The World Will Tremble (2025)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=106731
Datum ispisa: 24.Srpanj/Jul.2026 u 10:59 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: The World Will Tremble (2025)
Objavio: DarkoBGD
Tema: The World Will Tremble (2025)
Datum objave: 12.Travanj/Apr.2025 u 05:13
|
Ne znam odakle ovom filmu ovde ocena 8,1 -navodno kao IMDB ocena- ako je tamo ocena 5,5? Zaista ne razumem?
|
Odgovori:
Datum objave: 12.Travanj/Apr.2025 u 05:17
|
Tema jeste svakako veoma bitna, nekoliko puta već dobro filmovana, ali je ovde primer koji ocenjujem sa 5! Veoma loše, sveukupno! Male izlete prema kvalitetnom filmu sam uračunao.
|
Objavio: puppet_master
Datum objave: 12.Travanj/Apr.2025 u 06:18
DarkoBGD piše:
Ne znam odakle ovom filmu ovde ocena 8,1 -navodno kao IMDB ocena- ako je tamo ocena 5,5? Zaista ne razumem? |
Nije baš stvar oko koje bih ja lomio glavu ali moje mišljenje je, neka me neko već ispravi ukoliko odveć grešim, da skripta prebacuje IMDB podatke filma/serije na stranicu sajta. Time se desi da u prvom momentu, kako to inače biva sa IMDB papazjanijama tako rano, dok film ne dođe do većeg broja gledatelja, isti zna imati kakve nerealne ocene (pođimo sada od toga da ocena potom biva nešto realnija, no ni na to ne bih računao previše 😂) , dok nažalost baš taj trenutak u vremenu ostane eto zamrznut ovde na sajtu. Pa tako film ima kakvu osmicu, jer je do tog momenta glasalo tipa devet ljudi. Recimo. To je kakva-takva moja prva (mahom i jedina 😂) misao o tako čemu. 🙂
|
Datum objave: 12.Travanj/Apr.2025 u 14:54
|
Sasvim tačno si napisao. Ja ipak bilo gde veoma pažljivo gledam objave, pa me ova objava oko veoma visoke IMDB ocene, a ovde preneta i informaciono zaleđena, uputila da pogledam ovaj film! Naravno, izgubljeno vreme... Tehnički, unutar ovog portala, nije teško da se podatak preuzet sa IMDB platforme ► a naročito oko ocene filma /serije/ ► veže on-line, pa da se svaka promena tamo odrazi i ovde! Ovako, utrošeno vreme, zaista! Tebi veliko hvala za ovaj komentar!
|
Objavio: puppet_master
Datum objave: 12.Travanj/Apr.2025 u 17:52
Obavezno je kliknuti na IMDB ikonicu i proveriti trenutni "status" filma tj ocenu, makar glede tih friških filmova. Tu ocena bude nebo i zemlja različita u roku od svega nekoliko dana. Ako se već vodi za ocenama, to u početku najčešće bude nerealno.
Desi se i da se brlja sa glavnim glumcima, pa onda bude drvlje i kamenje po npr IgaBivi čiji potpis stoji ispod, jer je tip tek preveo sa engleskog sinopsis filma a bude kriv raji, iako eto IMDB u nekom opet tek momentu sadrži navedene sve sporedne glumce a ne vodeće uloge 😂😂 to mi bude još i blesavije, Iga daje dušu sajtu a svako malo bi ga na lomaču iz nekog već besmislenog razloga 😂😂 Nije smešno, no ja ne mogu da izdržim 😂😂😂
|
Datum objave: 12.Travanj/Apr.2025 u 20:55
|