Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Žao mi je, ali to tako mora biti

Web: Titlovi.com
Kategorija: SAJT I FORUM
Ime foruma: Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
Opis foruma: Ovdje nas možete pohvaliti, pokuditi, predložiti nešto ili pitati za probleme, ali isključivo u vezi foruma. Ovo nije mjesto za potražnju prijevoda i pitanja kad će se neki pojaviti!
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=103056
Datum ispisa: 22.Srpanj/Jul.2026 u 11:00
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Žao mi je, ali to tako mora biti
Objavio: MihovilBiro
Tema: Žao mi je, ali to tako mora biti
Datum objave: 14.Ožujak/Mar.2023 u 15:39
Nije me briga hoćete li me banirati ili nećete jer me više nije briga. Ionako više neću prevoditi ni za jednu stranicu. Do sada sam šutio, ali pošto vidim da zapravo nikome nije stalo da ima dobre prevoditelje i puštaju da ostali iskorištavaju takve, to je žalosno. Bio sam admin i znam da to nije problem. To je samo nekoliko klikova i nekoliko poruka. Ako vam je stalo do toga, ali džaba je biti admin i moderator i što ja znam, ako je to tek toliko da nekome piše admin, a ništa ne čini po pitanju loših prevoditelja. Zašto do sada već nisam postao Translator, nego se moram zaje... i svaki puta čekati dok ima dosta njih koji ne zaslužuju uopće biti prevoditelji, a nitko ih ne opominje da ne kradu? Zašto je to tako sporo? Očito je da nikome, skupa s PO, PT, OS, zapravo nije stalo do titlova. Zar ne bi trebalo privlačiti dobre prevoditelje, a ne loše i one koji kradu? I očito je da ne prevodim po prvi puta pošto netko zna da sam imao drugi profil i prevodio pod njime. Ta logika je baš čudna kod nekih ljudi, ali što da se radi. Ovime ništa niste dobili. Mogli ste imati moje prijevod i ljudi bi bili zahvalniji. Oni pametniji, naravno, kojima je stalo do toga što gledaju, a ne da moraju razmišljati pola sata što je pisalo.

Zašto bih ja bio među takvima? To je zatvoreni krug. Dok se puštaju razno razni plagijati, zaje... se oni kojima je stalo do titlova. Ne možete reći da su moji titlovi sranje. Sjedite godinama iza ekrana na stranici Titlovi.com, a ništa niste naučili. Zar je vama lijep izgovor da ne možete to ništa pratiti? Ne želite, ne da ne možete. Kako biste onda imali toliko "prevoditelja"? E pa nemate ništa. Bolje je imati pet prevoditelja nego 100 nikakvih. Znam ja jedan izgovor. Bolje ikakav titl nego nikakav. Pa da. To kaže svatko kome nije stalo do prevođenja.

Odem sa OS stranice, odem sa PO, dođem na Titlove, kada ono sve isto. Ma daj. Pun mi je toga k... Slobodno recite to je vaša stranica. Ako ste na to spali, e pa, to je stvarno, duboko, žalosno jer ovdje nitko ne zarađuje za novce i mislim da ima neka prava nešto reći, a ne da bude odbijan svaki puta.

Ne morate odgovarati jer ionako se ne mislim vraćati i čitati kojekakve gluposti koje ćete mi napisati da biste se opravdali. Znam što će biti i uopće me više nije briga. Samo je žalosno što ostajete bez dobrog prevoditelja, ali eto, tako je to. Šutio sam dok sam mogao. Mogao sam jednostavno otići, ali želim da se zna ovo. Hvala, ali ne hvala. Pametnom dosta.

Odgovori:
Objavio: iromafia111
Datum objave: 14.Ožujak/Mar.2023 u 17:10
Prijatelju moj, a da kreneš od sebe? Dobro se sjećam poruka koje si slao kad si došao ovamo. Možeš li nam zamjeriti što smo bili oprezni? Znaš li da si trebao biti u sljedećoj turi promaknut u Translatora? Ne znaš, ali imaš kratak fitilj i malo si prerano poludio.

Pun mi je k... ljudi koji su "negdje bili admini", kad se već tako otvoreno razgovaramo. Savršeno me nije briga tko je gdje bio admin. Nije bio ovdje i na zna zašto smo toliko oprezni.

Toliko od mene. Ako se još nekome nekamo žuri, bon voyage. Nikoga ne nagovaramo da dođe i nikoga ne tjeramo da ovdje ostane.

-------------

Datum objave: 14.Ožujak/Mar.2023 u 17:38
Neka se ti sjećaš što se ti sjećaš. Tako se ja jako dobro sjećam zašto sam ja vama slao te poruke kada sam rekao da je to moj titl i svaki puta kada sam to rekao komentar je bio izbrisan i kladim se da je taj titl još uvijek dan danas ovdje. Film je bio 355. Izbrisan potpis, stavljen drugi potpis. Nije ništa riješeno, a jest moj titl. Samo ga se treba usporediti. Ništa više. Ne možeš ni ti meni onda zamjeriti što sam ja slao takve poruke. Negdje bili admini? Što, to je nešto drugo, biti negdje admin, ali ne ovdje? Isto je to moj bajo. Meni se ne žuri nigdje. Samo ne želim biti okružen likovima koji ti se prvo ulizuju u lice, a kada treba biti frajer, onda je tko te jeb... Ne zanima me jesam li trebao biti promaknut u Translatora. Očekivao sam takav odgovor. Svi pucaju na osjećaje, ali ima jačih od toga.

I za ono što sam prvo slao poruke bilo je puno laži i ovako i onako. Tako da pametno nisi ništa rekao. To je samo dokaz da vas iskreno nije briga za prijevode i da ste jednaki kao i sve stranice. Vrijeđate se na nešto što vam se kaže, umjesto da prihvatite pametne stvari. Zato ne želim trošiti svoje dragocjeno vrijeme ako ga mogu potrošiti na nešto pametnije nego na ovo.

Tako da, točno, bon voyage i tebi.

Datum objave: 14.Ožujak/Mar.2023 u 17:40
bajbaj

-------------

Datum objave: 14.Ožujak/Mar.2023 u 17:57
Clap

Objavio: drdamjan
Datum objave: 14.Ožujak/Mar.2023 u 20:02
ako prevodiš za narod, onda ostani.
emocije, pohvale, to nisu motivi. 
pa znaš to i sam, samo te podsjećam. 

živ bio, i puno nam prevodio Clap

-------------
https://www.youtube.com/watch?v=GGubts0G-xk" rel="nofollow - https://www.youtube.com/watch?v=GGubts0G-xk

Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2023 u 18:13
Nisam ovo htio reći, jer nisam osoba koja se žali na svoje probleme, ali kada tražite, dobit ćete to. Nije moralo dolaziti do toga, ali kada postoje  XXXX i vole zagorčavati tuđe živote neka bude.

Imam bolesne roditelje. Mater mi je takoreći nepokretna i sve je gore. Oboljela je na srce i ima aritmiju. Otac mi je također bolestan. Preživio je tri moždana i oduzeta mu je lijeva strana. Može s njom, ali kao da je ni nema. Zbog toga moram biti kod kuće jer se moram brinuti za njih. Tako sam i počeo prevoditi. Nemam što drugo raditi pa sam rekao sam sebi da je i to bolje nego da igram igrice po cijele dane. Tako da da, prevodim za druge, ne za sebe. Ono što vi mislite za narod, jest za narod. Ako ne razumijete dublju smisao toga, vaš problem, a napisao sam to. Objasnio sam. Samo treba pročitati. Uz sve to nađem vremena za prevođenje. Moram kuhati, moram dizati mamu iz kreveta jer je slaba. Svakim danom sve je slabija. Moj brat se ne želi brinuti za njih.

Onda mi dođe drdamjan i kaže da je možda adminima teško, ali nikome drugome nije teško. XXXXXXXXXXXXXX Još meni drdamjan kaže da hvale i slično nisu poticaji. Stvarno? To je jedino što je preostalo kada ne prevodimo za novce, ali prevodio sam za ono što očito vi ne možete ni razumjeti. XXXXXXXX Ne biste radili ovo da imate što drugo. Srećom pa ja imam svoj život i što drugo za raditi. Hvala Bogu pa nisam vi  XXXX Nema XXX šanse da se više vratim i razmjenjujem poruke sa sebičnjacima. Sramota. "Mene je netko uvrijedio. Počni od sebe.XXXXXXX. Neka vam netko drugi prevodi. Ionako samo skupljate koji uopće nemaju pojma prevoditi i nemaju pojma što titlovi jesu. Sjede za ekranima xxxxxx samo da skupljali brojeve i hvale.XXXXXXXXX Kada tražim da me se stavi za Translatora, e to ne može iz nekoga razloga samo vama poznatom.XXXXXXXXXXXXX Kao što sam rekao na PO, tako ću reći i tu. Žao mi je normalnih ljudi među vama i nisam ja neka budala koju se može vući za nos. Vidim ja što se događa. Kada nikome na XXXX stranicama nije stalo do dobrih titlova, onda tu stvarno nešto ne štima.

Ima nekih ljudi koji ne žele da odem, ali ne radi se tu o njima, nego o meni i za koga ću prevoditi.

-------------------------------------------------
Moglo je i ovako i da svi razumemo šta želiš da kažeš. 
Za titlove nisam kompetentan, ali, verovao ili ne, sve te razumem u vezi životnih problema,
osim navedenih tvojih "bolova". 
Svi smo živi ljudi i svakoga naked, više ili manje, život oplete i stavi na "testiranje" koliko smo empatični, solidarni, požrtvovani, a najteže je kad je to na svojima. 
Zato, poslušaj savet dinosaurusa, kad ti treba ventil (a svakome treba) usmeri ga na pozitivne emocije, biće ti lakše, a i tvojoj okolini. Budi ispunjen zadovoljstvom što izdržavaš toliki porodični teret, pa još i uspevaš da nekog nepoznatog usrećiš sa titlom.  Negativnom energijom produbljuješ rane i dalje ih inficiraš. Predoseti takve situacije i izbegni, bolje je.
Tebi i tvojima želim snage i volje da to izdržite i mnogo sreće.

Objavio: puppet_master
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2023 u 18:40
Aman, ti bi trebalo da radiš ono što te ispunjava, ono što ti pruža užitak, na radost svima koji to cene a ne da trošiš svoju energiju i nerve na bezbroj usputnih pizdarija, kakve god one bile, biće tu u svemu tokom života. Ta ne možeš se kidati i ulaziti u konflikte sa sobom, kamoli sa drugima, oko svih tih propratnih gluposti svakoga rada, šteti pre svega tebi a i drugima kojima si potreban. Uzdigneš se iznad svega toga i cepaš svoje. Kažem drugarski, mene ne zanimaju ičiji prevodi ionako, ne gledam išta sa njima, ne zanima me ni ko šta oko njih radi, podmeće, vara, krade, svi se bore za mesto pod suncem LOLkao i u svemu drugome, ne mora se ulaziti u vređanja, nerviranja. Ne bavim se time, kuckam mahom o filmovima. Uostalom, ja sam daleko gori od idiota, nenormalnih, bolesnika, sebičnjaka i trista tih čuda koje si naveo, no svejedno se ne neriviram, ne čačkam ikoga (ne zato što mi je to teško) i guram svoje, šta ćeš promeniti igde, ikada time što se daješ toliko negativnostima, sve i da si u pravu za sve, ima ljudi ovde koji takođe daju sve od sebe pa se ne daju tome. Kako može biti bitno šta ti stoji uz nick, koga briga za to, sa brojem prevoda bi verovatno dobio vremenom svakakve statuse, no zar nije poenta da uživaš u svom radu, deliš ga sa drugima, raduješ one koji filmove/serije ne mogu gledati bez (i) tvog rada? 

Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2023 u 18:41
da si nekulturam, jesi 
da si postavio puno titlova, jesi 
da si dobro s emocijama, nisi 

želim ti dobro zdravlje i puno titlova i svega ostalog dobrog u životu 

-------------
https://www.youtube.com/watch?v=GGubts0G-xk" rel="nofollow - https://www.youtube.com/watch?v=GGubts0G-xk

Datum objave: 20.Ožujak/Mar.2023 u 13:03
Nikome ti ne možeš željeti dobro. A da sam nekulturan, to znam i ja. Zaslužili ste. To i ptice na grani znaju. Samo onda ni ti nemoj vrijeđati i pusti ti moje emocije na miru. Nisi ti moj psihijatar niti psiholog niti se razumiješ u to. Nemate vi toliko inteligencije, australopiteki. Za razliku od vas, ja sam savršeno dobro jer nisam toliko bolestan da idem lagati ljude i imati pun ku**c lažnih profila i imati ulizice i da mi se to sviđa i da vodim stranicu kao sociopat jer se moram u životu osvećivati svakome jer je meni netko nanio zlo. Jel to to? Jel zato ne mogu biti Translator ili imate toliko neprijatelja da se morate bojati svakoga? Naravno, reći ćete mami da sam vas tukao. Ajoj. A da ti i dalje misliš i praviš se dobar pa ću ja nastaviti prevoditi, gadno se varaš. Kao i ostatak. Na meni nećete zarađivati. Tebi i ostalima više treba zdravlja nego meni. I to psihičkog zdravlja, jer ne možete biti zdrave osobe u glavi. A da ti mene lažeš tu i sve to, misleći da ne vidim, da ne znam što se događa. moraš prvo razmisliti koliko je ovaj drugi pametan pa onda donositi odluke. Takvih kao ti ja sam vidio na oceane, čovječe. Hvataj se ti za slamku spasa koliko god hoćeš. To kod mene ne prolazi, jer znam da ima govana i prosječne inteligencije na svijetu koliko god hoćeš i vi ste među njima. To znači da je 90 prosjek. Takvi ne mogu razumjeti što je veće od njih. Pročitaj knjigu. Ostavi se ti ovoga. Sada pišite što hoćete. Dalje neću dolaziti čitati jer vidim s čim imam posla. Vodite ovo kao da je nuklearno postrojenje, a ne obična stranica Titlovi.com. Smiješno. Još on meni spominje emocije i dobro. Hah!

Datum objave: 20.Ožujak/Mar.2023 u 13:41
I ne znam kakve ovo veze ima sa stvarnim životom. Očito je da previše živite na ovoj stranici, a ne u stvarnom životu.

Kadetoni, sjedi, jedan. Netočan odgovor. Ne trebaju mi dobre želje od takvih. Pogotovo, ne od onih koji misle da žele nekome dobro, a zapravo ih boli ćuna za nekoga.

A sve što tražim je Translatora, kada ono ne može. Sada me nije ni briga, doduše. Toliko izgovora zbog titule Translator. Hmmmm Jadno, kada malo pomisliš.

Objavio: kadetoni
Datum objave: 20.Ožujak/Mar.2023 u 16:29
Originalno postovano od strane MihovilBiro MihovilBiro piše:

Kadetoni, sjedi, jedan. Netočan odgovor. Ne trebaju mi dobre želje od takvih. Pogotovo, ne od onih koji misle da žele nekome dobro, a zapravo ih boli ćuna za nekoga.
Nisi me razumeo, nisam pisao da bih kod tebe polagao ispit, niti sam dvoličan, ali, ok. kako ti hoćeš.

Nego, u 13:03 pišeš
"Sada pišite što hoćete. Dalje neću dolaziti čitati jer vidim s čim imam posla."
a onda u 13:41 pišeš ovaj komentar gore naveden, priznaćeš, nešto ne štima.
Srećan ti put ili ako ti više odgovara, pa-pa.  bajbaj

Datum objave: 20.Ožujak/Mar.2023 u 17:41
Predložio bih da mu više ne odgovarate u ovoj temi. Čovjek ili želi da njegov post bude zadnji u ovoj rubrici ili očekuje da plačemo i molimo ga da ostane.

-------------

Datum objave: 20.Ožujak/Mar.2023 u 21:54
Predlog jednoglasno usvojen. LOL

Objavio: cersei
Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2023 u 13:12
Kaj ovaj cmizdri..ja sam tu 500 godina pa još juniorLOLLOL

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2023 u 20:12
caocao

Skoro toliko, smanji 2-3 godine    LOL

Objavio: robin12345
Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2023 u 20:33
Gdi si Lanisterka❤️❤️❤️❤️❤️❤️

-------------
Robin Obični- najobičniji

Datum objave: 24.Ožujak/Mar.2023 u 23:09
Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

Kaj ovaj cmizdri..ja sam tu 500 godina pa još juniorLOLLOL

Nisi 500 kad si tek proslavila 14-ti.

-------------

Objavio: cersei
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2023 u 09:43
sto godina amo-tamoLOLLOL ej robinjo..tu sam negdjeLOL

Objavio: Mizi
Datum objave: 04.Travanj/Apr.2023 u 02:34
Dajte čoveku titulu, kad mu je toliko stalo, a i život ga nije mazio...

Datum objave: 04.Travanj/Apr.2023 u 21:56
Očito je da ste svi bolesni da ne možete biti bolesniji. Ne zanima me jebeno prevođenje. Ne zanimaju me nikakve titule među seronjama koji imaju osjećaje kao jebeni rasvjetni stup kraj ceste, što nije nikakvo čudo kada nitko od vas očito ne voli svoje roditelje. Svi neki sjebani u glavi ili niste ni imali roditelje? Ne znate ništa drugo od vrijeđanja? To je vaš vrhunac znanja? Nikakvo čudo. Zato i imate takve titlove. Kradete tilove i uređujete ih pod lažnim profilima. Kakva svrha od toga? Možete mi dati titulu i dolaziti s lažnim profilima i vrijeđati. To nešto govori o vama. Toliko o vašoj inteligenciji. Kao mala djeca ste, a neki od vas mi mogu biti roditelji i bake i djedovi, navodno. Sramota. I možete me moliti koliko želite. Boli me kurčina za Titlovi.com i prevođenje. I nemojte meni glumiti da ste svi neki opaki dok ste iza ekrana. To ne može biti niže od nižeg. Da niste toliko egocentrični shvatili biste da sam završio s prevođenjem.

I da pojasnim za one spore u glavi. Meni je stalo do toga kakvi će moji titlovi biti. Zbog toga ne želim biti među onima za koje to nije briga, tj. ljude na Titlovi.com. Zbog toga ne želim da me takvi jebu u zdrav mozak zbog ničega, a sami kradu titlove. I ne želim prevoditi među onima koji zataškavaju krađe titlova. Ako prevodim za ljude, a ne za narod, ako ćemo pametovati, kao što sam rekao, onda ćemo raditi pošteno. Ako nećemo pošteno i pokušavat ćemo se opravdavati i zanemarivati krađe i dolaziti s izgovorima i drugi će se dolaziti ulizivati vama i vi ćete šutjeti na to, ponavljam, ovdje nešto gadno ne štima, a to što vas boli što sam ja sve do sada pa čak i ovo rnapisao, e mene zaboli tri kurca odjednom. Po vašim odgovorima znam da ste maloumni i vučete na svoju stranu jer ste najpametniji na cijelom svijetu. Nema pametnijih od vas, a ne možete kako treba voditi ni stranicu s titlovima. Niste jedini. Svi koji vode stranice s titlovma sjebani su u glavi. Jel sada jasno ili moram pisati krupnijim slovima da razumijete?

Datum objave: 04.Travanj/Apr.2023 u 22:10
Originalno postovano od strane Mizi Mizi piše:

Dajte čoveku titulu, kad mu je toliko stalo, a i život ga nije mazio...

Ti misliš da sam se ja žalio kada sam to rekao? Nemaš ti pojma o meni. Nisam tolika pičkica da mi sve smeta. Ne ustanem ujutro ljut na cijeli svijet i ne smišljam koga ću vrijeđati. Htio sam samo reći nešto. Ništa više. Od tada me nije bilo briga za prevođenje, ali znate čitati kao osmogodišnjak. Tipično. A i toliko su svi pametni ovdje. Ovakav tvoj odgovor na to samo govori da nemaš nikakvog poštovanja prema nikome, ali to je tvoja sramota. Ako mene život nije mazio, mene život nije mazio. Što ti razumiješ o tome? Moj ku**c ti razumiješ. Da razumiješ, ne bih to čitao ovdje. To mogu razumjeti samo oni koje život stvarno nije mazio. I gdje sam napisao da me život nije mazio? Prema meni je život bio umjereno dobar do sada. Ja da se žalim i da kažem da me život nije mazio, za to se stvarno mora dogoditi nešto veliko i jebeno teško. Zato znam da ste samo obične pičkice koje se žale kada im netko nešto malo kaže. Odmah se svi userete. Od sada mi je loš zato što su mi roditelji bolesni. I još se sprdaš na to? E je**m ti ja mater u pol pičke za to.

Datum objave: 04.Travanj/Apr.2023 u 23:30
Ja ti želim sve najbolje, a ti me vrijeđaš....
Zahtevam doživotni ban za ovog člana i da mu se pobrišu svi prijevodi, i da mu se ime više ne spomene!
Amin!

Datum objave: 04.Travanj/Apr.2023 u 23:49

Ja ti želim sve najbolje, a ti me vrijeđaš....
Zahtevam doživotni ban za ovog člana i da mu se pobrišu svi prijevodi, i da mu se ime više ne spomene!
Amin!

Dobio si što si tražio. Došao si i vrijeđao si. Sada barem ostani pošten pa reci da je to tako.

Datum objave: 04.Travanj/Apr.2023 u 23:55
Nikada, jer bih ti dodijelijo titulu, da se ja nešto pitam, ali ako ne daju ne treba biti dramah queen.
Ti si izdramijo i digao uzbunu, ali đaba.

Datum objave: 05.Travanj/Apr.2023 u 00:04

Nikada, jer bih ti dodijelijo titulu, da se ja nešto pitam, ali ako ne daju ne treba biti dramah queen.
Ti si izdramijo i digao uzbunu, ali đaba.

Baš nikada ne bi vrijeđao? Apsolutno nikada? Daj, ajde. Pričaj nekome drugome. Što bi sve to trebalo značiti? Sve najbolje? Aha. Po čemu? Kako znaš da me život nije mazio i sve što si napisao? Kakvih sve u životu ima, meni je dobro. Normalno da je đaba. To me ne čudi. Sve sam već napisao. Neću ponavljati. Došao si i dobio upravo ono što si očekivao da ćeš dobiti. Napisat ćeš poruku i čekati mene i tražiti ban. Jel tako? Osim toga, da si mislio sve najbolje, ne bi napisao ovo sljedeće.

Datum objave: 05.Travanj/Apr.2023 u 00:14
Mihovile, još si tu? Samo trebaš pritisnuti tamo gdje piše "odjava" i više se nikad ne logirati. Ne može biti jednostavnije. Idemo još jednom: odjaviš se i to je to. bajbaj

-------------

Datum objave: 05.Travanj/Apr.2023 u 00:18
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Mihovile, još si tu? Samo trebaš pritisnuti tamo gdje piše "odjava" i više se nikad ne logirati. Ne može biti jednostavnije. Idemo još jednom: odjaviš se i to je to. bajbaj

Stvarno? Nisam primijetio. Vau. Znači samo pritisnem odjava? Ništa drugo?

I zamolio bih te da izmisliš nešto svoje kada već ideš vrijeđati da ne zvuči kao da čujem jeku.

Datum objave: 05.Travanj/Apr.2023 u 00:22
Mihovile, možeš ti to. Samo naprijed. Thumbs Up

-------------

Datum objave: 05.Travanj/Apr.2023 u 00:25

Mihovile, možeš ti to. Samo naprijed. thumbs up

Hah... Nekako mi ne ide. Morat ćeš moliti da pokušam ponovno.

Datum objave: 05.Travanj/Apr.2023 u 00:30
Daj da vidim i to. Mo... Mo... Nije teško pošto si već skužio da me treba moliti.

Što je sada to? Najutio se? Oso pavat? Tjah. Bit će sutja boje.

Datum objave: 05.Travanj/Apr.2023 u 01:03
Originalno postovano od strane kadetoni kadetoni piše:

Nisi me razumeo, nisam pisao da bih kod tebe polagao ispit, niti sam dvoličan, ali, ok. kako ti hoćeš.

Nego, u <span style=": rgb43, 43, 43; font-size: 11px;">13:03 pišeš</span>
<span style=": rgb43, 43, 43; font-size: 11px;">"</span><span style=": rgb43, 43, 43;">Sada pišite što hoćete. Dalje neću dolaziti čitati jer vidim s čim imam posla."</span>
<span style=": rgb55, 55, 55;">a onda u </span><span style=": rgb43, 43, 43; font-size: 11px;">13:41 pišeš ovaj komentar gore naveden, priznaćeš, nešto ne štima.</span>
<span style=": rgb43, 43, 43; font-size: 11px;">Srećan ti put ili ako ti više odgovara, pa-pa.  bajbaj</span>
<span style=": rgb43, 43, 43; font-size: 11px;">
</span>
</span>
</span>
</span>

Vau. Sada sam tek vidio. Sigurno si vrlo pametan kada to pišeš. Divim ti se. Ajmo se mijenjati da se malo odmorim i ja napokon. Kada možete vi lagati, mogu i ja. Zašto da budem pošten prema vama? Oko za oko. Pa da budemo još iskreniji, ako ćete vi mene jebat, onda ću i ja vas. Zašto ne? I to ne s cijelim kurom u guzu. Samo s vrhom. Onako lagano. Ne bi rekao da nisi dvoličan. Pametan čovjek stane i razmisli i kaže nešto pametno, a do sada sam vidio samo djetinjaste uvrede i izbjegavanje istine. Ponavljam, zbog titule translator, gdje ste dali nekome za koga sam se požalio da uređuje tuđe titlove. Meni govorite da trebam biti skrušen i okrenuti guzu i šutjeti koji imam sto puta bolje titlove, dok oni dobivaju kojekakve titule koje nisu zaslužili niti preveli približno 400 titlova, a da ne govorim za one koji su preveli i više. Oprostit ćeš i ti i tvoji tvoji pajdaši, ali takvi ljudi jesu dvolični.

Datum objave: 05.Travanj/Apr.2023 u 11:10

Mihovile, možeš ti to. Samo naprijed. thumbs up

Hah... Nekako mi ne ide. Morat ćeš moliti da pokušam ponovno.

Ne molim, samo te ohrabrujem i dajem ti podršku. Uostalom, jesu li te molili i na ostalim forumima gdje si se posvađao pa otišao?

Ne treba tebe moliti. Ti si kao cvijet, žudiš za svjetlom i pažnjom.

bajbaj

-------------

Datum objave: 05.Travanj/Apr.2023 u 14:53
Hahaha. Ma pa da pa da pa da. Vidim da si uporan kako bi oprao krivnju sa sebe. Sad si mi rekao svoje. Jel ti to netko pomogao ili si sam smislio, cvjetiću?

Datum objave: 05.Travanj/Apr.2023 u 15:05
Kako je to gore od krađe titlova? Tko tu zapravo želi biti na svjetlu? Tko me ne može banirati jer toliko treba moje titlove? Slučajno da ih ne izgubite. Zašto su na PO držali prosvjede protiv vas? Zašto se toliko nadate da ću vam prevesti nešto? Niste imali ništa pošteno već godinama?

Datum objave: 05.Travanj/Apr.2023 u 15:06
Svima govorite da se to treba zaboraviti. Zašto? Jel možda zato što prodajete tuđe titlove i tako zarađujete? Vidiš, na PO su nešto znali, kada već spominješ druge stranice. A da ne spominjem krađe titlova sa Open Subtitles. A ni razne lažne profile koje svi imate. Sada vidim da to ima nekakvog smisla.

Datum objave: 05.Travanj/Apr.2023 u 15:15
Što je s time kada vam netko nešto kaže a vi se uvrijedite? Nije ništa bolje na drugim stranicama, a on meni dolazi i kaže da sam se posvađao na stranicama. To je isto zato što su pošteni kao i ti. Ako tebi nije stalo do nečega, do poštovanja nečega, onda se trebaš zapitati i zabrinuti za svoje mentalno zdravlje, jer s ovim sigurno nisi zdrav pa oni. A tek te obrane koje nemaju nikakve svrhe, koje sam sto puta vidio na babama i didovima koji više ne znaju ni što rade ni gdje su i na mulcima koji ne znaju ništa osim srati. Što kažeš na ovo? Siguran sam da ćeš i tu nešto glupo reći, ali ništa konstruktivno. Sve zato što ste control freakovi. Prvo ti meni odgovori na sve to, a uvrede pusti jer mene ne diraju koliko tebe.

Datum objave: 05.Travanj/Apr.2023 u 15:49
Što je s time da me se bojite? Zar ste toliko blentavi? Pobjegnem s jedne stranice, dođem ovdje i ispričam se i još me se toliko bojite? Jesam toliki bauk koji ujeda? Kada sam se ispričao, evo ga, postao sam junior translator. Tko tu onda zapravo žudi da izađe na svjetlo kao cvijet?

Datum objave: 05.Travanj/Apr.2023 u 15:53
I misliš da to mahanje mene vrijeđa? Nimalo. To je smiješno koliko i djetinjasto. Koja odrasla i pametna osoba koristi te jebene smajliće? Tko uopće ovako piše kao vi? To je za djecu, a ne za odrasle osobe. Smajliće on meni šalje, umjesto nešto pametno. Uvrijedio se jadan pa ne zna što će. Nema ništa od translatora jer me se boje pa su bili oprezni, jebeni retardosi. Svi ste vi najpametniji dok lajete, a kada treba nešto pošteno napraviti, evo ga, zapinju nosovima za razvodne kablove s bandera. Jebeš takve ljude. Kao da ne znate da imam sigurno 400 titlova sveukupno, ali ne, oni odabiru koga će staviti za translatora i još me se zove djetinjastim zato što vidim što se događa. Prijetio sam im jer su mi krali titlove i nisu to mogli pratiti pa je to neko objašnjenje. Tako i treba. Svakome po zasluzi, a ne okretati svakome guze i reći: Tu, tu. I prstom pokazati. Ma daj. Gonite se, znate kuda. Danas pravo na psihijatriju, debili. Ne zanima me uopće što imate za reći, jer to je sve toliko proizašlo iz vaših sporih glava da ne može biti gore. Napišem im da imam bolesne roditelje, ali oni se sprdaju i s time. Imaju neke ideje zašto sam ja to napisao, a ne znate ni protumačiti jedan, običan tekst. Zato su vam uvrede i preostale. Zato znam da imate pauka u glavi i paučinu. Paučina je da se jadan pauk ima za nešto držati, jebote. Prvo napišu da sve žele najbolje, ali kada ih otkriješ, onda nestane to sve najbolje. Mislite da ste toliko pametni? Niste. Vjerujete mi na riječ. je**m vas danima i ne možete mi ništa jer ste glupi kao kotač. Mislite da je tu riječ samo o translatoru? Nije. Tu se radi o puno toga više. Zar vaš mozak samo toliko vidi? ne zanima mene translator. Mene ne zanima prevođenje za vas. Meni se sve to zgadilo zbog vas. Zbog krađa titlova i sve vezano uz to. Još mi nakon svega govore da žele da prevodim za njih. Ne možete vi biti zdravi. Možda ste nekada bili. Ironmafia11 zna da mi se išao osvetiti i sada se pravi lud. Nabijem te na ku**c za to. Odyebite u pm zajedno sa svojim titlovima. Sada reci da su moji osjećaji sjebani. Mislim da je obrnuto. Mislim da imam pravo biti ljut. Svako imalo pametan bi bio. Samo sve ovisi o tome tko će vam što reći ili neće. Da je drugačije, mnogi se ne bi ostavljali prevođenja. I za to ste vi direktno krivi. Kao i za prestanak moga prevođenja. Dopizdilo mi je to sve gledati. Pogotovo zato što je to iskorištavanje, a ne prevođenje. Za narod, je li? Mrš, jebote.

Datum objave: 05.Travanj/Apr.2023 u 20:04
bajbaj

-------------

Datum objave: 05.Travanj/Apr.2023 u 22:16
Apel za admine, dajte čovjeku titulu počasnog translatora i pomozite mu, spasite mu dušu, vidite da je u trablu?

Objavio: JoxerTM
Datum objave: 07.Travanj/Apr.2023 u 00:05
Uzmem odmor jer mi je dosta drame, vratim se, kad ono...
Više od pola tu nisam shvatio, priznajem pola tih zidova teksta sam i preskočio čitati.

Mizi, daj molim te poškropi ih sve svetom vodicom, možda pomogne.

Objavio: kristijan-dumencic
Datum objave: 01.Rujan/Sep.2023 u 20:51
Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

odustajem od prevođenja mob land kada je ovaj već preveo, a najavio sam. nekome se negdje žuri.

Zapravo, odustajem od prevođenja svega ovoga što sam najavio.

Slažem se i meni su dobri prevodi i da je odabir do prevodioca, ali ima podosta dobrih ostavrenja u tabeli potražnje (neki su i više puta zatraženi, neki sa istoka,  neki evropski ... itd.) i pretpostavljam da bi se ljudi obradovali da vide najavu tih prevoda, i u konačnom da pogledaju te filmove ako nsu sa engleskim prevodima u to vreme ili pak kasnije, možda su i zaboravili, a i za ostale članove koje nisu upućeni u data ostvarenja . Eto neko moje mišljenje. 

Pravila očito postoje da se krše. Na ovakav način se gube translatori.
Zato treba uvesti kažnjavanje. Nekog reda mora biti.
Prvi put - opomena.
Drugu put  - skidanje čvarka translator i prebacivanje u exteme member..
Treći put - ban.
Mislim da nitko ne bi napravio više od jedne greškeLOL

Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 02.Rujan/Sep.2023 u 00:06
Pa desavaju se ove situacije. Skoro su za jedan mainstream film bila tri autorska prevoda, videh na forumu. Ja nekoliko meseci gledam kratke filmove , ali definitivno volim da gledam sa prevodom ako ga ima.  Dati film sam sam stavio na listu za gledanje, pa kad stignem.

Ne znam kako funkcionise prevodilacka grupa, samo sam misljenja da u potraznji ima dosta dobrih ostvarenja koja nisu prevedena pa ako neko odustane od aktuelnih ( opet se ogradjujem, ima xyz filmova, i sta prija prevodiocima, a opet nemam meritum da pricam jer ne prevodim, ali neko zapazanje sto koje ne mora da bude ispravno) sigurno moze da nadje zanrove koji su slicni, a dobri su definitivno,neki su opet specificni, van engleskog govornog podrucja,, a opet ce sigurno nekog obradovati, mozda neko bas ceka. 

Sigurno si si Kristijane vise upucen, imas bolji uvid, pa ne mogu da `repliciram`.

Ali kazem opet neko moje misljenje, i ovo je verovatno, tj. pretpostavljam vise za temu prevodilacki kutak.   Pa admini slobodno mogu ovaj moj post da obrisu. 

Datum objave: 02.Rujan/Sep.2023 u 08:04
To treba riješiti administracija. Poslao sam im poruku. Ako se to ne riješi danas, mojih titlova više neće biti ovdje. Dosta mi je toga. Ima svakakvih bolesnih likova među tim prevoditeljima da boli glava. Ne moram ja to trpjeti. Ako je Titlovma.com u cilju da ja odem, ja ću i otići, ali ne znam čemu onda ova titula Senior Translator. Nije meni do toga što je on to preveo nego što sam sumnjao da je to namjerno napravio da bi izazivao. Nema što drugo biti. Tko bi drugo nego oni sa PO? Čim se pojavio HIDE i brani ga i ovaj oldoldman govori da smanjim apetite, jasno je o čemu je riječ. Sumnjam da bi to napravio da je riječ o onom o čemu on govori. Svi ovdje znaju da postoji pravilo i drže se toga, ali ne i oni. Zato i jesu otišli odavde, da bi radili što oni žele. To je bolesno. Oldoldman je mogao odgovoriti bilo što drugo, ali odabrao je ovo. Onda je sve jsano. Ovaj puta sam najozbiljniji koliko to mogu biti.

-------------

Datum objave: 02.Rujan/Sep.2023 u 08:10
Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

Pa desavaju se ove situacije. Skoro su za jedan mainstream film bila tri autorska prevoda, videh na forumu. Ja nekoliko meseci gledam kratke filmove , ali definitivno volim da gledam sa prevodom ako ga ima.  Dati film sam sam stavio na listu za gledanje, pa kad stignem.

Ne znam kako funkcionise prevodilacka grupa, samo sam misljenja da u potraznji ima dosta dobrih ostvarenja koja nisu prevedena pa ako neko odustane od aktuelnih ( opet se ogradjujem, ima xyz filmova, i sta prija prevodiocima, a opet nemam meritum da pricam jer ne prevodim, ali neko zapazanje sto koje ne mora da bude ispravno) sigurno moze da nadje zanrove koji su slicni, a dobri su definitivno,neki su opet specificni, van engleskog govornog podrucja,, a opet ce sigurno nekog obradovati, mozda neko bas ceka. 

Sigurno si si Kristijane vise upucen, imas bolji uvid, pa ne mogu da `repliciram`.

Ali kazem opet neko moje misljenje, i ovo je verovatno, tj. pretpostavljam vise za temu prevodilacki kutak.   Pa admini slobodno mogu ovaj moj post da obrisu. 

To je stvar translatora i njegovog osobnog ukusa.
I ja bi  volio da se malo više prevodi starije filmove, ali šta je tu je, bolje išta nego ništa.

A sad malo o ozbiljnijoj temi.
Ovo što se radi nije usputna zajebancija i admini bi trebali biti stroži po tom pitanju.
Razumijem da se nitko ne žele zamjerati translatorima jer nikoga ne žele izgubiti, ali rade upravo suprotno, jer na ovakav način će se više translatora izgubiti nego dobiti. Onaj tanslator koji se drži pravila će otići, a onaj koji se ne drži će ostati. On može to opet ponoviti jer zna da neće snositii nikakve posljedice. Pravila moraju biti, a i kazne. Vidio sam milion puta da se translatori ljute i svađaju oko toga između sebe. a neki i odlaze radi toga. Zar je uopće potrebno da se ljudi svađaju ili da odlaze? Tome treba stati na kraj. Admin si stranice, budi hladan kao špricer, ali pravedan, lupi šakom o stol, napiši pravila i drži se toga. Ljudi  koji prekrše pravila trebaju odgvarati za to. Svi translatori će  biti zahvalni na tome jer znaju da mogu imati povjerenja u stranicu. Translator mora biti opušten, a ne da još mora brinuti hoće li netko prevesti nešto što je on najavio ili ne. Kome takve nuspojave trebaju?

Datum objave: 02.Rujan/Sep.2023 u 10:33
Vidio sam da je pročitana poruka od strane nekoga što sam poslao administraciji i nema ni odgovora, tako da znam da ništa neće biti riješeno pa zbogom. Dosta je bilo. Neka prevodi netko drugi. Ja sam završio. Prvo se trebate svi liječiti pa možemo razgovarati. Sami idioti drže ove stranice. Nevjerojatno što se događa u ovom jebenom balkanu. To nema nigdje. Ovoliko da svako jebe svoj narod, to samo ima na balkanu, a radimo samo s titlovima i to besplatno. Ma daaaj. Drugdje svi poštuju svoj narod i poštuju poštenje, ali ovdje svako neuk jebe svoj narod. I marš pičku materinu i vi i vaši Titlovi.com, PO i OS i sve stranice koje postoje. To je to. 

-------------

Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 02.Rujan/Sep.2023 u 11:15
Ne znam šta je problem, pa neću da tupim, uopšteno uzburkaju se emocije i prođu. Ne znam kakva su pravila, za najavu, ali mislim treba da treba ispoštovati, ali toga će uvek biti, samo smanjiti intenyitet emocija, i ja sam na forumu pravio greške, i sad ih više ne pravim. 
Pa šta znam, moje vidjenje, voliš da prevodiš, i prevodi i baš te briga, ljudi će biti zadovolni kao i ti što ćeš biti, siguran sam u to,  realno ima specifičnih filmova, ja sam npr. u potražni postavio tri  specifična nf filma, japanski, koprodukcija ali Ruanda u suštini, jedan malajalamski (Indija),   u par poslednjih godina su izašli, Karmalink je preveden.  Ima pregršt takvih filmova. Realno svi su zahvalni, verujem da poštoju prevodilački rad,
Elem, ako si zadovoljan svojim radom,  nastavi na obostrano zadovoljstvo, to je neko moje viđenje bez ulaženja šta nego drugi radi, ako te to ispunjava, nastavi bez ulaženja u  neku konfrotaciju ili frustraciju. Neću više. Svako dobro ti želim.

Objavio: Titivillus
Datum objave: 02.Rujan/Sep.2023 u 11:52
Miho, oprosti, ali ponašaš se kao kraljica drame. Netko je preveo ono što si najavio? Jaka stvar! Postoje tisuće drugih filmova koje možeš prevesti. Ako prevodiš jer to voliš, a ne zbog nekih drugih motiva.

Datum objave: 02.Rujan/Sep.2023 u 12:03
Radim sada film, po sat vremena dnevno, 
trebat ću 15 dana. 
Prije toga sam utrošio 25 dana po sat vremena dosade 
da bih dobio valjani engleski. 
Najavio sam, okasno, i sad ako netko postavi, moram napraviti hara-kiri. 
Ili dramu u tri čina. 
Spominjanje obitelji očekujem, jer sam bolestan, i tako mi treba. :) 
Halo? Jesmo li mi na Zemlji? 

-------------

Objavio: Mejep
Datum objave: 02.Rujan/Sep.2023 u 12:12
Не знам за друге, поменут је Хајд (HiDe) с којим имам јако лоше искуство.
Човјек је психопата, вријеђа, псује као кочијаш на порталу (јавно и у пп)
и стварно није ми јасна администрација која такав примитивизам толерише.
Тип очигледно има велики проблем са собом, а онда и са многима на форуму.

Datum objave: 02.Rujan/Sep.2023 u 13:24

odustajem od prevođenja mob land kada je ovaj već preveo, a najavio sam. nekome se negdje žuri. Zapravo, odustajem od prevođenja svega ovoga što sam najavio.

Mi "luđaci" koji smo već dugo ovdje naslušali smo se ovakvih dramatičnih izjava. Jedna više ili manje, tko broji?

Originalno postovano od strane kristijan-dumencic kristijan-dumencic piše:

Nije "pravilo" da onaj koji najavi prijevod ima ekskluzivno pravo na njega i siguran sam da to nigdje ne piše u Pravilima. Osim toga, što ćemo sa ovakvom situacijom: Što ako je "najavljeni" titl lošiji od onog kojeg bi napravio npr. Miha, ali zbog "pravila" ga ne smije objaviti jer ga nije prvi najavio? Što ćemo onda? Kažnjavati ga zbog toga?

To treba riješiti administracija. Poslao sam im poruku. Ako se to ne riješi danas, mojih titlova više neće biti ovdje.

Kao stari kladioničar siguran sam da će ih biti. Stari moj, blefirao si već sto puta otkad si ovdje. Jedan (blef) više ili manje, tko broji?

Vidio sam da je pročitana poruka od strane nekoga što sam poslao administraciji i nema ni odgovora, tako da znam da ništa neće biti riješeno pa zbogom. Dosta je bilo... I marš pičku materinu i vi i vaši Titlovi.com, PO i OS i sve stranice koje postoje. To je to. 

Fala, fala... Šipu racku i ti nama (kad se već tako slobodno razgovaramo). Vidimo se opet za koji dan.

Originalno postovano od strane Titivillus Titivillus piše:

Miho, oprosti, ali ponašaš se kao kraljica drame. Netko je preveo ono što si najavio? Jaka stvar! Postoje tisuće drugih filmova koje možeš prevesti. Ako prevodiš jer to voliš, a ne zbog nekih drugih motiva.

Usamljeni glas razboritosti u ovom festivalu drame i povrijeđenih ega. postovanje
----------

Dajte se malo saberite, odmaknite od ekrana, udahnite koji put duboko i prihvatite činjenicu da na ovom mjesu ne postoji neka kolektivna urota da se baš ispod vas kopa rupa. I prihvatite "tržišnu utakmicu". To što je netko postavio titl prije vas ne znači da je taj titl bolji od vašeg. Ova cijela drama nema veze s tim što je netko postavio bolji ili gori titl, nego što povrijeđena osoba nije prva i jedina koja je postavila taj titl.

-------------

Objavio: marcato
Datum objave: 02.Rujan/Sep.2023 u 14:08
Glupost je sto se kolega Mihovil ljuti ako je netko preveo prije njega titl koji je on najavio....pa to se dogadja i dogadjati ce se..i nema tu nista strasno....sto nije na kraju krajeva bolje da ima vise verzija istog titla...pa neka narod izabere po volji koji mu titl odgovara. I ono njegovo vulgarno izrazavanje...zbilja mu nije potrebno....

Sto se mene tice i mog prevodjenja...malo sam zatajio zbog ljetne sezone..ali opet stize sezona prevodjenja....s moje strane....stize hrpa titlova od mene...

Pozdrav svim prevodiocima gdje god bili ✌

Datum objave: 02.Rujan/Sep.2023 u 14:22

Nije "pravilo" da onaj koji najavi prijevod ima ekskluzivno pravo na njega i siguran sam da to nigdje ne piše u Pravilima. Osim toga, što ćemo sa ovakvom situacijom: Što ako je "najavljeni" titl lošiji od onog kojeg bi napravio npr. Miha, ali zbog "pravila" ga ne smije objaviti jer ga nije prvi najavio? Što ćemo onda? Kažnjavati ga zbog toga? 

Meni je smiješno da se onda najavljuju prijevodi ako osoba koja najavi prijevod nema pravo da ga prva postavi. Čemu onda najavljivanje?
Nekad budu i 10 prijevoda istog filma, nije nikakav problem, ali bilo bi poželjno da te druga osoba isto najavi taj film da će ga prevesti.Možda bi onda taj prvi koji je najavio odustao od njega i počeo prevoditi neki drugi film. U slučaju Mihovila, on je najavio 5 filmova. Da se ovaj translator javio da će isto prevesti taj Mob Lnad, vjerovatno se Mihovilne ne bi ljutio. Uostalom, Mihovil bi mogao preći na slijedeći film koji je najavio i ne bi došlo do nikavog problemaa.
Moje osobno mišljenje je da bi trebali postrožiti pravila. Uvedite novop pravilo  i počnite kažnjavati.
Nije prvi put da se ljudi međusobno oko toga svađaju i da odlaze.

Datum objave: 02.Rujan/Sep.2023 u 14:39

Meni je smiješno da se onda najavljuju prijevodi ako osoba koja najavi prijevod nema pravo da ga prva postavi. Čemu onda najavljivanje?

Da normalni ljudi znaju. Ništa više, ništa manje.

U slučaju Mihovila, on je najavio 5 filmova. Da se ovaj translator javio da će isto prevesti taj Mob Lnad, vjerovatno se Mihovilne ne bi ljutio.

U slučaju Mihovila, a i mnogih drugih s kratkim fitiljem, siguran sam da bi se ljutio. I još jedan problem: Što ako netko najavi pet filmova i ne prevede ih "u razumnom roku"? Onda će ostali pizdit što ne mogu oni.

Moje osobno mišljenje je da bi trebali postrožiti pravila. Uvedite novop pravilo  i počnite kažnjavati. Nije prvi put da se ljudi međusobno oko toga svađaju i da odlaze.

Moje osobno mišljenje je da se ljudi na internetu pridržavaju pravila sve dok im odgovaraju. Opet ću uzeti Mihovila za primjer. Buni se da su mu povrijeđena neka prava i poziva se na nekakva "pravila i pravdu", a već u sljedećoj rečenici šalje sa tri foruma na kojima je bio u MP3. Ljudi dolaze i odlaze iz nekih svojih uvjerenja. Svojevoljno su došli i svojevoljno odlaze i tu je priči kraj.

-------------

Datum objave: 02.Rujan/Sep.2023 u 14:54

Da normalni ljudi znaju. Ništa više, ništa manje.

U slučaju Mihovila, on je najavio 5 filmova. Da se ovaj translator javio da će isto prevesti taj Mob Lnad, vjerovatno se Mihovilne ne bi ljutio.

U slučaju Mihovila, a i mnogih drugih s kratkim fitiljem, siguran sam da bi se ljutio. I još jedan problem: Što ako netko najavi pet filmova i ne prevede ih "u razumnom roku"? Onda će ostali pizdit što ne mogu oni.

Moje osobno mišljenje je da bi trebali postrožiti pravila. Uvedite novop pravilo  i počnite kažnjavati. Nije prvi put da se ljudi međusobno oko toga svađaju i da odlaze.

Moje osobno mišljenje je da se ljudi na internetu pridržavaju pravila sve dok im odgovaraju. Opet ću uzeti Mihovila za primjer. Buni se da su mu povrijeđena neka prava i poziva se na nekakva "pravila i pravdu", a već u sljedećoj rečenici šalje sa tri foruma na kojima je bio u MP3. Ljudi dolaze i odlaze iz nekih svojih uvjerenja. Svojevoljno su došli i svojevoljno odlaze i tu je priči kraj.

Nije u rediu od njega da vrijeđa, to stoji, ali treba i njega razumijeti jer je razočaran i ja mu to ne bi uzeo za zlo. On najvaljuje, drži se pravila, a drugi mu se uabaci i na kraju on bude taj na kojega će se svi istresti., a ovaj drugi koji je sve zakuhao, o njemu niti jedna riječ, on ispada poštenjačina.

Datum objave: 02.Rujan/Sep.2023 u 16:05
Nisam niti u jednom trenutku rekao da oni koji ne prate najave ispadaju poštenjačine. Slobodno provjeri. I ponavljam po stoti put: Rubrika najave titlova je informativnog karaktera.

-------------

Datum objave: 02.Rujan/Sep.2023 u 16:17

Nije u rediu od njega da vrijeđa, to stoji, ali treba i njega razumijeti jer je razočaran i ja mu to ne bi uzeo za zlo.

I da ne zaboravim najvažnije: Mihovil je već više puta ovdje bio "razočaran" i gotovo svaki put je krenuo s vrijeđanjem i nedoličnim riječnikom, a još uvijek je ovdje. Toliko o nefleksibilnosti administracije i nerazumjevanju umjetnika. postovanje

-------------

Datum objave: 02.Rujan/Sep.2023 u 17:35

Nisam niti u jednom trenutku rekao da oni koji ne prate najave ispadaju poštenjačine. Slobodno provjeri. I ponavljam po stoti put: Rubrika najave titlova je informativnog karaktera.
Meni je samo žao što je Mihovil u centru pažnje, a ona poštenjalina bez morala i kolegijalnosti prema kolegi translatoru se sakriva.
I on zaslužuje malo pažnje, ako od nikoga drugoga, onda barem od mene na ovaj način tako što debatiram s tobom.Wink

Datum objave: 02.Rujan/Sep.2023 u 18:15
Nađite ga pa raspravljajte s njim. Sretno vam bilo. Baš me zanima što ćete mu reći kad vas bude pitao "a gdje piše da ne smijem objavljivati ako je netko drugi već najavio titl". Thumbs Up

-------------

Objavio: mirelovac
Datum objave: 02.Rujan/Sep.2023 u 18:21
Svi ovo radimo iz hobija, ko koliko može, i kad može. Da li će neko prevesti jedan ili pet filmova potpuno je nebitno. Ako želi i ima vremena, zašto da ne. Nema razumnog roka za neki prevod, koliko god bili nestrpljivi. Hvala onima koji nešto urade brzo, kao kolega Bambula i ostali ne manje vredni, kojih ne mogu da se setim. Mada bi bilo lepo da se poštuje najava, čisto da ne prevodimo isti film ili seriju, u isto vreme, da se ne mučimo i ne gubimo vreme uzalud.

-------------
spartacus

Objavio: payutti
Datum objave: 02.Rujan/Sep.2023 u 19:20
Originalno postovano od strane mirelovac mirelovac piše:

Svi ovo radimo iz hobija, ko koliko može, i kad može. Da li će neko prevesti jedan ili pet filmova potpuno je nebitno. Ako želi i ima vremena, zašto da ne. Nema razumnog roka za neki prevod, koliko god bili nestrpljivi. Hvala onima koji nešto urade brzo, kao kolega Bambula i ostali ne manje vredni, kojih ne mogu da se setim. Mada bi bilo lepo da se poštuje najava, čisto da ne prevodimo isti film ili seriju, u isto vreme, da se ne mučimo i ne gubimo vreme uzalud.

Naravno da bi bilo lepo da se poštuje najava, ali tako je, kako je. I ja sam bio naivan na početku.
Ali, kao što reče Iro, rubrika najave titlova je informativnog karaktera. Ima razloga i za, i protiv.
Bar 70 % prevoda koje sam najavio, preveli su i drugi prevodioci. Shvatio sam da je najava besmislena (bar u mom slučaju),
pa sam jedno vreme prestao sa time. Ali, u zadnje vreme sam ponovo počeo da najavljujem, jer mislim da je kulturno najaviti
film ili seriju koju ćeš da prevedeš.

Evo sad ću da najavim jedan prevod (ali ovaj put je baš specifična situacija)

Objavio: mirelovac
Datum objave: 02.Rujan/Sep.2023 u 19:23
Za sve što se u životu radi postoji razlog za ili protiv, pa ko voli nek izvoli, ko ne voli, nek poljubi pa ostavi, kako kažu naši stari. I da si najslađa jabuka, uvek ima neko ko ne voli jabuke.

-------------
spartacus

Datum objave: 02.Rujan/Sep.2023 u 21:50
To je tako jer ne razumijete koliko znači cijeniti nečiji rad. To vi ne razumijete. Ne znate koliko to znači i koliko treba cijeniti čovjeka koji vam da nešto besplatno. Samo hvala nikada nije dosta. Ja sam vama već rekao neke stvari, samo vi vrtite pokvarenu ploču. Kada budete znali što znači poštovati nekoga i njegov rad, e onda recite one je bio bezobrazan. Naravno da sam bio bezobrazan. Lako je tebi kada nisi na mojem mjestu. Kakav bi ti bio? Jesi pomislio na to? Nisi. Sam si rekao da te boli ku**c. Što glumiš onda? Frajera? Nisi nikakav frajer. Ne možete zaštiti svog prevoditelja kojega se vrijeđa iz čistog mora i prijeti mu se dok vam besplatno daje titlove. Što onda očekujete? Da vam ljubim guze? Nećete to vidjeti od mene. Kada priznate da ste sami pogriješili, e tada ćemo drugačije razgovarati. Vas bole male uvredice iako niste poduzeli ništa da zaštite svog prevoditelja. I tko vrijeđa? Netko s kim ste u zavadi. Jeste li? Kao što sam rekao, možete uzeti titlove, ali ne ispasti frajeri kada je to potrebno. čemu ste mi onda davali Seniora Translatora? Da me zaje...? Niste mi uopće jasni? I onda očekujete da će netko doći i što? Biti pristojan prema vama? Malo sutra.

-------------

Datum objave: 02.Rujan/Sep.2023 u 22:02
Ne znam ja uopće o čemu ti pričaš. Kakva su mi prava povrijeđena? Nisam ja došao buniti se tebi zbog toga nego jer mi se prijeti i vrijeđa me se, na što sam se žalio i zanemareno je. Pričate bezveze. Morate prvo prestati stavljati riječi u tuđa usta i naučiti držati se svojih pravila i malo razmisliti o čemu se radi. A znate jako dobro o čemu se tu radi samo se pravite blesavi. Sami govorite da ne treba duplirati titlove i što sada? Ja najavim i netko drugi prevede. Otišao sam to riješiti s njim. Naravno, neuspješno. Vrtjela se isto neka glupa priča. Mene nije briga što je preveo nego što me nije pitao. Mogao sam početi i što onda? Ja nisam prevodio što je netko drugi najavio, a imao sam u cilju. Čak sam izbrisao film jer je netko drugi najavio. Ma znam ja točno o čemu se tu radi. Tvrdoglavosti koja nema granica. 

-------------

Datum objave: 02.Rujan/Sep.2023 u 22:16
Ajde ti meni ovo objasni. Kako je moguće da su toliko ljudi slični i baš ih titlovi spajaju? Hmmm? Jedino mi govori da si ti ta povrijeđena tetkica kojoj se ništa ne smije reći i odmah digne nosinu. Znam ja takve. Zapinju za bandere i samo ih ruše nosinama. Nije ih briga za druge. Glavno da u životu pobijede u svađi jer nikada nisu mogli pa su puni kompleksa. Zato si ti taj kojem se prvo moraš ispričati da bi dobio nešto, kao kada sam ja ispričao i dobio juniora translatora. Meni nije stalo do svađe i pobjede. Od takvih ljudi treba bježati. Kladim se da baš zbog ovakvog stava nemaš prijatelje nego samo ovo malo ljudi koji ti se ulizuje. Zato ti i to i odgovara, inače da imaš, bio bi sasvim drugačija osoba. Mislim ja da ti imaš puno problema u životu i zbog tih problema planeš, ali pokušavaš to sakriti. I da se zbog tih problema osvećuješ mnogima na ovoj stranici. Jesi li se zapitao koliko je to zdravo i normalno? Jesi. Rekao si da te prožima bol među nogama. Kladim se da ti se uopće ne može ni dignuti. Nemoj se praviti toliki frajer a da prvo nekoga ne pitaš koliki je on frajer. Razumijem ja psihopate i takve slične male ljude koji misle da moraju biti veliki, a ne shvaćaju koliko su mali i da su samo ljudi. Kada budeš znao što je poštenje, poniznost, itd., ja i ti ćemo pričati o nekim stvarima. Do tada, pitaj Zkarlova da ti prevede ovako dobro kao što sam ja. Ne da ukrade i uredi titl i onda govori da je netko koristio google translate.

-------------

Datum objave: 02.Rujan/Sep.2023 u 22:22
I Ironmafia111 ja mislim da ti previše živiš na ovoj stranici, a ne u stvarnom životu. Zato imaš takva glupa mišljenja.

-------------

Datum objave: 02.Rujan/Sep.2023 u 23:09
Miha, popij vodice i nadiši se svježeg zraka. Već smo navikli da periodično imaš ispade i još uvijek to toleriramo. Ili prestani cmizdriti ili ispuni svoje obećanje. Odluči se.

-------------

Datum objave: 02.Rujan/Sep.2023 u 23:28
Mihovile, evo osvrt iz ugla konzumenta vašeg truda. Najave su uviđavan, kulturan čin informativnog karaktera, 
pa ko vidi neka odluči po svojoj volji i savesti da li će i on prevodti. A zavisi i za koji format i na koji jezik prevodi.
 A kad već postoji više prevoda, svi volimo da izaberemo čiji ćemo prevod skinuti za gledanje. Stvar izbora. 
Kao što i ti imaš izbor da budeš kulturan ili vulgaran, bezobrazan i primitivan.
Mihovile, Frojde, tvoju psihoanalizu Iromafie odnesi onima na Vrapče, reagovaće, promtnoLOL
Zato, Mihovile, 
Poslušaj zato savet što ce ti čiča dati:
kad imaš mladog petla, ne daj mu da se pati.
Pusti ga neka leti, neka ga koke vide.
Posle će biti kasno, i petlu vreme ide.

bajbaj

Datum objave: 03.Rujan/Sep.2023 u 02:00
Gde plovi ovaj brod???

Datum objave: 03.Rujan/Sep.2023 u 08:34

Nađite ga pa raspravljajte s njim. Sretno vam bilo. Baš me zanima što ćete mu reći kad vas bude pitao "a gdje piše da ne smijem objavljivati ako je netko drugi već najavio titl". Thumbs Up

U tome i je problem što nigdje ne piše.
Mihovil nije prvi koji se razočarao. Ja stojim ovdje iza svakog translatora kojemu se ovo ne sviđa.Više ja imam osjećaja prema njima, nego vi koji držite sajt i koji upravljate njime. Pročitaj neke komentare pa ćeš vidjeti i sam što translatori misle. Nisu ni oni zadovoljni time. Umjesto da stojite iza svojih translatora, vi dopuštate anarhiju da svako radi što god hoće i tako dolazi do svađa između kolega translatora, a vi ih na takav način i gubite s vremena na vrijeme. Zar ne vidite i sami  da ljudi vape za tim da se promijeni pravilo i da se uvedu nekakve kazne. Tim pokazujete da stojite iza njih i da cijenite  i poštujete njihov trud. Ti se još hvališ kako nigdje ne piše. Čovječe, zar ne vidiš koliko svađa to prouzrokuje? Ti ko da si slijep i nemaš nikavog osjećaja i empatije prema drugima? To je ko da si rekao, neka se ljudi i dalje svađaju, ja nemam ništa s tim, a ti si glavnio koji sve to može promijeniti. Napravi da se translatori osjećaju ugodno i da se poštuje njihov trud i rad. Mislim, ako ti je uopće stalo do sajta da bude bolji...
Pola ljudi se ovdje ne želi ni javiti jer vide da se poašaš kao nekii imperator i da cijeli tim stoji iza tebe. Zašto uopće započeti diskusiju s tobom, kad ćet ti uvijek ispasti kao pobjednik. Ponašaš se kao političari iz naše regije, to nije propisano zakonom i odmahuješ na sve rukom, ja tu ništa ne mogu, a ti si taj koji propiuje i može izmjenit zakon.

Datum objave: 03.Rujan/Sep.2023 u 11:16
OK, idemo sad zamijeniti uloge. Imaš translatora (opet ću uzeti Mihu za primjer jer je savršen za ono što želim reći) koji je najavio pet top filmova za prevođenje i imaš mladog lava (nazovimo ga Mladi Miha), nadobudnog i željnog slave. Mladi lav prevede film prije Mihe, ali njegov titl treba odobriti netko od administracije. Miha ima puno posla (i pet prijevoda koje je najavio) te čak nije ni počeo prevoditi taj film nego neki drugi. Moje pitanje je: Koliko dugo mi (administracija) trebamo čekati da se g. Mihi (ili bilo kome drugome) otvori slobodno vrijeme i prevede taj film, a za to vrijeme nas (a ne vas) mladi lav (s istim karakteristikama kakve ima Miha) tokari po PM-u i proziva po forumu da mu ne želimo odobriti titl? Koliko dugo i zašto?

Bit priče je da određena grupa ljudi (bili oni translatori ili ne) želi povlašteni status u odnosu na ostale jer se osjećaju kao dive bez kojih forum i stranice ne mogu opstati. Za informaciju svima takvima: Već smo nebrojeno puta imali takve slučajeve i ništa strašno se nije dogodilo. Bilo je prevoditelja i prije Mihe koji nisu bili zadovoljni pa su otišli. I što se dogodilo? Došao je Miha, Pero ili netko treći.

Stvar je u tome da mi (administracija) želimo ovdje dati svima jednaku šansu da se dokažu. Želite prednost? Već je imate time što sami i odmah možete odobravati svoje prijevode i postavljati ih ovdje za razliku od ovih novih koji moraju čekati da im pregledamo titlove i eventualno isprave greške pa tek onda budu objavljeni. Ako vam to nije dosta...

-------------

Datum objave: 03.Rujan/Sep.2023 u 11:25
I nisam slučajno preskočio onaj dio gdje me se (ili kompletnu administraciju) proziva da se ponašam kao faraon, da sam ovakav ili onakav i slično. Taj dio me uopće ne zanima. To samo pokazuje koliko niste spremni prihvatiti argumente zašto je nešto baš tako kako nekima ne odgovara. Za svaki primjer koji ste naveli dao sam vam kontraargument zašto je to baš tako i preko svakog ste prešli kao da se nije ni dogodio. Faraoni i autokrati ne razgovaraju s neistomišljenicima nego ih eliminiraju po kratkom postupku. U ovom slučaju bi to značilo ekspresni ban (da me neka od diva ne bi optužila da mu prijetim smrću).

-------------

Objavio: LjubicaSP
Datum objave: 03.Rujan/Sep.2023 u 11:41
Naravno da nigde ne piše jer cilj nije da sprečavamo ljude da rade ono što najviše vole.
Zato i nije zabranjeno prevoditi ono za šta prevoda već ima, samo u mnogim slučajevima nije korisno,
pored toliko neprevedenih filmova. Što se tiče empatije, trabalo bi je imati za sve,
a ne samo za onoga ko se prvi prihvatio ili najavio prevod. Istina, nije uvek prijatno
postaviti titl, a onda videti da je neko to već uradio, ali daleko od toga da je strašno
i da zahteva opštu osudu. Članovi mogu da biraju čiji će prevod koristiti i dobro je da mogu
jer prevođenje nije matematika, da postoji samo jedan tačan rezultat.
Svako ima svoj stil, pa zašto da korisnicima ne pružimo mogućnost da biraju.

Ovo nije firma koja daje radne zadatke, pa da se tačno zna šta je čija obaveza.
Pošto je dobrovoljno, svako ima puno pravo da bira.
I svako se ponekad susreo sa sličnim "iznenađenjem", pa tako i ja, recimo
kad sam prevela film o Elvisu od 3,5 sata, a onda videla da je neko postavio
prevod skinut sa TV. Istina, nisam bila srećna jer sam mogla da uštedim 5-6 dana rada,
ali bože moj, dešava se. I nije to jedini put kad se to dogodilo meni ili drugima, pa nije bilo drame.

Najčudnija od svega je ta priča o "nerazumevanju uloženog truda i rada".
Moram da primetim da smo svi ovde prevodioci i da to jako dobro znamo,
a svako je preveo više od onoga ko se najviše žalio. Kliknite na Pronađi sve prevode i uverite se.

O kažnjavanju nema ni govora. Zar treba kazniti bilo koga ko je uložio svoje vreme i trud
da učini nešto dobro za druge? I zar je važno da li je bio prvi ili ne?
Najgori mogući motiv za ovo što radimo je broj skidanja titlova. 
Nadam se da  imamo neki humaniji motiv - recimo da radimo za svoje
i zadovoljstvo članova, a ne za to da budemo prvi i jedini.

-------------

Datum objave: 03.Rujan/Sep.2023 u 13:29
Put do pakla popločen je dobrim namjerama (ili barem se tako čine onome koji se zalaže za njih). Idemo s još jednim primjerom. Ako vam nakon ovoga ne bude jasno... Thumbs Down

Zamislimo da na ovom ogromnom internetu postoji stranica (i forum) koji se isto tako bave prevođenjem. Članovi te stranice su ujedno i članovi ove stranice. Kako kvalitetno prevode filmove i(li)serije (svejedno), za pretpostaviti je da bi i ovdje ubrzo imali status prevoditelja (translatora).

I onda grupa tih ljudi odluči ovdje najavljivati sve što će prevoditi, čak i one filmove koji još nisu izašli (jer moraš najaviti da ti netko drugi to ne oduzme). Kvaka je u tome što oni prevedu film ili seriju, ali ne postave titl ovdje, nego na toj nekoj drugoj stranici, a ovdje tek sedam dana kasnije. Zahvaljujući inicijativi koju su pokrenuli Miha i Kiki, ovdje bi se titlovi pojavljivali tek tjedan dana kasnije nego na drugoj stranici, a sve zbog pravila za koja su se Miha i Kiki zdušno zalagali. Bravo dečiki! To me podsjeća na onu američku ideju o otvaranju tržišta prema Kini jer "ako prodamo svakom Kinezu jednu olovku...).Clap

-------------

Datum objave: 03.Rujan/Sep.2023 u 13:47

OK, idemo sad zamijeniti uloge. Imaš translatora (opet ću uzeti Mihu za primjer jer je savršen za ono što želim reći) koji je najavio pet top filmova za prevođenje i imaš mladog lava (nazovimo ga Mladi Miha), nadobudnog i željnog slave. Mladi lav prevede film prije Mihe, ali njegov titl treba odobriti netko od administracije. Miha ima puno posla (i pet prijevoda koje je najavio) te čak nije ni počeo prevoditi taj film nego neki drugi. Moje pitanje je: Koliko dugo mi (administracija) trebamo čekati da se g. Mihi (ili bilo kome drugome) otvori slobodno vrijeme i prevede taj film, a za to vrijeme nas (a ne vas) mladi lav (s istim karakteristikama kakve ima Miha) tokari po PM-u i proziva po forumu da mu ne želimo odobriti titl? Koliko dugo i zašto?

Bit priče je da određena grupa ljudi (bili oni translatori ili ne) želi povlašteni status u odnosu na ostale jer se osjećaju kao dive bez kojih forum i stranice ne mogu opstati. Za informaciju svima takvima: Već smo nebrojeno puta imali takve slučajeve i ništa strašno se nije dogodilo. Bilo je prevoditelja i prije Mihe koji nisu bili zadovoljni pa su otišli. I što se dogodilo? Došao je Miha, Pero ili netko treći.

Stvar je u tome da mi (administracija) želimo ovdje dati svima jednaku šansu da se dokažu. Želite prednost? Već je imate time što sami i odmah možete odobravati svoje prijevode i postavljati ih ovdje za razliku od ovih novih koji moraju čekati da im pregledamo titlove i eventualno isprave greške pa tek onda budu objavljeni. Ako vam to nije dosta...

Originalno postovano od strane LjubicaSP LjubicaSP piše:

Naravno da nigde ne piše jer cilj nije da sprečavamo ljude da rade ono što najviše vole.
Zato i nije zabranjeno prevoditi ono za šta prevoda već ima, samo u mnogim slučajevima nije korisno,
pored toliko neprevedenih filmova. Što se tiče empatije, trabalo bi je imati za sve,
a ne samo za onoga ko se prvi prihvatio ili najavio prevod. Istina, nije uvek prijatno
postaviti titl, a onda videti da je neko to već uradio, ali daleko od toga da je strašno
i da zahteva opštu osudu. Članovi mogu da biraju čiji će prevod koristiti i dobro je da mogu
jer prevođenje nije matematika, da postoji samo jedan tačan rezultat.
Svako ima svoj stil, pa zašto da korisnicima ne pružimo mogućnost da biraju.

Ovo nije firma koja daje radne zadatke, pa da se tačno zna šta je čija obaveza.
Pošto je dobrovoljno, svako ima puno pravo da bira.
I svako se ponekad susreo sa sličnim "iznenađenjem", pa tako i ja, recimo
kad sam prevela film o Elvisu od 3,5 sata, a onda videla da je neko postavio
prevod skinut sa TV. Istina, nisam bila srećna jer sam mogla da uštedim 5-6 dana rada,
ali bože moj, dešava se. I nije to jedini put kad se to dogodilo meni ili drugima, pa nije bilo drame.

Najčudnija od svega je ta priča o "nerazumevanju uloženog truda i rada".
Moram da primetim da smo svi ovde prevodioci i da to jako dobro znamo,
a svako je preveo više od onoga ko se najviše žalio. Kliknite na Pronađi sve prevode i uverite se.

O kažnjavanju nema ni govora. Zar treba kazniti bilo koga ko je uložio svoje vreme i trud
da učini nešto dobro za druge? I zar je važno da li je bio prvi ili ne?
Najgori mogući motiv za ovo što radimo je broj skidanja titlova. 
Nadam se da  imamo neki humaniji motiv - recimo da radimo za svoje
i zadovoljstvo članova, a ne za to da budemo prvi i jedini.

Prvi put od kad sam ovdje da čitam nešto smisleno, konkretno i jako lijepo argumentirano. Potrudili ste se objasniti, a istovremen i ponašati kao ljudi koji ipak imaju razumijevanja ( do sad to nisam primjetio), svaka čast na tome i hvala. Razumijem vaš način rada, no ja ipak ostajem pri svojem. Ja osobno ne bi dopustio da mi Miha, Pero i Stevan odu. Ako vi nemate problem s tim, ja imam još manje. Predlažem da si ove zadnje poruke na koju sam ja sad replircao sačuvate kad jednogg dana opet dođe do ovakve ili slične situacije, tako da čovjeku odmah pokažete i vjerujte mi da će ta  poruka imati drugačije dojam na tog ćovjeka i vjerovatno neće vrijeđati ili ulaziti u daljnju raspravu. 

Datum objave: 03.Rujan/Sep.2023 u 14:47
Od početka je sve bilo smisleno, ali ti i Miha ste mislili da ste otkrili toplu vodu. Iz iskustva znam da s takvim usijanim glavama treba polako jer ne prihvaćaju ništa na prvu, drugu ili treću. Sve ovo što si dalje napisao je samo posipanje pepelom i pokušaj da ipak krivnju prebaciš na nas. Opet filozofiraš o tome "ako je to vama OK" samo da ne bi morao priznati da mi znamo više od tebe.

Što se tvog zaključka tiče, opet nisi u pravu. Opet će se pojaviti neki novi Kolumbo s revolucionarnim idejama kojih se još nitko nije sjetio i opet ćemo sve ispočetka, a sve zato jer gledate prvenstveno ono što bi vama išlo u prilog, a ne što je dobro za sve na forumu.

-------------

Datum objave: 03.Rujan/Sep.2023 u 15:58

Od početka je sve bilo smisleno, ali ti i Miha ste mislili da ste otkrili toplu vodu. Iz iskustva znam da s takvim usijanim glavama treba polako jer ne prihvaćaju ništa na prvu, drugu ili treću. Sve ovo što si dalje napisao je samo posipanje pepelom i pokušaj da ipak krivnju prebaciš na nas. Opet filozofiraš o tome "ako je to vama OK" samo da ne bi morao priznati da mi znamo više od tebe.

Što se tvog zaključka tiče, opet nisi u pravu. Opet će se pojaviti neki novi Kolumbo s revolucionarnim idejama kojih se još nitko nije sjetio i opet ćemo sve ispočetka, a sve zato jer gledate prvenstveno ono što bi vama išlo u prilog, a ne što je dobro za sve na forumu.

Povlačim svoj komentar, ipak nemaš razumijevanja niti imaš iti malo empatije prema ikom osim prema sebi. Riga mi se samo od pomisli da dalje prilčam s tobom. Ave Cezare!

Datum objave: 03.Rujan/Sep.2023 u 16:33
Nemam potrebe niti želje imati ikakve empatije prema osobama koje me optužuju da ovdje omogućavam anarhiju, da mi nije stalo, da sam imperator... Stao si na krivu stranu i popušio.

Što se mene tiče, Miha je čak ispao pametniji od tebe. On dođe, i kao dijete s touretteovim sindromom, izdere se kako ništa ne valja i kako su svi protiv njega i blablabla... I onda se povuče. A ti si krenuo izigravati njegovog odvjetnika i opravdavati njegove poteze i predstavljao se kao predstavnik ugnjetavane grupe ljudi i svašta nešto. Uvodio bi tu nekakvo kažnjavanje, a mene optužuješ da sam imperator.

I onda za kraj napišeš "Prvi put od kad sam ovdje da čitam nešto smisleno, konkretno i jako lijepo argumentirano. Potrudili ste se objasniti, a istovremen i ponašati kao ljudi koji ipak imaju razumijevanja ( do sad to nisam primjetio), svaka čast na tome i hvala." U mom selu postoji uzrečica "sereš, a dobri smo si". Nažalost, ne može se u potpunosti primijeniti na nas dvojicu jer smatram da si baš i nismo dobri. Prije toga sam ti već objasnio da je najava informativnog karaktera i naveo primjer "što bi bilo kad bi bilo", a ti si tek sad "pročitao nešto smisleno". To ti je onaj prvi dio uzrečice iz našeg sela.

