Jeon, Ran Aka Uprising (2024)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=105985
Datum ispisa: 10.Lipanj/Jun.2026 u 18:30 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Jeon, Ran Aka Uprising (2024)
Objavio: jojo385
Tema: Jeon, Ran Aka Uprising (2024)
Datum objave: 11.Listopad/Oct.2024 u 12:37
|
Hvala,svaka cast na brzini prevoda.......
|
Odgovori:
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 12.Listopad/Oct.2024 u 20:20
Tko je rekao da su korejci posustali. Nisu, nego su zaebali Netfliks koji traži da filmovi budu samo prosječni, nikako više od toga. A ovo je ne znam koji put da im baš korejci podvale. Sinopsis doslovno obećava nekakav povijesno ratni mediokritet, a kad ono - bombon.
Miljun i sedamsto priča i pričica uglavljeno u dvosatnu akciju, možda najbrutalniju korejsku koju sam otamo vidio. Ovo je ko nekakva torta puna raznih sastojaka, a da nijedan nije promašen.
Nemojte očekivati nekakvu "domoljubnu" papazjaniju, ipak je ovo korejski film koji ne da ne uveličava vlast nego je potpuno dekonstruira. Očekujte borbu (ili borbe) običnih ljudi u sveprisutnoj korupciji društva, i novčanoj i moralnoj. Nekad robovi i kraljevi, danas bi to bili puki radnici i politička krema.
Nadam se da će šarlatani poput Ari Astera pogledati i naučiti kako vizualni spektakl može (i mora) imati kvalitetan sadržaj. Nadam se da će scenaristički AI naučiti kako se kreira briljatni negativac, ovdje kralj. I nadam se da će ovo svi pogledati, jer je: Mastwoč.
|
Objavio: mr008
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2024 u 14:47
JoxerTM piše:
Tko je rekao da su korejci posustali. Nisu, nego su zaebali Netfliks koji traži da filmovi budu samo prosječni, nikako više od toga. A ovo je ne znam koji put da im baš korejci podvale. Sinopsis doslovno obećava nekakav povijesno ratni mediokritet, a kad ono - bombon.
Miljun i sedamsto priča i pričica uglavljeno u dvosatnu akciju, možda najbrutalniju korejsku koju sam otamo vidio. Ovo je ko nekakva torta puna raznih sastojaka, a da nijedan nije promašen.
Nemojte očekivati nekakvu "domoljubnu" papazjaniju, ipak je ovo korejski film koji ne da ne uveličava vlast nego je potpuno dekonstruira. Očekujte borbu (ili borbe) običnih ljudi u sveprisutnoj korupciji društva, i novčanoj i moralnoj. Nekad robovi i kraljevi, danas bi to bili puki radnici i politička krema.
Nadam se da će šarlatani poput Ari Astera pogledati i naučiti kako vizualni spektakl može (i mora) imati kvalitetan sadržaj. Nadam se da će scenaristički AI naučiti kako se kreira briljatni negativac, ovdje kralj. I nadam se da će ovo svi pogledati, jer je: Mastwoč.
|
Nema komentara na ovaj netflixov https://rs.titlovi.com/prevodi/the-shadow-strays-392458/
krvi do kolena i fajta
|
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2024 u 15:25
Polako, pa ne mogu ama baš svaki čim izađe, nedostatak vremena. Dobio već jesam preporuku (veli mi lik: johnwickovska akcija ali bez ikakve paščadi, a čim nema bestijarija to gledam), pa kad bude, bi'će. 
|
Objavio: mr008
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2024 u 15:37
Datum objave: 19.Listopad/Oct.2024 u 15:41
Ama polako, sad sam na Caddo Lake, a nisam još ni Twilight Of The Warriors Walled In stigao.
|
|