum objave: 12.Listopad/Oct.2025 u 18:55
Samo što dalje crkva od umetnosti!!
Objavio: Mizi
Datum objave: 12.Listopad/Oct.2025 u 22:22
Ma ko spominje crkvu, brate? Samo malo tamjana da se upali, da se provetri prostorija, i ništa drugo ja....
Objavio: ar8c
Datum objave: 13.Listopad/Oct.2025 u 13:46
Pa ti Mizi provetravaj od zatucanosti, a pusti ljude koji bi da prevode i one koji bi da gledaju. Tolerancija, sećaš se? Ili toga nema u tvojim svetim spisima?
Datum objave: 13.Listopad/Oct.2025 u 22:02
Da si nastao od majmuna, odgovorio bih ti.
Ovako, mir, brate, mir.
Datum objave: 14.Listopad/Oct.2025 u 07:18
Ja jesam evoluirao od majmuna, baš kao i ti, e sad pošto voliš da veruješ u bajke, ja ti tu ne mogu pomoći Sve OK, veruj i u deda mraza usput, ali nemoj druge čačkati i sputavati bez ikakve potrebe i nepozvan. Nije lepo, kulturno, a ni hrišćanski ako baš želiš! Ne sudi drugom, sećaš se? Pusti da to rešavaju glavni likovi bajki, baš kako tamo i piše
Datum objave: 14.Listopad/Oct.2025 u 17:10
Dio, nikad mi nisi bijo mio! Znam za koga si radio, mučeniče! Još si dobio posthumno statuu, mora da je gazda ponosan na tebe.
Čekamo našeg druga Koju da te opere, ali kasno, ko si bio i kome si služio svima je jasno.
P.S. Nije jasno samo mom bratu arsiju...
Datum objave: 14.Listopad/Oct.2025 u 17:23
Sve je meni odavno jasno Mizi-Vizi! Nadam se da za tebe još ima nade, ali... treba malo i knjige u šake...
Datum objave: 14.Listopad/Oct.2025 u 19:40
ar8c piše:
Sve je meni odavno jasno Mizi-Vizi! Nadam se da za tebe još ima nade, ali... treba malo i knjige u šake...
Pročitao sam dosta knjiga!
Objavio: Shadow07.
Datum objave: 15.Listopad/Oct.2025 u 04:28
Ovde je prica o naj boljem hevi metal pevacu u istoriji roka a vi mrsite ku,,,,,,,, alo bre , ajde instagram, fejsbuk pa vodite svoje bitke, pricamo o filmovima kinematogragiji itd itd, sta se raspravljate kao neke zene na pijaci , DIO je kralj hm muzike i posle Roberta Planta naj bolji koji je ikada pevao na zemlji a vi bre brate drn drn drn hahahahahah
Datum objave: 15.Listopad/Oct.2025 u 11:14
Jednu stvar si u pravu, samo traćim vreme pokušavajući da popravim nepopravljivo! Dižem ruke definitivno. Bolje da sam krenuo u prevođenje "rogonje" i učinio nešto za opšti interes. Možda se i prihvatim, samo da je malo više lufta
Datum objave: 15.Listopad/Oct.2025 u 19:17
Najbolji pevać sviju vremena bio i ostao Ipče, a vi nemojte ljubomorni biti.