Kad smo već kod "smislenog", volio bih čuti tvoj komentar (mo'š mislit) na ovaj zadnji slučaj koji sam naveo o tome kad bi netko najavio titl (baš onako kako ti i Miha predlažete), a onda ga prvo postavio na nekoj drugoj stranici. Što ćemo onda? Vjerojatno opet kažnjavati, kao što stalno predlažeš. Zbog čega? Zato jer je postupio po pravilima koja si želio? Hoćemo li onda dopunjavati pravila? Što ako osoba bude tvrdila da joj je netko hakirao račun i pod njenim imenom objavio titl na drugoj strani, kao što su razni likovi s nekih drugih stranica imali svakakva objašnjenja zašto krše naša pravila? Hoćemo li se onda (mi administracija, a ne ti koji si samo dobronamjerno predložio pravilo) igrati Emila i detektiva i jurcati po internetu istražujući je li to istina ili nije? Što ako bi osoba tvrdila da je titl njegovo vlasništvo i da ga ima pravo postaviti gdje želi i kad želi? Opet kažnjavati?

Ne bih rekao nijednu riječ da mi dođe netko i kaže "možda bi bilo bolje kad bismo ovako..." pa da vidimo što se da napraviti, ali kad mi dođu filozofi poput tebe ili Mihe koji u stratu optužuju i seru po svima ostalima... Doviđorno.

-------------

Datum objave: 03.Rujan/Sep.2023 u 16:38
Imaš gotovo sve simptome psihopate.
Glavna obilježja psihopatije uključuju nedostatak empatije i osjećaja za druge, sebičnost, nedostatak krivnje, ravnodušnost i hladnoća, proračunatost i nezainteresiranost. i površinski šarm koji se koristi isključivo za manipulaciju drugima.

Datum objave: 03.Rujan/Sep.2023 u 16:38

Imaš gotovo sve simptome psihopate.
Glavna obilježja psihopatije uključuju nedostatak empatije i osjećaja za druge, sebičnost, nedostatak krivnje, ravnodušnost i hladnoća, proračunatost i nezainteresiranost. i površinski šarm koji se koristi isključivo za manipulaciju drugima.

Zaboravio si navesti da me boli kuCensoredac za tvoje ili Mihino mišljenje, pogotovo kad niste u pravu. postovanje

-------------

Objavio: CRAZY SRBIN
Datum objave: 03.Rujan/Sep.2023 u 17:22
A sta tek ja da onda kazem!? Ja vec 10 god cekam status master ili senior translator pa nista od toga, dok drugi sa pola manje prevoda nego ja imaju visi status. Izgleda se treba poceti buniti na stranici ko "Miho" da dobijes neki status?

Ako neko zna nek mi kaze ciju guzicu treba ljubiti da se dobije status?

-------------
FACEBOOK= CRAZY SRBIN PRODUCTION

Datum objave: 03.Rujan/Sep.2023 u 17:35
Ti dobro znaš da nisi dobio status zbog svojih reklama u titlovima koje si postavljao. Nemoj reći da se ne sjećaš koliko puta si o tome razgovarao s Kneginjom. Što se razgovora sa mnom tiče, dobro se sjećam da si na početku bio "mutav" i nisi razumio nijedan jezik osim slovenskog. Drago mi je da si nadogradio znanje jezika. Thumbs Up

-------------

Objavio: bgvracar
Datum objave: 03.Rujan/Sep.2023 u 18:48
Sećam se svojevremeno da sam uredno najavio prevod nekog španskog filma, kad eto ti vraže, nekoliko dana nakon najave, pojavi se prevod niotkuda. A ja završio dve trećine filma. Confused Tada sam odreagovao negodovanjem, a taj čovek (postavljač titla) mi reče da godinama skida prevode sa sajta pa je hteo nečim i da doprinese istom. U tu svrhu se i registrovao, samo da bi postavio taj jedan prevod. Verovatno nije ni znao za opciju najave prevoda. Mene tada bilo sramota moje reakcije. Kasnije me je Admir nagovorio da ipak završim titl, pa sam srećom poslušao savet.

Elem, prestao sam više da razmišljam o tome da li će me neko preduhitriti. Jednostavno završim započeti posao. Niti smo plaćeni za ovo, niti postoji nekakvo takmičenje tipa, ko će pre, ko će brže, ko će više.

I dan danas me je sramota kako sam se poneo u odnosu na neke ljude sa sajta. Unhappy

Datum objave: 03.Rujan/Sep.2023 u 19:59
Originalno postovano od strane CRAZY SRBIN CRAZY SRBIN piše:

A sta tek ja da onda kazem!? Ja vec 10 god cekam status master ili senior translator pa nista od toga, dok drugi sa pola manje prevoda nego ja imaju visi status. Izgleda se treba poceti buniti na stranici ko "Miho" da dobijes neki status?

Ako neko zna nek mi kaze ciju guzicu treba ljubiti da se dobije status?

Znaš i sam kome, Cezaru.

Ave Caesar, qui te asinum non lambunt, te salutant.

Trebat će ti još 10 godina da ti da oprost i da podigne prst gore u znak odobrenja.
Budi kao bgvvracar, učvrsti dobro odnose tako što ćeš češ besramno lizat guzove i klanjat se Cezaru.

Datum objave: 03.Rujan/Sep.2023 u 20:07
Kiki, sereš, a nismo si dobri. Thumbs Down

Ajde što ti ja dopuštam da me vrijeđaš, ali ostavi ostale po strani. Čovjek je najnormalnije opisao još jednu situaciju koja se ne uklapa u tvoju i Mihinu koncepciju. JCensoredbiga stari, zemlja u ovoj situaciji nije ravna ploča i sad sereš po svakom neistomišljeniku. Znamo da bi ti takve kažnjavao, ali ispada da ne bi bio u pravu. Dogodi se.

-------------

Objavio: bgvracar
Datum objave: 03.Rujan/Sep.2023 u 20:26

Budi kao bgvvracar, učvrsti dobro odnose tako što ćeš češ besramno lizat guzove i klanjat se Cezaru.

Čemu ovo?!? Nikad nikakvu direktnu komunikaciju nisam imao sa Iromafijom, a kamoli da sam nekom "lizao guzove" ili imao bilo kakav snishodjiv odnos. Upravo suprotno, u prethodnom postu sam izneo da sam više puta imao konfrontacije na ovom sajtu, zbog čega sam izrazio žaljenje.

Moj post indirektno, pokazuje zapravo razumevanje za Mihovilov slučaj, navodeći da sam i sam prošao kroz istu situaciju. Jedino što sam vremenom prestao da burno reagujem na iste, jer nije bilo vredno živaca. Ipak nakon svega, radi se o hobiju i nečemu što se radi na dobrovoljnoj osnovi.

Datum objave: 03.Rujan/Sep.2023 u 20:37
Pusti, Kikija je malo prebacilo.

-------------

Objavio: banisa2006
Datum objave: 03.Rujan/Sep.2023 u 21:04
A u čemu je ovde ustvari problem???
ja sam ovde 17 godina i meni je baš super...
Prvih nekoliko godina sam prevodio al mi posle postalo to naporno...i još uvek sam BEBA TRANSLATOR i baš volim svoju titlulu i ne bi je menjao za 10 admina i administratora :))))))))

Objavio: Boni
Datum objave: 03.Rujan/Sep.2023 u 21:09

Zato ne želim trošiti svoje dragocjeno vrijeme ako ga mogu potrošiti na nešto pametnije nego na ovo.

Tako da, točno, bon voyage i tebi.

Napisano 14.03.23.

Zar se još nije otišlo?

-------------
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!

Datum objave: 03.Rujan/Sep.2023 u 21:11
Ne. Za nekoliko dana, točnije 14.9., slavimo prvih pola godine od te povijesne izjave. LOL

-------------

Objavio: NaEdenCovekBratMu
Datum objave: 03.Rujan/Sep.2023 u 21:22
Originalno postovano od strane banisa2006 banisa2006 piše:

i još uvek sam BEBA TRANSLATOR i baš volim svoju titlulu i ne bi je menjao za 10 admina i administratora :))))))))

Tako kažeš jer nemaš žute zvezdice.

Pogledaj kako meni moje lepo stoje.

-------------
https://goo.gl/hcghNH" rel="nofollow - | Repertoar https://goo.gl/GTXC59" rel="nofollow - | Selo | https://goo.gl/tsVsdQ" rel="nofollow - Nađi špijuna |

Objavio: puppet_master
Datum objave: 03.Rujan/Sep.2023 u 21:24
Čudi me kako se ipak nisi zadržao na zelenim zvezdicama Approve

Objavio: Boni
Datum objave: 03.Rujan/Sep.2023 u 21:25
Originalno postovano od strane NaEdenCovekBratMu NaEdenCovekBratMu piše:

Originalno postovano od strane banisa2006 banisa2006 piše:

i još uvek sam BEBA TRANSLATOR i baš volim svoju titlulu i ne bi je menjao za 10 admina i administratora :))))))))

Tako kažeš jer nemaš žute zvezdice.

Pogledaj kako meni moje lepo stoje.

Tebi bi trebale zelene da sav budeš u tonu!

-------------
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!

Objavio: Titivillus
Datum objave: 03.Rujan/Sep.2023 u 21:39
U Hrvatskoj se, ako plaćaš dopunsko zdravstveno, preko HZZO-a može ići kod psihologa.

Datum objave: 03.Rujan/Sep.2023 u 21:45

Pusti, Kikija je malo prebacilo.

Ja sam još  u prvoj brzini, vidjet ćeš tek kad se prebacim u drugu brzinu. 
Ovo je samo lagana pjesma na koju pjevušim.LOL

Datum objave: 03.Rujan/Sep.2023 u 22:07
Pazi kako pjevaš, žiri ti nije naklonjen.

-------------

Objavio: adm1r
Datum objave: 03.Rujan/Sep.2023 u 23:03
Napisem odgovor na post kolege bgvracara i nece nesto da primi. Samo sam htio reci da si se grdno zeznuo sto si me poslusao :) :). Ne bih da dodam nista na temu, meni je prevodjenje bilo "odmaranje mozga". Nadjem neko smece od filma i lagano... Doduse, nemamo svi iste motive, to razumijem. A opet, niko nikoga ne tera (barem ovde) na prevodjenje. Uskakao sam drugima, uskakalo se meni. Pisaj ga, idemo dalje. Hvala svim kolegama na lijepim rijecima za ovih 5-6 godina i hvala svim prevodiocoma sto su nam omogucili da gledamo sve ove silne filmove.

-------------

Datum objave: 03.Rujan/Sep.2023 u 23:08

Pazi kako pjevaš, žiri ti nije naklonjen.

Ko da ja to ne znam. I svejedno i dalje pjevušim  i plešemLOL

Datum objave: 03.Rujan/Sep.2023 u 23:14
Bravo za tebe. Thumbs Up

-------------

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk