Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Dog (2022)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=100563
Datum ispisa: 07.Srpanj/Jul.2026 u 03:59
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Dog (2022)
Objavio: Black Raven
Tema: Dog (2022)
Datum objave: 17.Ožujak/Mar.2022 u 14:27
IgaBiva, ovaj put si pogodio recenziju. Mnogo bre dosadaaan film, previše nepotrebnih gluposti i previše teksta. Ovaj film je trebao da bude komedija a ustvari je smorna drametina.

Odgovori:
Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 17.Ožujak/Mar.2022 u 15:09
 Tesko da je ovo moglo i da bude komedija. I jeste drama prozeta komikom (nebi trebala biti u celini , i samo treba biti majstor pa je dobro upotrebiti),  ako gledamo osnovu na kojem pociva scenario i radnja, i toj vezi izmedju coveka i psa koji su ... i tokom... i na kraju...

Objavio: puppet_master
Datum objave: 17.Ožujak/Mar.2022 u 19:37
Dobro de, većina ovih filmova sa psima liče jedni na druge, govore o toj posebnoj vezi ljudi i životinjice, mahom su sentimentalni, topli, zabavni, filmovi za čitavu porodicu. "Dog" nije drugačiji, pomalo podseća na relativno noviji "Megan Leavey" iako mi je ovaj bliži, efektniji, jasniji, neka i prolazi kroz svaki kliše.

Priča je ovo o zapravo dva rendžera povučena sa ratišta, svakoga sa svojom dozom posttraumatskog stresa. Jedan je Briggs (Channing Tatum), napet, izgubljen nazad kod kuće u miru, sa porodicom koju ne viđa, otpušten iz službe zbog zdravstvenog stanja, sa jedinom željom da se vrati svetu u kojem se snalazi, ratu, još jednom roku. Drugi rendžer je pas Lulu koja je godinama bila deo sve te krvi i stradanja, sada agresivna, neposlušna, sva i ona, sirota, u traumi, koju na kraju službe ne čeka američka zastava i plotun u nebo, već inekcija za uspavljivanje. Briggs, naravno, dobija zadatak da odvede Lulu na drugi kraj Amerike, kako bi prisustvovali sahrani njegog prethodnog vodiča, Briggsovog saborca, i kako bi bila suočena sa tom vražijom inekcijom...

Meni, eto, lep film, topao, ljudski, road filmić pre negoli kakvo preterano potonuće u sentimentalnu dramu ili pa prelaganu komediju, ne i bez lutanja u akcentovanju ali ipak zabavan, kuconi je mio, Tatum uvek šarmantan (iako balvan), njihov odnos interesantan. Ne doseže kakve visine ali isporučuje ono što se može očekivati od ovakvog jednog filma. Meni prijatno jutro svakako. 

Objavio: Solex7474
Datum objave: 17.Ožujak/Mar.2022 u 23:28
Boli koliko je glupo!

Objavio: beogradski
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2022 u 17:52
Jedva cekam da izadje prevod

Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2022 u 18:10
A do tada cu odgledati Rescued by Ruby

Objavio: termitv
Datum objave: 20.Ožujak/Mar.2022 u 19:34
Objavio sam Vam titl, možete pogledati.

Objavio: bokidante
Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2022 u 09:57
Meni je ovo bilo, i više nego dobro!

Objavio: blentonius
Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2022 u 13:44
Odlična recenzija.Nadao sam se opet donekle nekakvom filmu ali još jedno razočarenje je u pitanju.Svi putevi vode polako u idiocracy (postoji i film istog imena pa koga zanima....)

Objavio: Tom Brady
Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2022 u 20:09
Obožavam pse i obično mi se filmovi o njima dopadaju, ali mi se ovaj nije nešto baš svideo. Možda je to samo subjektivno pošto me nerviraju filmovi o ratnim veteranima američke vojske sa posttraumatskim sindromima. Uglavnom, nije totalni promašaj, ali ima daleko boljih filmova u kojima su tema psi.

Objavio: ar8c
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2022 u 15:06
Prilično tanak film. Doduše nisam ni očekivao ništa spektakularno. Zapravo stvar i jeste u očekivanjima i ako potencijalni gledalac u startu postavi stvari na svoje mesto, onda je manje prostora za razočarenje.

Volim pse, posledično i filmove o psima, pa sam tako i ovaj stavio na meni uprkos ne baš sjajnim kritikama. Isključio sam mozak pre gledanja i prepustio se radnji ne očekujući ništa veliko, pa je tako film i iscurio bez da me je posebno razočarao.

U suštini previše klišea, predvidivosti, naivnosti i prosečnosti na svim poljima, a premalo mašte i originalnosti koje bi ovaj naslov izdigle iznad proseka i uporedivih prethodnika. Apsolutno mi nije zasmetalo što sam ga odgledao u trenucima relaksacije i odmaranja napregnutih vijuga, ali isto tako ne bih baš ništa propustio da sam ga preskočio i umesto njega pogledao nešto drugo (recimo reprizno nekog uspešnijeg prethodnika sa životinjama u glavnim ulogama).

Čist prosek - nategnutih 5/10

Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2022 u 16:50
Odlican film

Objavio: Black Raven
Datum objave: 23.Ožujak/Mar.2022 u 17:22
Glup film. Ima milion bolja filma sa psima.  2/10
Tejtum ovde glumi retardiranog vojnika kome je IQ -100. 
Bolje gledajte filmove o bernandincu Betovenu ili Lesi nego ovo sranje od filma. 
Nikako ne pustajte ovaj film svojoj deci.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk