Find Me Guilty (2006)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=106863
Datum ispisa: 19.Srpanj/Jul.2026 u 18:11 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Find Me Guilty (2006)
Objavio: Trpimix
Tema: Find Me Guilty (2006)
Datum objave: 17.Svibanj/May.2025 u 08:50
|
Odlična krimi komedija sa elementima drame. Sem što je rađena po istinitom događaju, možete videti i kako izgleda Vin Diesel sa kosom. 😆
Ne patim baš za dramom ali u ovom filmu drame ima taman toliko da vam ne dosadi a istovremeno da razbije monotoniju krimi komedije. Ovakve priče znaju biti neuverljive bez obzira na istinitu podlogu, ali ovde to nije slučaj. Iako je anglosaksonski pravni sistem drugačiji od evropskog "kontinentalnog", onaj ko je imao iskustva sa pravnim sistemom i sudovima zna da je moguće uspešno se samostalno odbraniti, ali je potrebno prilagoditi se sistemu i pronaći načina. Uprkos očiglednim kriminalnim aktivnostima, ovde je glavni lik svojim vrlinama uspeo da se izbori sa pravnim sistemom kome je najveća mana arogancija i koji je je spreman da koristi metode tipa "cilj opravdava sredstvo" ali ipak ne uspeva da slomi jednu od osnovnih ljudskih vrlina: lojalnost.
|
Odgovori:
Objavio: ar8c
Datum objave: 17.Svibanj/May.2025 u 19:07
|
Jeste baš dobar i zanimljiv film, iako nije bilo lako ponuditi nešto dobro i originalno na tu temu. Ali tada se to znalo i moglo. Naleti film s vremena na vreme i na naše filmske programe. Kad god naletim ja ga ispratim do kraja.
|
Objavio: brgljez
Datum objave: 18.Svibanj/May.2025 u 11:18
odličan film. ko što je tu kolega već spomenuo, scenarij nije nešto orginalan, ali je toliko dobro razrađen da je ono prvo nebitno. plus, odlična režija, gluma, dijalozi i dobre fore... i dobijete ono iz prve rečenice. pogledo bar dvaput do sad.
------------- Aaa?
|
Objavio: bgvracar
Datum objave: 18.Svibanj/May.2025 u 14:26
Sa velikim zakašnjenjem, počeo sam da obraćam pažnju na filmove Sidnija Lameta, uverivši se koliko je to bio veliki režiser. Na stranu njegova remek dela poput 12 Angry Men, Serpico, Dog day afternoon, Murder on the Orient Express... ali, njegova poslednja dva filma, koje je snimio pre smrti su zaista fenomenalni. Jedan je na ovoj temi pomenuti "Find mi guilty", a drugi je njegova labudova pesma "Before the Devil Knows You're Dead" koji toplo preporučujem. 
|
Objavio: ar8c
Datum objave: 18.Svibanj/May.2025 u 19:09
Sve rečeno
|
|