Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

"zivkov"i titlovi

Web: Titlovi.com
Kategorija: TITLOVI / PREVODI
Ime foruma: Najave, ispravke, obavještenja...
Opis foruma: Razgovori o titlovima, najave, postavljanje, zamjene, ocjene, komentari...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=10620
Datum ispisa: 10.Lipanj/Jun.2026 u 18:57
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: "zivkov"i titlovi
Objavio: deathangel
Tema: "zivkov"i titlovi
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2006 u 07:23
Pazite,svi titlovi koje je postavila osoba pod nickom "zivkov" su titlovi za united 93.
Ali i kad skinete jedan od tih njegovih titlova za united 93 dobro ga pregledajte jer je ubacivao svoje komentare na pojedinim delovima titla.
A da i titl za united 93 koji je postavio "tomcrus" je isti takav titl.
Administratora bih zamolio da uzme lepo i banuje IP ovakvih bolida jer mislim da je ovo stvarno prevrsilo svaku meru.Mislim da cemo tako bar donekle resiti problem jer ce liku dosaditi da posle ide od igraonice do igraonice i spamuje ovaj forum.

-------------
=SFF=Deathangel[SER]
Samo vas posmatram!

Odgovori:
Objavio: 011meda
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2006 u 08:10

Kako sam se samo obradovao kada sam video prevode za filmove Vincet Price i BMX banditi, a gospodin namerno ubacio United 93, strasno. Molim administraciju sajta da intervenise ako je uopste ima i izbrise ove titlove sa sajta. Jos jednom molim ako neko ima prevode za filmove Vincet Price da ih postavi

Objavio: ciciban74
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2006 u 09:23
dete kreten

Objavio: tiosav
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2006 u 10:23
E daj stavrno banujte ovu budalu. Prvo kad sam skinuo Krank mislio sam da je covek pogresio. Posle mi sine nije valjda tolika dijabola i proverim jos nekoliko. Mislim ne vidim znacaj toga osim da je covek u nastupu nervnog rastrojstva to uradio. To mi je jedini logican odgovor

Objavio: mad_smile
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2006 u 10:29

UGASITE  STRANICU    NETREBA NAM VISE UGASITE JE   OVO JE PREVRSILO SVAKU MJERU

DEBILI

Datum objave: 13.Rujan/Sep.2006 u 10:34
Ma cekaj zasto da se gasi stranica valjda smo iznad ovakvih dijabola svojim itelektom. Oni i hoce da se ugasi stranica i nebih se iznenadio da to radi neki pirat posto sam video da oni u toku nekoliko dana imaju kompletno sredjene prevode za sve filmove i onda nas zezaju koji volimo da gledamo filmove. NE GASITI STRANICU INTELEKTOM PROTIV RETARDIRANIH OSOBA

Objavio: srkis
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2006 u 10:34
Ovde je admin ispustio stvar i kontrolu. Crni, Nikola...

Objavio: pejafor3
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2006 u 10:58

Ma kakvo gasenje stranice.

To dezurne budale sa ovog foruma namernoo rade..

I posle jos napadaju Karamazove da su pirati i da zaradjuju ne znam koliko para, ma smesno.

A ti ljudi koji ovo rade sada po forumu su glavni dileri titlova po ZG i BG.

Cak im i familije prevode titlove po ceo dan. Upregnu i mamu i tatu i brata i sestru da prevode

Objavio: blackpearl
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2006 u 12:26
Originalno postovano od strane pejafor3 pejafor3 piše:

Upregnu i mamu i tatu i brata i sestru da prevode

A zato su im tako losi prevodi

-------------

Objavio: klaki
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2006 u 12:31

Originalno postovano od strane deathangel deathangel piše:

Pazite,svi titlovi koje je postavila osoba pod nickom "zivkov" su titlovi za united 93.
Ali i kad skinete jedan od tih njegovih titlova za united 93 dobro ga pregledajte jer je ubacivao svoje komentare na pojedinim delovima titla.
A da i titl za united 93 koji je postavio "tomcrus" je isti takav titl.
Administratora bih zamolio da uzme lepo i banuje IP ovakvih bolida jer mislim da je ovo stvarno prevrsilo svaku meru.Mislim da cemo tako bar donekle resiti problem jer ce liku dosaditi da posle ide od igraonice do igraonice i spamuje ovaj forum.

samo da te ispravim. Titlovi nisu za united 93 nego za Flight 93

-------------
12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Datum objave: 13.Rujan/Sep.2006 u 12:48
Ima i dalje na sajtu prevoda od autora Zivkov u kojima je titl united 93 treba ih skinuti   S V E

Datum objave: 13.Rujan/Sep.2006 u 12:53
Ma Bugarska P....

Datum objave: 13.Rujan/Sep.2006 u 12:55

POSLAO SAM  MAIL SVIM ADEKVATNIM SA OVOGA SAJTA DA SKINU PREVODE OD AUTORA "ZVIKOV" ALI IZGLEDA DA OVDE NEMA NIKOGA KO JE MERODAVAN DA INTERVENISE.  AJE MALO APELA NA MODERATORE ,UREDNIKE SAJTA DA SE MALO POTRUDE DA BANUJU NEPOSLUSNE JER PRAVILA NISU TU DA BI IH KRSILI VEC DA BI SE PRIDRZAVALJI NJIH. KO HOCE DA BUDE OVDE TREBA DA SE PRIDRZAVA PRAVILA, A NE DA IH KRSI!!!!!! BANUJTE SVE NEPOSLUSNE TAKO CE BITI LAKSE NAMA KOJI ZNAMO STA NAM ZNACI OVAJ SAT.  POZDRAV ADMINISTRACIJI

Objavio: b-real
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2006 u 13:26
Zar ovo nisu titlovi za United 93 ? sta je ovaj kreten postavija ?

Objavio: 1234dg
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2006 u 13:40

Prvih par redova je asihronizirani United 93, a dalje je Flight 93.

Što ćete, budala ostaje budala.

Objavio: AlBundy
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2006 u 13:51
na nekom drugom sajtu moderator i administrator bi momentalno obrisali takve titlove.molim nadlezne da obrisu ove gluposti.hvala unapred.banujte ga obavezno

Objavio: deathangel
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2006 u 18:24
Nikola ili neko od admina citate li vi i gledate li vi ovo????Ne gasite stranicu,nama razumnim ljudima je potrebna ova stranica a cilj ovakvih bolida i jeste da se ugasi stranica.
Samo IP Ban pa nek luta od igraonice do igraonice i placa posle da bi nas zaj.....o

-------------
=SFF=Deathangel[SER]
Samo vas posmatram!

Datum objave: 13.Rujan/Sep.2006 u 19:08
Ujedinjeno protiv bolida NAPRED

Objavio: klaki
Datum objave: 14.Rujan/Sep.2006 u 10:14

Originalno postovano od strane AlBundy AlBundy piše:

na nekom drugom sajtu moderator i administrator bi momentalno obrisali takve titlove.molim nadlezne da obrisu ove gluposti.hvala unapred.banujte ga obavezno

Dobro si rekao. NA NEKOM DRUGOM SAJTU! Ovi nasi jos slave posle IZBORA! Moderator se jos nije otreznio a najvise je kritikovao svog predhodnika. Jeb ga, vi ste ga izabrali. Ako ste vec zagrizli govno cutite i zvacite.

-------------
12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk