Stvarno smo svi dijabole zbog svadje
Web: Titlovi.com
Kategorija: TITLOVI / PREVODI
Ime foruma: Najave, ispravke, obavještenja...
Opis foruma: Razgovori o titlovima, najave, postavljanje, zamjene, ocjene, komentari...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=10482
Datum ispisa: 11.Lipanj/Jun.2026 u 00:10 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Stvarno smo svi dijabole zbog svadje
Objavio: tiosav
Tema: Stvarno smo svi dijabole zbog svadje
Datum objave: 01.Rujan/Sep.2006 u 08:57
|
Tako nam i treba kad smo i ovde uspeli da se posvadjamo zar je vazno ko je poslao titl. Sad preprodavci trljaju ruke jer vec mesec dana ne moze da se nadje ni jedan titl za novi film. Navescu neke: EDMOND, THE CUTTING EDGE, YOU ME AND DOPREE, RELATIVE STRANGERS, MINI'S FIRS TIME, LITTLE MAN, FRIENDS WITH MONEY, KIDS IN AMERICA itd, itd. MISLIM STVARNO STA RECI
|
Odgovori:
Objavio: xW0Lf
Datum objave: 01.Rujan/Sep.2006 u 09:28
nemoj da brines... samo obidji par vecih buvljaka i pijaca po gradu, ili ove sa koferima po knez mihajlovoj (mislim na Beograd), naci ces ne samo prevode nego i te iste filmove koje si gore naveo... sasvim uredno sredjene i upakovane u omote :D
a neka je na cast tim seronjama koji ih snimaju i diluju po gradu... kao sto rekoh, svi oni redovno svracaju ovde i uzimaju prevode, ono sto ne nadju, oni plate prevodioce da im prevedu - razradjen je to biznis... problem je samo sto se g*vna nikad ne sete da poneki prevod i uploaduju ovde, za ljude koji filmove skidaju sa neta a ne kupuju po coskovima njihove sugave bioskopske snimke...
a filmove koje si nabrojao gore, tesko da ces mozda i videti prevode, jer pola njih iako su verovatno dobri filmovi, jednostavno nisu komercijala, to ne ide na ulici bas mnogo, uostalom ni u bioskopima se nisu pokazali nesto, to je B produkcije ili se vode pod "limited" (pustaju se u veoma malo broju bioskopa u USA, sto govori o planiranom uspehu i ocenama filma vec na startu)
------------- ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
|
Datum objave: 01.Rujan/Sep.2006 u 12:47
Pa to je u redu, ali i film Pad niko nije gledao ko gleda samo A produkciju pa je to jedan od najboljih filmova koje sam gledao tako da ja skidam filmove da bih pogledao sada neznam dali je A ili B produkcija za ostalo si u pravu.
Veliki pozdrav
|
Datum objave: 01.Rujan/Sep.2006 u 12:53
|
Isamo da znas kod ovih koji prodaju preko interneta filmove svi ovi filmovi koje sam nabrojao imaju prevode
|
Objavio: divxgenius
Datum objave: 01.Rujan/Sep.2006 u 14:00
|
Edmonda sam nabacio na sajt...
------------- Pozdrav,
|
Objavio: Guests
Datum objave: 01.Rujan/Sep.2006 u 14:57
Objavio: klaki
Datum objave: 01.Rujan/Sep.2006 u 15:16
TENKS! Genije.
------------- 12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas
|
Datum objave: 01.Rujan/Sep.2006 u 15:25
eto, vidite da sam bio u pravu sto se tice ulicnih prodavaca... pri tom ne mislim na divxgeniousa, jer u stvari ne znam da li prodaje ili ne... ili je kupio disk ili mu je dosao u sake....
ali vecina tih prevoda postoji.... samo sto se ne pojavljuju na netu
------------- ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
|
Datum objave: 01.Rujan/Sep.2006 u 15:29
|
xW0Lf piše:
eto, vidite da sam bio u pravu sto se tice ulicnih prodavaca... pri tom ne mislim na divxgeniousa, jer u stvari ne znam da li prodaje ili ne... ili je kupio disk ili mu je dosao u sake....
ali vecina tih prevoda postoji.... samo sto se ne pojavljuju na netu
|
Jebo te, COVECE!!! Sta je tebi? Covek postavi prevod koji trazimo a ti prozivas (ne njega ali druge..) nisam u toku mozda. Da te MO(L)DER ( javascript openWin'pop_up_profile.asp?PF=4263','profile','toolbar=0,location=0,status=0,menubar=0,scrollbars=1,resizable=1,width=590,height=425' - dejan-sl ) nije postavio za nekog DIVX-TUZIOCA? STA?! NE RAZUMEM. OBJASNI NAM!
------------- 12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas
|
Datum objave: 01.Rujan/Sep.2006 u 15:59
pa sta ima da ti se objasnjava
jeli problem sto nisam coveku rekao hvala kao ti (evo koristim priliku, HVALA ZA PREVOD) .. ali meni to deluje kao uvlacenje, iskreno... on koji ga je postavio zna da su mu ljudi zahvalni ne treba da mu pises telegrame podrske...

samo sam hteo da kazem, evo potvrde da prevodi postoje, samo sto nisu na netu
|
Objavio: blackpearl
Datum objave: 01.Rujan/Sep.2006 u 16:18
Pa kako se medjusobno prepucavate, vredjate one koji kace prevode i uopste ponasate na forumu nije ni cudo sto neki nece da kace svoje prevode
-------------
|
Objavio: blackpearl
Datum objave: 01.Rujan/Sep.2006 u 16:24
xW0Lf piše:
|
Pa mislim da to svi znamo. Samo sto je problem sto vecina na ovom forumu ne kupuje filmove na ulici vec skida sa neta pa zato ni nema prevoda za nove filmove osim ako se ne nadje neka dobra dusa koja ce kupiti filmove i okaciti ovde prevode.
-------------
|
Datum objave: 01.Rujan/Sep.2006 u 16:44
|
xW0Lf piše:
pa sta ima da ti se objasnjava
jeli problem sto nisam coveku rekao hvala kao ti (evo koristim priliku, HVALA ZA PREVOD) .. ali meni to deluje kao uvlacenje, iskreno... on koji ga je postavio zna da su mu ljudi zahvalni ne treba da mu pises telegrame podrske...

|
Kada ces odrasti mali veseljace????........Mislim da ti je gdjica Vedder sve objasnio. Mlad(a) si jos pa ima vremena da naucis pa i da pises... Ne kaze se :on koji ga je postavio, nego :onaj koji ga je postavio. Bitan momenat...ali samo kazem...nista licno.....Ako si zurio(la) pa gresis da ti skrenem paznju na opciju EDIT pomocu koje mozes da ispravis greske u tekstu a za moje "uvlacenje" GENIJU ne brini.....Stari je to lisac.
|
Datum objave: 01.Rujan/Sep.2006 u 18:09
klaki, smaras mnogo... ajde skini mi se... dosadan si
|
Objavio: mad_smile
Datum objave: 01.Rujan/Sep.2006 u 18:54
pa vi ste kreteni nemam rijeci
ovog nikad nije bilo....... ni ovdje ni na legendarnoj nam livadi.......... neznam
zabavljajte se!!!!

|
Datum objave: 01.Rujan/Sep.2006 u 21:01
|
Ja mislim da bi trebalo da se ostavimo svadja i da se okrenemo titlovima zbog cega smo uostalo svi ovde
|
Objavio: pejafor3
Datum objave: 02.Rujan/Sep.2006 u 13:59
|
Nema sanse da se vratimo titlovima ovde, dok god su nam ovde ljudi poput emila .
|
Objavio: Dngy
Datum objave: 02.Rujan/Sep.2006 u 15:57
pejafor3 piše:
Nema sanse da se vratimo titlovima ovde, dok god su nam ovde ljudi poput emila . |
|
Objavio: Guests
Datum objave: 02.Rujan/Sep.2006 u 18:09
|