Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

84 Jegopmiteo AKA Wall to Wall (2025)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=107111
Datum ispisa: 02.Srpanj/Jul.2026 u 15:24
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: 84 Jegopmiteo AKA Wall to Wall (2025)
Objavio: draganmirovic99
Tema: 84 Jegopmiteo AKA Wall to Wall (2025)
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2025 u 01:18
Predobar film sve preporuke! Napet, drzi paznju, gluma kao i uvijek Koreanci 10/10. Vjerovatno ce biti kritika od strane nekih ali bolje sami pogledajte pa prosudite.

Odgovori:
Objavio: aleksayu
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2025 u 01:59

Hvala, Gledam ovo pod hitno1

Objavio: ProtivuNeukusa
Datum objave: 19.Srpanj/Jul.2025 u 23:12
DObar film samo prevod je netačan. Bolje gledajte sa dobrim engleskim titlom nego sa prevodom, upropastiće vam gledanje. Sramota šta se kači ovde.
Dobar titl je Wall.to.Wall.2025.1080p.WEB.h264-EDITH.Hi, jer i engleskih titlova ima loših i sa nekog od njih je prevodilac preveo, nažalost.

Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2025 u 01:01

Protiv neukusa, jel mozes da mi na p.m posaljes gde da skinem film. Na netu ima vise verzija ali su svi sa poljskim govorom.

Objavio: jojo385
Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2025 u 04:53
Stremio

Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2025 u 14:51
Ma ima regularno verzija za engleski prevod, a i druge kojima odgovara prevod.

Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2025 u 15:00
Ja bih ipak povukao izjavu da je dobar. Pre će biti parcijalno dobar. 
Da ne pravim spoiler ali recimo da poprilično pati od Jeretik sindroma. Počinje kao triler a onda ide preterano i bespotrebno krvava bajka.

Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2025 u 15:07
Pa meni se ovo svidelo.

Opis ok, kao i žanrovi. 
 Da, oko radnje. Dakle mladić je kupio stan 2021, em potrošio ušteđevinu, te  prodao deo majčinog imanja , em uzeo kredit uselio se sa verenicom. 2024 kamate rastu jedan posao nije dovoljan , nema svadbe, sam je , radi kao raznosač dodatno, štedi , vidimo i na poslu šta radi, kao i u stanu , tu je kolega koji ga nagovara oko kriptovaluta. I na sve to neko pravi buku u zgradi, a njega komšinica u stanu ispod opominje, ostavlja mu opomene, maltretira. I tu počinje zezancija .

Fino je snimljen, zanimljiva mi je tematika.  Iz naše svakodnevice, opet i aktuelna priča o stanovima, mladi , krediti, a i sve što prati gradnju istih, eto i Korejcima nešto što smeta pa su obradli. Ubacili su još dodatno kriptovalute, ma ubacuju  u filmove svašta.

Ne znam kako će vam se svideti druga polovina. Hteli su dosta toga da čačnu i povežu, pa mislim da je to nesređeno i da je moglo  bolje.

Gluma mi je dobra, određeni dijalozi , scene, atmosfera , zvuci, nije mi se svidelo što su u nekim preterivali a druge stvari ostale nedorečene i neobrađene, nego se preletelo preko njih.

Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2025 u 15:16
Nema veze sa datim filmom, pade mi na pamet,  evo za Aleksu, i za druge članove naravno, ako nije pogledao jedan po mom misljenu dobar film  Durak (2014)
https://titlovi.com/filmovi/durak-3025854/" rel="nofollow - https://titlovi.com/filmovi/durak-3025854/

Objavio: IgaBiva
Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2025 u 15:22
E, Durak je odličan. Preporuka!

Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2025 u 15:38

Pa  kako moze biti los prevod, kad je ovo preveo autorizovan prevodilac Netfliksa za hrvatski jezik.

Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2025 u 15:39

AlexdeLarge , hvala sto si me se setioSmile

Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2025 u 16:28
Pa naravno, uvek, pa i prošli put, cirka pre mesec i po sam ti preporičio nekih 40 naslova, nadam se da si odabrao koji i da ti se neki svideo.

Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2025 u 17:48

Hvala ti puno na preporukama, izvini ne secam se da li sam ti se tada zahvalio, ako nisam izvini za nanetu dusevnu bolSmile Nisam jos stigao da pregledam

Datum objave: 20.Srpanj/Jul.2025 u 19:38
Originalno postovano od strane aleksayu aleksayu piše:

Pa  kako moze biti los prevod, kad je ovo preveo autorizovan prevodilac Netfliksa za hrvatski jezik.

Pa eto, može. Preveo sa pogrešnog engleskog titla na hrvatski. I ko zna šta li Netflix misli o svemu ovome...

Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2025 u 00:36

Izdrzao sam 45 minuta. Ovo je meni krajnje jedan neozbiljan,  neubedljiv,  dosadan i neinteresantan   film , tacnije prava filmska lakrdija koja deluje tragikomicno.Kao da su pravili film za  tinejdzere odrasle na Netflixu a ne za ozbilje filmovile.
Ocena 1/10
Hrvatski prevod je dobar koliko sam video, ne znam sta mu se zamera

Objavio: JoxerTM
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2025 u 01:08
Prijevod je dobar, ne znam o čemu ovaj malo iznad gore priča.

Film nije ni dosadan ni neinteresantan, tema je pun pogodak.
Dvije teme zapravo.

Prva tema je divljanje cijena nekretnina u J. Koreji, ali radi se o istome i na globalnom tržištu, a kod nas da ne pričam o eksponencijalnom rastu cijene kvadrata novogradnje.
Naravno da nas starčad koji imamo svoj stan ili kuću ovo nimalo ne zanima, ali treba se nekad uživiti i u mentalni sklop mlađih ljudi i njihovih problema.
Tim je mlađima na žalost put do stana danas postao ili bogata udovica sa boračkom penzijom ili kriminal, oni će itekako ovdje vidjeti s kojim preoblemima se lik susreo pokušavši ići starom metodom kredita.
Dodatno, sa ovakvom galopirajućom inflacijom, prikazana u filmu pretjerana štednja struje uskoro čeka i nas.

Druga tema je kriptoprevare.
Nemojte slučajno da mi se neko ovdje pohvali da je zaradio na kriptovalutama. Ako ste dobili koju pinku, riskirali ste ruski rulet da ni ne znate, srećom bio je ćorak.
Naravno da će se film dotaknuti i toga jer nije više normalno koliko je ljudi popušilo pustu lovu na ovoj pošasti. Samo zbog pohlepe. 
Darwin.

Film je organiziran kao predstava gdje se bina samo tu i tamo izmijeni.
Budžet je znači bio kikiriki i mišljenja sam da su s tim skoro pa nula para napravili jako dobar posao što se vizualnog dijela i kadrova tiče.

Međutim priča je nedovoljno energična i nedovoljno emotivna, sa ovakve dvije teme moglo se zabiberiti itekakav pečat u umjetnosti samo da je bilo malo više hrabrosti.
Iako ćete ga brzo zaboraviti, posebno ako odjebavate bilo kojeg idiota koji spomene kriptovalute i ako nemate zašto rješavati stambeno pitanje,
Gledati.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk