Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Halo (2022)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na serije
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na serije
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=100657
Datum ispisa: 07.Lipanj/Jun.2026 u 00:08
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Halo (2022)
Objavio: titlovi.com
Tema: Halo (2022)
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2022 u 21:14
Prvu sezonu prevode prevodilac i Osgiliath 👏

Odgovori:
Objavio: Tom Brady
Datum objave: 05.Travanj/Apr.2022 u 14:00
Igru nisam igrao, ali mi je serija za sada sasvim ok. Videćemo nadalje.

Objavio: aleksandar83
Datum objave: 21.Travanj/Apr.2022 u 23:14
Igra mi je jedna od najboljih pucacina iz prvog lica,a serija je po meni za sada odlicna,ocekujem da ce biti jos bolja.

Objavio: klass
Datum objave: 24.Svibanj/May.2022 u 09:46
Prva epizoda je odlicna. Dosta pucacine, tako i treba. Sve ostalo sto dolazi u kasnijim epizodama...nedefinisano. Neke bezvezne price...Neka bezvezna desavanja...Intrige...Napravise sapunicu...Bespotrebno razvlacenje.

Dovoljno je samo videti i cuti onu Kvan, pa se razocarati u kompletnu seriju.

Ocena 5.  (zbog ulozenih para)

Objavio: Mizi
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2024 u 20:55
Igrao sam prvi deo Combat Evolved.
Želja mi je da igram drugi deo, ali zbog slabe konfiguracije nisam u aportunitiju.
Seriju neću gledati, nije to isto.

Objavio: JoxerTM
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2024 u 21:41
Originalno postovano od strane Mizi Mizi piše:

zbog slabe konfiguracije nisam u aportunitiju.

Prodaj unučad i eto ga.
Ionako su balavurdija. Evil Smile

Objavio: PeRuNikola
Datum objave: 11.Veljaca/Feb.2024 u 01:07
serija je odlicna , odavno bolju nisam gledao, jedva cekan 2gu sezonu.... ko god zna sta je dobra naucnofant serija , svidjece mu se i ova

Objavio: ar8c
Datum objave: 11.Veljaca/Feb.2024 u 14:33
Gde se stalo, tu se i nastavilo u drugoj sezoni. Posle dve epizode mogu reći da je to ne baš na nivou ozbiljnog i kvalitetnog štiva, previše se vremena traći na trivijalnosti umesto na konkretne stvari, ali OK. Cenim da je po meri ciljanom auditorijumu, što bi bili mlađi i gameri. No, pošto je u pitanju SF neću puno džangrizati i odgledaću ovo do kraja tražeći segmente u kojima se može uživati.

Datum objave: 11.Veljaca/Feb.2024 u 14:36
Upravo zato što je SF trebaš čangrizati.
Ili neka naprave prstoliznu priču ili nek idu snimati meksičke sapunjare.

Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2024 u 18:06
U pravu si Joxer, treba da džangrizam i sada definitivno hoću! Treća epizoda je pokazala bukvalno sve "čari" modernosti i političke korektnosti tako da definitivno podvlačim crtu i odustajem. Nemam snage više, odoh da gledam meksičke sapunice!

Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2024 u 19:57
LOL
Iako nisam gledao, niti ću, pa mislim... Halo je gejm, kakve sad serije...
Malo pomalo ili ćete svi početi izbjegavati holivud ko ja ili će holivud morati prestati snimati smeće. Cool

Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2024 u 18:11
Nikad neću prestati da gledam Hollywood jer je za mene to istinska meka filma i mesto koje mi je ne samo podarilo snove i ulepšalo život, već me u izvesnoj meri i definisalo, odnosno oblikovalo u čoveka koji jesam. Bežanje od toga značilo bi i bežanje od sebe.

Svako naravno radi po svojoj volji i savesti. Ja imam opciju ili da čekam i probiram to malo što i dalje dobro iznedri fabrika filma, ili ako baš potpuno zastrane, da se još jače bacim na gledanje repriza. Zaostavština je ogromna, moja kolekcija solidna, a tu je i internet ako baš zapne Na sve to i umorne sive ćelije se sve teže nose sa godinama i poplavom informacija modernog sveta, pa se ispostavi da mi u nekim slučajevima repriza dođe bukvalno kao premijera

Objavio: Tom Brady
Datum objave: 28.Veljaca/Feb.2024 u 15:46
Druga sezona bolja od prve, puno dinamičnije od prve sezone. Valjda će tako ostati do kraja sezone.

Objavio: The Witcher
Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2024 u 19:43
Serija mi se jako dopada. Igrao sam i igricu koja je takođe dobro urađena

Objavio: kjovo
Datum objave: 13.Ožujak/Mar.2024 u 10:59
Cekam sve epizode da izadju pa cu da odgledam. Meni je inace i prva sezona bila sasvim zadovoljavajuca,dok mi igrica npr nikad nije legla .

Datum objave: 14.Ožujak/Mar.2024 u 22:41
serija je odlicna, vrhunski odradjena

Objavio: ivan1962
Datum objave: 14.Ožujak/Mar.2024 u 23:02
Nisam ljubitelj igrica, serija žanrovski pije vodu, zanatski urađena korektno... Možda na momente previše futuristički, ali... Šta onda reći za Foundation!

Objavio: NORRIN RADD
Datum objave: 16.Ožujak/Mar.2024 u 14:03
Pa daj nekog kritičara da mi objasni sta svi imate protiv FOUNDATION. Jeste li vi gledali north 9.ep 2.sezone ono je bilo epski. Into ko I 10.ep 1.sezone od HALO.Ko zna bolje ekranizirati eto nek se uhvati posla

Objavio: ivan1962
Datum objave: 16.Ožujak/Mar.2024 u 14:17
Ovako, nisam mislio ništa loše, naprotiv, što se tiče FOUNDATION... wooooow serija, jednostavno nije svako za takvo nešto, ne vole svi tešku futuru...

Datum objave: 16.Ožujak/Mar.2024 u 14:17
Ako si citao knjige Zaduzbine onda nema sta da ti se objasnjava. Ako nisi citao ,onda serija i nije toliko losa.

Objavio: stanko-bobinec
Datum objave: 17.Ožujak/Mar.2024 u 23:58
Serija napravljena najbolje što se moglo prema predlošku. Sf s dobrim efektima i stilizacijom. Zanimljiva. ocjena od 1-5 ... 4 Ako HALO igrate, onda je još zanimljivije.

Objavio: Gigi85
Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2024 u 08:33
Pozdrav, novi sam pa me intéresuje da li se ovdje mogu gledati filmovi i serije ili samo se moze diskutovati… hvala

Datum objave: 25.Ožujak/Mar.2024 u 19:33
No vočing, đast tajping!

Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2024 u 21:16
Druga sezona pocinje tako sto na mesto sefa dolazi antipatican lik koji naseg heroja neopravdano napada... 

I mi gledaoci sada treba da se time bavimo..Otprilike...djubre jedno pokvareno, on napada master cifa...Filer vidjen xyz puta..i to razvlace kroz celu sezonu. Zaista sramno. 

Naravno, morali su pedere da ubace, doduse nisu uzeli puno vremena. 

Da l' je moguce da je tolika kriza sa scenaristima u Ameriki, da ne moze da se napise jedna normalna sezona?! Ono sto valja je moglo da stane u tri, plafon cetiri epizode, ostalo nije vredno pomena.

Druga sezona cak i losija od prve. Ocena 4.

Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2024 u 12:31
Dok sam igrao igricu, nisam primijetio bilo kakvog lgbt lika u njoj.
Možda je neki od vanzemaljaca bio nastran, ali šta je tu je.
LM, u serijama i filmovima uveliko poslednjih 30 godina se promoviše lgbt kultura, jer su oni glavni finansijeri almost svih projekata.
Sedli, bat true.

Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2024 u 19:49
Da, ali uradi to kako treba, a ne da izgleda kao da su te puskom jurili da te scene ubacis u seriju - film.. Ovde je to bas ocajno odradjeno. 

Objavio: merl!nka
Datum objave: 05.Travanj/Apr.2024 u 17:31
nije loše.

Datum objave: 21.Travanj/Apr.2024 u 19:11
top serija

Objavio: Whitesnake Rock
Datum objave: 24.Travanj/Apr.2024 u 15:31
Прва сезона је била боља, друга није баш била узбудљива као да није имала емоције кроз глуму.

Objavio: snake021
Datum objave: 05.Svibanj/May.2024 u 20:07
Odlična serija , preporuka za one koji vole fantastiku.

Objavio: nadjaminja
Datum objave: 04.Lipanj/Jun.2024 u 20:10
prva sezona je top, druga nista possebno...

Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2024 u 11:42
Sad tek pogledao,meni je ovo bas dobro.Sto neko rece pravi sf.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk