Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Priča o Boko Haram pobednik Rotterdam 2023 (06.02.2023.)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na članke
Opis foruma: Komentari na objavljene članke i blogove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=102808
Datum ispisa: 26.Lipanj/Jun.2026 u 09:05
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Priča o Boko Haram pobednik Rotterdam 2023 (06.02.2023.)
Objavio: JoxerTM
Tema: Priča o Boko Haram pobednik Rotterdam 2023 (06.02.2023.)
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2023 u 10:49
Koga briga. Dok se rade dokumentarci valjda i o marsovcima, ja i dalje čekam dokumentarac o Zemunskom klanu.

Odgovori:
Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2023 u 11:20
Pa o ovome se dosta pricalo i pisalo, zeznuta `prica` , ali i u drugim drzvama Afrike se svasta desava, kao i npr. sta rade bande npr. Srednja Amerika i sta se desava u tim drzavama, haos.

Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2023 u 11:44
To te države nek izvole riješiti same unutar sebe.
Pa dokad ćemo imati poplavu nigerijskih izbjeglica i imigranata?
Dok ne pogledamo dokumentarac o nigerijskoj terorističkoj organizaciji? Ma da, baš.

Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2023 u 13:05
Pa terorizam je malo teže definisati, pisani su i radovi, doktorati, knjige, a i zavisi i ko je pisao, koja država je u pitnju itd, oni su nešto drugo, ali u suštini postupci i način ponašanja u konačnom slično.
Te države teško trenutno mogu nešto da poprave, neke su pod stranim uticajem, negde verske, pobude, negde politicke, negde cist materijalni, negde borba za resurse,  ma ima tu mnogo faktora, ali kod nas slabo dolaze vesti, ponekad neke statistike, neki osvrt na kriminal,  ili ako se desi neki veći incident.
Ljudi beže pod realnom opasnošću, neki ostaju pa šta god da se desi, neki trbuhom za kruhom,  ko šta odluči.
Ja na dokumentarce imam drugačiji pogled, drugačiji pristup gledanju, pisao sam već o tome.
A dati neću gledati, jer sam upoznat sa dešavanjima, a i bio sam u Nigeriji.
Da neko sad ne pomisli da nešto filozofiram,  i da se pravim pametan, ili da dajem kako neko kaže sebi na značaju. Moje neko viđenje i mišljenje.

Objavio: puppet_master
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2023 u 13:19
Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

Da neko sad ne pomisli da nešto filozofiram,  i da se pravim pametan, ili da dajem kako neko kaže sebi na značaju. Moje neko viđenje i mišljenje.

Nah, ne obaziri se (naravno) na to, ne može iko dati sebi na značaju ma koliko se trudio, pogotova tada zapravo, dok i uopšte ta fraza je tu tek kada laskamo (i to baš) sebi ili nas neko osuđuje za pa nešto, dok objektivno, niđe veze. LOL Čekaj dok te kao Igu ne počnu optuživati da si ruski agent ili komunistički komesar or some shit LOLLOLLOL

Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2023 u 14:40
Poenta je da se ne bi valjalo obazirati na ičije etikete, osude, procene, jer šta ćemo onda, da prestanemo da pišemo kako inače pišemo, ili da se pravdamo svaki put kada budemo svoji, kome? Zbog čega.

Iga je super jer mahom ne odgovara ikada ni na šta, pametno, praktično a i jedino smisleno, brate miNli, napisao čitav tekst i onda kao da odgovara na nekakva pitanja, podjebavanja, osude, fuck them, ako im se ne sviđa, neka napišu svoje, neka i sve suprotno, nismo tu da bi se etiketirali (ili slagali u svemu) i onda još da pišemo tako a da se niko, daleko bilo, ne naduri i ne ponudi kakvu novu etiketu. 

Edit:

Gle sada ovo, ispada da bulaznim sam sa sobom (pa, više nego inače tj LOL) što bre obrisa to Joxeru, ta kurva nije ružna reč. LOLLOLLOL

Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2023 u 15:08
Obrisao sam ono što sam napisao zato što bi nas odvelo na temu antropološkog efekta socijalnih mreža.
A mi smo na filmskom forumu.

Krenulo se bilo sa povezivanjem ljudi koji su izgubili kontakt, pa i pronalaskom rođaka za koje se nije ni znalo.
Čista pozitiva.
Koja je trajala kratko.

Socijalne mreže su se povampirile i pretvorile u prozivanje, etiketiranje, vrijeđanje, majmunsko busanje u prsa i nerijetko argumentirano isključivo debilnim teorijama urote kakve ni najmaštovitiji pisci ne bi pokušali prodati koliko su besmislene.

Ovaj forum nema ignore/block opciju osim za privatne poruke.
Na drugim mjestima tipa discord, autore izravnog osobnog napada na bilo koga instant blokiram.
Ne želim čitati bljuvotine na račun ijednog člana foruma, slagao se ja s tom osobom ili ne, svatko ima pravo na svoje mišljenje.
Nemoj da mi netko kaže da je vrijeđanje na osobnoj razini samo trolanje i da pretjerujem, jer nije.

Već sam negdje bio napisao, možda sam doduše obrisao, ali evo sad ću ponoviti i ostaviti.

Kome se ne sviđa to što drugi ljudi imaju različite stavove i različita mišljenja pa se nalože do te mjere da idu direktno nekoga prozivati i lijepiti na nekakav njihov imaginarni stup srama ne birajući riječi:
Preselite u Iran, niko vas neće zadržavati, nikome nećete nedostajati, a tamo priželjkuju upravo takve. Ostale su posmicali, ili samo što nisu.

Slobodno sad neka meni netko kaže da sam informbirovac ili nešto drugo koji želi ljudima zlo pa nagovara ljude da odsele u Iran. Dat ću tome maramicu da obriše suze zato što nema više kaznionice na Golom Otoku.

Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2023 u 15:21
Ma pisemo isto naravno, jeste i Iga mahom ne odgovara, i ja se trudim sve manje, ali nekad ne mogu, sestro mila i brate minliSmile, sta da se radi. Hug 

Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2023 u 15:37
Eto `ne razumem` Joxer poslednju recenicu, a cesto je koristis, nekako ide ka..., pa znas cemu, a upucen sam, posetio sam je,  a cesto je pominjes u razlicitim formama, ali dobro, Necu dalje pisati, besmisleno je, samo mogu komentari da divergiraju.  Ne znam ni sam sto sam ovo napisao, bez veze tema dokumentarac, pa ima koga to interesuje, koga ne interesuje ne mora da gleda, pise, komentarise, opet ode u neku bespotrebnu `diskusiju`, sta znam moje misljenje.

Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2023 u 15:47
To je jedna od boljih kinematografija, ako mene ko pita. Nego ih Jox tek kao vlast uzima na zub zbog rigidnosti i osuda svega i svačega, cenzure i grđih stvari.  Mada, nema veze za film to kakva je vlast, nije sva raja tamo mahnita, valjda se podrazumeva to. Uostalom, ta bezmalo svi reditelji su im kakvi disidenti, mahom i snimaju gerilski filmove, često van granica Irana, a i svako malo ih nešto razapinju ovako-onako. Sve mislim da su i jednog Panahija opet nešto hapsili skoro (otišao u MUP da pita šta je sa kolegom rediteljem, ovi ga uhapsili LOL tj zanemarite smajlić, nije smešno, tragično je, tek se smejem zbog bizarnosti) Kako bilo, poenta je da im filmovi ne propagiraju tamošnja najgora vrednovanja, naprotiv. 

Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2023 u 15:56
Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

bez veze tema dokumentarac, pa ima koga to interesuje, koga ne interesuje ne mora da gleda, pise, komentarise, opet ode u neku bespotrebnu `diskusiju`, sta znam moje misljenje.

Naravno, ali i ako nekoga ne zanima, zašto ne bi komentarisao i pisao, ta ima tema na forumu gde takođe poneka tema nekoga ne zanima a svejedno se nakucava bezbroj postova o tome kako ih to, je li, ne zanima i ovakvo je onakvo. Što da ne onda i o dokumentarcu, šta ima veze. LOL A i to oko toga šta je bespotrebno je diskutabilno, evo meni je danas ovo jedna od lepših tema, draži razgovor a piskarao sam u više lepih tema danas, nije da smo zalutali, družimo se, pričamo o forumu, netu, filmovima, taman kako i dolikuje. Approve

Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2023 u 16:20
U jednoj temi smo o tome diskutovali, u pravu  je kadetoni da ne citam vise sta pise, kao i oko komentarisanja preporuka, ko sta gleda, upucivanjem, animozitet prema vlasti, nekim ostvarenjima, zanrovima, da li je neki film promenio nesto, a opet voli kinematografije zemalja gde se isto uzasne stvari rade, i da je jedini argument , nije to isto,  i konstantnim ponavljanjem, ako neko misli da je to mudro, promisljeno, efektno, nek nastavi ja stavrno necu vise pisati. A inace sve mozemo da kazemo da je diskutabilno naavno. A ne pricam o jednoj, temi, ili deset neego,vise, eto ima ko ide iz teme u temu. Ali nema veze, prekidam.

Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2023 u 16:30
Kadetoni prvi ima animozitet prema vlasti LOL zašto i ne bi LOL
A ovo ostalo, ma meni ne smeta ako komentarišu moje preporuke (moje pohvale tačnije), šta gledam, na šta upućujem, blabla, šta ima veze, tome služi forum, ma šta pričao eto i kadetoni LOL ne doživljavm to lično, sve je na adresu filmova a ne mene, teško da sam ja bitan u čitavoj priči tu LOL
Tebe i ne tera iko da pišeš, pa i to se podrazumeva, naravno. Ovo sve ionako pišem uopšteno. 

Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2023 u 16:55
Ne radi se o tome puppet, druga je prica ali nema veze, ja pamtim tu prepirku, o njoj je rec i u temi preporuci film. O tome se radi, a ovo ostalo je redovna postavka.

Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2023 u 17:08
Ma, kontam zaboga, nego pričam svoje, a i da ne ispadne da je Joxer kakva smetnja i da bi se valjalo ućutkati jer sto puta kaže šta ne voli, pa i tome služi forum. O onoj temi neću, no ima se pravo komentarisati nečija preporuka (ne kao takva, već film iz preporuke, jasno). Joxara prosto ne može da prećuti LOL

Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2023 u 17:37
Ali ja kvarim i mladež i starež, nagovaram ih da razvijaju vlastiti ukus testiranjem razne ponude, izbjegavanjem razlomaka i inaćenjem, umjesto da slijede nečiji tuđi.

Zato me se treba ukloniti po hitnom postupku. LOL
Po mogućnosti, bez anestezije. Evil Smile

Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2023 u 18:06
Ma bole te brige, ako te dira Kadetoni, ja ću da te branim, kukala ti majka LOL
Nema više Knegi Unhappy, ona je bila moj anđeo čuvar na forumu, sada mi neće biti spasa LOL 
Još ako stanem uz tebe, jeretika, hehehehehe, cirkusijada. LOL

Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Ali ja kvarim i mladež i starež 

Ja sam toliko pokvaren, lupež i probisvet, danguba zaludna, da čak i ti ne možeš išta grđe da napraviš od mene šta god gunđao ili pa slavio, isti mi đavo LOL

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk