Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

The Shadow Strays (2024)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=106060
Datum ispisa: 17.Srpanj/Jul.2026 u 00:54
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: The Shadow Strays (2024)
Objavio: Freak37
Tema: The Shadow Strays (2024)
Datum objave: 26.Listopad/Oct.2024 u 02:55
Nakog ovog dobrog dvosatnog krvoprolica, sledece sto se gleda je “The Night Comes for Us” , jer vidim pozitivne komentare.

Odgovori:
Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 26.Listopad/Oct.2024 u 12:04
Ma da non-stop akcija, makljža, fini likovi, gun fu , koreografija, tempo,dinamika, boje, kamera, policija, politika, organizacija Senke, povezanost i osveta, naprevodvanje ili lojalnost, lekovi, emocije, od svega po malo, podseća naravno na neke likove, ili priče iz pređašnjih filmova, ali to mi nije smetalo, a posle će biti i prostora za... Samo mislim da dugo traje film.
Svideo mi se i The Night Comes for Us.
Mada ja i nisam ljubitelj ovakvih filmova, pa će neko drugi, ko jeste, bolje napisati komentar i izneti utiske.

Objavio: dzindzin16
Datum objave: 26.Listopad/Oct.2024 u 14:10
Originalno postovano od strane Freak37 Freak37 piše:

Nakog ovog dobrog dvosatnog krvoprolica, sledece sto se gleda je
“The Night Comes for Us” , jer vidim pozitivne komentare.

The Night Comes For Us je za ovo jedan veoma ozbiljan i prilicno efektan film.Cak mi je odmah iza Raida 1 i 2, koji su neprikosnoveni.

Datum objave: 26.Listopad/Oct.2024 u 14:13
Timo Tjahjanto zna i bolje od ovoga.Gledati.Hvala na prevodu

Objavio: robin12345
Datum objave: 26.Listopad/Oct.2024 u 15:50
Vidi, vidi, kako svatko drugačije doživljava filmove. Ja izdržao pola sata. Jedva, jedvice. Nakon toga pogledao španjolski film iz 2014. La Isla Minima, koji je prema Sjenama neka druga dimenzija. Govorim o kvaliteti, ne o tome da su to različitw vrsta filmova, što svakako jesu.

-------------
Robin Obični- najobičniji

Datum objave: 26.Listopad/Oct.2024 u 16:26
Totalno razliciti a kao sto je Dzindzin16 napisao , iako ne gledam ovu vrstu, ovog rezisera sam ispratio i da npr. The Night Comes for Us mi je bolji, ako poredim.

Zanimljivo meni La Isla Minima mi i nije ostavio neki utisak  ,ne kazem da je los,  drugi mi je njegov ostavio jaci utisak , mislim da je kao koscenarista ima slican film iza sebe. Opet spanski koji mi prvi pada na pamet a dobar mi je https://www.imdb.com/title/tt0456111/?ref_=nm_flmg_knf_t_1" rel="nofollow - The Night of the Sunflowers .

Naravno kome sta legne u datom trenutku.

Datum objave: 26.Listopad/Oct.2024 u 16:35
Originalno postovano od strane dzindzin16 dzindzin16 piše:

Timo Tjahjanto zna i bolje od ovoga.Gledati.Hvala na prevodu

Da preciziram.Gledati ko voli akciju iz Azije, ono tipa borilacke vestine, nozevi, macevi, pa jos i vatreno oruzje i sve to jako krvavo i non stop.A i navedeno nije na vrhunskom nivou.Ostali, obidjite ovo.

Datum objave: 26.Listopad/Oct.2024 u 16:40
Originalno postovano od strane robin12345 robin12345 piše:

Vidi, vidi, kako svatko drugačije doživljava filmove. Ja izdržao pola sata. Jedva, jedvice. Nakon toga pogledao španjolski film iz 2014. La Isla Minima, koji je prema Sjenama neka druga dimenzija. Govorim o kvaliteti, ne o tome da su to različitw vrsta filmova, što svakako jesu.

Uuhhh pa gde nadje to da poredis?Bas nista nemaju zajednickog.Inace La Isla Minima je sjajan film.

Datum objave: 26.Listopad/Oct.2024 u 19:02
Originalno postovano od strane dzindzin16 dzindzin16 piše:

Uuhhh pa gde nadje to da poredis?Bas nista nemaju zajednickog.Inace La Isla Minima je sjajan film.

Pa kao što sam napisao. Prekinuo ono indonežansko krvarenje, pa sa HRT snimalice pogledao Islu, jer sam preskočio 2014ConfusedIsla ima tako suptilan premaz post-frankove Španjolske da sam zaista uživao u filmu. Ne znam, no Indonežani su mi bili na playu jer je netko napisao da je to John Wick na steroidima. Meni je to samo weak, bez John.

-------------

Datum objave: 26.Listopad/Oct.2024 u 19:07
Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

Totalno razliciti a kao sto je Dzindzin16 napisao , iako ne gledam ovu vrstu, ovog rezisera sam ispratio i da npr. The Night Comes for Us mi je bolji, ako poredim.

Zanimljivo meni La Isla Minima mi i nije ostavio neki utisak  ,ne kazem da je los,  drugi mi je njegov ostavio jaci utisak , mislim da je kao koscenarista ima slican film iza sebe. Opet spanski koji mi prvi pada na pamet a dobar mi je https://www.imdb.com/title/tt0456111/?ref_=nm_flmg_knf_t_1" rel="nofollow - The Night of the Sunflowers .

Naravno kome sta legne u datom trenutku.

Što ćeš, neka cvijeta tisuću cvijetova, što bi rekao nepoznati indonežanski misliocLOLThe Night Comes for Us, svakako planiram pogledati. Puno prije nego potencijalnu Shadow trakavicuCoolJbg, teško je uloviti sve jako dobre filmove, tako mi promaklo čuda filmova zbog neke nebitne koljačine iz Jakarte i sličnih opskurnih mjesta diljem svijeta.

-------------

Datum objave: 26.Listopad/Oct.2024 u 19:14
Ispravak netočnog navodaLOLAko je The Night Come For Us bliži Raidu no Shadow onda budem pogledao prvih pola sata.

-------------

Datum objave: 26.Listopad/Oct.2024 u 19:25

Ispravak netočnog navodalolAko je The Night Come For Us bliži Raidu no Shadow onda budem pogledao prvih pola sata.

Raidu po kvalitetu tesko da moze prici bilo koji film tog tipa iz Azije.Ako je neki bar tu negde, to je svakako ovaj "The Night" koji si naveo.Senke mu dodju neozbiljne za The Night...

Objavio: JoxerTM
Datum objave: 26.Listopad/Oct.2024 u 20:15

Što ćeš, neka cvijeta tisuću cvijetova, što bi rekao nepoznati indonežanski misliocLOL

Ovdje su potrebna dva, a ne samo jedan:

Ispravak netočnog navodaLOL

Neka procvjeta sto cvjetova.
Sto, a ne tisuću, citat je iz romana "Cvijeće u ogledalu" koji je napisao Li Ruzhen, kineski pisac iz dinastije Čing.
Poznati i ne indonežanski.

Ali puni citat bi bio otprilike (jebga, nemam knjigu kod sebe):
"Neka cvjeta stotinu cvjetova; neka se bori stotinu škola mišljenja."

E sad, ko je to kasnije izvukao iz konteksta pa citirao djelomično u političke svrhe, ne bih o tome. Tongue

Datum objave: 26.Listopad/Oct.2024 u 20:48
Znam, no ja ponekad pišem kao da ne znam. Ni sam ne znam točan razlog zašto to radim. Valjd zbog sprdnje, zbog filma sam ubacio indonežanski mislioc. Mada oni nemaju povijesni razlog da kraduckaju tuđe misli u ovom slučaju.😄

-------------

Datum objave: 26.Listopad/Oct.2024 u 20:53
Ja sam mislio da to potiče od Konfučija i `Nadmetanje sto škola mišljenja`.   Da kasnije Mao izvukao....

Datum objave: 26.Listopad/Oct.2024 u 21:27
....Naziv doktrine došao je iz poziva »neka cvjeta stotinu cvjetova«(百花齊放) u romanu Cvijeće u ogledalu autora Qing Li Ruzhena i ideje »neka se natječe stotinu škola mišljenja« (百家爭鳴) iz Rasprave o književnosti u djelu https://hr.wikipedia.org/wiki/Knjiga_Hana" rel="nofollow - Knjiga Hana kineskog povjesničara Ban Guia...Wiki.
Uglavnom Mao je napravio tu izreku onakvom kakvom je danas ljudi percipiraju. Koga briga što je recimo svastika...Svastika (od sanskrt. svasti, sreća, zdravlje) je križ s četiri jednaka kraka, od kojih svaki završava produžetkom pod pravim kutom. Produžetak može biti usmjeren u smjeru kazaljke na satu ili u suprotnom smjeru, ovisno o različitim prikazima ovog https://hr.wikipedia.org/wiki/Simbol" rel="nofollow - simbola ...Kada ju je kaplar "proslavio" i udahnuo joj sasma novi smisaoOuch

-------------

Objavio: JoxerTM
Datum objave: 26.Listopad/Oct.2024 u 21:43
Ma daj pa skrenusmo sa filma. Koji nisam još pogledao (hoću).

Ali evo onda još malo...
Kaplar je kaplar, ali postoji razlika.
Obrnuta svastika se zove sauvastika. Tongue

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk