još uvijek tražim neke kultne...
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=10643
Datum ispisa: 14.Lipanj/Jun.2026 u 19:25 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: još uvijek tražim neke kultne...
Objavio: + Damien +
Tema: još uvijek tražim neke kultne...
Datum objave: 14.Rujan/Sep.2006 u 17:25
- još uvijek tražim slijedeće filmove - isključivo dvd copy - kontakt na: miro.c (et) email.htnet.hr
A Christmas Story (1983) Abre los ojos (1997) All About Eve (1950) Anatomy of a Murder (1959) Andrey Rublyov (1969) Basketball Diaries, the (1995) Belle et la bete, La (1946) The Best Years of Our Lives (1946) Campanadas a medianoche (1965) Central do Brasil (1998) Double Indemnity (1944) Du rififi chez les hommes (1955) Duck Soup (1933) Ed Wood (1994) Festen (1998) Foreign Correspondent (1940) Gandhi (1982) Glory (1989) Harold and Maude (1971) Himmel über Berlin, Der (1987 Hotaru no haka (1988) Inherit the Wind (1960) It Happened One Night (1934) Judgment at Nuremberg (1961) Kind Hearts and Coronets (1949) Laura (1944) Lifeboat (1944) Little Miss Sunshine (2006) Lola rennt (1998) Network (1976) Out of the Past (1947) Passion de Jeanne d'Arc, La (1928) Patton (1970) Seppuku (1962) Sherlock Jr. (1924) Sling Blade (1996) Suspicion (1941) Sweet Smell of Success (1957) The Apartment (1960) The Best Years of Our Lives (1946) The Departed (2006) The General (1927) The Grapes of Wrath (1940) The Lady from Shanghai (1947) The Lost Weekend (1945) The Manchurian Candidate (1962) The Princess Bride (1987) The Tragedy of Othello: The Moor of Venice (1952) Toy Story (1995) Toy Story 2 (1999) V for Vendetta (2005) Vitelloni, I (1953) Witness for the Prosecution (1957)
Tonari no Totoro (My Neighbor Totoro) (1988) Majo no takkyubin (Kiki's Delivery Service) (1989) Rupan sansei: Kariosutoro no shiro (Arsene Lupin and the Castle of Cagliostro) (1979)
Seinfeld - sezone 4,5,6
------------- " Of all the things I've lost, I miss my mind the most! "
|
Odgovori:
Objavio: mirod
Datum objave: 14.Rujan/Sep.2006 u 19:14
|
The General (1927) Patton (1970)
samo ove.
|
Objavio: nikica008
Datum objave: 14.Rujan/Sep.2006 u 19:25
ja sam ti poslao pattona dali nesto ne valja s njim
anivej imam jos i krstaricu potempkin
|
Datum objave: 14.Rujan/Sep.2006 u 23:31
da, nešto mi je nije bilo u redu.
ne sjećam se više što je bilo, jel bio neki tv rip, il nije radio..... al znam da mi nije valjao.
uglavnom, još uvijek tražim iste naslove.
razmjena isključivo, nudim sličan izbor..
|
Objavio: Garfield
Datum objave: 07.Listopad/Oct.2006 u 12:06
|
I ja sam ga dobio od nikica008 i ripovan je s divix-a ili tako nesto.Ja imam Toy Story 2, ali imas moj katalog tako da ....
------------- Desava se i najboljim
|
Datum objave: 07.Listopad/Oct.2006 u 17:58
pa ja sam pattona dobio na dvdu od miroda
a ako cemo vec tako gledati +damien+ mi je poslao nosferatua isto ripovanog sa divxa
|
Datum objave: 07.Listopad/Oct.2006 u 21:18
|
mogao si to prijaviti onda i ondje kad je trebalo.... a ne sad i tu, pred svima.
ja zaista nisam znao za to, i sad sam provjerio..... istina, ripan je... al onda sam očito i ja zajeban.
pa i to tražim...
|
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2006 u 00:05
pa nije uopce problem jedan dvd nije frka ali kad ste vec mene napali
|
Objavio: komunjara
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2006 u 01:03
|
daklem nabaviš film i ne skontaš da je divx prebačen u dvd
pa jesi li ga gledao?
pokrenuo?
ispitao?
|
Objavio: BELI
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2006 u 01:33
E ljudi.......kakvih sve likova ima. Ja skidamm filmove sa satelita, konvertujem u divx radi prostora, narezem coveku on nosi nekom njegovom poznaniku da bi mu napravio dvd sa nalepnicom, menijem...... e vala da ga ne pravim
Da je to jedan film, nego mnogo. Sve sto ode tom coveku, ide i kod tog kretena.
Svasta ima na ovome svetu..
Komunjara, kako bi ti ispitao da li je uradjen od divx-a?
------------- "All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer
|
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2006 u 01:46
E da, film THE GENERAL ako mislis na Buster Keatona, imam ga, u sirovom .mpg formantu (rezolucija 720X576) pa ako hoces od njega da nacinis dvd.
A ne kao moj drugar, prvo u divx, pa 6 komada na film pa iz divxa natrag u dvd. Al jebiga, nekom se vise svidja da ima dvd lepo upakovan, a nekom da ima JEDNAKO kvalitetan divx/xvid film iste rezolucije.
------------- "All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer
|
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2006 u 08:10
|
eto ja sam sad vidio da sam ja glavni krivac za Pattona,ja sam ga poslao nikici,nikica garfildu i damienu i tako u krug.
želim samo da kažem da sam spreman nikici poslati drugi film po želji i da do sada nisam znao da je takav jer sam ga provjeravao i pržio na kompjuteru a tu radi bez problema.
od člana foruma koji je meni poslao taj film ne tražim ništa niti ću spomenuti njegovo ime,i ja sam dobio dosta filmova ripanih sa vhs-a i divx-a ili tv-a pa nisam dizao nikakvu buku oko toga,ako je lipa slika ostavim ga a ako ne onda se sjetim stare pjesme od čorbe,,u dva će čistači odneti đubre,,.
ps.nikica javi se na pm.
|
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2006 u 10:19
komunjara piše:
daklem nabaviš film i ne skontaš da je divx prebačen u dvd |
da
|
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2006 u 11:47
|
BELI piše:
Komunjara, kako bi ti ispitao da li je uradjen od divx-a?
|
pa budući da je film iz dvadesetih/CB nijemi... ne bi se nikako moglo skontati  
|
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2006 u 12:35
komunjara piše:
pa budući da je film iz dvadesetih/CB nijemi
|
na koj film mislis jer je ovdje bilo govora o pattonu 
|
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2006 u 13:12
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2006 u 13:47
A da je rec o filmu iz devedesetih?
Schopenhauer
|
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2006 u 15:00
|
ne znam vala
meni je to sve isto DVD divx 
|
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2006 u 15:08
|
uvijek postoji nešto po čemu se prepoznaje izrada iz divxa:
prvo, ja primjetim tu lošiju kvalitetu. istina, i dvd se može shrinkati na neki vrlo nizak postotak s čim se izgubi poprilično kvalitete, al opet mislim da nije isto to i ono što dobiješ iz divxa. jednostavno imam oko za to =)
drugo, chapteri su uglavnom sjebani. bar što sam ja dobio. bude ih ili premalo, ili previše, il su na krivim mjestima i sl.
treće, titlovi su koma. nekad se samo po jednoj rečenici može vidjeti jesu to titlovi originalnog dvd izdanja, ili nečiji ručno izrađeni.
četvrto, audio. kod kopije originala kad kliknem audio na svom daljinskom upravljaču, pisat će mi ENG, 2.0 (odnosno 5.0)... a kod izrade iz divxa pisat će samo -- 5.0 (ili 2.0). znam da se i to može srediti kod izrade iz divxa, al u 99% slučajeva ne piše ono ENG.
ima tako još par sitnih stvari, al jednostavno je taj divx prepoznatljiv. naravno, uvijek ima iznimaka, i vrlo kvalitetno izrađenih dvd-ova iz divxa, al kod mene je to stvarno rijetkost.
btw. General me ne interesira izrada. zbog gorenavedenog. =)
|
Objavio: Garfield
Datum objave: 11.Listopad/Oct.2006 u 14:10
|
Ne vidim u cemu je bio toliko problem.Sta ima veze...Bio neki tv rip i to je to.Desilo se :)
------------- Desava se i najboljim
|
Datum objave: 11.Listopad/Oct.2006 u 15:05
|
nikica, uzeo bih Potemkin (ukoliko je dvd-copy, a ne tv ili vhs rip)
ajd javi se ako si za trejd.
uglavnom, za sve filmove koje tražim vrijedi razmjena i za samo 1 film.
|
|