Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Play Dirty (2025)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=107380
Datum ispisa: 26.Srpanj/Jul.2026 u 02:19
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Play Dirty (2025)
Objavio: duskiotrifunovi
Tema: Play Dirty (2025)
Datum objave: 07.Listopad/Oct.2025 u 08:40
ne pase prevod, a ti linkovi za skidanje vise ne postoje. Podesi za nove linkove Play.Dirty.2025.2160p.4K.WEB.x265.10bit.AAC5.1-[YTS.MX]

Odgovori:
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 07.Listopad/Oct.2025 u 19:29
Za 4K? Šta ti misliš, da svi mi imamo ekrane koji jedva stanu na zid koliko su veliki pa ćemo se laktati ko će prije syncati za 4K?
Ni čut'!

Objavio: duskiotrifunovi
Datum objave: 07.Listopad/Oct.2025 u 22:11
Tisina :-) Bolje je imati, no nemati .

Objavio: klass
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2025 u 21:24
Prvih nekoliko minuta me je zavaralo pa sam pomislio da mozda i nije los fiilm, ali onda su dosle scene na hipodromu. I takav je ceo film. Ko voli akciju makar i potpuno besmislenu, sa puno pucnjave, gomilom leseva, losom glumom, jos gorim CGI, mozda ce i fino ubiti vreme. Ocena 3.

Objavio: jojo385
Datum objave: 12.Listopad/Oct.2025 u 11:37
Film koji ima kontroverse o moralnom aspektu života.Radnja u filmu prikazuje događaje gdje glavni junaci u filmu uzimaju pravdu u svoje ruke, ubijajući bez suđenja. Svi mi koji smo gledali ovaj Film ,trebamo protestvovati. i ...ništa se neće dogoditi......nitko neće protestvovati..... Inače Film pokušava prikazati ekipu koja planira pljačku kao ekipu iz comic heroja koji ne brinu o vlastitim povredama.

Objavio: ar8c
Datum objave: 12.Listopad/Oct.2025 u 16:35
O ovom filmu sve i da želim nešto puno pisati, nemam o čemu. Jednostavno slabo i ni najmanje vredno investiranja (mog) vremena.

Objavio: marcobobby
Datum objave: 17.Listopad/Oct.2025 u 13:58
Mark Wahlberg kao nosilac glavne role (famozni Parker) nije mogao da ''pogura' ovaj akcioni triler u nešto bolje od osrednjeg, kakvi se besomučno štancaju za potrebe streaming platformi. Kvantitet obično retko donese kvalitet, pa takav slučaj imamo i ovde. Od glume, scenografije, nimalo inventivnih akcionih segmenata, pa i scenarija, sve je ostalo u domenu proseka. Dobar za neobaveznu zabavu, čistu razbibrigu, s tim što vam neće ostati duže u memoriji.

Objavio: Dakson
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2025 u 08:51
Originalno postovano od strane klass klass piše:

Prvih nekoliko minuta me je zavaralo pa sam pomislio da mozda i nije los fiilm, ali onda su dosle scene na hipodromu. I takav je ceo film. Ko voli akciju makar i potpuno besmislenu, sa puno pucnjave, gomilom leseva, losom glumom, jos gorim CGI, mozda ce i fino ubiti vreme. Ocena 3.

Došao sam na forum da bih napisao upravo ovo isto, s tim da ovo nije ni za ocenu 1, tačnije, teško da se uopšte može nazvati filmom. Volim "heist" filmove, pa odgledam čak i one malo lošije. To mi je "guilty pleasure". Ne mogu svi filmovi s tom tematikom biti ni kvalitetni, a ni originalni u tom jednom istom večitom zapletu planiranja savršene pljačke, ali ovaj je bukvalno za povraćati. Odvratan, besmislen, bez šarma, bez emocija i što je najgore - imali su ciljnu grupu, sigurno. Ne verujem da su snimalni na blef, nego sračunato, poslovno, pa se pitam spram čijeg ukusa je ovo s#anje snimljeno.

Prekinuo sam gledanje tu negde nakon bezdušne scene na hipodromu kada bezdušni Markela (####SPOILER####) odstreli bezdušnog tipa pred bezdušnom porodicom, a onda bezdušnoj ženi tutne lovu. I - ništa. Ćale leži pored kola. CGI konjanici su već odjahali. Publika koja je svedočila odstrelu se razišla negodujući zbog prekinute trke i propalih opklada. Shvatio sam da ću ako sebi dozvolim da ovo odgledam, moći komotno da počnem da pratim i Pink rijaliti programe jer je to taj nivo besmisla.

-------------
Hvala svima na dobrim prevodima.

Objavio: valerij-sjekloca
Datum objave: 12.Studeni/Nov.2025 u 01:56
Ja kao čovek koji volim dobru akciju da pogledam, prilično sam razočaran ovim filmom. Generalno je najveći problem kada se napiše scenario gde se očekuje da jedan dobar glumac povadi film i donese zaradu. Priča je mogla u rukama ozbilniog scenariste da se napiše mnogo bolje, sa još nekoliko dobrih glumaca i pomenutim boljim scenariom i produkcijom ovo je mogao biti vrhunski film a ovako jedva 3- i tu trojku je dobio samo zbog glavnog glumca. Tuga i žali bože potrošenih para, samo Sigalovi filmovi su još gori od ovoga.

Objavio: ivek6
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2026 u 21:26
ne kuzim kaj nije u redu s filmom,da slusam komentare nikad ga ne bi pogledao,film je potpuno ok 6,5/10

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk