Where the Crawdads Sing (2022)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=101586
Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 22:56 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Where the Crawdads Sing (2022)
Objavio: salemanija
Tema: Where the Crawdads Sing (2022)
Datum objave: 07.Kolovoz/Aug.2022 u 19:42
|
Nadam se da ce neko prevesti ovaj odlican triler...
|
Odgovori:
Objavio: Black Raven
Datum objave: 07.Kolovoz/Aug.2022 u 20:55
salemanija piše:
Nadam se da ce neko prevesti ovaj odlican triler... |
Verovatno hoće, ali film još nije izašao tj. još nema dobrih snimaka a ni eng.prevoda.
|
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 07.Kolovoz/Aug.2022 u 23:11
Ja kao ljubitelj trilera koji mora pogledati ama baš svaki... Preskačem. Preveden ili nepreveden.
|
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2022 u 23:09
|
Prevod je uradio Bambula ✨
|
Objavio: Black Raven
Datum objave: 07.Rujan/Sep.2022 u 22:15
|
Solidan film, ali daleko od odličnog.
|
Objavio: ProtivuNeukusa
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2022 u 17:58
|
Posle sto godina konačno dobar, lep i pravi film.
|
Objavio: boederli
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2022 u 20:25
|
Pa koće ako ne Bambula.Bravo
|
Objavio: bgvracar
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2022 u 09:37
Razmišljam da prvo pročitam roman Delije Ovens koji je bestseler. Po nekom nepisanom pravilu, knjige su uvek bolje od ekranizacija istih (uverio se i sam više puta).
|
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2022 u 14:34
|
Ne razmišljaj nego preskači.
Fotošopiranih močvara već imaš na fejsbuku. U tim močvarama, samo u americi, obitavaju presavršene holivudske plastične lutke, što ženske što muške. Baš onakve kakve su Verhoevenove bube nemilosrdno taracale. Da
ugođaj bude još realističniji, pobrinuo se Sergio Leone i pobio sve
zujave muhe i komarce u svojim filmovima kako ih ne bi bilo u ovoj
močvari.
A priča? Tipično holivudska ljubavna ljiga. Nije ovo za tebe.
|
Objavio: Mizi
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2022 u 18:21
Nisam čuo kako krabe pevaju, niti su prikazali kako je onaj baja ubiven. Glavna glumica mi je slatka, imam još sitnih zamerki, ali nemam vremena da ih predstavim, moram da oplakujem Elizabetu.
|
Objavio: ProtivuNeukusa
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2022 u 19:30
JoxerTM piše:
Ne razmišljaj nego preskači.
Fotošopiranih močvara već imaš na fejsbuku. U tim močvarama, samo u americi, obitavaju presavršene holivudske plastične lutke, što ženske što muške. Baš onakve kakve su Verhoevenove bube nemilosrdno taracale. Da
ugođaj bude još realističniji, pobrinuo se Sergio Leone i pobio sve
zujave muhe i komarce u svojim filmovima kako ih ne bi bilo u ovoj
močvari.
A priča? Tipično holivudska ljubavna ljiga. Nije ovo za tebe. |
Da preskoci i gleda djubre koje ti gledas. Ko si ti da znas sta je za nekog? Da li si normalan jbt?
Hoce li neko da ucutka ovog ludaka koji je uobrazio da je bog i vredja nas sve svojim neukusom i nevaspitanjem?
Ili ste i vi administratori samo obicni moroni?
|
Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2022 u 20:11
|
Niko nije moron, ili da se upotrebi neki drugi termin iz psihologije, i nema potrebe za tim uopste.
Pa dobro ja sam citao roman, mada ona ima sedmeset i vise godina, i po obrazovanju ona je zoolog, to joj je mislim prvi roman, i ima tri knjige memoara, pre skoro tri godine u izdanju Vulkana, ali se ne secam skoro nicega, mesam ga sa jednim romanom islandskog pisca slicne teme. Film nisam gledao nameravam.
Znaju se dobro preko foruma pa mogu jedan drugom komotno da kazu sta zele.
O ukusima ne treba raspravljati, ali mislim da treba pisati o utiscima sto vise, znam da ljudi imaju obaveza, i da neko ne stigne ni da pogleda nesto, procita a sad jos i pise kao sto je puppet govorio, pa ide dobar , nije los ili ocena (cesto i ja napisem samo par reci, nekad ko je otvori temu napise dosta o filmu, pretezno za neke starije, dobre ili u nekom prethodnom periodu kada su otvarane na sajtu). To nesto i ne govori o filmu ili seriji , ali takodje i ono ko voli biografske, inspirisane ... preskocite, dati je mastovit, gledati pod obavezno, masterpis isto mi `ne pije vodu`, jer ja gledam i jedne i druge, ali se vise ne obazirem na to.
|
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2022 u 21:02
ProtivuNeukusa piše:
Hoce li neko da ucutka ovog ludaka koji je
uobrazio da je bog i vredja nas sve svojim neukusom i
nevaspitanjem? | Prijavi se za posao administratora i prilagodi članstvo svojim gabaritima - tko ti se odoka ne svidi, instaban. Naravno uvijek sve i svakoga ispičkaraj, posebno mene.
|
Objavio: iromafia111
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2022 u 21:16
ProtivuNeukusa piše:
Hoce li neko da ucutka ovog ludaka koji je uobrazio da je bog i vredja nas sve svojim neukusom i nevaspitanjem?
Ili ste i vi administratori samo obicni moroni? |
A što bismo drugo bili? I ja sam samo čovjek. I ja sam samo moron.
-------------

|
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2022 u 23:52
Hoce li neko da ucutka ovog ludaka koji je uobrazio da je bog i vredja nas sve svojim neukusom i nevaspitanjem? | No, no, mi samo iznosimo svoje mišljenje, sa ukusom ili bez njega.
|
Objavio: deklica
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2022 u 02:48
|
Ja se izvinjavam, ali film je neverovatno glup...
Prvih sat je toliko dosadno, da slobodno preskočite, a drugi i ne morate da gledate ;)
Nerealan, princeza iz močvare tj. diznilenda, predvidiva dosadna radnja i dijalozi, čak ponekad iritantan...
Napravio sam pauzu izmedju serija, i reko da pogledam nešto novije, i toliko ničega nema, da je uletelo ovo sa najvišom ocenom 7.1... I kakva je bruka da ovaj film ima ocenu iznad 7... Pa pre toga sam gledao The worst person in the world sa ocenom 7.8... Pa to su dva sveta, norveški je remek delo sa perfektnim scenariom i glumom, a ovo, nemam reči...
|
Objavio: iromafia111
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2022 u 08:58
Datum objave: 14.Rujan/Sep.2022 u 23:08
Zanimljivo, ali meni se ovo videlo, gledao sam sa suprugom, vec rekoh za knjigu, autorka knjige je zoolog i bavila se etologijom,da je rodjena na drugom geografskom podrucju verovatno bi u jedinom romanu obradjivala drugi ekosistem,izucavala je dosta i pisala radove vezane za Afriku, pa mogla je radnja i tamo da se smesti, ali odabrala je Severnu Karolinu. Da li je ljigava, glupa, ili ko je gledao i svidelo mu se nema pojma o filmovima, ili sta vec ,nama je prijala prica, priroda, ta borba, njen karakter i nacin ponasanja, ta neka sloboda, zadovoljstvo u malim stvarima, humanost nekih ljudi u datim vremenima i prilikama itd, eto samo ukratko ne bih poredio sa kinematografskim ostavrenjima ili da li ima ocenu ovakvu, ili onakvu, a onaj film nema, nepravedno, itd.
|
Objavio: puppet_master
Datum objave: 28.Veljaca/Feb.2023 u 11:39
Dopao mi se deo o siromaštvu, močvari, detinjem duhu, standardno zatucanoj sredini, hajde neka i sa kakvom kao propratnom misterijom oko smrti mladića tj delom koji me i ne zanima odveć. Bilo je i nešto meni dragih glumačkih faca, dok je sam ambijent filma ono što mi je najviše leglo. Prekinuo sam sa razvitkom romanse kod likova, izvuklo me je iz svega onoga što mi se dopada, ne zato što ne volim ljubavi na filmu, naprotiv, nego mi je zaličilo na Hallmark ton suviše, prosto ne želim da budem deo toga. Svejedno mislim da se može odgledati do kraja, tek trenutno nemam snage za to 
|
Objavio: ar8c
Datum objave: 28.Veljaca/Feb.2023 u 18:05
|
Meni jedan od uspešnijih filmova poslednjih godina. Skroz dobar i kvalitetno odrađen.
|
Objavio: DurmitoracŠljivo
Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2023 u 00:13
|
Naziv filma nije obećavao , ali film je strava , zaista predobar .
|
Objavio: beogradski
Datum objave: 30.Travanj/Apr.2023 u 10:41
Objavio: aleksandar-kojic
Datum objave: 01.Listopad/Oct.2023 u 16:04
|
Film je vrh vrhova! Snimljen po romanu Delie Owens "Tamo gde rakovi pevaju" koji je fenomenalan.Ovde je sve dovedeno do perfekcije,i kasting,vizuelna lepota,snažne rečenice,gluma,režija,scenografija,montaža...ma genijalno! Naj rečenica:"Svi uvek odlaze." Film sam gledao 3.avgusta,na rođendan moje pokojne supruge,pa sam malo i plakao.Možda su me emocije preplavile,šta god da je,toplo vam preporučujem ovaj film.I taman dok sam skinuo naočale pod utiskom poslednjih rečenica,kad su slova počela da teku po crnom ekranu,počinje neviđeno dobra country balada "Carolina" u izvedbi Taylor Swift,koja se savršeno uklapa u film.Da,da,mala "Madonna" je porasla i uozbiljila se!
|
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2023 u 01:07
Zašto nijesu objasnili kak je murderovala onog mladića koji je želio s njome hopa - cupa???? A???? Nego sad moram da imadžinujem kak se to zgodilo.... Jadno bre!
Da nema možda deskriptovano u knjigi, Kebo?
|
Objavio: aleksandar-kojic
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2023 u 06:12
Mizi,baś kao na suďenju.Hotel kod stanice,noćna vožnja,Hitno da se vidimo i bum.Vratila se do jutra.
|
Datum objave: 03.Listopad/Oct.2023 u 11:58
Ama Mizi vučeš na Donasjen Alfosns Fransoa koliko vidim u poslednje vreme u komentarima. Za utepavanje da bi stigao do vrata percepcije u knjizi treba ti kvantna distribucija ključeva.
|
Objavio: DJIKI
Datum objave: 14.Veljaca/Feb.2024 u 00:14
|
Елем, ово пишем због људи који, као и ја, воле да добију идеју о томе какав је филм пре него што донесу одлуку "гледати или не"; зато, између осталог, и обожавам "Титлове" јер свако може да изнесе своје мишљење, а ја већ имам представу са ким ми се укус отприлике поклапа, чије мишљење ценим, а ко је пљувач и воли да се свађа итд. Укратко, филм ми се допао, тачка. Погледајте га ако волите филмове чије се клупко одмотава као да читате књигу, значи прича иде лагано, али није досадно, ни заморно, ни споро, необична је (релативно, јер је ретко шта необично у данашње интернет доба), природа је дивна, сад ако је анимација ипак је с мером; прича је интересантна и карактер главног лика је јако реално обрађен - особа која изнад свега цени слободу, уметничка природа која је морала да научи да преживи; дете природе које из ње црпи снагу итд. све ми то пије воду; наравно ту је и мало романтике и бајковитости (да не кажем нереалности) али опет све јако лепо уклопљено, и начин на који се прича развија мени је држао пажњу и наравно, оно што највише волим, потпуно неочекивана завршница, јер ја се ретко изненадим, пошто сам филмофил.
Ја волим да о радњи филма знам што мање пре него што га погледам, зато нисам овде давала детаљније описе, али ћу га сигурно погледати опет и прочитати књигу, тако да мислим да је од мене довољна препорука.
|
Objavio: contritum
Datum objave: 05.Kolovoz/Aug.2024 u 01:27
|
Ne razumem kako pre nisam pogledao ovaj film, PREDIVNO 10/10
|
|