Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Megalopolis (2024)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=105857
Datum ispisa: 17.Srpanj/Jul.2026 u 08:51
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Megalopolis (2024)
Objavio: Shadow07.
Tema: Megalopolis (2024)
Datum objave: 04.Rujan/Sep.2024 u 20:25
Dali je ova ocena zbog rezisera i scenariste Coppole ili je stvarno dobar film koji vredi kao i svi predhodnji koje je napravio a bogami ima ih dosta i nema promasaja... sto se mene tice....

Odgovori:
Objavio: klass
Datum objave: 12.Studeni/Nov.2024 u 23:43
Odlicno je snimljen. Svetlo, boje, fotografija... praznik za oci. Vise lici na pozorisnu predstavu nego na igrani film. Ali, scenario mi nikako ne ide uz ovu fantasticnu kinematografiju. Veoma jeftino deluje. I to je, po meni, najveca mana - suplja, prazna prica. Velika steta ako je ovo Kopolino zivotno delo. Ocena 5.

Objavio: Mizi
Datum objave: 13.Studeni/Nov.2024 u 10:49
Kopola, a ko ceo?

Dedica Stiven, njegov drugar Martin i ovaj nekada veliki reditelj Frensis trebali su odavno da batale snimanje filmova i da uživaju u penziji šetajući i igrajući se sa unucima i paraunucima.
Što se nisu ugledali na Klinta?

Ustvari/ u stvari, i ovaj još uvek snima, u desetoj deceniji.....

Objavio: ProtivuNeukusa
Datum objave: 13.Studeni/Nov.2024 u 13:04
Predlažem da misija za Izija i Mizija bude snimanje filma u prvoj deceniji.

Objavio: dovedimolopovenavlas
Datum objave: 13.Studeni/Nov.2024 u 16:43
nemož film da bude dobar ako neku od glavnih uloga igra Adam Driver jednostavno nije za glumca setite se samo Rata Zvezda ...... prosto pokvari film

Objavio: Taubinator
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2024 u 17:35
@dovedimolopoven nek' ti netko promijeni lozinku i sa sobom je ponese u grob.

Objavio: HiDe
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2024 u 19:59
Jbg...tako ti je u Americi. Imaš ime i možeš svakakva sranja da snimaš. Film je očaj svih očaja.

Datum objave: 14.Studeni/Nov.2024 u 20:09
Pre bih gledao metlu bez drhške!

Datum objave: 14.Studeni/Nov.2024 u 21:56
Originalno postovano od strane Mizi Mizi piše:

Pre bih gledao metlu bez drhške!

Ko ti brani.

Datum objave: 14.Studeni/Nov.2024 u 21:56
Originalno postovano od strane dovedimolopovenavlas dovedimolopovenavlas piše:

nemož film da bude dobar ako neku od glavnih uloga igra Adam Driver jednostavno nije za glumca setite se samo Rata Zvezda ...... prosto pokvari film

Kad je ružan jbg.

Datum objave: 14.Studeni/Nov.2024 u 22:00
Originalno postovano od strane HiDe HiDe piše:

Jbg...tako ti je u Americi. Imaš ime i možeš svakakva sranja da snimaš. Film je očaj svih očaja.

Al` treba steći ime.

Objavio: HiDe
Datum objave: 16.Studeni/Nov.2024 u 16:14
@ProtivuNeukusa...treba da komentarišeš FILM a ne naše KOMENTARE. Ono "Protivu" možeš slobodno da skloniš. Sve najbolje...

Objavio: Shadow07.
Datum objave: 18.Studeni/Nov.2024 u 17:58
Obican prosek od filma ali vise u B produkciji, inace svako iznosi ovde svoje misljenje o filmovima ili serijama a ne o komentarima drugih clanova,, ali neke bas radi sujeta i komplex pa nemogu da se uzdrze jadni...

Datum objave: 19.Studeni/Nov.2024 u 22:46
Jao jadan, ne mogu komentarisati komentare koji komentarišu "film" i moram izbrisati "protivu" da bih ostao neukusan. I radi me SpaceX.

Objavio: Milekmimi
Datum objave: 20.Studeni/Nov.2024 u 19:32
Gubljenje vremena je odgledati ovaj film

Datum objave: 20.Studeni/Nov.2024 u 22:36
Bolje slušajte Psihopolis, nego da gledate ovo smijeće.

Objavio: ar8c
Datum objave: 21.Studeni/Nov.2024 u 17:12
Kako sam slatko zaspao uz film Ne mogu reći da je loš, vidim tu neku ideju režisera, originalan pristup, veliko iskustvo kroz minuli rad. Film više liči na bogatu pozorišnu predstavu. Ali... Meni ovo ne ide, prosto nije moj fah, ne leži mi tempo. Zato neću pljuvati po njemu, verovatno će imati svoje fanove, ali ja taj nisam.

Datum objave: 21.Studeni/Nov.2024 u 17:37
Arsiejtsi, kad pogledaš cijeli film javi šta smo propustili...

Objavio: Boris-HA
Datum objave: 21.Studeni/Nov.2024 u 20:54
Da li ste znali? Ja nisam dok ne pročitah na IMDb-u Frensis Ford Kopola napisao je scenario 1980-ih, ali je projekat odložen zbog njegovih finansijskih problema. Predprodukcija je počela 2001. godine sa velikim glumačkim kastom, ali je obustavljena nakon napada 11. septembra zbog scene u scenariju koja je navodno predvidela napade. Kopola je projekat napustio 2007. i ponovo ga oživeo tek 2019. godine.

Objavio: ar8c
Datum objave: 22.Studeni/Nov.2024 u 18:11
Originalno postovano od strane Mizi Mizi piše:

Arsiejtsi, kad pogledaš cijeli film javi šta smo propustili...

Mizi-Vizi, prepuštam ipak tebi da pogledaš i budeš taj koji će da prepriča! Žrtvuj se malo za dobrobit zajednice

Datum objave: 22.Studeni/Nov.2024 u 18:45
Sutra ću.
Malo.

Ne mogu danas da stignem, drugi dan slave, jedem pečenje i belolučenu papriku, slavim život uz pivo i tamjaniku!

Objavio: dovedimolopovenavlas
Datum objave: 25.Studeni/Nov.2024 u 05:38
adam vozac VS jelena krkuša, bitno je u životu nametnuti se, pobediti, osvojiti, pokoriti, zaraditi, gaziti po svima i mrtvima ...... šta ostaje... praznina, koja će nas možda ... trgnuti iz obliviona

Objavio: Dakson
Datum objave: 21.Sijecanj/Jan.2025 u 13:27
Ja, izgleda, nemam kapacitet za razumevanje ovog filma. :( Ni iz trećeg pokušaja nisam uspeo da odmaknem dalje od 15-20 minuta. A imam gledalačkog staža ihahaj...

Objavio: Valerij
Datum objave: 01.Svibanj/May.2025 u 01:14
Imao pokušaj gledanja. Odustao posle 10-tak minuta, pokušao ne preskok. Ne ide. Definitvno odustao.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk