Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na serije
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na serije
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=106379 Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 04:14 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: American Primeval (2025)Objavio: jojo385
Tema: American Primeval (2025)
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2025 u 06:59
American Primeval.....to nesto kao najprvi doseljenici.
Ideja nije nova ali drzi paznju nakon 3 ep. U moru ovog
smeca naokolo...preporuka.
Odgovori: Objavio: Cobra1978
Datum objave: 13.Sijecanj/Jan.2025 u 23:47
Odlična
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2025 u 00:16
American... nešto.
Objavio: dzindzin16
Datum objave: 18.Sijecanj/Jan.2025 u 20:03
Ne traje dugo.Nema nekog praznog hoda.Radnja ide svojim tokom i ne smara.Dovoljno prljav, dovoljno brutalan.Dovoljno da se odgleda a to vec nesto znaci.Nikakve posebne preporuke ali pokusajte sa ovim svakako.Hvala na prevodima.
Objavio: Mizi
Datum objave: 18.Sijecanj/Jan.2025 u 20:55
Kaj se dešava u ovoj seriji?
Datum objave: 19.Sijecanj/Jan.2025 u 00:04
'el piše american? Piše. Eto ti odgovor.
Objavio: jojo385
Datum objave: 19.Sijecanj/Jan.2025 u 04:06
Mizi ....ako ti se svidio The Revenant (2015) sa Leonardo DiCaprio....
Objavio: Freak37
Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2025 u 01:12
Odlicna !
Objavio: Mizi
Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2025 u 15:11
jojo385 piše:
Mizi ....ako ti se svidio The Revenant (2015) sa Leonardo DiCaprio....
Jeste!
Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2025 u 22:41
Mizi piše:
Jeste!
Objavio: klass
Datum objave: 22.Sijecanj/Jan.2025 u 20:44
Pocetak i prvih par epizoda dobri ali kako se blizi kraj, ima nekih, ajd' da kazem cudnih desavanja.
Poslednja epizoda ubila celu seriju. Sve vec vidjeno x puta i jos pokusavaju da prodaju neku "melodramu".
Ipak, moze da se pogleda. Ocena 5.
Objavio: Djurowsky
Datum objave: 05.Ožujak/Mar.2025 u 11:10
Fantastično!!! Brutalno, okrutno, prljavo, krvavo, nemilosrdno, ljudske dobrote na kapaljku. Kao što je Mizi naveo/la, tko voli Revenant, volit će i ovo.
Preporučam 8.5/10.
Objavio: kjovo
Datum objave: 05.Ožujak/Mar.2025 u 13:22
Odlicna serija,mene vise podseca na The english seriju nego na Revenant ali jos je surovija i brutalnija. Preporuka
Objavio: puppet_master
Datum objave: 06.Ožujak/Mar.2025 u 13:13
Ovo je jedina serija koju bih uopšte i gledao ove godine, čim kupim tv i popravim pc, biće mi svakako u vrhu prioriteta za pogledati (again, glede serija, videću već vremenom oko filmova), lagano samo, ima dana, valjda ne zaboravim umeđuvremenu 😄
Objavio: brgljez
Datum objave: 07.Ožujak/Mar.2025 u 10:47
pogledo isključivo zbog usporedbe s revenantom. pohvala: vrhunska rekvizita/scenografija/kostimografija/šminka/kamera/gluma/režija. ekipa se je sigurno fino najebala kod snimanja. no... što se tiče same priče, nije nelogična, ali me nakon 3 epizode već počelo umarati to vrćenje u krug ko će koga za svoj dio američkog sna ili vlastiti interes pod krinkom vjere, i jednostavno mi je postalo dosadno to nadjebavanje i izgubila mi se napetost. razlika od revenanta je što u revenantu ima taj dio koji pokazuje čovjeka "nekakvog životnog stava", koji teži nećem većem od pukog preživljavanja i njegova volja da to učini i umre za to. razlika bi dakle za mene bila u samoj poanti priče. vjerojatno sam nešto spetljo... čim ja idem napisat više od 3 rečenice, neš zmuljam.
Objavio: puppet_master
Datum objave: 07.Ožujak/Mar.2025 u 12:36
Samo ti piši,svejedno je lepše, ljudskije, razumljivije u više rečenica. A ljudi kao ljudi, koliko samo puta se nerazumemo išta, ma šta i koliko pričali (neka eto i pisali) 😔, no svejedno je važno zbog nas samih, meni bude lakše razumeti sebe i moje misli o filmu/seriji onda kada se raspišem. 🙂
Objavio: Heryshaf
Datum objave: 18.Prosinac/Dec.2025 u 21:49
Solidna serija.
Objavio: Ljubivoje
Datum objave: 30.Prosinac/Dec.2025 u 21:48
Djurowsky je dao tako dobar opis da mogu samo da pridodam par opaski:
-za razumevanje ove serije potreban je malo veći emocionali IQ.
-9/10, nije 10 samo zato što nema nastavka.